Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
αν παμε σε λυση απο Ρωσια, λογω ευκολιας κινησης χρηματος και και και
βλεπω δυο ενδιαφερουσες περιπτωσεις
μια απο Ροστοφ ...
https://www.transfermarkt.com/viktor-me ... ler/866001
και μια πιο ενδιαφερουσα (που δεν ξερω παρασκηνιο - πρεπει να υπαρχει)
https://www.transfermarkt.com/alexis-du ... ler/491587
ο Παραγουανος φαινεται να ειναι εκτος ομαδας στη Σπαρτακ (νεος προπονητης).
Θα τον εφερνα με προοπτικη αγορας και ισως και για βασικος
βλεπω δυο ενδιαφερουσες περιπτωσεις
μια απο Ροστοφ ...
https://www.transfermarkt.com/viktor-me ... ler/866001
και μια πιο ενδιαφερουσα (που δεν ξερω παρασκηνιο - πρεπει να υπαρχει)
https://www.transfermarkt.com/alexis-du ... ler/491587
ο Παραγουανος φαινεται να ειναι εκτος ομαδας στη Σπαρτακ (νεος προπονητης).
Θα τον εφερνα με προοπτικη αγορας και ισως και για βασικος
-
Πολύ καλή περίπτωση , τον έχω αναφέρει άπειρες φορές. Στα μέτρα μας , με πολύ καλές προοπτικές να μας βγει λίρα εκατό. Μακάρι έστω και την τελευταία στιγμή να ασχοληθούν μαζί του.
Alexis Duarte
Alexis Duarte
Προσωπικά δεν με πειράζει τόσο η μη αποκτηση στόπερ. Οκ συμβαίνουν και αστοχίες,λανθασμένες κρίσεις, πράγματα που αλλιώς τα περιμένεις και αλλιώς σου έρχονται.
Αυτό που δεν τους συγχωρώ είναι η απάθεια που δείχνουν προς την ψυχοσύνθεση και τα συναισθηματικά του οπαδού.
Τι στιγμή που γνωρίζουν όλοο μέσα στην ομάδα ότι μετά το κλείσιμο της λίστας οι πιθανότητες να έρθει παίκτης στην ομάδα είναι απειροελάχιστες , συνεχίζουν να αφήνουν τον απλό κόσμο να ελπίζει. Μια ελπίδα που όσο φθάνουν οι μέρες στις καταλυτική ημερομηνία μετατρέπεται σε εκνευρισμό.
Θα μπορούσαν πολύ εύκολα στις 5 Σεπτεμβρίου να δώσουν ένα νον πειπερ ότι οι μεταγραφές τελείωσαν... εκτός συγκλονιστικου απροόπτου.
Μπορεί να υπήρχε ένας παροδικός εκνευρισμός με αυτήν την εξέλιξη αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα από την τωρινή κατάσταση όπου έχει διοχετευτεί ένας τεράστιος εκνευρισμός ο οποίος και θα εκραγεί με το πέρας της μεταγραφικής περιόδου.
Δυστυχώς η επικοινωνία με τους οπαδούς της ομάδας συνεχίζει να είναι για μένα το πιο προβληματικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ
Αυτό που δεν τους συγχωρώ είναι η απάθεια που δείχνουν προς την ψυχοσύνθεση και τα συναισθηματικά του οπαδού.
Τι στιγμή που γνωρίζουν όλοο μέσα στην ομάδα ότι μετά το κλείσιμο της λίστας οι πιθανότητες να έρθει παίκτης στην ομάδα είναι απειροελάχιστες , συνεχίζουν να αφήνουν τον απλό κόσμο να ελπίζει. Μια ελπίδα που όσο φθάνουν οι μέρες στις καταλυτική ημερομηνία μετατρέπεται σε εκνευρισμό.
Θα μπορούσαν πολύ εύκολα στις 5 Σεπτεμβρίου να δώσουν ένα νον πειπερ ότι οι μεταγραφές τελείωσαν... εκτός συγκλονιστικου απροόπτου.
Μπορεί να υπήρχε ένας παροδικός εκνευρισμός με αυτήν την εξέλιξη αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα από την τωρινή κατάσταση όπου έχει διοχετευτεί ένας τεράστιος εκνευρισμός ο οποίος και θα εκραγεί με το πέρας της μεταγραφικής περιόδου.
Δυστυχώς η επικοινωνία με τους οπαδούς της ομάδας συνεχίζει να είναι για μένα το πιο προβληματικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ
-
figurehead4 έγραψε:Jaaaa, sofortSpecial 4 έγραψε:Was ist dann das Problem?
Bring ihn zum PAOK
![]()
Noch einmal werden wir gut essen

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Τρί 10 Σεπ 2024, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικα δεν ειναι οτι δειχνουν μονο σημαδια ανικανοτητας, αλλα και ηλιθιοτητας...Ξερεις οτι ο κοσμος ειναι εκνευρισμενος και μου βγαζεις διαρροη οτι το παλευεις τελευταια στιγμη, τριτη φορα μεσα στην ιδια περιοδο.
Δεν καταλαβαινεις ρε φιλε οτι αν δεν ερθει παικτης ο κοσμος θα εκευριστει ακομα περισσοτερο γιατι θα πιστευει οτι τον δουλευεις? 1000 φορες πες οτι πιστευουμε στον Θυμιανη.Αν θες κυνηγα κατι χωρις να βγαλεις τιποτα προς τα εξω.Δεν ειναι δυνατον να εισαι τοσο βλακας...
Δεν καταλαβαινεις ρε φιλε οτι αν δεν ερθει παικτης ο κοσμος θα εκευριστει ακομα περισσοτερο γιατι θα πιστευει οτι τον δουλευεις? 1000 φορες πες οτι πιστευουμε στον Θυμιανη.Αν θες κυνηγα κατι χωρις να βγαλεις τιποτα προς τα εξω.Δεν ειναι δυνατον να εισαι τοσο βλακας...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ πάντως Τζόσουα είμαι χαλαρός. Έχουν φέρει οκτώ παίκτες ως στιγμής και δεν μπόρεσαν να φέρουν έναν ακόμα. Ε, δεν πειράζει. Θα φέρουν τον χειμώνα. Εγώ ικανοποιημένος είμαι. Και μάλλον ανήκω στην μειοψηφία.
Συμφωνω Rene,και πραγματικα σ'αυτα παραδινομαι.Και αυτο πιστευω δεν εχει σχεση με την "κεφαλη" αλλα με τους λιγοψυχους και σταρχιδιστες εκει μεσα.Δεν υπαρχει ΕΝΑΣ να νιωσει τον παλμο,την τρελα του κοσμου..τη καυλα του να "δουλευω" για τον ΠΑΟΚ και οχι ο ΠΑΟΚ για μενα.
- kataramenos5
Μην ασχολειστε μ οσους σας δουλευουν αλλα μ οσους δουλευουν για σας και εχουν κλείσει το ροστερ απο 3/8joshua έγραψε:Πραγματικα δεν ειναι οτι δειχνουν μονο σημαδια ανικανοτητας, αλλα και ηλιθιοτητας...Ξερεις οτι ο κοσμος ειναι εκνευρισμενος και μου βγαζεις διαρροη οτι το παλευεις τελευταια στιγμη, τριτη φορα μεσα στην ιδια περιοδο.
Δεν καταλαβαινεις ρε φιλε οτι αν δεν ερθει παικτης ο κοσμος θα εκευριστει ακομα περισσοτερο γιατι θα πιστευει οτι τον δουλευεις? ...
https://www.paokfc.gr/tickets/eisitiria ... diarkeias/
Οποίος θέλει να δει την πλειοψηφία, ας έρθει την Κυριακή γήπεδο να απολαύσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ πάντως Τζόσουα είμαι χαλαρός. Έχουν φέρει οκτώ παίκτες ως στιγμής και δεν μπόρεσαν να φέρουν έναν ακόμα. Ε, δεν πειράζει. Θα φέρουν τον χειμώνα. Εγώ ικανοποιημένος είμαι. Και μάλλον ανήκω στην μειοψηφία.
Βάλε 1 ακόμη.
Κι εγω
Μ@λακιες Taseos,οι γραφικοι,καφροι,βλαμμενοι θα ειμαστε.
Τους βαρεθηκα ρε φιλε,δε τι παλευω αλλο.Εχει γινει σωστο η απαξιωση και το φτυσιμο και εγινε νορμα η δηθενια και η ψαγμενια -ρ@πτοπουλος στυλ-.
Και σ΄αυτο φταιει και ο Νικολας και ο Μακης που νιαουριζανε στους κωλοσταθμους τους,και τωρα εχουμε τους διαδοχους -κωλοχοντρε μπινε-
Τους βαρεθηκα ρε φιλε,δε τι παλευω αλλο.Εχει γινει σωστο η απαξιωση και το φτυσιμο και εγινε νορμα η δηθενια και η ψαγμενια -ρ@πτοπουλος στυλ-.
Και σ΄αυτο φταιει και ο Νικολας και ο Μακης που νιαουριζανε στους κωλοσταθμους τους,και τωρα εχουμε τους διαδοχους -κωλοχοντρε μπινε-
Όλοι εσείς που γράφετε εδώ μέσα....ανήκετε στους οπαδούς του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ελλάδος!!!!
Η συντριπτική πλειοψηφία....συμπεριλαμβανομένου και του λόγου μου....μετά το Χ στη Λαμία....βγάλαμε άχρηστους τους πάντες μέσα στην ομάδα....
Και,αντί,αυτό να μας γίνει μάθημα....και να ακολουθήσουμε την ομαδάρα μας ,φέτος ΧΩΡΙΣ γκρίνιες.....συνεχίζουμε το ίδιο τροπάριο!!!
Δεν πειράζει.....πέρσι το πήρα χωρίς σέντερ φορ....φέτος θα το πάρω χωρίς σέντερ μπακ!!!!
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΕΛΑ!!!
Αυτά...
Η συντριπτική πλειοψηφία....συμπεριλαμβανομένου και του λόγου μου....μετά το Χ στη Λαμία....βγάλαμε άχρηστους τους πάντες μέσα στην ομάδα....
Και,αντί,αυτό να μας γίνει μάθημα....και να ακολουθήσουμε την ομαδάρα μας ,φέτος ΧΩΡΙΣ γκρίνιες.....συνεχίζουμε το ίδιο τροπάριο!!!
Δεν πειράζει.....πέρσι το πήρα χωρίς σέντερ φορ....φέτος θα το πάρω χωρίς σέντερ μπακ!!!!
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΕΛΑ!!!
Αυτά...
Του χρόνου να προσπαθήσεις και χωρίς τερματοφύλακα.
Αν αυτά που γράφεις τα θεωρείς φυσιολογικά ή είναι λογικό μια ομάδα να δυσκολεύει τον εαυτό της τότε πασο
Αν αυτά που γράφεις τα θεωρείς φυσιολογικά ή είναι λογικό μια ομάδα να δυσκολεύει τον εαυτό της τότε πασο