Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
αγιε μου βασιλη σε παρακαλωωωωωω
φερε μου επιτελους ενα λλλλλλλιιιιμπεροοοο
τα καλα τα χουμε καταγραψει φετος, οπως καταγραψαμε ανοιχτα την αποψη μας περσι την οποια υποστηριζω ακομα, οτι δηλαδη περσι αργησαμε σε βαθμο παρανοιας να ενισχυθουμε και τελικα μας βγηκαν ΟΛΑ και η ομαδα μας εστειλε κουβα
ετσι και φετος η αποψη μου ειναι οτι τα εχεις κανει ΟΛΑ αριστα μεχρι στιγμης και πας να τα σκατωσεις στην μονη θεση που ειχες μια αλφα σιγουρια και ΑΠΕΙΡΟ χρονο να κανεις το απλο, να βρεις ενα γμμν δεξιο στοπερ απο τα χιλιαδες που γυρνανε εκει εξω
βαρια λεξη αλλα μαγκες πραγματικα αυτο ειναι εγκλημα. ελπιζω να υπαρξει λογικη και στο τελος να παρουμε κατι γιατι επιλογες υπαρχουν
κανονικα θα ηθελα Μειτε + στοπερ, αλλα και με ενα στοπερ, εδω που φτασαμε θα κανουμε το σωστο
οτιδηποτε αλλο σηκωνει κουβεντα οσον αφορα την ανευθηνοτητα των υπευθηνων και ολες οι δικαιολογιες τους μου ακουγονται απλα ως ΜΠΟΥΡΔΕΣ
ελπιζω γιατι η ταμπακιερα αυτη ειναι, οτι και να γινει, η ομαδα να μας ξεφτυλισει και παλι και να τα σαρωσει ολα
αλλα το ρισκο, οπως και να χει ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ
φερε μου επιτελους ενα λλλλλλλιιιιμπεροοοο
τα καλα τα χουμε καταγραψει φετος, οπως καταγραψαμε ανοιχτα την αποψη μας περσι την οποια υποστηριζω ακομα, οτι δηλαδη περσι αργησαμε σε βαθμο παρανοιας να ενισχυθουμε και τελικα μας βγηκαν ΟΛΑ και η ομαδα μας εστειλε κουβα
ετσι και φετος η αποψη μου ειναι οτι τα εχεις κανει ΟΛΑ αριστα μεχρι στιγμης και πας να τα σκατωσεις στην μονη θεση που ειχες μια αλφα σιγουρια και ΑΠΕΙΡΟ χρονο να κανεις το απλο, να βρεις ενα γμμν δεξιο στοπερ απο τα χιλιαδες που γυρνανε εκει εξω
βαρια λεξη αλλα μαγκες πραγματικα αυτο ειναι εγκλημα. ελπιζω να υπαρξει λογικη και στο τελος να παρουμε κατι γιατι επιλογες υπαρχουν
κανονικα θα ηθελα Μειτε + στοπερ, αλλα και με ενα στοπερ, εδω που φτασαμε θα κανουμε το σωστο
οτιδηποτε αλλο σηκωνει κουβεντα οσον αφορα την ανευθηνοτητα των υπευθηνων και ολες οι δικαιολογιες τους μου ακουγονται απλα ως ΜΠΟΥΡΔΕΣ
ελπιζω γιατι η ταμπακιερα αυτη ειναι, οτι και να γινει, η ομαδα να μας ξεφτυλισει και παλι και να τα σαρωσει ολα
αλλα το ρισκο, οπως και να χει ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ
- loukas karadimos
γιατι ηταν ενα κακο φιτ για τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας, γιατι κρεμασε την ομαδα, γιατι δεν ειχε ουτε μισο φιλο μεσα στα αποδυτηρια και πολλα αλλαblackchaos έγραψε:Γιατί δώσανε τον mvp του copa Africa για ψίχουλα?
πες μου εσυ, τον φτωχο πλην τιμιο νορβηγο, ποιος τον αφησε να φυγει ΤΖΑΜΠΑ χωρις να υπαρχει καλυψη πισω του?
Αυτός που έβλεπε ότι διώχνει την μπάλα και αυτή κατεβαίνει με χιόνια
Βασικά θα είναι η 1η φορά.Special 4 έγραψε:Μπα
Δεν θα ειναι η πρώτη φορα
Αν χρειαστεί, θα βάλει / ανεβασει αναγκαστικα τους πιτσιρικάδες π βλεπουμε τελευταια στα βιντεακια των προπονήσεων κ το Γενάρη βλεπουμε
Και πέρυσι χάριν αστεϊσμού λέγαμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα χωρίς φορ, όμως 3αδα είχες. Άσχετα αν ο ένας ήταν κάκιστος και ο μικρός έπαιζε λίγο. Το ίδιο και στα χαφ και στα στόπερ. 5αδα είχες ασχέτως των τραυματισμών που σε ανάγκασαν να τελειώσεις με 3 και 4.
Οπότε ναι ΘΑ ΕΙΝΑΙ η πρωτη φορά. Το πάμε σε άλλη πίστα δυσκολίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 10 Σεπ 2024, 09:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το θεμα ειναι καθαρα ποσοτικο.. αν παθει κατι ο κεντζιορα καηκαμε .. θα υπαρξει σοβαρο προβλημα
Κάπως έτσι ομως, ανέβηκαν καποτε Τζολης, Μιχαηλίδης, Τσιγγαρας, Λυρατζης, Τσαούσης, Ντελιας, Κουλιερακης
Ας ανεβει Τσοπουρογλου κ Κωττας, για παραδειγμα
Ας τους ετοιμασει ο κοουτς, αφου δεν φαινεται να γινεται άλλη μεταγραφη
Έχουμε 20 παιχνίδια μέχρι το Γενάρη. ΕΙΚΟΣΙ. Αυτό που συμβαίνει είναι στα όρια του τρυπηματος,στα όρια του προκαλώ τον Λουτσεσκου να αντιδράσει. Ζήτησε αντικαταστατες των Ενκονγκ και Κουλιερακη και στη συνέχεια έφυγε και ο Νασμπεργκ.
κακώς δεν πήραμε στόπερ
αλλά πέρυσι από Δεκέμβρη μέχρι και το τέλος πόσους στόπερ είχαμε;
δεν λέω καλώς, αλλά μην τα βάφετε και μαύρα
ο τσοπουρογλου ειναι δεξι μπακ και εξτρεμ ..Special 4 έγραψε:Κάπως έτσι ομως, ανέβηκαν καποτε Τζολης, Μιχαηλίδης, Τσιγγαρας, Λυρατζης, Τσαούσης, Ντελιας, Κουλιερακης
ο κωττας και ο φιλων πρεπει να πανε για προπονησεις αμεσα
Μα γιατι το συγκρινουμε; Περυσι δεν λεγαμε οτι συντελεστηκε ενα μικρο θαυμα απο τον Κεντζιορα σε μια σεζον προσωπικης τεραστιας υπερβασης;freemind έγραψε:κακώς δεν πήραμε στόπερ
Μην παμε να παρουσιασουμε σαν νορμαλ κατι που ηταν παρα φυσιν
Λεμε παλι τα ιδια και πρωτος απο ολους εγω. Με κουρασα.
Ας κανουν οτι καταλαβαινουν
Αυτό δεν είναι επιχείρημα το τι κάναμε πέρσι και δεν το πληρώσαμε.
Με την ίδια λογική αφού πέρσι τη βγάλαμε από χειμώνα με ένα δεξί στόπερ, ε κακώς πήραμε τον Κόλεϊ, να τη βγάζαμε και με ένα αριστερό στόπερ, αφού αποδείξαμε ότι γίνεται
Με την ίδια λογική αφού πέρσι τη βγάλαμε από χειμώνα με ένα δεξί στόπερ, ε κακώς πήραμε τον Κόλεϊ, να τη βγάζαμε και με ένα αριστερό στόπερ, αφού αποδείξαμε ότι γίνεται
-
Καλημερα
Η ειδηση της ημερας ειναι οτι Ισραηλινη ομαδα ενδιαφερεται για τον Σαματτα
Αν και δεν μπορω να πιστεψω οτι σε κλιμα πολεμου θα μπορουσαν να υπογραψουν μουσουλμανο παιχτη, μπορω να ελπιζω ...
Η ειδηση της ημερας ειναι οτι Ισραηλινη ομαδα ενδιαφερεται για τον Σαματτα
Αν και δεν μπορω να πιστεψω οτι σε κλιμα πολεμου θα μπορουσαν να υπογραψουν μουσουλμανο παιχτη, μπορω να ελπιζω ...