Αυτό το Άθλος καινούργιο είναι; Εποχές Μπατμαν μου θυμίζει με Άθλος-ΠΑΟΚ, Εργας κτλ.aivas19 έγραψε:Απο Χ τα τσιμπαω ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
απο athlosnews (γουααατ)
«Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Κροάτη αμυντικό για διετές συμβόλαιο και ήδη έχουν σταλεί τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής»
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 11 Σεπ 2024, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Άντε βάλτε τις δύο παράλληλες ομάδες μεταγραφών στον ΠΑΟΚ, μία να τρέξει τα χαρτιά του Lovren και μία να στέλνει ρομαντικά γαλλικά τραγούδια στον Sou!! 

Τα παίρνεις από την ΠΑΕ για να στέλνεις κόσμο στο σάιτ τουςΜπαρκαρούτσος έγραψε:https://www.paokfc.gr/
- figurehead4
Όχι φίλε, δεν είσαι καραγκιόζης και κακώς έβαλες στον εαυτό σου εξαρχής σε αυτή τη θέση, ό, τι και να γινόταν. Το να εκφράζει ένας οπαδός την αγωνία του για την ενίσχυση της ομάδας του είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα.chri5ti9 έγραψε:Όπως υπόσχεθηκα δηλώνω δημόσια πως είμαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .
Μπράβο στην ομάδα .
Κι επειδή είμαστε οργανισμός που λειτουργεί με μπόλικο θυμικό, εγώ που ήμουν ΟΚ και με Θυμιάνη, Κωττά, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι η έλευση του Λόβρεν ηταν και αποτέλεσμα γκρίνιας, πίεσης, όπως το πει ο καθένας. Οπότε τι να λέμε;
Λόβρεν ε; Δηλαδή εκεί πίσω πλέον θα παίζουν Λόβρεν, Κόλεϊ, Όττο, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά και ααααν φτάσει η μπάλα στον Κοτάρσκι άντε βάλε γκολ και μπροστά θα εναλλασσονται ο Ντέλιας, ο Σορετίρε, ο Ζίφκοβιτς, ο Τάισον, ο Ντεσπότοφ, ο Τσάλοφ και ο Τισουντάλι;
Το πρώτοι σε κόκκινες θα έχει φραξει ήδη μάλλον, το πιο πολλά γκολ από πέρυσι δεν ξέρω, αλλά εκεί πάει.
Εγώ όμως θα έβαζα λίγα λεφτά στο ότι θα έχουμε στο τέλος την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος
- Μπαρκαρούτσος
Στέλνω τον κόσμο στην πιο έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.Equalizer έγραψε:Τα παίρνεις από την ΠΑΕ για να στέλνεις κόσμο στο σάιτ τουςΜπαρκαρούτσος έγραψε:https://www.paokfc.gr/
Το σδνα, το 24, το ιν και κάθε άλλο ανθυποδημοσιογραφικό site, δεν αξίζει τα σημερινά κλιξ του λαού του ΠΑΟΚ.
Η 2η πιο έγκυρη πηγή ενημέρωσης, είναι το forum του Paokmania.
- Unpsofable78
Έκλεισε την τρέλα μου μέσα.
Να έχει υγεία και διάθεση μόνο.
Μιλάμε για παίκτη με τεράστιες παραστάσεις και εμπειρία.
Χαφ ρεεεε. Χααααφ. Κοιμάστε εκεί στην ΠΑΕ
Να έχει υγεία και διάθεση μόνο.
Μιλάμε για παίκτη με τεράστιες παραστάσεις και εμπειρία.
Χαφ ρεεεε. Χααααφ. Κοιμάστε εκεί στην ΠΑΕ

Μάγκες δεν έχετε καταλάβει τι παίκτη φέραμε
Δεν πιστεύουν τα μάτια μου τα.. μέτρια σχόλια που διαβάζω
Ηλικία οκ για τη θέση που παίζει
Παραστάσεις, τσαγανο, ποιότητα, ηγετικά στοιχεία στο χορτάρι.
Την υγεια του να έχει και θα περάσει πάνω από ολους
Δεν πιστεύουν τα μάτια μου τα.. μέτρια σχόλια που διαβάζω
Ηλικία οκ για τη θέση που παίζει
Παραστάσεις, τσαγανο, ποιότητα, ηγετικά στοιχεία στο χορτάρι.
Την υγεια του να έχει και θα περάσει πάνω από ολους