Ιβάν Σαββίδης VI
- Montrealiotis
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Και τι σημαίνει ότι το ισοζύγιο των μετάγραφων είναι θετικό; Είναι μόνο αυτά τα έξοδα μιας ομάδας; Και ομάδα δεν έχει παρελθόν ή συνέχεια; Μην μπλέκεται ρε παιδιά άσχετα πράγματα μεταξύ τους, όταν πάτε να κάνετε μια οικονομολογιστικη ανάλυση. Φιλικά.
Montrealiotis έγραψε:Και τι σημαίνει ότι το ισοζύγιο των μετάγραφων είναι θετικό; Είναι μόνο αυτά τα έξοδα μιας ομάδας; Και ομάδα δεν έχει παρελθόν ή συνέχεια; Μην μπλέκεται ρε παιδιά άσχετα πράγματα μεταξύ τους, όταν πάτε να κάνετε μια οικονομολογιστικη ανάλυση. Φιλικά.
Αν ερθει 2ος δεξι στοπερ και δεν θα τα μπλεκει κανεις,ως τωρα κανεις δεν μπορει να πει τιποτα στον κοσμακη
Βλέπεις κάποια τέτοιου είδους ανάλυση να προσπάθησα να κάνω;
Ένα γεγονός αναφέρω πως η ομάδα είχε έσοδα από τις πωλήσεις περισσότερα από εξοδα.
Αν χρειαστεί να κάνω τέτοιου είδους αναλύσεις πίστεψε με έχω τις γνώσεις να τις κάνω.
Ένα γεγονός αναφέρω πως η ομάδα είχε έσοδα από τις πωλήσεις περισσότερα από εξοδα.
Αν χρειαστεί να κάνω τέτοιου είδους αναλύσεις πίστεψε με έχω τις γνώσεις να τις κάνω.
- Montrealiotis
Συγνώμη αλλά δεν φαίνεται να τις έχεις, γιατί είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια όταν απομονώνεις ένα κομμάτι εσόδων με ένα κομμάτι εξόδων ωστε να βγάλεις ένα αυθαίρετο συμπέρασμα.Scotch4 έγραψε:Βλέπεις κάποια τέτοιου είδους ανάλυση να προσπάθησα να κάνω;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Montrealiotis έγραψε:Συγνώμη αλλά δεν φαίνεται να τις έχεις, γιατί είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια όταν απομονώνεις ένα κομμάτι εσόδων με ένα κομμάτι εξόδων ωστε να βγάλεις ένα αυθαίρετο συμπέρασμα.Scotch4 έγραψε:Βλέπεις κάποια τέτοιου είδους ανάλυση να προσπάθησα να κάνω;

- Μπαρκαρούτσος
Καιρό είχα να καυλώσω έτσι με φωτογραφία.
Γιατρέ, έχω πρόβλημα;;
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!
ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από τις συζητήσεις για την αποζημίωση, τώρα που θα φέρει Ivic;
Γιατρέ, έχω πρόβλημα;;
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!
ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από τις συζητήσεις για την αποζημίωση, τώρα που θα φέρει Ivic;
- sourmenetes
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Προφανώς στο παραπάνω στιγμιότυπο ο Razvan κάνει παράπονα για τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς της ανίκανης διοίκησης και του ανύπαρκτου σκάουτινγγ τημ.
Ευτυχώς πήγε ο Λου λίγο κρασί γία το άδειο τραπέζι....

Sent from my iPad using Tapatalk

Ιβάν Σαββίδης VI
ΈρχεταιDoomlord4 έγραψε:Την θελω σε Γιγαντοαφίσα!