Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Θυμιανης τώρα τι είναι;
Στόπερ στην Ευρώπη και χάφ στο πρωτάθλημα;;
Κοίτα τι του έμελε του παιδιού την πρώτη του σεζόν :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν θα έκανα τόσο σύντομα απολογιστικό ποστ για τις μεταγραφές.
Έχουμε λίγες ώρες ακόμα...

Και είναι και οι ελεύθεροι. Simon Kjaer, Sergio Ramos, Adrien Rabiot.
Και υπάρχουν και παίκτες σε θέσεις που δεν έχουμε ανάγκη, όπως Delle Alli ή η παιχτάρα ο Yusuf Yazici.

Όσο ζω, ελπίζω.
Δικαίωση ρε νιαμού!
Ποστ μισή ώρα πριν μιλήσει ο Romano!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Unpsofable78 έγραψε:Τελικά εκεί στην ΠΑΕ βγάζουν non paper Με ονόματα Για να δείξουν ότι απλά προσπάθησαν να πάρουν ενώ δεν είχαν σκοπό. :mrgreen:

Νταξει είμαστε;

Νταξει είμαστε :opaokara:

Παίκτης που έχει σηκώσει Τσαμπιονς λιγκ, που έφτασε τελικό μουντιάλ το 18 και ημιτελικό μουντιάλ το 22 όλα όντας βασικός αν δεν κάνω λάθος :opaokara:
[EYES]
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εφόσον κλείσει, μιλάμε για απίστευτα πλήρες ροστερ. 4 ποιοτικοί αμυντικοί, 5ος Κωττας, και ο Θυμιανης 5ος χαφ, που είναι η κανονική του θέση (6αρι).
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Έκλεισε αδερφέ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τι έκλεισε ρε;

Εδώ ήδη συζητάμε ότι απέτυχε κιόλας
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

black death έγραψε:
arrwstos έγραψε:Δε θέλω να φανώ γκρινιάρης, όμως ο Λόβρεν δεν μου αρέσει για πολλούς λόγους. Έχω δει καμιά 50αριά αγώνες του, χωρίς αυτό φυσικά να δίνει καμία ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψή μου,.όντας κατεξοχήν άμπαλος.

Δεν μου άρεσε ποτέ. Λάθη, ποδοσφαιρική χαζομάρα, δύναμη, καλό κεφάλι, σωστή πάσα, ηλίθιο βλέμμα.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του μιλάμε για σοβαρή περίπτωση βλάβης. Ψωνάρα, κάγκουρας, βλαξ και αντιπαθής ακόμη και σε άψυχα αντικείμενα πιστεύω. Θεωρώ θα δυσκολέψει τα αποδυτήρια.

Τουλάχιστον είναι κανονικός ποδοσφαιριστής και ακόμα και στα 35 του θα μπορεί να παίξει την θέση αξιοπρεπώς. Επουδενί δεν θα τον έβαζα βασικό στη θέση του Κεντζιόρα. Μένει να φανεί. Μακάρι να με κάνει ρεντίκολο σε όλα αν έρθει. Δεν νομίζω όμως. Χίλιες φορές ο Γάλλος.

Ας έρθει ( ή και όχι) και τα ξαναλέμε. Προσωπικά πιστεύω στον Μπακαγιόκο 400 φορές παραπάνω απ' ό,τι στον Λόβρεν.
Για εξήγησε λιγο. Δεν θυμαμαι να ειχε ποτέ κοντρες με συμπαιχτες του και τετοια. Απλα επειδη τα ακουγε ενω έπαιζε 6 χρονια λιβερπουλ και εφτανε τελικους μουντιαλ καπου του έβγαινε λιγο κόντρα. Σαν επαγγελματιας δεν νομιζω να εδωσε ποτε δικαιωματα.
Δεν είχε γνωστές κόντρες με τους συμπαίκτες του, απλώς ετρωγε συχνά πυκνά κράξιμο από τους οπαδούς της Λίβερπουλ για μαλακισμενες συμπεριφορές. Βασικά να το θέσω αλλιώς. Είναι ο χαζός της παρέας που σε κάνει να νιώθεις αμήχανα, λέει μαλακίες συνεχώς, τσαμπουκαλεύεται με τις γύρω παρέες άνευ λόγου και σε κοιτάει μόνιμα με ένα ηλίθιο βλέμμα διασταύρωσης επίδοξου ινφλουενσερ με γόη πανελίστα πρωινάδικου αλλά στην πραγματικότητα σκέφτεται αν παχαίνει περισσότερο το κότατζ απ' το μανούρι στην σαλάτα μετά την προπόνηση.

Όχι το πιο κοφτερό μυαλό εκεί έξω, και αυτό αποτυπώνεται στο παιχνίδι του. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα , στο κλίμα της και στον Ράζβαν ότι απλώς θα είναι ένας λίγο ενοχλητικός τύπος που θα τον βάζουμε να παίζει και να αποδίδει αξιοπρεπώς όταν ο Πολωνός θα πηγαίνει το νεφρό του στα πιτς.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Και κάγκουρας να μην ήταν, εδώ θα γινόταν
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ρε σεις τι αρνητίλα είναι αυτή ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι της υπογραφής!
Πήραμε ένας εμπειρότατο παιχταρά και ξεκινήσαμε κατεβατά για την ψυχοσύνθεσή του και για το κακό του ζώδιο και ανάδρομο! ΈΛΕΟΣ....
arrwstos

Μην παρεξηγηθώ, κανονικός στόπερ είναι. Ψιλοκαλός. Για Ελλάδα είναι σούπερ, τρώγει Βίντες και Μουκουντίδες και φτύνει τα κόκκαλα. Απλώς μην νομίζουμε ότι πήραμε τον Μαλντίνι.

ΥΓ. Αυτά που έχω δει λέω, δεν βγάζω ιστορίες από το μυαλό μου. Την γνώμη μου είπα μια φορά και τέλος, αυτό είναι όλο. Κουλάρετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Τετ 11 Σεπ 2024, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Πήραμε παιχτούρα και κλαίγεστε λες και μας φέρανε κανένα Γ’Εθνικής.

Μόνο η προσωπικότητά του και η εμπειρία του θα έχουν θετική επίδραση σε όλη την ομάδα. Τα ίδια που λέτε γι αυτόν, τα λέγατε και για τους Τάισον, Μάτος, ακόμη και Πάμπλο Γκαρσία!

Ο άνθρωπος θα συστηθεί στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν με φοβίζει το 35 όσο το ότι έχει να παίξει παιχνίδι 8-9 μήνες, χωρίς καν προετοιμασία ή φιλικά. Μέχρι να πιάσει ρυθμό θα ανοίξει η μεταγραφική του Γενάρη. Ελπίζω πραγματικά να πέφτω έξω και να μην φορτωθούμε ένα τεράστιο συμβόλαιο χωρίς να προσφέρει τίποτα.
arrwstos

Rexaris έγραψε:Τα ίδια που λέτε γι αυτόν, τα λέγατε και για τους Τάισον, Μάτος, ακόμη και Πάμπλο Γκαρσία.
Βασικά, όχι.
black death

Δημοσίευση από black death »

arrwstos έγραψε: Όχι το πιο κοφτερό μυαλό εκεί έξω, και αυτό αποτυπώνεται στο παιχνίδι του. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα , στο κλίμα της και στον Ράζβαν ότι απλώς θα είναι ένας λίγο ενοχλητικός τύπος που θα τον βάζουμε να παίζει και να αποδίδει αξιοπρεπώς όταν ο Πολωνός θα πηγαίνει το νεφρό του στα πιτς.
Κοιτα εγω απ οσο τον θυμαμαι το λοβρεν ειναι περιεργη περιπτωση. Οντως ηταν παίχτης που εκανε γκάφες στο τοπ επιπεδο και ειχε κενα συγκέντρωσης αλλα απ την αλλη ουτε γρηγορος ηταν ποτε, ουτε πολυ δυνατος, ουτε κανας σκυλος στα μαρκαρισματα, με το μυαλο επαιζε κυριως. Και στην εθνικη αυτος ηταν το κεφαλι και ο βιντα για να χωνεται παντου σαν καπρος.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εγω παντως σκεφτομαι οτι περσι οταν ολοκληρωθηκε το ροστερ μας, ελεγα οτι βασει παικτων που αποκτηθηκαν, βασει παραστασεων τους και του ταλεντου τους συν φυσικα αυτους που ειχαμε, ειχε διαμορφωθει ενα ροστερ που εγω καλυτερο δεν ειχα δει. Ναι ακομα ακομα και απο του νταμπλ το 2019.

Σημερα λεω οτι το φετινο το θεωρω ισο και λιγο καλυτερο απο το περσινο, χωρις ομως να ξερω τον Κολει καθολου και με ενα "αν" του Μπακαγιοκο.

Οτι και να ειπωθει, εγω θα πω οτι το να μενει μεταγραφη στο 90' ειναι ξεκαθαρα διοικητικη τακτικη.
Το γιατι συμβαινει αυτο μπορει να εχει πολλες απαντησεις πιθανες, αλλα την πραγματικοτητα δεν θα την μαθουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”