Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Είναι το αντίστοιχο skype πριν κανά δύο καλοκαίρια που ο Λουτσέσκου δήλωνε ικανοποιημένος από το χειρόφρενο...sorry τις ''μεταγραφές'' μετά από τη Λέφσκι
Χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνουν οι μεταγραφές γιατί θα τελειώσει και η τοξικότητα που ήταν διάχυτη στο φόρουμ. Όλοι είχαμε την άποψη μας, άλλοι ασκησαν κριτική αλλά δυστυχώς υπήρξαν και συγκεκριμένα άτομα που πραγματικά μας μαύρισαν την ψυχή εδώ μέσα. Ειρωνια, κράξιμο και χαρακτηρισμό καθημερινά. Και φυσικά επανάληψη των ίδιων και των ίδιων με κάθε ευκαιρία. Πολύ φοβάμαι ότι θα τους έχουμε να λένε τα ίδια και στα τόπικ των αγώνων με την πρώτη στραβή, αλλά τουλάχιστον από εδώ γλυτώσαμε. Καλές επιτυχίες στην ομάδα μας και στήριξη από όλους όσους πραγματικά την αγαπάμε. Για τους άλλους το ξέρω ότι δεν υπάρχει σωτηρία.
tolis14 έγραψε:Χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνουν οι μεταγραφές γιατί θα τελειώσει και η τοξικότητα που ήταν διάχυτη στο φόρουμ. Όλοι είχαμε την άποψη μας, άλλοι ασκησαν κριτική αλλά δυστυχώς υπήρξαν και συγκεκριμένα άτομα που πραγματικά μας μαύρισαν την ψυχή εδώ μέσα. Ειρωνια, κράξιμο και χαρακτηρισμό καθημερινά. Και φυσικά επανάληψη των ίδιων και των ίδιων με κάθε ευκαιρία. Πολύ φοβάμαι ότι θα τους έχουμε να λένε τα ίδια και στα τόπικ των αγώνων με την πρώτη στραβή, αλλά τουλάχιστον από εδώ γλυτώσαμε. Καλές επιτυχίες στην ομάδα μας και στήριξη από όλους όσους πραγματικά την αγαπάμε. Για τους άλλους το ξέρω ότι δεν υπάρχει σωτηρία.
Δηλαδη αν χτυπα ξυλο παθει κατι ο Κετζιορα,θα κραζουν αδικα οι γκρινιαρηδες και τοξικοι;
Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι αυτή η μόνιμη συνήθεια, η ομάδα να πυροβολαει τα πόδια της .
Εκεί που λέμε τώρα θα απογειωθεί, έχει μια μαγική ικανότητα να βάζει νεκρά .
Μεγαλύτερο μου άγχος είναι να βγει ο Μπακαγιόκο και να είναι γερός ο Καμαρά, παρά τα στόπερ.
Είναι κρίμα να χαθεί τέτοια μεσοεπιθετική ποιότητα .
Επίσης το να πουλάς τα ασημικά στην πρώτη ευκαιρία και να διώχνεις τους ρολιστες τζάμπα, δεν σε κάνει selling club
Μεγαλύτερο μου άγχος είναι να βγει ο Μπακαγιόκο και να είναι γερός ο Καμαρά, παρά τα στόπερ.
Επίσης το να πουλάς τα ασημικά στην πρώτη ευκαιρία και να διώχνεις τους ρολιστες τζάμπα, δεν σε κάνει selling club
Ε και; Ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται πάνω από 2000 λεπτά για να νιώσει σημαντικός και να βελτιωθεί. Μια χαρά βγαίνει η χρονιά με 22 τοπ συν 6 μικρους. Το θέμα είναι να έχεις ποιοτικές λύσεις νέων, όπως του Κουλιερακη παλιοτερα, του Ντελια του Τζολη, του Σορετιρε. 22 παίκτες συν 3 τοπ ταλέντα συν 2-3 μέτρια ταλέντα. Αν δεν έχεις, αγόρασε. Όπως πουλάς Κουλιερακη, Τζολη,, κλπ, ας αγοράζεις όταν οι ακαδημίες δε σε καλύπτουν. Ο μικρός, που θα είναι ο 3ος ΤΦ, ο 5ος Κ. αμυντικός, ο 5ος μπακ, ο 5ος χαφ, ο 7ος μεσοεπιθετικος, ο 3ος φορ (άρα ροστερ 28 παικτών) δε θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί σε μικρότερο αγωνιστικό χρόνο, διχως να χάσει το κίνητρό του. Αντίθετα, μπορεί να βελτιωθεί μέσα από τις προπονήσεις και με κάποιο χρόνο, πχ 1000-1200 λεπτά. Αν παίκτες σαν τους Ντεσποτοφ, Τισσουνταλη, τους δώσεις τόσο λίγο χρόνο, οχι μόνο τους χρεώνεσαι ακριβά, αλλά τους τσαλακωνεις την καριέρα.PAOK_Antarctica έγραψε:Ε ναι, πλέον που σε κάθε παιχνίδι παίζουν 16 ποδοσφαιριστές εμείς να έχουμε ρόστερ 22 ποδοσφαιριστών.
Makes sense.
Ως ένα βαθμό πλέον ο ΠΑΟΚ το κάνει, έχοντας πολύ καλύτερη ισορροπία ρόστερ από τους ανταγωνιστές, που πληρώνουν πολύ φύρα. Φέτος έχουμε ομαδαρα και δε θέλει περιττή γκρίνια. Επιπλέον, Ο Ραζβαν αξιοποιεί τέλεια το ροστερ του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 11 Σεπ 2024, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι σε κάνει selling club κατά τη γνώμη σου;-keeper- έγραψε:Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι αυτή η μόνιμη συνήθεια, η ομάδα να πυροβολαει τα πόδια της .
-
Όπως έκριναν. Απλά και για εμάς σαν οπαδούς ο πήχης είναι εκεί που είμαστε.Δηλαδη να ξαναειμαστε πρωταθλητες .Αφού έτσι έκριναν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, περιμένουμε τον τίτλο τον Μάιο. Ότιδηποτε άλλο για έναν πρωταθλητη είναι αποτυχία και δεν θα κριθεί η φετινή χρονιά με κριτήρια της περασμένης.Δεν είναι γκρίνια,ειναι η απλή λογική ενός οπαδού του πρωταθλητη .
Ο αλλος ο μπαγλαμας προτιμα να κατσει 6 μηνες ανενεργος παρα να ερθει να παιξει ενα χρονο εδω.. τρομερο αν το σκεφτεις ..
-
Δεν νομιζω να θελει να μεινει ανενεργος, ζητησε μια ευκαιρια στη Σαλτσμπουργκ, γιαυτο παει στις προπονησεις.Demir έγραψε:Ο αλλος ο μπαγλαμας προτιμα να κατσει 6 μηνες ανενεργος παρα να ερθει να παιξει ενα χρονο εδω.. τρομερο αν το σκεφτεις ..
Αστο τσαμπα μπλεξαμε με αυτον, πρεπει να ειναι και πολυ περιεργος χαρακτηρας.
Το οτι θα πανηγυριζαμε αν ερχοταν μ αυτο το ιστορικο τραυματισμων δεν σου φαινετε περιεργο;
-
Η καλύτερη είδηση είναι ότι ο μικρός συμμετέχει στις προπονήσεις ,είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια ,όπως πιστεύω και στον Θυμιανη ,ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα . Εμένα το πρόβλημα μου είναι στο κέντρο ,που εκεί θα ήθελα 5ο χαφ .
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θα έκανα τόσο σύντομα απολογιστικό ποστ για τις μεταγραφές.
Έχουμε λίγες ώρες ακόμα...
Και είναι και οι ελεύθεροι. Simon Kjaer, Sergio Ramos, Adrien Rabiot.
Και υπάρχουν και παίκτες σε θέσεις που δεν έχουμε ανάγκη, όπως Delle Alli ή η παιχτάρα ο Yusuf Yazici.
Όσο ζω, ελπίζω.
Έχουμε λίγες ώρες ακόμα...
Και είναι και οι ελεύθεροι. Simon Kjaer, Sergio Ramos, Adrien Rabiot.
Και υπάρχουν και παίκτες σε θέσεις που δεν έχουμε ανάγκη, όπως Delle Alli ή η παιχτάρα ο Yusuf Yazici.
Όσο ζω, ελπίζω.
Γιατί δεν είχε κάποια άλλη σοβαρή είδηση και το κράξιμο για τον αμυντικό πέφτει σύννεφο..Mīngus έγραψε:Dimitris_L4 έγραψε:Η μεγαλυτερη μεταγραφη ειναι η εικονα που ειδαμε σημερα...αφηστε τα νευρα που αποκτησαμε ολοι κ παμε δυνατα..
Δεν ξέρω γιατί διάλεξαν σήμερα να το αναγάγουν στο απόλυτο νέο.
Η ενασχόληση του Ιβάν με το σύλλογο ήταν και είναι σε καθημερινή βάση.
Τι άλλαξε;
Το ότι εναγκαλίστηκε με τον προπονητή μετά απο 5 χρόνια και αυτό το απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη μας αλλά δεν είναι ''μεταγραφή'' θεωρώ.
-
φερε βρε στρατηγε μια σεντερμπακαρα απο καμια γ εθνικη απο κανενα χωριο εχει παικταραδες εκει τσεκουρια , τι νομιζουμε ολοι οτι οι μπακ ειναι μπεκεμπαουερ ολοι? εχει γινει η ποιο ευκολη θεση στο ποδοσφαιρο το μπακ . Μια χαρα καλυπτεται η θεση μαυτους που εχουμε. Εφαγες ενα ? ε βαλε δυο με τσαλοφ και τισουνταλι γκολτζηδες . Μπορεις? ΕΚΕΙ ΣΕ ΘΕΛΩ !!! περιμενουμε να δουμε τους επιθετικους μας να φορτωνουν τα διχτυα . εκει ειναι ολη η ιστορια , να βαζουμε 2-3 γκολ σε καθε ματς και ας τρωμε ενα. Θυμιανη ειρθε η ωρα σου παικταρα μου !!!! οι μεταγραφες ειναι καλες , οχι εντυπωσιασμου αλλα ειναι ολοι διεθνεις σε καλες ηλικιες εμπειροι δηλ τι να παιρναμε . Μια χαρα ειναι αρκει να γραφουν οι μπροστινοι!!!! εκει πρεπει να προσευχομαστε!!!
Θα συμφωνήσω.panpangr77 έγραψε:Η καλύτερη είδηση είναι ότι ο μικρός συμμετέχει στις προπονήσεις ,είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια ,όπως πιστεύω και στον Θυμιανη ,ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα . Εμένα το πρόβλημα μου είναι στο κέντρο ,που εκεί θα ήθελα 5ο χαφ .
Βασικά δύο παίκτες θέλαμε. Αν ήταν ὀμως να γίνει μια μεταγραφή ας ήταν αυτή του χαφ. Όσο καλύτερο κέντρο έχεις τόσο λιγότερο εκτίθεται αμυντικά η ομάδα.