Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Αυτο με το χρημα μαγκες γενικα ειναι λαθος σκεπτικο... Μπορει και αλλου να βρει χρημα. Παντου πληρωνουν και μαλιστα σε πολλες χωρες καλυτερα ή δινουν καλυτερες προοπτικες της Ελλαδας.
Το θεμα ειναι να ψησεις τον παικτη με project και προοπτικη να σε δει σαν επομενο βημα. Απο σαλτσμπουργκ στον ΠΑΟΚ ε, δεν το πουλας ευκολα σαν το επομενο ανωδικο βημα.
Το θεμα ειναι να ψησεις τον παικτη με project και προοπτικη να σε δει σαν επομενο βημα. Απο σαλτσμπουργκ στον ΠΑΟΚ ε, δεν το πουλας ευκολα σαν το επομενο ανωδικο βημα.
Πραγματικά περιμένατε ότι αυτοί που ξέρανε ένα καλοκαίρι ΟΛΟΚΛΗΡΟ ότι θα φύγουν τουλάχιστον δυο στόπερ (Κουλιερακης Εκονγκ) κ περίμεναν πρώτα να φύγουν για να φέρουν παίκτη 31 Αυγούστου από Τουρκία να καταφέρουν να κάνουν μεταγραφή τς τελευταίες ώρες ;;;
Απλά εντάξει βγήκε ο κλασικός παππας για ύστατη προσπάθεια όπως κάθε χρόνο…..
Υ.Γ αυτοί που νομίζουν ότι είμαστε selling club η πιστεύουν ότι θα γίνουμε, ας μου πει κάποιος που επενδύθηκαν τουλάχιστον 3-4 εκκατομυρια από την πώληση Κουλιερακη…
Απλά εντάξει βγήκε ο κλασικός παππας για ύστατη προσπάθεια όπως κάθε χρόνο…..
Υ.Γ αυτοί που νομίζουν ότι είμαστε selling club η πιστεύουν ότι θα γίνουμε, ας μου πει κάποιος που επενδύθηκαν τουλάχιστον 3-4 εκκατομυρια από την πώληση Κουλιερακη…
Εδώ διαφωνώ.
Σαν ποδοσφαιρικό πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν σε μεσαίας ταχύτητας πρωτάθλημα.
Μπορείς να παίξεις σε ομάδα κορυφής, να γράψεις νούμερα και να σε δει και όλη η Ευρώπη.
Μια ομάδα από την Ελλαδιτσα έχει βγάλει/πουλησει Τζολη, Γιαννουλη, Κουλιερακη με κάμποσα εκατομμύρια και ακολουθούν κι άλλοι.
Δηλαδή πας να πάρεις στόπερ προοπτικής; Υπάρχει καλύτερο επιχείρημα για να τον πείσεις από την πώληση Κουλιερακη φέτος;
Δεν είναι θέμα πρότζεκτ, είναι θέμα καθαρά οικονομικό.
Όχι ότι δεν έχουμε λεφτά (μην ακούω τετοιες βλακείες) αλλά ότι ξοδεύουμε αυτά που θελουμε χωρίς να παρεκκλίνουμε από το σχέδιο για κανένα λόγο.
Σαν ποδοσφαιρικό πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν σε μεσαίας ταχύτητας πρωτάθλημα.
Μπορείς να παίξεις σε ομάδα κορυφής, να γράψεις νούμερα και να σε δει και όλη η Ευρώπη.
Μια ομάδα από την Ελλαδιτσα έχει βγάλει/πουλησει Τζολη, Γιαννουλη, Κουλιερακη με κάμποσα εκατομμύρια και ακολουθούν κι άλλοι.
Δηλαδή πας να πάρεις στόπερ προοπτικής; Υπάρχει καλύτερο επιχείρημα για να τον πείσεις από την πώληση Κουλιερακη φέτος;
Δεν είναι θέμα πρότζεκτ, είναι θέμα καθαρά οικονομικό.
Όχι ότι δεν έχουμε λεφτά (μην ακούω τετοιες βλακείες) αλλά ότι ξοδεύουμε αυτά που θελουμε χωρίς να παρεκκλίνουμε από το σχέδιο για κανένα λόγο.
- kritikos44
Εμένα η απορία μου είναι η εξής
Λέμε ότι δε θέλουμε ελεύθερους διότι είναι πίσω σε φυσική κατάσταση ,δεν κάνανε προετοιμασία κτλ
Ο Μειτέ ή ο Μπακαγιοκο που όλο το καλοκαίρι, παρόλο που ανήκαν σε ομάδες δεν κάνανε προετοιμασία μαζί τους είναι πολύ διαφορετικό ?
Τα ίδια τώρα και με τον Σολε
Ανεξάρτητα το πόσο καλός παίκτης είναι και με το αν έρθει λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών δεν υποτίθεται ότι μέχρι και προχθές στην προπόνηση της ομάδας δεν συμμετείχε ?
Πόσο διαφορετικό είναι να προπονείται μόνος του και να ανήκει σε ομάδα ή να είναι ελεύθερος και πάλι να προπονείται μόνος ?
Ο Μπακαγιοκο πχ ποτέ θα είναι έτοιμος?
Αν είχαμε πάρει έναν ελεύθερο πριν την διακοπή για τις εθνικές δε θα μπορούσε να βοηθήσει σε κανένα 15μέρες?
Στοχευμένα κιόλας αφού ξέραμε ποιοι θα φύγουν...
Όλο πάμε και μπλέκουμε χωρίς λόγο
Και όσον αφορά την άποψη ότι ο Λουτσέσκου δεν θέλει σέντερ μπακ νομίζω είναι εντελώς αναληθής
Άμα δεν ήθελε, τις κινήσεις για χατζήδιακο και βιετεσκα τζάμπα τις κάναμε?
Ο Λουτσέσκου δεν ξέρει ότι άμα γίνει κάτι με τον Κεντζιόρα θα πάει με βασικό Θυμιάνη?
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λέμε ότι δε θέλουμε ελεύθερους διότι είναι πίσω σε φυσική κατάσταση ,δεν κάνανε προετοιμασία κτλ
Ο Μειτέ ή ο Μπακαγιοκο που όλο το καλοκαίρι, παρόλο που ανήκαν σε ομάδες δεν κάνανε προετοιμασία μαζί τους είναι πολύ διαφορετικό ?
Ανεξάρτητα το πόσο καλός παίκτης είναι και με το αν έρθει λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών δεν υποτίθεται ότι μέχρι και προχθές στην προπόνηση της ομάδας δεν συμμετείχε ?
Πόσο διαφορετικό είναι να προπονείται μόνος του και να ανήκει σε ομάδα ή να είναι ελεύθερος και πάλι να προπονείται μόνος ?
Αν είχαμε πάρει έναν ελεύθερο πριν την διακοπή για τις εθνικές δε θα μπορούσε να βοηθήσει σε κανένα 15μέρες?
Και όσον αφορά την άποψη ότι ο Λουτσέσκου δεν θέλει σέντερ μπακ νομίζω είναι εντελώς αναληθής
Ο Λουτσέσκου δεν ξέρει ότι άμα γίνει κάτι με τον Κεντζιόρα θα πάει με βασικό Θυμιάνη?
-
Ο Πετρωτος λεει γινεται αυτη τη στιγμη συνελευση ολων των στελεχων του ΠΑΟΚ στο πορτο καρας
Και ο Μεϊτε έχει ανέβει σε τραπέζι και χορεύει τσιφτετέλι γιατί βαρέθηκε τόσες μέρες να κάθεται εκειXlapatsas4 έγραψε:Ο Πετρωτος λεει γινεται αυτη τη στιγμη συνελευση ολων των στελεχων του ΠΑΟΚ στο πορτο καρας
Αφού η διοίκηση οπως λες έχει πάρει αυτή τη στρατηγική απόφαση (δεκτή και σεβαστή αν ισχυει), και αρα ξέρει ότι τετοιοι παικτες δεν γίνεται να ερθουν, τοτε γιατι βγαινουν ονοματα τύπου Ζιγκο, Μποβε, Ομαρι, Σολε κλπ;JohnDag έγραψε:Να πούμε βέβαια εδώ και για πολλοστή φορά ότι εμείς:Jim_Chatz έγραψε:Πάλι διαβάζουμε ότι ο παίκτης δεν είναι θετικός να έρθει Ελλάδα.
Αν πέσει χρήμα, μια χαρά έρχεται ο παίκτης να παίξει Ελλάδα, στο Τιμπουκτού, οπουδήποτε
Εκτός αν το όνειρο του Τετε, του Πελιστρι, του Φοφανα (αν γίνει) και του Ουναχι ήταν να παίξουν στα 24, στα 22, στα 21 και στα 24 τους στην Ελλάδα.
Υγ: λίγη ντροπή και ενσυναίσθηση για τις τιμές των εισιτηρίων με τον βαζελο δεν βλάπτει
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1) Δεν πληρώνουμε υπεραξίες
2) Δεν ταΐζουμε μάνατζερ
Αυτή είναι η στρατηγική απόφαση της ιδιοκτησίας, σωστό ή λάθος ο χρόνος θα δείξει.
Με την πολιτική που ακολουθούμε προφανώς και παίκτες σαν και αυτούς που αναφέρεις δεν γίνεται να έρθουν σε εμάς.
3 τινά μπορεί να συμβαινουν λοιπον.
α) Δεν εχει παρει η διοικηση αυτη την αποφαση
β) Εχει παρει αυτη την αποφαση αλλα παρολαυτα κυνηγανε ανεφικτες περιπτωσεις λογω παραλογισμου
γ) Εχει παρει αυτη την αποφαση και οντως δεν κυνηγανε τετοιες περιπτωσεις. Τα ονοματα ομως βγαινουν στα ΜΜΕ για λογους που δεν μπορουν να εξηγηθουν με την λογικη
Τα β) και γ) δεν βγαζουν και πολυ νοημα. Το α) φαινεται το πιο λογικο.
Το ξέρει και το παραξερει και τους είπε κόψτε τον κώλο σας και φέρτε παίκτες, εγώ δε θα σας καλυψώ πάλι αν γίνουμε ρεζίλι στο Europa.Τοσο απλά. Από μέσα αυτό μαθημενο.kritikos44 έγραψε:Εμένα η απορία μου είναι η εξής
-
και ο κυρι που κρυβεται κατω απο το τραπεζακιEqualizer έγραψε:Και ο Μεϊτε έχει ανέβει σε τραπέζι και χορεύει τσιφτετέλι γιατί βαρέθηκε τόσες μέρες να κάθεται εκειXlapatsas4 έγραψε:Ο Πετρωτος λεει γινεται αυτη τη στιγμη συνελευση ολων των στελεχων του ΠΑΟΚ στο πορτο καρας
γελοιες καταστάσεις ΑΝ ισχυει..Xlapatsas4 έγραψε:Ο Πετρωτος λεει γινεται αυτη τη στιγμη συνελευση ολων των στελεχων του ΠΑΟΚ στο πορτο καρας
Στο φουαγιε περιμένουν Μειτέ, Σολετ, Μποβέ, Φοφανά κ τρεις πολωνοί νεαροί αγνώστων λοιπών στοιχείων.Xlapatsas4 έγραψε:Ο Πετρωτος λεει γινεται αυτη τη στιγμη συνελευση ολων των στελεχων του ΠΑΟΚ στο πορτο καρας
Το γεγονός ότι αυτά τα ονόματα μόνο βγαίνουν και ποτέ δεν κλείνουν μάλλον αποδεικνύουν ότι η ιδιοκτησία ΕΧΕΙ πάρει αυτή την απόφαση.Logistis έγραψε:Αφού η διοίκηση οπως λες έχει πάρει αυτή τη στρατηγική απόφαση (δεκτή και σεβαστή αν ισχυει), και αρα ξέρει ότι τετοιοι παικτες δεν γίνεται να ερθουν, τοτε γιατι βγαινουν ονοματα τύπου Ζιγκο, Μποβε, Ομαρι, Σολε κλπ;JohnDag έγραψε:Να πούμε βέβαια εδώ και για πολλοστή φορά ότι εμείς:Jim_Chatz έγραψε:Πάλι διαβάζουμε ότι ο παίκτης δεν είναι θετικός να έρθει Ελλάδα.
Αν πέσει χρήμα, μια χαρά έρχεται ο παίκτης να παίξει Ελλάδα, στο Τιμπουκτού, οπουδήποτε
Εκτός αν το όνειρο του Τετε, του Πελιστρι, του Φοφανα (αν γίνει) και του Ουναχι ήταν να παίξουν στα 24, στα 22, στα 21 και στα 24 τους στην Ελλάδα.
Υγ: λίγη ντροπή και ενσυναίσθηση για τις τιμές των εισιτηρίων με τον βαζελο δεν βλάπτει
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1) Δεν πληρώνουμε υπεραξίες
2) Δεν ταΐζουμε μάνατζερ
Αυτή είναι η στρατηγική απόφαση της ιδιοκτησίας, σωστό ή λάθος ο χρόνος θα δείξει.
Με την πολιτική που ακολουθούμε προφανώς και παίκτες σαν και αυτούς που αναφέρεις δεν γίνεται να έρθουν σε εμάς.
3 τινά μπορεί να συμβαινουν λοιπον.
α) Δεν εχει παρει η διοικηση αυτη την αποφαση
β) Εχει παρει αυτη την αποφαση αλλα παρολαυτα κυνηγανε ανεφικτες περιπτωσεις λογω παραλογισμου
γ) Εχει παρει αυτη την αποφαση και οντως δεν κυνηγανε τετοιες περιπτωσεις. Τα ονοματα ομως βγαινουν στα ΜΜΕ για λογους που δεν μπορουν να εξηγηθουν με την λογικη
Τα β) και γ) δεν βγαζουν και πολυ νοημα. Το α) φαινεται το πιο λογικο.
Δεν μπορεί, στα τόσα ονόματα που ακούστηκαν, αν είχες πληρώσει υπεραξία, έλεγες δηλαδή στον παίκτη «ποσο παίρνεις εκεί 1.2Μ. Έλα σε μένα και πάρε 1.5Μ» έστω ένας θα έρχονταν.
Εκτός αν πέφτουμε πάντα σε παίκτες που δεν τους νοιάζει το οικονομικό και δεν θέλουν να βγάλουν περισσότερα από όσα ήδη βγάζουν, τότε ΟΚ είμαστε άτυχοι τι να πω..
Ναι, όταν δίνουμε λεφτά αυτοί δεν τα παίρνουν. Κ όταν αυτοί ζητάνε εμείς δεν τα δίνουμε. Ατυχία
Corporate retreat κάνουν κι εσείς θέλετε και μεταγραφές δηλαδή.
Αφήστε το Μαράκι να πιει το κοκτέιλ της.
Αφήστε το Μαράκι να πιει το κοκτέιλ της.