Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- figurehead4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Ασχέτως με το τι ο καθένας μας πιστεύει σωστό, αυτό που έφερε η γκρίνια συνοπαδών και αρδ είναι ακόμη πιο πολύτιμο από ένα σέντερ μπακ. Αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες που αγκαλιάζονται οι δύο τους.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.
Αν σήμερα πάρουν ή δεν πάρουν σέντερ μπακ, εμένα προσωπικά στα παπάρια μου πλέον, γιατί ό, τι και να γίνει ή να μην γίνει ως το βράδυ το έχουν συμφωνήσει όλοι μαζί ενώπιον ιδιοκτήτη. Αυτό μου αρκεί
(φανταστική η πινελιά με Μεϊτέ πίσω, πολύ γέλιο)
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.
Αν σήμερα πάρουν ή δεν πάρουν σέντερ μπακ, εμένα προσωπικά στα παπάρια μου πλέον, γιατί ό, τι και να γίνει ή να μην γίνει ως το βράδυ το έχουν συμφωνήσει όλοι μαζί ενώπιον ιδιοκτήτη. Αυτό μου αρκεί
(φανταστική η πινελιά με Μεϊτέ πίσω, πολύ γέλιο)
Τζορμπα λεει οτι μεχρι τωρα δεν εχει απαντησει ο Σολε. [FACE WITH TEARS OF JOY]
Ρε μηπως πηρε τηλ και οι αλλοι ειναι στο τραπεζι;
Μήπως δεν έχει viber?aivas19 έγραψε:Τζορμπα λεει οτι μεχρι τωρα δεν εχει απαντησει ο Σολε. [FACE WITH TEARS OF JOY]

- figurehead4
Ναι φυσικά θα το πει. Πάντα το λέει, άμεσα ή έμμεσα. Πάντα. Έφυγε κιόλας νταμπλουχος ον το 19 για κάτι τέτοια.nunies4 έγραψε:Αν δεν ειναι οκ θα βγει να το πει δηλαδη ε; Εδω εβαλε πλατη περυσι που επαιζε ολη την σεζον με τον Σαματαxrisitsapa έγραψε:Αν αυτό αποφασίσανε, και αν είναι ο Ραζβαν οκ με αυτό, τότε μαζί τους.
ΒΟΥΡ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
Γιατί δηλαδή να μην δεχτούμε ΑΝ δεν πει κάτι, πως είναι ΟΚ και ο Ραζβάν;
ΑκυροWoodman73 έγραψε:Ομορφη φωτό...πισω απο Ιβαν-Λουτσε, καθιστός, ποιός ειναι?

- Μπαρκαρούτσος
Ο Τέλης τι ώρα φτάνει;Logistis έγραψε:Special guest (κι αυτος με ελικοπτερο απο Σαρδηνια) ο πρόεδρος της ΚαλιαριPatron έγραψε:Στο φουαγιε περιμένουν Μειτέ, Σολετ, Μποβέ, Φοφανά κ τρεις πολωνοί νεαροί αγνώστων λοιπών στοιχείων.Xlapatsas4 έγραψε:Ο Πετρωτος λεει γινεται αυτη τη στιγμη συνελευση ολων των στελεχων του ΠΑΟΚ στο πορτο καρας
ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΝΙΓΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕastral έγραψε:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τετ 11 Σεπ 2024, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]astral έγραψε:Μήπως δεν έχει viber?aivas19 έγραψε:Τζορμπα λεει οτι μεχρι τωρα δεν εχει απαντησει ο Σολε. [FACE WITH TEARS OF JOY]
- kataramenos5
Θυμιανης Για ....αντιΜειτε.Woodman73 έγραψε:Ομορφη φωτό...πισω απο Ιβαν-Λουτσε, καθιστός, ποιός ειναι?
astral έγραψε:
Να σαι καλά αδερφέ, δακρυσα. Το καλύτερο ποστ των φετινών μεταγραφών, έτσι πρέπει να κλείσει το τοπικ με αυτό το ποστ
Ωραία η φωτογραφία μετά από τόσα χρόνια.....5 χρόνια κιόλας...πω πω πω
Το πιάσαμε και το νόημα, μεταγραφές τέλος!
Τον βάζελο να πατήσω....
Το πιάσαμε και το νόημα, μεταγραφές τέλος!
Τον βάζελο να πατήσω....
- potamda
- Bet Guru 2023
Λεζάντα στη φώτο και στο τοπικ ο Μάκης...
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά...
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά...
Ρε αδερφεWoodman73 έγραψε:ΑκυροWoodman73 έγραψε:Ομορφη φωτό...πισω απο Ιβαν-Λουτσε, καθιστός, ποιός ειναι?
![]()
![]()
![]()
![]()

- theodorsalonika