Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Αρκετά απογοητευτικό το ότι χάσαμε τον βασικό μας στόπερ, τον αλλον που ήρθε για βασικός στόπερ, και έναν ρολίστα, και ξεμένουμε με Κεντζιόρα, Κόλλεϋ (που δεν έχουμε δει ακόμα), Μιχαηλίδη (με τα καλά και τα κακά του, με φέτος να είναι η ευκαιρία του να δείξει αν μπορεί να σταθεί βασικός) και μπαλαντέρ Θυμιάνη. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, αλλά όσο νάναι παίζει απογοήτευση γιατί τρέμουμε για κάθε τραυματισμό.
Από την άλλη πέρσι οι στόπερ έπαιξαν παρα πολύ γιατί δεν κουράζονται τόσο όσο μέσοι και επιθετικοί, που θέλουν περισσότερες ανάσες. Ίσως αυτό σκέφτηκαν και είπανε να πάμε ως έχουμε ως χειμώνα. Αλλά είναι κρίμα να ψάχνεις για στόπερ και να μην βρίσκεις τόσο καιρό, κάποιος δεν έκανε σωστά την δουλειά του. Που αυτός ο κάποιος μπορεί και να είναι ο τεχνικός διευθυντής που δεν εχουμε.
Από την άλλη πέρσι οι στόπερ έπαιξαν παρα πολύ γιατί δεν κουράζονται τόσο όσο μέσοι και επιθετικοί, που θέλουν περισσότερες ανάσες. Ίσως αυτό σκέφτηκαν και είπανε να πάμε ως έχουμε ως χειμώνα. Αλλά είναι κρίμα να ψάχνεις για στόπερ και να μην βρίσκεις τόσο καιρό, κάποιος δεν έκανε σωστά την δουλειά του. Που αυτός ο κάποιος μπορεί και να είναι ο τεχνικός διευθυντής που δεν εχουμε.
Παρασκήνιο; Ότι και να έγινε, τώρα όλα καλά.makispaspartou έγραψε:Μέχρι και τον αποκλεισμό από τη Μάλμε οι επιλογές ήταν μία και μία.. Ακόμη και οι στόχοι που συζητούσαμε. Μαντί , Σόλα , Τισουντάλι , Σορετίρε , Κετζιόρα
Μειτέ θα γυρνούσε , Ντρκούσιτς και Ζιγκό για στόπερ , Μαρίν για χαφ.
Πόσο τέλεια θα ήμασταν αν περνούσαμε αρχικά πλέι οφ και μετά τσουλού και τα ζούσαμε όλα αυτά.
Δυστυχώς το κουμπί πατήθηκε μετά τον αποκλεισμό , ο Κουλιεράκης έβγαλε τις μεταγραφές , και τώρα πάμε με στόχο το πρωτάθλημα και το κύπελλο και μία αξιοπρεπή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ μην έχοντας ικανοποιήσει την επιθυμία του Λουτσέσκου για Μέιτε και δεξί στόπερ, έχοντας ξεμείνει και με Σαμάτα.
4 φορ , 3 στόπερ ,4 χαφ και Θυμιάνης πασπαρτού δεν το λες και σωστό προγραμματισμό.
Ας κρατήσουμε τουλάχιστον από τη σημερινή συνάντηση τη φωτογραφία μεταξύ Ιβάν και Λουτσέσκου, κι ας μη μάθουμε ποτέ το παρασκήνιο γιατί θα χαλαστούμε πολύ.
Ελπίζω η φωτογραφία να σημαίνει ότι είναι όλα καλά πλέον και συνεχίζουμε ενωμένοι.
Ελπίζω πάντως στην πρώτη γκέλα-κακό αποτέλεσμα να μην κράζουμε τον Λουτσέσκου που δεν έβαλε τον Θυμιάνη μέσα ή άργησε να κάνει αλλαγές.
Η ευθύνη βαραίνει άλλους....4 χαφ και 3 στόπερ και πασπαρτού ο Θυμιάνης....και διηγώντας τα να κλαις
Κάτσε κάτσε λίγο. Ο ίδιος που έλεγες αν δεν κάνω τεράστιο λάθος, που δεν κάνω, πριν 2 μέρες για τον Ιβάν αν δεν μπορεί να βρει συμπαίκτη ή να προετοιμάσει την διαδοχή κατάσταση , τώρα μας λες ότι θα έδινε κανένα 10αρι για μεταγραφές και άλλα τόσα για συμβόλαια.makispaspartou έγραψε:Μέχρι και τον αποκλεισμό από τη Μάλμε οι επιλογές ήταν μία και μία.. Ακόμη και οι στόχοι που συζητούσαμε. Μαντί , Σόλα , Τισουντάλι , Σορετίρε , Κετζιόρα
Πόσο τέλεια θα ήμασταν αν περνούσαμε αρχικά πλέι οφ και μετά τσουλού και τα ζούσαμε όλα αυτά.
Δυστυχώς το κουμπί πατήθηκε μετά τον αποκλεισμό , ο Κουλιεράκης έβγαλε τις μεταγραφές , και τώρα πάμε με στόχο το πρωτάθλημα και το κύπελλο και μία αξιοπρεπή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ μην έχοντας ικανοποιήσει την επιθυμία του Λουτσέσκου για Μέιτε και δεξί στόπερ, έχοντας ξεμείνει και με Σαμάτα.
4 φορ , 3 στόπερ ,4 χαφ και Θυμιάνης πασπαρτού δεν το λες και σωστό προγραμματισμό.
Ας κρατήσουμε τουλάχιστον από τη σημερινή συνάντηση τη φωτογραφία μεταξύ Ιβάν και Λουτσέσκου, κι ας μη μάθουμε ποτέ το παρασκήνιο γιατί θα χαλαστούμε πολύ.
Ελπίζω η φωτογραφία να σημαίνει ότι είναι όλα καλά πλέον και συνεχίζουμε ενωμένοι.
Κάτι δεν κολλάει
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Τετ 11 Σεπ 2024, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Νομίζω ότι δεν έχει νόημα άλλο μα το συζητάμε. Λάθη στον σχεδιασμό αδιαμφισβήτητα υπάρχουν. Ότι έγινε, έγινε όμως και δεν αλλάζει. Πάμε για το back to back και πρόκριση στους 24 στην Ευρώπη (αρχή!). Κρατα Λουτσεσκου και Κεντζιορα γερά!
-
Εσυ ποιος είσαι? Αυτός που έλεγε ή λέει τι? Για πες μας τη γνώμη σου.. Όχι τίποτα αλλά να ξέρουμε να σε περιγράφουμε.Jim_Chatz έγραψε:Κάτσε κάτσε λίγο. Ο ίδιος που έλεγες αν δεν κάνω τεράστιο λάθος πριν 2 μέρες για τον Ιβάν αν δεν μπορεί να βρει συμπαίκτη ή να προετοιμάσει την διαδοχή κατάσταση , τώρα μας λες ότι θα έδινε κανένα 10αρι για μεταγραφές και άλλα τόσα για συμβόλαια.makispaspartou έγραψε:Μέχρι και τον αποκλεισμό από τη Μάλμε οι επιλογές ήταν μία και μία.. Ακόμη και οι στόχοι που συζητούσαμε. Μαντί , Σόλα , Τισουντάλι , Σορετίρε , Κετζιόρα
Κάτι δεν κολλάει
Πολλά είπα και έγραψα κράτα ό,τι θες.
Την έχω γράψει πολλές φορές την γνώμη μου. Εσύ την μια τα βλέπεις όλα άσπρα και την άλλη όλα μαύρα λέγοντας ότι έχεις πληροφορίες. Και τελειώνω εδώ
- Dimitris_L4
Η μεγαλυτερη μεταγραφη ειναι η εικονα που ειδαμε σημερα...αφηστε τα νευρα που αποκτησαμε ολοι κ παμε δυνατα..
Εδω και μια βδομάδα ανέβηκε ο Κωττας στις προπονήσεις των μεγάλων.
Θέλω να πιστεύω οτι δεν τον θέλουν μόνο για να βγαίνουν τα ζευγάρια.
Τον Θυμίανη τον θεωρώ ηδη κανονικό μέλος τής ομάδας απο τότε που τον δήλωσε η ομάδα.
Τέλος πάντων εχω μια ελπίδα για έναν η δυο ελεύθερους και με αυτή την ελπίδα θα πορευτώ.
Ευχαριστώ πολύ τους φίλους για την παρέα (διαβασα περιπου το 98% των σχολίων)
αν και μερικοί έχετε θεματάρες.Π.Α.Ο.Κ.

Τον Θυμίανη τον θεωρώ ηδη κανονικό μέλος τής ομάδας απο τότε που τον δήλωσε η ομάδα.
Τέλος πάντων εχω μια ελπίδα για έναν η δυο ελεύθερους και με αυτή την ελπίδα θα πορευτώ.

-
Ασπρόμαυρα δηλαδή.. Ε τι πρόβλημα έχεις με αυτό τότε?
Δυστυχώς δεν έχω να θυμάμαι κάτι από γνώμη σου. Είτε δε γράφεις τη γνώμη σου είτε δε γράφεις συχνά.
Δυστυχώς δεν έχω να θυμάμαι κάτι από γνώμη σου. Είτε δε γράφεις τη γνώμη σου είτε δε γράφεις συχνά.
-
Να ψάξεις να την βρεις. Συγγνώμη που δεν γράφω τα ίδια κάθε δύο μέρες ή δε λέω διαφορετικά πράγματα κάθε δύο μέρες γράφοντας περί συμπαίκτη λες και βρίσκομαι στο φόρουμ του ρουλη. Δεν θα ξαναγίνει. Τελευταία μου απάντηση
Το σημερινό κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν μια ευχάριστη στιγμή.Dimitris_L4 έγραψε:Η μεγαλυτερη μεταγραφη ειναι η εικονα που ειδαμε σημερα...αφηστε τα νευρα που αποκτησαμε ολοι κ παμε δυνατα..
Ωστόσο, είναι κάτι το αυτονόητο σε έναν υγιή ποδοσφαιρικό οργανισμό.
Δεν ξέρω γιατί διάλεξαν σήμερα να το αναγάγουν στο απόλυτο νέο.
Η ενασχόληση του Ιβάν με το σύλλογο ήταν και είναι σε καθημερινή βάση.
Τι άλλαξε;
Το ότι εναγκαλίστηκε με τον προπονητή μετά απο 5 χρόνια και αυτό το απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη μας αλλά δεν είναι ''μεταγραφή'' θεωρώ.
- Metagrafakias
Οτι και καλα πηγαν να παρουν παικτη τελευταια μερα των μεταγραφών αλλα ωχχχ κατι εγινε και δεν πηραν τελικα Οχι ρεεε…τουλαχιστον εκει στην ΠΑΕ μην μας περνατε για προβατα..δεν υπηρχε καμια διαθεση για μεταγραφη μετα τον αποκλεισμό η κάνουλα ξανα εκλεισε Οχι οτι ειχε ανοίξει και ποτε με εσοδα εξοδα πηγαν και φετος ο Κουλιε ρεφάρε και με το παραπανω οτι αποκτήσαμε και η ζωη συνεχίζετε ενω ο ανατγωνισμος εριξε πολλα εκατομυρια στην αγορα και ενισχύθηκε …καθε μερα θα κανει μαγικά ο Λουτσεσκου ετσι νομίζουν,το ποδοσφαιρο ομως καποια στιγμη θα σε τιμωρήσει…οταν πας κοντρα στη λογική η τιμωρια θα ειναι πολυ άσχημη δυστυχως…με ενα δεξι στόπερ για 3 διοργανώσεις υψηλών απαιτήσεων λοιπον..,Ας ελπισουμε ο Λουτσε να κανει και φετος τα μαγικά του λοιπον αφου η διοικηση δεν βοηθάει το εργο του αλλη μια χρονια!!!!
Τώρα αν σου πω ότι προφανώς η 1η σκέψη είναι για να βγαίνει αριθμητικά η προπόνηση; Μακάρι το παιδί να αρπάξει την ευκαιρίαgiaxxo έγραψε:Εδω και μια βδομάδα ανέβηκε ο Κωττας στις προπονήσεις των μεγάλων.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 11 Σεπ 2024, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.