Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Και μένα αδερφέ τέτοιο βαιμπ μου βγάζει του τυπου να γελάμε με την παρανοια που ζήσαμε με Μειτε το καλοκαίρι και ο άλλος ο παλαιμαχος δεν τον βλέπει αλλά κρατάω μικρό καλάθι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 12 Σεπ 2024, 00:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Το πως θα βγει μια μεταγραφη,εχει πολλους παραμετρους,δεν εγγυαται τιποτα το βιογραφικο,ολα θα φανουν στο γηπεδο.Ουτε ενθουσιασμο χρειαζεται,ουτε αφορισμο.
Η ΠΑΕ τους έδωσε την είδηση σαν τελειωμένο και βγήκε από όλουςvs40 έγραψε:Ο παίκτης που ανακοινώθηκε; Είμαι πολύ δύσπιστος με τους δημοσιογράφους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το έχει επισημοποιήσει;
Εννοείται αυτό απλά αφού δεν τον έχουμε δει να παίζει ακόμα αν είναι γνωστός τυπου λοβρεν και τον έχεις δει σε καμία 100 παιχνίδια πάνω κάτω ξέρεις τα στοιχεία του .οτι παίζει και τις 2 θέσεις τον στόπερ το ίδιο καλά. Ότι είναι πολύ καλός στον αέρα. Ότι κάνει Μπιλντ απ. Ότι έχει πολύ καλές μακρινές διαγωνιες κλπ κλπ .Kabamaru11 έγραψε:Το πως θα βγει μια μεταγραφη,εχει πολλους παραμετρους,δεν εγγυαται τιποτα το βιογραφικο,ολα θα φανουν στο γηπεδο.Ουτε ενθουσιασμο χρειαζεται,ουτε αφορισμο.
Τώρα αν δεν στρίβει γιατί έχασε σε εκρηκτικότητα από την αποχή κλπ κλπ ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον κολει εννοείται ότι δεν το γνωρίζεις .
Πχ πήγε ο Ινγκασον βαζελο και ήξερες από πριν οτι μέχρι να νιώσει άνετα με την καινούργια του ομάδα θα διώχνει στα πουλιά θα τρώει κάρτες γιατί θα πάει να κόψει την μπάλα σε κανα 2,3 κλπ κλπ
- navigator11
Μικρό καλάθι βάσει λογικής πρέπει να κρατάμε ακόμα και για παίκτες που μπορεί πέρυσι να έκαναν διαστημική σεζόν. Καλώς ή κακώς, Στον ομαδικό αθλητισμό, ειδικά στο ποδόσφαιρο, τα πάντα είναι μια κατάσταση απολύτως δυναμική σε ό,τι έχει να κάνει με τις μονάδες. Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό προπονητή που εγγυάται σε τεράστιο βαθμό ότι τις περισσότερες από τυχόν αναταράξεις - ανορθογραφίες λόγω ατομικών παραμέτρων έχει τον τρόπο να τις απορροφά - μακιγιάρει σχεδόν μυθικά. Ας έχουν πάρει οι άλλοι φανταχτερότερα ονόματα, με επιφύλαξη για την πειραιώτικη Ε.Ο, οι λοιποί 2, καθαρά αγωνιστικά, προβλέπω ότι θα ξανακοκκινίσουν από την φάπα.DamoN έγραψε:Και μένα αδερφέ τέτοιο βαιμπ μου βγάζει του τυπου να γελάμε με την παρανοια που ζήσαμε με Μειτε το καλοκαίρι και ο άλλος ο παλαιμαχος δεν τον βλέπει αλλά κρατάω μικρό καλάθι
Πέρα από τον 2ο τη τάξει στο γκαζετα ΑΡΔ της ομάδας, που βλέπω να αναφέρει στο τουίτερ για 2ετη συμφωνία, κι οι λοιποί φωστήρες το αυτό αναφέρουν;;
-
Ταισον,Ιμπορα, Βίντα 36 χρονών έκαναν παπάδες. Ο Λόβρεν στα 34 του πήγε στο Γαλλικό πρωτάθλημα και ήταν βασικός και αναντικαταστατος. Ερωτηματικό είναι η τελευταία του σεζόν που δεν είχε μεγάλο ρόλο που ήταν στην χειρότερη χρόνια της Λυων που αλλαξε 3 προπονητές, οικονομικά προβλήματα κτλπ κτλπ
Ναι για 2 χρόνια .navigator11 έγραψε:Μικρό καλάθι βάσει λογικής πρέπει να κρατάμε ακόμα και για παίκτες που μπορεί πέρυσι να έκαναν διαστημική σεζόν. Καλώς ή κακώς, Στον ομαδικό αθλητισμό, ειδικά στο ποδόσφαιρο, τα πάντα είναι μια κατάσταση απολύτως δυναμική σε ό,τι έχει να κάνει με τις μονάδες. Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό προπονητή που εγγυάται σε τεράστιο βαθμό ότι τις περισσότερες από τυχόν αναταράξεις - ανορθογραφίες λόγω ατομικών παραμέτρων έχει τον τρόπο να τις απορροφά - μακιγιάρει σχεδόν μυθικά. Ας έχουν πάρει οι άλλοι φανταχτερότερα ονόματα, με επιφύλαξη για την πειραιώτικη Ε.Ο, οι λοιποί 2, καθαρά αγωνιστικά, προβλέπω ότι θα ξανακοκκινίσουν από την φάπα.DamoN έγραψε:Και μένα αδερφέ τέτοιο βαιμπ μου βγάζει του τυπου να γελάμε με την παρανοια που ζήσαμε με Μειτε το καλοκαίρι και ο άλλος ο παλαιμαχος δεν τον βλέπει αλλά κρατάω μικρό καλάθι
Πέρα από τον 2ο τη τάξει στο γκαζετα ΑΡΔ της ομάδας, που βλέπω να αναφέρει στο τουίτερ για 2ετη συμφωνία, κι οι λοιποί φωστήρες το αυτό αναφέρουν;;
Καλά τα φανταχτερά ονόματα είναι λίγο και πως τα παρουσιάζουν. Πχ ο τετε έκανε τραγική περσινή χρόνια αλλά ήρθε σαν τον μεσσι. Ο τισου έκανε παπαδες περυσι αλλά Κλάιν αλλαγή τον έχουμε . Ο Τσαλοφ έχει αξία πχ 11 μυρια παστελωσε και μια Ρεάλ αλλά Κλάιν και πάλι ούτε καμπι είναι ούτε fotis.Ο πελιστρι είναι μάγος ο σορετιρε στοίχημα ενώ πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο φαίνονται να είναι .
Συμφωνώ για τους άλλους . Ο γαύρος δεν έπρεπε να κλείσει καρμο και δεν πρέπει να του βγει ο γουιλιαν . Οι άλλοι 2 με σοβαρό ΠΑΟΚ δεν έχουν τύχη . Καταρχάς δεν έχουν προπονητή .
- john4serres
Ούτε κρύο ούτε ζέστη για τον Κροάτη Ρικάρντο Κόστα
Μακάρι να μας βγει. Ποσοτικά είμαστε οκ τώρα.
Το 2ετες και το οικονομικό με χάλασαν.
Μακάρι να μας βγει. Ποσοτικά είμαστε οκ τώρα.
Το 2ετες και το οικονομικό με χάλασαν.
- sakis_the_fraud
Ξέρουμε γιατι δεν επαιξε το 2024;Leonardo10 έγραψε:Ταισον,Ιμπορα, Βίντα 36 χρονών έκαναν παπάδες. Ο Λόβρεν στα 34 του πήγε στο Γαλλικό πρωτάθλημα και ήταν βασικός και αναντικαταστατος. Ερωτηματικό είναι η τελευταία του σεζόν που δεν είχε μεγάλο ρόλο που ήταν στην χειρότερη χρόνια της Λυων που αλλαξε 3 προπονητές, οικονομικά προβλήματα κτλπ κτλπ
Δεν βλεπω πουθενα κατι για τραυματισμο.
- Μπαρκαρούτσος
Οι συμμετοχές του Lovren τη σεζόν που μας πέρασε:
https://www.transfermarkt.com/dejan-lov ... rainer_id=
Οι συμμετοχές του Ainsley Maitland-Niles, τη σεζόν που μας πέρασε:
https://www.transfermarkt.com/ainsley-m ... rainer_id=
Απ'ό,τι φαίνεται, ο (κατά πολύ κοντύτερος) Άγγλος του έφαγε πέρσι τη θέση στην 11δα από το Γενάρη. Δεν ξέρω γιατί, δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός ή οτιδήποτε που μπορεί να φανεί στο Transfermarkt. Πειθαρχικό ήταν; Υποαπόδοση στην προπόνηση; Απλή τακτική; Χαρτάκι διοίκησης; Δεν ξέρω.
Ας μας πει κάποιος που βλέπει Ligue 1, ή που δεν βαριέται να ψάξει αρθογραφία των ημερών.
Πάντως ο Άγγλος πήγε ως ελεύθερος από την Arsenal, που τον έδινε δανεικό γενικά (προϊόν ακαδημιών).
https://www.transfermarkt.com/dejan-lov ... rainer_id=
Οι συμμετοχές του Ainsley Maitland-Niles, τη σεζόν που μας πέρασε:
https://www.transfermarkt.com/ainsley-m ... rainer_id=
Απ'ό,τι φαίνεται, ο (κατά πολύ κοντύτερος) Άγγλος του έφαγε πέρσι τη θέση στην 11δα από το Γενάρη. Δεν ξέρω γιατί, δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός ή οτιδήποτε που μπορεί να φανεί στο Transfermarkt. Πειθαρχικό ήταν; Υποαπόδοση στην προπόνηση; Απλή τακτική; Χαρτάκι διοίκησης; Δεν ξέρω.
Ας μας πει κάποιος που βλέπει Ligue 1, ή που δεν βαριέται να ψάξει αρθογραφία των ημερών.
Πάντως ο Άγγλος πήγε ως ελεύθερος από την Arsenal, που τον έδινε δανεικό γενικά (προϊόν ακαδημιών).
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πλέον μπορούμε να πούμε ότι έχουμε το πιο πλήρες και ποιοτικό ρόστερ της ιστορίας μας, τουλάχιστον στα χαρτιά.
Γενικότερα ήταν μια από τις καλύτερες μεταγραφικές περιόδους επί Ιβάν παίρνοντας βέβαια κάποια ρίσκα με παίχτες μεγάλης αξίας (Μπακαγιοκο, Λοβρεν) οι οποίοι βέβαια αν έχουν κίνητρο και διάθεση, θα εκτοξεύσουν κατά πολύ την ομάδα.
Εγώ προσωπικά μετά από πολλές μεταγραφικές περιόδους, θα πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Υγ: ένα χαφ ακόμα δεν θα χαλαγε κανέναν, αλλά συγκριτικά με πέρσι θεωρώ ότι είμαστε καλύτερα και εκεί.
Γενικότερα ήταν μια από τις καλύτερες μεταγραφικές περιόδους επί Ιβάν παίρνοντας βέβαια κάποια ρίσκα με παίχτες μεγάλης αξίας (Μπακαγιοκο, Λοβρεν) οι οποίοι βέβαια αν έχουν κίνητρο και διάθεση, θα εκτοξεύσουν κατά πολύ την ομάδα.
Εγώ προσωπικά μετά από πολλές μεταγραφικές περιόδους, θα πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Υγ: ένα χαφ ακόμα δεν θα χαλαγε κανέναν, αλλά συγκριτικά με πέρσι θεωρώ ότι είμαστε καλύτερα και εκεί.
-
Mitsospaoki4 έγραψε:Πλέον μπορούμε να πούμε ότι έχουμε το πιο πλήρες και ποιοτικό ρόστερ της ιστορίας μας, τουλάχιστον στα χαρτιά.
Όποιος είδε βίντεακι της ΠΑΕ με τον Μπακαγιοκο καταλαβαίνει ότι όχι μόνο ρίσκο δεν είναι αλλά θα μας κάνει γρήγορα να ξεχάσουμε τον Μειτε. Θα πείτε είναι προπόνηση ΝΑΙ, αλλά η σωματοδομη φαίνεται,ότι είναι πολύ πιο γρήγορος από Μειτε το ίδιο, αν καταφέρει στα ματσ και δώσει την ηρεμία που έδινε ο Μειτε όταν κρατούσε μπαλα είμαστε σε φάση αναβάθμισης γιατί αμυντικά ο Μπακαγιοκο είναι 5 φορές καλύτερος
Ο Lovren είχε τεθεί στο περιθώριο γιατί η Λυών αποφάσισε να μειώσει τους μισθούς και να συμαζέψει τα οικονομικά της. Τρείς παγκίτες, Dejan Lovren (400.000/μήνα μεικτά), Anthony Lopes (350.000/μήνα μεικτά) και Rayan Cherki (320.000/μήνα μεικτά), έπαιρναν πάνω από 1 μύριο το μήνα μεικτά! Ο Lacazette επίσης μισό εκατομμύριο το μήνα μεικτά! Με τα οικονομικά χάλια της η Λυών αναγκάστηκε να παρουσιαστεί στην αρχή του καλοκαιριού στην Direction Nationale du Contrôle de Gestion (DNCG) - National Directorate of Management Control, που είναι σαν δημόσια υπηρεσία στη Γαλλία, για να εξηγήσει τα χάλια της. Χρειαζόταν λοιπόν μεγάλο οικονομικό συμμάζεμα.
Παικτικά, ο Ιρλανδός Jake O'Brien έπαιξε στη θέση του Λόβρεν σέντερ-μπακ ένα μόνο χρόνο στη Λυών (27 συμμετοχές, 4 γκολ) και πήγε στην Έβερτον. Η Λυών έχει τον επίσης Κροάτη σέντερ-μπακ Ćaleta-Car που είναι μόνο 27, με πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο.
Παικτικά, ο Ιρλανδός Jake O'Brien έπαιξε στη θέση του Λόβρεν σέντερ-μπακ ένα μόνο χρόνο στη Λυών (27 συμμετοχές, 4 γκολ) και πήγε στην Έβερτον. Η Λυών έχει τον επίσης Κροάτη σέντερ-μπακ Ćaleta-Car που είναι μόνο 27, με πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Psaras έγραψε:έκλεισε η κάνουλα και η τελευταία σταγόνα είχε αξία 3εκ ΕΥΡΩ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 12 Σεπ 2024, 06:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.