Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Odi »

Δεν με απασχολεί καθόλου το τί περίμενες. Καθόλου όμως.

Μπορείς πριν μας κάνεις ηθκοπλαστικά μαθήματα να μας πεις και ποια ομάδα έχει φθηνότερα εισιτήρια, αν υπάρχει.Που δεν υπάρχει, αλλά οκ.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Odi έγραψε:Δεν με απασχολεί καθόλου το τί περίμενες. Καθόλου όμως.
Το κατάλαβα από αυτό,
Odi έγραψε: Αν εσύ είδες κάποιο παραλήρημα, δεν με απασχολεί.
δεν χρειαζόταν η διπλή επανάληψη.

Δεν είπα καν αν διαφωνώ μαζί σου ή όχι για τις "ορδές των πανηγυρτζήδων" και τα συναφή εντωμεταξύ. Και προφανώς δεν θα μπω μαζί σου σε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση, 3 φορές είπες ότι έχεις χεσμένη την άποψή μου και μετά "πες μας όμως μπλαμπλα", σόρρυ, όχι.

Δεν το συνεχίζω, αν πιστεύεις ότι όσα γράφτηκαν και ειδικά το "οι φούρνοι Βενέτη το έχουν 250, μην κλαίτε" ήταν οκ, πάσο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγω θα ηθελα να πω, ότι ο Odi αποτελει για μενα μια πολυ συμπαθη φυσιογνωμια, στις ταξεις των mod, ετσι όπως τον εχω ακουσει κ στα podcast , όπου εκφραζεται παντα με ομορφο κ ήπιο τροπο, ειτε συμφωνω, ειτε διαφωνω με όσα λέει κάθε φορα

Οι mod ειναι κ αυτοι ανθρωποι, μπορει μια μερα να διατυπωθει μια ατυχης έκφραση
Έχω την άποψη οτι δεν χρειάζεται να κανουμε την τριχα τριχια, ειτε προκειται για αλλο μελος, ειτε για ένα διαχειριστη
Και o odi δεν εχει δωσει κανενα δικαιωμα, σχεδόν ποτε, όσο τουλάχιστον θυμάμαι εγώ
Ας αφηνουμε κ τιποτα να περναει κ ας μην κολλαμε στις λέξεις
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε καλά. Όχι πάντα με όμορφο και ήπιο τρόπο.

Ακόμα ηχεί στα αυτιά μου το "ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ LUCESCU!" :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

:lol:
Ωραιο ηταν αυτο, ok
το είχα σχολιασει τότε, υπαρχει το σχόλιο στο τοπικ του podcast
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μια χαρά τα είπε ο οντι.
Τριήμερο μπαν γιατί; Επειδή είπε ότι κουράσατε μαλακες; Αφού κουραστικό είναι το φόρουμ . Με ατελείωτη γκρινια.
Σε εποχές που δεν είχαμε σηκώσει ούτε κούπα του καφέ με φερναντο σαντος χαιρόσουν να μπαίνεις έδω μέσα . Άπειρο χαβαλέ και όλοι με την τσαπου όρθια.
Τώρα μόνο γκρινια παίζει και εξυπνάκηδες και ο ένας να την λέει στον άλλον . Που πάντα το ξεκινάει κάποιος γιατί ή θα γκρινιάζει ή θα κράζει .
Κριτική για να γινόμαστε καλύτεροι ταχα .
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αλήθειες λες
Άβαταρ μέλους
eorptol1

scarsick έγραψε:
Odi έγραψε:Κλάμα για το στόπερ, κλάμα για τον Μπακαγιόκο, τώρα κλάμα και για τα εισιτήρια . Κουράσατε μαλακες.

Εύκολη νίκη μεθαύριο, δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στην ομάδα του λουτσεσκου και το τουρλουμπούκι του βαζελου.

Όσοι δεν γουστάρετε να έρθετε στο γήπεδο για τον Χ,Ψ γκρινιάρικο λόγο, μη σώσετε και πατήσετε. Καλύτερα κιόλας.

ΥΓ: Ψάξτε να βρείτε ποιος έχει τα φτηνότερα διαρκείας και τα πιο φτηνά μεμονωμένα. Και όταν έπαιζε ο ΠΑΟΚ με το Αγρίνιο με 20€ πήγαινες στην 5-6 αλλά δεν είδα να γίνεται καμία κοσμοσυρροή. Πανηγυρτζηδες.
Odi έγραψε:Ο άλλος βάζει στις γριές 250€ το φτηνότερο διαρκείας στη β εθνική και ο οπαδός του ΠΑΟΚ μας γραφει ότι είναι ακριβά τα εισιτήρια για δει τον πρωταθλητή Ελλάδος σε ντέρμπι, επειδή μπορεί να βραχεί κ επειδή μπορεί κανένας κομπλεξικός μπάτσος να ρίξει δακρυγόνο.

Ήμαρτον.
Βάζω μόνο αυτά τα 2, ενδεικτικά από το παραλήρημα του Odi για να πείσει κόσμο ότι τα 40ευρώ είναι λογική τιμή για την 5-6 και όποιος δεν γουστάρει να μην έρθει.

Όταν είχα γράψει εγώ "τον μπούλο και στα τσακίδια" για τον Εκόνγκ δέχτηκα παρατήρηση, και το τελευταίο ποστ είναι από τον σνουφελ που γράφει "λομπού και τα κλειδιά στη θάλασσα".

Όταν έγραψα τα ίδια που γράφει ο Odi για τους γκρινιάρηδες στο γήπεδο δέχτηκα παρατήρηση από το Μαύρο Χιόνι και ότι στην επόμενη έχω χαιρετήσει.

Οπότε συγγνώμη, δεν το παίζω θιγμένος "ναι σε μένα έτσι και σε εκείνον αλλιώς", απλά λίγο απορώ.

Το επιχείρημα "οι γριές έβγαλαν 250ευρώ διαρκείας άρα μην κλαίτε για το 25άρι στην 8" είναι κάτι σοβαρό πιστεύετε που θα βοηθήσει την κουβέντα που γίνεται; Είναι ο τρόπος ενός μοντ να ρίξει τους τόνους σε ένα φλέημ ή είναι ποστ από ένα τρολ που θέλει να ξεμπουρδελέψει τελείως το θέμα; Ρωτάω σοβαρά, σε ποια από τις 2 κατηγορίες πιστεύετε ειλικρινά ότι ταιριάζει.

Κατά τα άλλα, για τα "κλαίτε για το ένα/για το άλλο/το παράλλο, ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ", παιδιά, χωρίς καμία εμπάθεια, επειδή και άλλος έγραψε ότι τον κούρασε ο Λουτσέσκου, όποιος κουράζεται κλείνει τον υπολογιστή και πάει μια βόλτα.

Φιλικά, εννοείται.
Πολύ πολύ πολύ πολύ σωστός ο odi....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Δεν θα άλλαζα ούτε τελεία από αυτά που γράφει ο Όντι, δυστυχώς όταν το δάχτυλο του μόνιμου κριτή πάει να υποδείξει τον εαυτό του, προτιμά να το βάλει στον κ@λο του.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

DamoN έγραψε:Μια χαρά τα είπε ο οντι.
Τριήμερο μπαν γιατί; Επειδή είπε ότι κουράσατε μαλακες; Αφού κουραστικό είναι το φόρουμ . Με ατελείωτη γκρινια.
Σε εποχές που δεν είχαμε σηκώσει ούτε κούπα του καφέ με φερναντο σαντος χαιρόσουν να μπαίνεις έδω μέσα . Άπειρο χαβαλέ και όλοι με την τσαπου όρθια.
Τώρα μόνο γκρινια παίζει και εξυπνάκηδες και ο ένας να την λέει στον άλλον . Που πάντα το ξεκινάει κάποιος γιατί ή θα γκρινιάζει ή θα κράζει .
Πραγματικά ρε Damon. Αυτό μας έκανε τότε και κολλήσαμε με το παοκμανια. Ωραίες συζητήσεις ποδοσφαιρικες και μη. Ωραίο κλίμα. Καβλα για την ομάδα...

Τα τελευταία χρόνια μπαίνω από συνήθεια πλέον. Το επίπεδο της συζήτησης έχει πέσει πολύ. Δεν ξέρω αν είναι σημείο των καιρών που λόγω σοσιαλ μιντια έχουμε τρελαθεί όλοι λιγο-πολυ ή αν είναι αποτέλεσμα του νεοπλουτισμου μας λόγω Ιβαν... Είδα το καλοκαίρι τον Πλούτο του Αριστοφάνη και έχει μια σκηνή που θύμισε λίγο το θρεντ των μεταγραφών...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Odi έγραψε:
scarsick έγραψε:
Odi έγραψε:Κλάμα για το στόπερ, κλάμα για τον Μπακαγιόκο, τώρα κλάμα και για τα εισιτήρια . Κουράσατε μαλακες.

Εύκολη νίκη μεθαύριο, δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στην ομάδα του λουτσεσκου και το τουρλουμπούκι του βαζελου.

Όσοι δεν γουστάρετε να έρθετε στο γήπεδο για τον Χ,Ψ γκρινιάρικο λόγο, μη σώσετε και πατήσετε. Καλύτερα κιόλας.

ΥΓ: Ψάξτε να βρείτε ποιος έχει τα φτηνότερα διαρκείας και τα πιο φτηνά μεμονωμένα. Και όταν έπαιζε ο ΠΑΟΚ με το Αγρίνιο με 20€ πήγαινες στην 5-6 αλλά δεν είδα να γίνεται καμία κοσμοσυρροή. Πανηγυρτζηδες.
Odi έγραψε:Ο άλλος βάζει στις γριές 250€ το φτηνότερο διαρκείας στη β εθνική και ο οπαδός του ΠΑΟΚ μας γραφει ότι είναι ακριβά τα εισιτήρια για δει τον πρωταθλητή Ελλάδος σε ντέρμπι, επειδή μπορεί να βραχεί κ επειδή μπορεί κανένας κομπλεξικός μπάτσος να ρίξει δακρυγόνο.

Ήμαρτον.
Βάζω μόνο αυτά τα 2, ενδεικτικά από το παραλήρημα του Odi για να πείσει κόσμο ότι τα 40ευρώ είναι λογική τιμή για την 5-6 και όποιος δεν γουστάρει να μην έρθει.

Όταν είχα γράψει εγώ "τον μπούλο και στα τσακίδια" για τον Εκόνγκ δέχτηκα παρατήρηση, και το τελευταίο ποστ είναι από τον σνουφελ που γράφει "λομπού και τα κλειδιά στη θάλασσα".

Όταν έγραψα τα ίδια που γράφει ο Odi για τους γκρινιάρηδες στο γήπεδο δέχτηκα παρατήρηση από το Μαύρο Χιόνι και ότι στην επόμενη έχω χαιρετήσει.

Οπότε συγγνώμη, δεν το παίζω θιγμένος "ναι σε μένα έτσι και σε εκείνον αλλιώς", απλά λίγο απορώ.

Το επιχείρημα "οι γριές έβγαλαν 250ευρώ διαρκείας άρα μην κλαίτε για το 25άρι στην 8" είναι κάτι σοβαρό πιστεύετε που θα βοηθήσει την κουβέντα που γίνεται; Είναι ο τρόπος ενός μοντ να ρίξει τους τόνους σε ένα φλέημ ή είναι ποστ από ένα τρολ που θέλει να ξεμπουρδελέψει τελείως το θέμα; Ρωτάω σοβαρά, σε ποια από τις 2 κατηγορίες πιστεύετε ειλικρινά ότι ταιριάζει.

Κατά τα άλλα, για τα "κλαίτε για το ένα/για το άλλο/το παράλλο, ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ", παιδιά, χωρίς καμία εμπάθεια, επειδή και άλλος έγραψε ότι τον κούρασε ο Λουτσέσκου, όποιος κουράζεται κλείνει τον υπολογιστή και πάει μια βόλτα.

Φιλικά, εννοείται.

Πριν φύγω, να πω ότι δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν. Δεν με απασχολεί να πείσω κανέναν και δεν με νοιάζει.

Αν εσύ είδες κάποιο παραλήρημα, δεν με απασχολεί.

Θα περιμένω τις ορδές του λαού του ΠΑΟΚ στο επόμενο ματς που θα έχει 15 ευρώ εισιτήριο όπως τις είδα με τον Παναιτωλικό.

Καλοφάγωτα τα 40 ευρώ.
φιλε τα ειδαμε ολη την προηγουμενη χρονια ....σολντ ουτ ουτε για πλακα ....πλεον πραγματικα δεν με πειραζει καθολου....ελπιζω να ζησω τα τουλαχιστον τα περσινα...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλημέρα σε όλους, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και την στήριξη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ε καλά. Όχι πάντα με όμορφο και ήπιο τρόπο.

Ακόμα ηχεί στα αυτιά μου το "ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ LUCESCU!" :lol: :lol: :lol: :lol:
Αφού είμαι , ψέμματα να πω; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

DamoN έγραψε:Μια χαρά τα είπε ο οντι.
Και αυτό είναι αλήθεια...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το κουραστικό είναι υποκειμενικό. Και αν κάποιοι ξεφεύγουν, υπάρχουν οι τιμωρίες και δεν μπορεί η μπάλα να τους παίρνει όλους. Κι εμένα με κουράζουν κάποιοι που λένε, κάθε φορά στις μεταγραφές Ιουλίου, ότι δεν είναι σωστό να κλείσουν τώρα οι μεταγραφές αλλά πρέπει να περιμένουμε τον Αύγουστο για να πάρουμε καλούς παίκτες, ή ότι πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε λεφτά (ομίλους) και μετά να κάνουμε μεταγραφές, πλην όμως δεν θα τους βρίσω επειδή λένε την άποψή τους. 'Η με τον τρόπο που την λένε.
Μπορεί να διαφωνώ και με τη συμπεριφορά τους και με την άποψή τους, αλλά το πολύ να τους γράψω ότι δεν είναι σωστή, ή δημοκρατική, η συμπεριφορά τους.
Να βγω και να βρίσω γενικά ως μ@λ@κες όσους εγώ θεωρώ ότι με κουράζουν δεν το θεωρώ ούτε πρέπον, ούτε δημοκρατικό. Και δεν έχει να κάνει με το να είσαι mod ή απλό μέλος. Οι κανόνες είναι οι ίδιοι για όλους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”