Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Τώρα που μου έρχεται να βγω στο δρόμο να πανηγυρισω σαν να πηρα κουπα δεν είναι φυσιολογικό ε? Απλά ρωτάω.
Επιτελους!Να ηρεμησουμε λιγο εχουμε αγωνα την Κυριακη να ειναι υγιης ο παικταρας οπως και ολη η ομαδα!!
Τώρα αν εγώ ζητήσω να βάλετε λίστα με τι υπάρχει αξιόλογο σε ελεύθερο χαφ θα με πείτε αχόρταγο και αχάριστο;; 

Δε θέλω να φανώ γκρινιάρης, όμως ο Λόβρεν δεν μου αρέσει για πολλούς λόγους. Έχω δει καμιά 50αριά αγώνες του, χωρίς αυτό φυσικά να δίνει καμία ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψή μου,.όντας κατεξοχήν άμπαλος.
Δεν μου άρεσε ποτέ. Λάθη, ποδοσφαιρική χαζομάρα, δύναμη, καλό κεφάλι, σωστή πάσα, ηλίθιο βλέμμα.
Όσον αφορά τον χαρακτήρα του μιλάμε για σοβαρή περίπτωση βλάβης. Ψωνάρα, κάγκουρας, βλαξ και αντιπαθής ακόμη και σε άψυχα αντικείμενα πιστεύω. Θεωρώ θα δυσκολέψει τα αποδυτήρια.
Τουλάχιστον είναι κανονικός ποδοσφαιριστής και ακόμα και στα 35 του θα μπορεί να παίξει την θέση αξιοπρεπώς. Επουδενί δεν θα τον έβαζα βασικό στη θέση του Κεντζιόρα. Μένει να φανεί. Μακάρι να με κάνει ρεντίκολο σε όλα αν έρθει. Δεν νομίζω όμως. Χίλιες φορές ο Γάλλος.
Ας έρθει ( ή και όχι) και τα ξαναλέμε. Προσωπικά πιστεύω στον Μπακαγιόκο 400 φορές παραπάνω απ' ό,τι στον Λόβρεν.
Δεν μου άρεσε ποτέ. Λάθη, ποδοσφαιρική χαζομάρα, δύναμη, καλό κεφάλι, σωστή πάσα, ηλίθιο βλέμμα.
Όσον αφορά τον χαρακτήρα του μιλάμε για σοβαρή περίπτωση βλάβης. Ψωνάρα, κάγκουρας, βλαξ και αντιπαθής ακόμη και σε άψυχα αντικείμενα πιστεύω. Θεωρώ θα δυσκολέψει τα αποδυτήρια.
Τουλάχιστον είναι κανονικός ποδοσφαιριστής και ακόμα και στα 35 του θα μπορεί να παίξει την θέση αξιοπρεπώς. Επουδενί δεν θα τον έβαζα βασικό στη θέση του Κεντζιόρα. Μένει να φανεί. Μακάρι να με κάνει ρεντίκολο σε όλα αν έρθει. Δεν νομίζω όμως. Χίλιες φορές ο Γάλλος.
Ας έρθει ( ή και όχι) και τα ξαναλέμε. Προσωπικά πιστεύω στον Μπακαγιόκο 400 φορές παραπάνω απ' ό,τι στον Λόβρεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arrwstos την Τετ 11 Σεπ 2024, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άσχετα με τον συγκεκριμένο παίκτη, νομίζω ότι τόσο οι έμπειροι όσο και οι άπειροι, καλό είναι να θυμούνται από του χρόνου, ότι το ποιος παίκτης είναι επίσημα ελεύθερος ή επίσημα προς πώληση, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ποιόν παίκτη μπορούμε να πάρουμε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών
Αυτά τα ξέρουν οι μάνατζερ των παικτών και μονο
Αυτά τα ξέρουν οι μάνατζερ των παικτών και μονο
-
Για εξήγησε λιγο. Δεν θυμαμαι να ειχε ποτέ κοντρες με συμπαιχτες του και τετοια. Απλα επειδη τα ακουγε ενω έπαιζε 6 χρονια λιβερπουλ και εφτανε τελικους μουντιαλ καπου του έβγαινε λιγο κόντρα. Σαν επαγγελματιας δεν νομιζω να εδωσε ποτε δικαιωματα.arrwstos έγραψε:Δε θέλω να φανώ γκρινιάρης, όμως ο Λόβρεν δεν μου αρέσει για πολλούς λόγους. Έχω δει καμιά 50αριά αγώνες του, χωρίς αυτό φυσικά να δίνει καμία ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψή μου,.όντας κατεξοχήν άμπαλος.
- Μπαρκαρούτσος
Γαμώ την καταδίκη μου, ήρθε. Τέλοσπάντων, στηρίζω που φέρανε κανονικό στόπερ, με παραστάσεις, δύναμη και καλή τεχνική. Τα υπόλοιπα θα τα λέμε στα ματς και το τόπικ του παίκτη. Καμία σχέση η Πρέμιερ με τη Σούπερλιγκ, βασίζομαι σε αυτό.
Το καλό είναι ότι έστω και αργά, παιδέψανε περιπτώσεις, ψάξανε και φέρανε στόπερ. Τουλάχιστον δεν έχει στερέψει η ποδοσφαιρική λογική στον πλανήτη ΠΑΟΚ.
Έχουμε πλήρες ρόστερ πλέον, γαμήστε τους τα ράμματα.
Το καλό είναι ότι έστω και αργά, παιδέψανε περιπτώσεις, ψάξανε και φέρανε στόπερ. Τουλάχιστον δεν έχει στερέψει η ποδοσφαιρική λογική στον πλανήτη ΠΑΟΚ.
Έχουμε πλήρες ρόστερ πλέον, γαμήστε τους τα ράμματα.
Τέτοια φάση με τόσο οριακή ολοκλήρωση μεταγραφης θυμάμαι προ της έλευσης του Ιβάν με τον Ελ ζαρ, εκτός αν ξεχνάω κάποια άλλη περίπτωση
Φέρτε χαφ!!
Φέρτε χαφ!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alp920 την Τετ 11 Σεπ 2024, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Unpsofable78
Τελικά εκεί στην ΠΑΕ βγάζουν non paper Με ονόματα Για να δείξουν ότι απλά προσπάθησαν να πάρουν ενώ δεν είχαν σκοπό.
Νταξει είμαστε;
Νταξει είμαστε
Παίκτης που έχει σηκώσει Τσαμπιονς λιγκ, που έφτασε τελικό μουντιάλ το 18 και ημιτελικό μουντιάλ το 22 όλα όντας βασικός αν δεν κάνω λάθος

Νταξει είμαστε;
Νταξει είμαστε

Παίκτης που έχει σηκώσει Τσαμπιονς λιγκ, που έφτασε τελικό μουντιάλ το 18 και ημιτελικό μουντιάλ το 22 όλα όντας βασικός αν δεν κάνω λάθος

Οι κουμπάροι μου φανατικοί Λίβερπουλ με κοροϊδευαν που τον πήραμε. Μέγας γκαφατζής και κάνει μανούρες χωρίς λόγο, πάνω κάτω αυτά που λες. Φυσικά το γιατί έπαιξε 6 χρόνια σε τέτοιο επίπεδο δε μου λένε.arrwstos έγραψε:Δε θέλω να φανώ γκρινιάρης, όμως ο Λόβρεν δεν μου αρέσει για πολλούς λόγους. Έχω δει καμιά 50αριά αγώνες του, χωρίς αυτό φυσικά να δίνει καμία ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψή μου,.όντας κατεξοχήν άμπαλος.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ανίκανοι ερασιτέχνες της ΠΑΕ, φέρτε τον Meïté!
Κ έναν τέρματα παρακαλώ.
Τι ομάδα είναι οι κουμπάροι σου εκτός από λουζερπουλ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 11 Σεπ 2024, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.