Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Μεγαλη μεταγραφη ο Λοβρεν κ πιστευω οτι στο ελληνικο πρωταθλημα θα ειναι εγγυηση, θα ειναι από τους καλυτερους
Δεν ξέρω τι προετοιμασια εχει κάνει ή τι φυσικη κατασταση εχει, αλλα η θεση του στόπερ, δεν ειναι καμια θεση με τρελές απαιτησεις σε τρεξίματα όπως του χαφ, μετραει πολυ η εμπειρια
Οκ, είναι 35 χρόνων, αλλα μια διετία μπορει να παιξει εδώ ανετα, η εμπειρια του είναι τεραστια
Αυτα μενει να επιβεβαιωθούν στο χορταρι, αλλα πιστευω θα επιβεβαιωθουν
Δεν ξέρω τι προετοιμασια εχει κάνει ή τι φυσικη κατασταση εχει, αλλα η θεση του στόπερ, δεν ειναι καμια θεση με τρελές απαιτησεις σε τρεξίματα όπως του χαφ, μετραει πολυ η εμπειρια
Οκ, είναι 35 χρόνων, αλλα μια διετία μπορει να παιξει εδώ ανετα, η εμπειρια του είναι τεραστια
Αυτα μενει να επιβεβαιωθούν στο χορταρι, αλλα πιστευω θα επιβεβαιωθουν
Πολύ ικανοποιητική κίνηση. Παίκτης με μεγάλη καριέρα σε μια ηλικία και θέση όπου θα μιλήσει η εμπειρία. Ξεκίνα από παγκίτης και άμα είσαι καλός και μάγκας παίξε κ βασικός. Μια χαρά!
-
Κι αυτή η Μπενφίκα μέχρι τελευταία στιγμή να κρατά τον Σου... Άστον να πάει στην ευχή του Θεού.. αφού δεν τον υπολογίζεις...
- sourmenetes
- Moderator
Με τον ΠΑΟΚ όλα μπορείς να τα περιμένουμε!danirifle έγραψε:σούρμε θα ρθει και χαφ?
για λόβρεν δεν πανηγυρίζω. είμαι πάρα πολύ σκεπτικός και λόγω κατάστασης και λόγω ιδιοσυγκρασίας
Δεν ξερω κάτι αλλά ποτέ μη λες ποτε
-
Ένας Πόντιος, ένας Ρουμάνος, ενας Σέρβος, ενας Βούλγαρος, ενας Κροάτης, ένας Ρώσος και ένας Νταγκεστανός μπαίνουν σε ένα μπαρ..
Δεν τον βλέπω σαν αλλαγή. Βασικός στην Ελλάδα ο Κροάτης, βασικός στην Ευρώπη ο Κετζιόρα.
danirifle έγραψε:λόγω λίβερπουλ και κροατίας τον έχω δει σε πάνω από 100 αγώνεςTameipws έγραψε:Τι έχει ο χαρακτήρας του φίλε; μπορείς να εξηγήσεις;danirifle έγραψε:σούρμε θα ρθει και χαφ?
για λόβρεν δεν πανηγυρίζω. είμαι πάρα πολύ σκεπτικός και λόγω κατάστασης και λόγω ιδιοσυγκρασίας
ο κλασικός βαλκάνιος. σκληρός, μανουριάρης, τσατίλας, τσαμπουκαλής και εγωιστάκος. στη συμπεριφορά μου θυμίζει πολύ λιβάγια
συγκεκριμένα στα μετόπισθεν θα θελα κάποιον με "ψυχρότερο αίμα"
εάν όμως είναι καλά σωματικά και μπει στο γκρουπ του λουτσέσκου και παίξει για την ομάδα, έχει να δώσει
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό που παρουσιάζεις. Θα βγάλει αυτά τα aggressive στοιχεία προς το συμφέρον της ομάδας. Ο ανταγωνισμός μάλιστα κάνει αμάν για να βρει τέτοιους παίκτες. Οσφπ και Παο είναι αρκετά σοφτ ομάδες. Μόνο καλό έχει να προσφέρει αυτή η μεταγραφή.
Φέτος θα δούμε ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!
- sourmenetes
- Moderator
Αν τον έφερνε πίσω...ψωμί και αλάτι και αν είπαμε καμιά κουβέντα παραπάνωmakispaspartou έγραψε:Κι αυτή η Μπενφίκα μέχρι τελευταία στιγμή να κρατά τον Σου... Άστον να πάει στην ευχή του Θεού.. αφού δεν τον υπολογίζεις...
- sourmenetes
- Moderator
Και γω δεν το βλέπω κακό.Tameipws έγραψε:danirifle έγραψε:λόγω λίβερπουλ και κροατίας τον έχω δει σε πάνω από 100 αγώνεςTameipws έγραψε: Τι έχει ο χαρακτήρας του φίλε; μπορείς να εξηγήσεις;
ο κλασικός βαλκάνιος. σκληρός, μανουριάρης, τσατίλας, τσαμπουκαλής και εγωιστάκος. στη συμπεριφορά μου θυμίζει πολύ λιβάγια
συγκεκριμένα στα μετόπισθεν θα θελα κάποιον με "ψυχρότερο αίμα"
εάν όμως είναι καλά σωματικά και μπει στο γκρουπ του λουτσέσκου και παίξει για την ομάδα, έχει να δώσει
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό που παρουσιάζεις. Θα βγάλει αυτά τα aggressive στοιχεία προς το συμφέρον της ομάδας. Ο ανταγωνισμός μάλιστα κάνει αμάν για να βρει τέτοιους παίκτες. Οσφπ και Παο είναι αρκετά σοφτ ομάδες. Μόνο καλό έχει να προσφέρει αυτή η μεταγραφή.
Φέτος θα δούμε ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!
Ίσα ίσα που αν εξαιρέσεις κάνα 2-3 παίκτες μας που ειναι τσαμπουκαληδες όλοι οι άλλοι είμαστε πολύ κυριλέ και καθώς πρέπει
- sourmenetes
- Moderator
Παίζει να μείνει ελεύθερος;;omerta76 έγραψε:Αν τον έφερνε πίσω...ψωμί και αλάτι και αν είπαμε καμιά κουβέντα παραπάνωmakispaspartou έγραψε:Κι αυτή η Μπενφίκα μέχρι τελευταία στιγμή να κρατά τον Σου... Άστον να πάει στην ευχή του Θεού.. αφού δεν τον υπολογίζεις...
Καλά μερικοί ή δεν ξέρετε τι λέτε ή δεν παίζεστε απλά
Μερικοί όχι ολοι
Μερικοί όχι ολοι
ΑυτόNikos 74 έγραψε:Δεν τον βλέπω σαν αλλαγή. Βασικός στην Ελλάδα ο Κροάτης, βασικός στην Ευρώπη ο Κετζιόρα.
Δυόμιση ώρες ακόμα για τον χαφ!. Ποτέ άλλοτε δεν θυμάμαι τόσο ουσιαστική μεταγραφική περίοδο.