Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι η γκρίνια και η μιζέρια δεν μας άφησε να χαρούμε μια μεταγραφική περίοδο που στο φινάλε της αποτιμάται εάν όχι εξαιρετική αν μη τι άλλο πολύ σημαντική.
Τι ζητάμε κι εμείς που μπαίνουμε εδώ μέσα; Να ακούσουμε για κανέναν παπά, να δούμε κανένα βιντεάκι και να διαβάσουμε κάποια γνώμη από κάποιους που γνωρίζουν λίγο παραπάνω.
Δεκτή κι η κριτική, και η αντίθετη άποψη αλλά με μέτρο. Μία φορά, άντε δύο. Αλλά τα ίδια και τα ίδια όχι απλώς κουράζουν αλλά δημιουργούν κι εκνευρισμό. Ακόμη κι εγώ που είμαι πιο κουλ κι από το άβατάρ μου κάποια στιγμή έριξα ένα άκομψο σιχτίρισμα με περιποιημένα "γαλλικά" κι ευτυχώς κάποιο από τα παιδιά της mod team ήταν μέσα και το έσβησε στο δευτερόλεπτο (απολογούμαι αναδρομικά στη mod team).
Περί εσωτερικής πληροφόρησης: αφήστε τα παιδιά που έχουν πληροφορίες να τις μοιράζονται μαζί μας. Το εάν ευοδωθεί ή όχι μία μεταγραφή εξαρτάται από μύριες παραμέτρους.
Περί δημοσιογράφων κοντά στον ΠΑΟΚ: Τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί. Άλλος καλύτερα, άλλος χειρότερα. Κάποιοι είναι τόσο πετσιά ΠΑΟΚ που τους συγχωρείς και τις αβλεψίες. Κάποιοι δεν έχουν καμία πληροφόρηση και καμία πρόσβαση και τους βλέπουμε να υποφέρουν στη μεταγραφική περίοδο. Για εκείνους που βιοπορίζονται εξυφαίνοντας ιστορίες εις βάρος της ομάδας μόνο χλέπα.
Περί σάιτ και εφημερίδων: Καταλαβαίνω τους μη μυημένους που πέφτουν θύματα του κλικ μπέιτ αλλά οι παλιότεροι και "ψαγμένοι" να επικαλούνται σπορτόσκυλα και σποροτάιμ κάπου ξενίζει.
Η ομάδα μεγάλωσε πολύ τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα και οι παράγοντές της έχουν μάθει και μαθαίνουν συνεχώς από τα λάθη τους (Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τους παίκτες με βιντεάρες οι χάρτινοι βγάζουν τον πρόεδρό τους να κάνει το κομμάτι του κτλ.).
Ντρέπομαι που θα το πω αλλά μόνο εμείς οι οπαδοί δεν αναβαθμιστήκαμε όσο θα έπρεπε. Κι άντε τα σχόλια σε χαζέτα και πορτοκαλί σάιτ αλλά κι εδώ μέσα είναι φορές που τρομάζει κανείς κυρίως με την αχαριστία και την αγνωμοσύνη και πάνω από όλα με τη στραβοστομιά.
Πάμε να απολαύσουμε μια ακόμη υπέροχη χρονιά με μπαλάρα ελπίζοντας να έρθουν και τα αποτελέσματα.