Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Μλκα αυτοι οι «ρεπορτερ» του ΠΑΟΚ μας δεν σταματαν να σε εκπλησσουν με το ποσο εξω ειναι ικανοι να πεσουν. Our expectations were low but holy shit
- Mitsospaoki4
- Moderator
37 ματς προπερσι στα 34;;; Not badΜπαρκαρούτσος έγραψε:Πέρσι 11 αγώνες, 811', 2 κίτρινες.
Τελευταίος τραυματισμός πέρσι τον Αύγουστο, έμεινε εκτός κανένα διβδόμαδο.
Τελευταίο 90λεπτο το Γενάρη, μετά ούτε αλλαγή. Μάλλον κάποιον πήρε η Lyon που του έφαγε τη θέση.
Πρόπερσι 37 αγώνες, 3,217', 5 κίτρινες, 1 γκολ, 2 assists.
Και έρχεται απλά να μοιραστεί ματς με τον Κεντζιορα στο Ελληνικό πρωταθλήματακι;;; Not bad
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 11 Σεπ 2024, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Η πλάκα είναι ότι η μηδενική ενημέρωση που είχα. Φαίνεται γιατί τα άρθρα που βγάλανε είναι μόνο τίτλος.
Τπτ αλλο
Τπτ αλλο
- Μπαρκαρούτσος
SM8????????????????????sourmenetes έγραψε:Να σκάσει και το χαφ;;;

Αχχχχχχ Να έχει και ράσταsourmenetes έγραψε:Να σκάσει και το χαφ;;;
σούρμε θα ρθει και χαφ?
για λόβρεν δεν πανηγυρίζω. είμαι πάρα πολύ σκεπτικός και λόγω κατάστασης και λόγω ιδιοσυγκρασίας
για λόβρεν δεν πανηγυρίζω. είμαι πάρα πολύ σκεπτικός και λόγω κατάστασης και λόγω ιδιοσυγκρασίας
-
-
Υπερισχυσε ευτυχως η λογικη και εστω και στο 96 θα εχει η ομαδα 4 κεντρικους αμυντικους!!
θα προσθεσει υγιη ανταγωσνισμο στον Κεντζιορα πιστευω,θα του δωσει και ποιοτικες ανασες οταν ειναι ετοιμος...
θα προσθεσει υγιη ανταγωσνισμο στον Κεντζιορα πιστευω,θα του δωσει και ποιοτικες ανασες οταν ειναι ετοιμος...
Η φάση είναι: Πάρε Ρασβάν τον Λόβρεν να κάνεις τη δουλειά σου σήμερα και βλέπουμε.
-
Η προχωρημένη ηλικία δε μου λέει κάτι, ειδικά για αυτή τη θέση. Και ο συμπαίκτης του στην Εθνική Κροατίας Βίντα που είναι ο μοναδικός σοβαρός που έχει το χαρτί πίσω, ίδια ηλικία είναι και στο χαρτί παίζει φουλ βασικός.
Μια χαρά λύση, εξάλλου για το rotation και την Ελλάδα τον θέλουμε σε πρώτη ανάγνωση, οπότε η επιβάρυνση θα είναι κατά πολύ μικρότερη.
Μακάρι να κλείσει να τελειώνουμε!
Μια χαρά λύση, εξάλλου για το rotation και την Ελλάδα τον θέλουμε σε πρώτη ανάγνωση, οπότε η επιβάρυνση θα είναι κατά πολύ μικρότερη.
Μακάρι να κλείσει να τελειώνουμε!
Τι έχει ο χαρακτήρας του φίλε; μπορείς να εξηγήσεις;danirifle έγραψε:σούρμε θα ρθει και χαφ?
Μακαρι αν κλεισει να μας βγει Ταισον,αλλα οι μεταγραφες σε τετοιες ηλικιες πλεον δεν με εντυπωσιαζουν,παρολο που προκειται για μεγαλα ονοματα.
Λετε να κλεισει και κανα χαφ 11:59 ?
Λετε να κλεισει και κανα χαφ 11:59 ?
Εναν για αλλαγη του Κετζιορα ηθελα,αυτος μου παραφτανει.Αντε και ενα χαφ να χυνουμε.