δηλαδή ;εχεις ινφο για κατι ακομα;;makispaspartou έγραψε:Ο Λοβρεν πρέπει να ακολούθησε την ΠΑΕ όποτε έκλεισε.. το θέμα είναι ο άλλος..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ σωστός!!Guitarman έγραψε:Μιας και φτάνουμε στο τέλος (και από ο,τι φαίνεται θα είναι αίσιο) θέλω να τονίσω κάτι σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα.
Όλο το καλοκαίρι διαβάζω σχεδόν καθημερινά το τοπικ και γράφω σπανίως και εγώ τη μακακια μου.
Αν εξαιρέσεις μερικά τρολ και τους αλλοθρησκους όλοι εδώ μέσα ειχαν (οπως και καθε χρόνο) τον ίδιο καημό. Να μην κάνει η ομάδα τις αυτοκαστροφικες επιλογές του παρελθόντος και να έχει ένα ολοκληρωμένο και γεμάτο ροστερ. Αλλα παιδιά ήταν πιο χαλαροί. Άλλοι τα είχαν βάψει μαύρα. Άλλοι γκρίνιαζαν. Άλλοι το χαβαλεδιαζαν. Όλα αυτά είναι θεμιτά.
Ένα πράγμα όμως δεν είναι θεμιτό ρε μάγκες μου και πρέπει επιτέλους να βγει από την κουβέντα μας διαπαντός. Να επιχειρηματολογουμε σύμφωνα με άρθρα αρδ... Ίσως φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οι άνθρωποι αυτοί που δεν ντρέπονται να αυτοαποκαλουνται δημοσιογράφοι ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΕΙΔΗΣΗ. Το μόνο που κάνανε ήταν κακό Google translate από σελίδες του εξωτερικού και μερικά γενικόλογα άρθρα που ακόμα και τα άρθρα για ζώδια έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία. Μάγκες μου για το καλό όλων μας, σταματήστε να στηρίζετε οποιοδήποτε επιχείρημα πάνω σε άρθρα αποδεδειγμένα ανιδεων ανθρώπων. Κάνετε κακό και στον εαυτό σας και στη ροή της κουβέντας.
- sourmenetes
- Moderator
Ίσως μείνει ελεύθερος και μετά ερθειTheCursed έγραψε:ρε παιδια μπας και δεν προλαβουμε για λοβρεν?
Λογικά θα μάθουμε άμεσα.
Αν και όλα αυτά πάνε στην κουβέντα του ρόστερ, κι είχα γράψει ένα κομμάτι εκεί πριν καιρό, ο προγραμματισμός πρέπει να είναι από 2 χρόνια πριν, τί θα ετοιμάσεις για να ανεβάσεις από τους μικρούς στην Α ομάδα. Αυτό εν ολίγοις είναι το ζητούμενο.nunies4 έγραψε:Και ξαναρωτάω... μεγαλύτερο ρίσκο ένας βετεράνος με τις δικές του παραστάσεις η ένας 24χρονος με πρόβλημα στο γόνατο που θα ερχόταν με βαρυα καρδιά μετρώντας τις μέρες να γυρίσει πίσω;pilotos έγραψε:Είμαι με κατ ως λογική.kataramenos5 έγραψε: Ναι βρε δε μπορουσαμε να βαλουμε απο Β ομαδα?
Πως θα βγαλεις νεους Κουλιε αν δε τους εμπιστευεσαι για 4ους
Η λογικη πηραμε για να παρουμε δε μ αρεσει. Αν ολο αυτο εγινε βαση σχεδιασμου πασο ειμαι τερμα λαθος.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν την ακολούθησε ακόμαdelos15 έγραψε:Ο άλλος την ακολουθεί από πέρυσιmakispaspartou έγραψε:Ο Λοβρεν πρέπει να ακολούθησε την ΠΑΕ όποτε έκλεισε.. το θέμα είναι ο άλλος..
Πάντως αν έμπαινες εδώ μέσα, είχε λεπτό προς λεπτό τι είπε και τι έγραψε ένας μίζερος άνθρωπος....sourmenetes έγραψε:Πολύ σωστός!!Guitarman έγραψε:Μιας και φτάνουμε στο τέλος (και από ο,τι φαίνεται θα είναι αίσιο) θέλω να τονίσω κάτι σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα.
Όλο το καλοκαίρι διαβάζω σχεδόν καθημερινά το τοπικ και γράφω σπανίως και εγώ τη μακακια μου.
Αν εξαιρέσεις μερικά τρολ και τους αλλοθρησκους όλοι εδώ μέσα ειχαν (οπως και καθε χρόνο) τον ίδιο καημό. Να μην κάνει η ομάδα τις αυτοκαστροφικες επιλογές του παρελθόντος και να έχει ένα ολοκληρωμένο και γεμάτο ροστερ. Αλλα παιδιά ήταν πιο χαλαροί. Άλλοι τα είχαν βάψει μαύρα. Άλλοι γκρίνιαζαν. Άλλοι το χαβαλεδιαζαν. Όλα αυτά είναι θεμιτά.
Ένα πράγμα όμως δεν είναι θεμιτό ρε μάγκες μου και πρέπει επιτέλους να βγει από την κουβέντα μας διαπαντός. Να επιχειρηματολογουμε σύμφωνα με άρθρα αρδ... Ίσως φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οι άνθρωποι αυτοί που δεν ντρέπονται να αυτοαποκαλουνται δημοσιογράφοι ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΕΙΔΗΣΗ. Το μόνο που κάνανε ήταν κακό Google translate από σελίδες του εξωτερικού και μερικά γενικόλογα άρθρα που ακόμα και τα άρθρα για ζώδια έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία. Μάγκες μου για το καλό όλων μας, σταματήστε να στηρίζετε οποιοδήποτε επιχείρημα πάνω σε άρθρα αποδεδειγμένα ανιδεων ανθρώπων. Κάνετε κακό και στον εαυτό σας και στη ροή της κουβέντας.
Δε χρειάζονται χαρακτηρισμοι.
Mod team
Βρε ανεβάστε κάνα Μπαταουλα,κάνα Κωττα...Αφήστε τους παλαιμαχους...έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο...Δεν πήραμε τα μαθήματα μας από τους αγώνες με Μπριζ ακόμα....
Εχουμε και αυτους που δεν εχουν δει λεπτο την Β' ομαδα να γκρινιαζουν τωρα;
Δεν φέρνουν στόπερ, κλάμα....φέρνουν στόπερ ...είναι 35 χρόνων και ανενεργός...αν έφερναν 24.... Ειναι άπειρος δεν πήραν έναν μπαρούτοκαπνισμενο.
Δεν πιάνεστε πουθενά.
Δεν πιάνεστε πουθενά.
Όποιος αξίζει παίζει. Ο Λουτσεσκου το είπε και το πράττει.
Κι εγώ θέλω πιτσιρίκο απ' τις ακαδημίες αλλά είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει το ανάλογο ταλέντο;
Κι εγώ θέλω πιτσιρίκο απ' τις ακαδημίες αλλά είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει το ανάλογο ταλέντο;
Εμένα πλέον με ενδιαφέρει να βγουν τα παιδιά και να μας πουν τι παίχτηκε τελικά με τον Μειτε.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν δεν κάνω λάθος η περίοδος κλείνει 1 ώρα ΕλλάδοςΒάσει των πληροφοριών που έχει το PAOK24 οι πρωταθλητές τα έχουν βρει με τον Κροάτη και τώρα οι τρεις πλευρές ανταλλάσσουν έγγραφα για να προλάβουν τις προθεσμίες
-