Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από nunies4 »

gika έγραψε:Είχα πει θα μείνω ψύχραιμος - αλλά η σύσκεψη την δεδομένη χρονική στιγμή είναι απλά αστεία. Αυτά γίνονται ΠΡΙΝ την μεταγραφική περίοδο όχι την τελευταία μέρα.

Είτε που πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ είτε που συζητιέται κάτι άσχετο με τις μεταγραφές.

Το να πει ο Ράζβαν καίγομαι για 2 παίκτες, η Μαρία ότι τόσα μας παίρνει να δώσουμε, το σκάουτινγκ ότι αυτές είναι οι επιλογές, ο Κυριάκος να πίνει το φρέντο του και ο Ιβάν να ανάψει το πράσινο φως σίγουρα δεν απαιτεί σύσκεψη δίπλα στην πισίνα.
Εμενα η λογικη μου λεει οτι δεν λενε αυτο. Προφανως δεν προλαβαινουμε, προφανως ο Ιβαν κατανοει οτι εγινε χοντραδα και τωρα πανε για damage control για να μην βγαινει το καθε "μερος" της ομαδας και αρχιζει τις γκρινες δημοσια.
Παμε ετσι μεχρι το Γεναρη και εκει θα γινει η ενισχυση που δεν εγινε τωρα
Το θεωρω απιθανο να συζητανε για το πως θα κινηθουν τις επομενες 8 ωρες.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Μην τους φώναξε ο Λουτσεσκου να τους πει τίποτα άλλο φοβάμαι εγώ..
Μπα το πιθανοτερο ειναι να αρχισει το μπος τα καντηλια στους λοιπους που αφησαν την ομαδα γυμνη και μετα απολογουμενος στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανθρωπο στον συλλογο που κανει πρωταθλητισμο με επαγγελματισμο να του πει ¨μεχρι το Γεναρη το εχεις;;¨"
Και αυτος χαμογελωντας με το γνωστο του Ρουμανικο μειδιαμα να του πει "αστο πανω μου μπος"...
Ναι ανέβηκε φωτό που είναι οι δυο τους αγκαλιά.

Ουφφφ.
Καλά τέτοιο χαμόγελο ο λουτσεσκου δεν είχε ούτε όταν το σήκωσε!
Λογικά χάρηκε που χάλασε του στόπερ.
Έχω τον Τάισον που τον βγάζω 5 λεπτά και γκρινιάζει, έχω βιειρινια να μην λέει να σταματήσει ,Έχω όλους εσάς να με ζαλίζετε για κωνσταντελια και γιατί βάζω μουργκ έχω Μπακαγιόκο Τσαλοφ τισουνταλι ανέτοιμους να πρέπει να τους κάνω ομάδα , θα μ φέρετε και έξτρα στόπερ ;
Πολύ χαρουμενος είμαι που ο Ιβαν δείχνει ταύρος με παραπάνω κιλάκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 11 Σεπ 2024, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

PAOK is attempting to acquire Oumar Solet at the end of the transfer window to strengthen their central defense. The agent of the player is in Thessaloniki for negotiations. PAOK is pushing for a free transfer as Salzburg does not consider Solet in their plans but is hesitant to renew his contract for a loan move.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Patron έγραψε:
Mīngus έγραψε:Photoshop είναι η φωτογραφία.
Εγώ τον Ίβιτς βλέπω στην αυθεντική.
Ετοιμάζουν κ μία Κονσεισάο
Παει για βαζελο ο Σερτζιο αν τους πατησουμε την Κυριακη
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Αυτές οι αγκαλιές είναι τα ωραία ..Ούτε ο Σολετ,ούτε ο Μειτε ούτε κανένας στόπερ...
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

nunies4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Μην τους φώναξε ο Λουτσεσκου να τους πει τίποτα άλλο φοβάμαι εγώ..
Μπα το πιθανοτερο ειναι να αρχισει το μπος τα καντηλια στους λοιπους που αφησαν την ομαδα γυμνη και μετα απολογουμενος στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανθρωπο στον συλλογο που κανει πρωταθλητισμο με επαγγελματισμο να του πει ¨μεχρι το Γεναρη το εχεις;;¨"
Και αυτος χαμογελωντας με το γνωστο του Ρουμανικο μειδιαμα να του πει "αστο πανω μου μπος"...
Λιγο αργα θυμηθηκε ο μπος τα καντηλια
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

και τελειωνει η συσκεψη, βγαινουν ολοι απο μεσα χαμογελαστοι και αγκαλιασμενοι καπνιζοντας πουρα, και ανεβαζει καπακι η ΠΑΕ βιντεακι με τον Ραζβαν να λεει : Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε για τις φετινές μεταγραφες..
Patron

Δημοσίευση από Patron »

nunies4 έγραψε:
Patron έγραψε:
Mīngus έγραψε:Photoshop είναι η φωτογραφία.
Εγώ τον Ίβιτς βλέπω στην αυθεντική.
Ετοιμάζουν κ μία Κονσεισάο
Παει για βαζελο ο Σερτζιο αν τους πατησουμε την Κυριακη
Μπα χλωμό, έχει φιλοδοξίες. Σάρι, αλλά ας τους ξεπατώσουμε πρώτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Τετ 11 Σεπ 2024, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Hayate έγραψε:Αυτές οι αγκαλιές είναι τα ωραία ..Ούτε ο Σολετ,ούτε ο Μειτε ούτε κανένας στόπερ...
Ο Ιβάν ντύνεται από τα περίσσειο εμπόρευμα της ΠΑΕ κι εσείς θέλετε και στόπερ.
Τα έλεγε κάποτε ο Νικόλας.
Δεύτερο κοστούμι δεν έχει ο άνθρωπος.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

vs40 έγραψε:Τα έχουμε πει 1εκ φορές: Πώς θα βγάλουν το ψωμί τους οι δημοσιογράφοι; ΠΑΟΚ δεν είχε, με την εθνική ομάδα δεν ασχολούνται, πείτε μου εσείς τι να γράψουν... Δεν το λέω για να τους υπερσπιστώ, απλά δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς χαλιέστε μερικοί. Ο ΠΑΟΚ μάλλον δε θα κάνει ματαγραφή γιατί ήδη το μπάτζετ είναι τεράστιο και πληρώνει 1εκ το Σαμάτα να κάθεται. Όταν μπορούσε να τον ξεφορτώσει, δεν το έκανε γιατί ακόμη δεν είχαμε κλείσει φορ. Τελικά πήραμε 2 φορ!

Εγώ έχω μια λίγο διαφορετική φιλοσοφία για το ρόστερ που πιστεύω ότι πρέπει να έχει 22 ποδοσφαιριστές (2 σε κάθε θέση) και οι υπόλοιποι να αποτελούνται από παίκτες των ακαδημιών μας, εφόσον ρίχνουμε εκεί τόσο χρήμα. Δεν εννοώ τον Ντέλια και τον Μιχαηλίδη σε αυτή τη λίστα, γιατί είναι φτασμένοι παίκτες. Εννοώ rookies. Αυτό ρίχνει και το μπάτζετ γιατί γλυτώνεις κάποια ακριβά συμβόλαια. Ξέρω ότι είναι όμορφα να κοιτάς τον πάγκο σου και να έχει σούπερ επιλογές σε περίπτωση τραυματισμών, αλλά κάπως έτσι διαχρονικά λέμε στον ΠΑΟΚ ότι έκλεισε η χρονιά με 15εκ τρύπα, παρά τις 1-2 σημαντικές πωλήσεις. Τα ακριβά συμβόλαια έχουν και εφορία και κοστίζουν πολύ. Αυτό πάντα βγαίνει στην επόμενη χρονιά και οι οπαδοί κοιτούν μόνο το παρών. Ακόμη και μάνατζερ να παίζεις, είναι κάτι που πάντα πρέπει να το κοιτάς.
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Δεν καταλαβαίνω την μανία με τα 5-6 στόπερ και τα 5-6 χαφ. 2 παίκτες σε κάθε θέση και στοπ. Καλύτερα τα Χ ευρώ να τα διαθέσεις σε 22 συμβόλαια, έχοντας πιο ποιοτικές λύσεις, παρά να τα μοιράζεις σε 27-30 συμβόλαια, ρίχνοντας λίγο την ποιότητα.
Και στο κάτω - κάτω η Β΄ομάδα γι' αυτό το λόγο υπάρχει. Σε περίπτωση άμεσης ανάγκης ανεβάζεις ένα παίκτη να καλύψει.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Mīngus έγραψε:
Hayate έγραψε:Αυτές οι αγκαλιές είναι τα ωραία ..Ούτε ο Σολετ,ούτε ο Μειτε ούτε κανένας στόπερ...
Ο Ιβάν ντύνεται από τα περίσσειο εμπόρευμα της ΠΑΕ κι εσείς θέλετε και στόπερ.
Τα έλεγε κάποτε ο Νικόλας.
Δεύτερο κοστούμι δεν έχει ο άνθρωπος.
Ποιος φοράει κοστούμια πλέον;
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

van rooy έγραψε:PAOK is attempting to acquire Oumar Solet at the end of the transfer window to strengthen their central defense. The agent of the player is in Thessaloniki for negotiations. PAOK is pushing for a free transfer as Salzburg does not consider Solet in their plans but is hesitant to renew his contract for a loan move.
δεν βγαινει νοημα απο αυτη τη φραση. Ή τον δινουν ελευθερο ή του προτεινουν ανανεωση και δανεισμο
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ε ναι, πλέον που σε κάθε παιχνίδι παίζουν 16 ποδοσφαιριστές εμείς να έχουμε ρόστερ 22 ποδοσφαιριστών.
Makes sense.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Patron έγραψε:
JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε: Μπα το πιθανοτερο ειναι να αρχισει το μπος τα καντηλια στους λοιπους που αφησαν την ομαδα γυμνη και μετα απολογουμενος στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανθρωπο στον συλλογο που κανει πρωταθλητισμο με επαγγελματισμο να του πει ¨μεχρι το Γεναρη το εχεις;;¨"
Ναι ανέβηκε φωτό που είναι οι δυο τους αγκαλιά.

Ουφφφ.
Που, λινκ?
Τοπικ Ιβαν και ΣΔΝΑ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Χωρίζουν

Εικόνα

Sent from my iPad using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”