ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 15/9 20:30 NovaSports
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 15/9 20:30 NovaSports
ΠΑΟΚ παντού. Μην παίρνεις σε ντέρμπι το παιδί. Πήγαινε το σε κανένα χαλαρό ματς.
- keep_paokizein
Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είναι γενικότερο και δεν ειναι τοσο επιφανειακό. Δεν είναι λύση η απομάκρυνση των παιδιών από το γήπεδο.
- kataramenos5
Γιατι? Μια χαρα δουλευει το σχεδιο
Ασε ,μετα μεγαλωνουν και σηκωνουν και κατι περιεργα πανό.
Καλυτερα σπιτι wifi καναπες.Ναχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Ασε ,μετα μεγαλωνουν και σηκωνουν και κατι περιεργα πανό.
Καλυτερα σπιτι wifi καναπες.Ναχεις το κεφαλι σου ησυχο.
- keep_paokizein
Να εχουν το κεφαλι τους ησυχο... Αποχαύνωση και σιωπή...
(συζητηση οφ τοπικ, ηρθε κι ο Λοβρεν...)
Γ@μηστε το βάζελο

(συζητηση οφ τοπικ, ηρθε κι ο Λοβρεν...)
Γ@μηστε το βάζελο

Συγγνώμη αδερφέ, αλλά ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται. Τόσα χρόνια δίχτυ έχει, τόσα χρόνια πετάνε καρεκλάκια και μπουκάλια. Οι κάμερες γράφουν. Απαγόρεψε την είσοδο στο γήπεδο σε όποιον κάνει το παραμικρό, τρέξτους και στα δικαστήρια για τα πρόστιμα που έφυγες, να δεις ποιος θα ξανά πετάξει τι.Tolaros έγραψε:Και πολύ σεβασμό δείχνουν απέναντι σε αυτούς που πετάνε αντικείμενα στο δίχτυ και σπάνε κάθε Κυριακή καρεκλάκια γιατί είναι μαγκιά
Αστεία κυβέρνηση που αντί να τιμωρεί τους παραβάτες τιμωρεί τις ομάδες και αστείες αποφάσεις από τις ομάδες που προτιμούν ένα σάπιο δίχτυ από το να λύσουν το πρόβλημα.
Τα 40 ευρώ για την 5-6 δεν είναι πολλά. Οποιος θέλει να κάνει κερκίδα να πάει στην 4.
Τα 40 ευρώ είναι πολλά για να βλέπεις πίσω απο το τρύπιο δίχτυ. Ας βάζανε πλεξιγκλας ή 150 σεκιουριτι παραπάνω ανάμεσα σε κερκίδα και γήπεδο. Ή ας το ρίσκαραν και ας κόβαν τον κωλο του πρώτου που θα έκανε την μαλακια.
- Μπαρκαρούτσος
Ή ομάδες των ΣΦ σε ΚΑΘΕ θύρα, οι οποίοι θα τουλουμ......εεεε θα επιπλήττουν τον κάθε λακαμά που θέλει να κάνει την Τούμπα κωλοχανείο.
Επειδή συμφώνησα ότι το γήπεδο θα μπορούσε να είναι καλύτερο με δεδομένη την οικονομική επιφάνεια του Ιβαν δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με την άποψη για παράλογο κόστος των εισιτηρίων . Εννοείται οτι έχουμε τα πιο φθηνά διαρκείας. Εννοείται πως αν αγοράζεις μεμονωμένο εισιτήριο θα σου βγει παραπάνω και ότι για πολλούς από εσάς στην επαρχία είναι υπερβολικά τα λεφτά σε σχέση με τον μισθό σας . Εννοείται πως αυτό που γίνεται με τα παιδάκια και με το κόψιμο των τζαμπατζήδων στην 4 είναι λόγος που το γήπεδο δεν έχει τόσο κόσμο αλλά σε σχέση με τους άλλους που πρέπει να ανταγωνιστούμε στους φοφαναδες και τους καρμους τα εισιτήρια μας είναι πάμφθηνα . Όπως επίσης ότι τα 10-15 με τον Παναιτωλικό είναι πολλά αλλά στο Μάντσεστερ μια χαρά είναι το 1000 .
Εννοείται πως δεν με νοιάζει αν έχει δίχτυα κολώνες χάλια τουαλέτες και δεν ξέρω εγώ τι . Ειμαι 35 και πάλι στην 4 πάω στην θεσούλα μου από την εφηβεία μου .Για μένα το γήπεδο είναι η παρέα μου η συνήθεια μου και να βλέπω την καψούρα μου .
Απλά σαν εικόνα είναι κάπως να έχεις μέσα ρόστερ αξίας 100Μ και το γήπεδο να μην έχει λειτουργικές τουαλέτες. Είναι κάπως .
Και δεν το παίζω λαρτζ με την τσέπη του ιβαν . Απλά μια αποψη παρέθεσα,Μην πάρεις λοβρεν για 5ο στόπερ και δώστα για ένα λίφτινγκ αφού καθυστερεί το καινούργιο
Τεσπα τον βαζελο να πηδήξω
Εννοείται πως δεν με νοιάζει αν έχει δίχτυα κολώνες χάλια τουαλέτες και δεν ξέρω εγώ τι . Ειμαι 35 και πάλι στην 4 πάω στην θεσούλα μου από την εφηβεία μου .Για μένα το γήπεδο είναι η παρέα μου η συνήθεια μου και να βλέπω την καψούρα μου .
Απλά σαν εικόνα είναι κάπως να έχεις μέσα ρόστερ αξίας 100Μ και το γήπεδο να μην έχει λειτουργικές τουαλέτες. Είναι κάπως .
Και δεν το παίζω λαρτζ με την τσέπη του ιβαν . Απλά μια αποψη παρέθεσα,Μην πάρεις λοβρεν για 5ο στόπερ και δώστα για ένα λίφτινγκ αφού καθυστερεί το καινούργιο
Τεσπα τον βαζελο να πηδήξω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 12 Σεπ 2024, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μπραντον τελικα δεν θα προλαβει, κατά πως φαινεται, το ματς
Οποτε θα πάμε με Τ Τ
Τσαλοφ Τισουνταλι
Οποτε θα πάμε με Τ Τ
Τσαλοφ Τισουνταλι
- ΑποστόληςΑ
-
Kotarski
Sastre Kedziora Michailidis Baba
Svamp Ozdoev
Zivkovic Konstantelias Taison
Chalov
Sastre Kedziora Michailidis Baba
Svamp Ozdoev
Zivkovic Konstantelias Taison
Chalov
Κοταρσκι
Οττο
Κεντζιορα
Μιχαηλιδης
Μπαμπα
Μαντυ
Οζντοεφ
Ζιβκοβιτς
Ντελιας
Τάισον
Τσαλοφ
Μπακαγιόκο,τισουνταλι,σορετιρε,Σαστρε ,σβαμπ
Οττο
Κεντζιορα
Μιχαηλιδης
Μπαμπα
Μαντυ
Οζντοεφ
Ζιβκοβιτς
Ντελιας
Τάισον
Τσαλοφ
Μπακαγιόκο,τισουνταλι,σορετιρε,Σαστρε ,σβαμπ
- ΑποστόληςΑ
Αναθεωρώ την σύνθεση της Κυριακής:
Kotarski
Otto - Lovren - Colley - Baba
Camara - Schwab
A. Zivkovic - Ντέλιας - Taison
Tissoudali
Kotarski
Otto - Lovren - Colley - Baba
Camara - Schwab
A. Zivkovic - Ντέλιας - Taison
Tissoudali
Τι σκατα εχει παθει το παιδι μας; Παμε για 2η εβδομαδα;Special 4 έγραψε:Ο Μπραντον τελικα δεν θα προλαβει, κατά πως φαινεται, το ματς
Οποτε θα πάμε με Τ Τ
Τσαλοφ Τισουνταλι
Kotarski/Kedziora/Μιχαηλίδης/Baba Rahman/Jonny Otto/Camara/Ozdoev/Κωνσταντέλιας/Zivkovic/Shoretire/Chalov.
- Kabamaru11
Περσι,μια μερα μετα το καταραμενο Χ στο τελευταιο δευτερολεπτο μεσα στην λεοφλωρο τους,εκανα χειρουργειο.Μετα τν επεμβαση,οταν με βγαλανε μεσα στην μαστουρα μου,εβριζα βαζελο,αθηνες κτλ......Την δευτερα,μπαινω χειρουργειο,ελπιζω να μη βριζω παλι.