Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από psykoman »

samatta έγραψε:
psykoman έγραψε:
samatta έγραψε:καμια σχεση μουργκ με σορ,ακομα και ανασταλτικα ο σορ ηταν 5 κλασεις ανωτερος απο τον νοχελικο μουργκ που οταν παιζει ειμαστε με 10, απο τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ιστορια μας η ανανεωση του... ο σορ πρεπει να παιξει και βασικος με μαντζεστερ για να γουσταρει,ετσι σαν δωρο απο την ομαδα και ας μην μας βγαινει τακτικα
Τι ειναι ο ΠΑΟΚ ρε παιδια;;; Φιλανθρωπικο ιδρυμα;;;;
Μακαρι να βγει ισαξιος η και καλυτερος του Ντελια...Μονο καλο θα ειναι για τον ΠΑΟΚ...αλλα να το αποδειξει στο χορταρι οτι το αξιζει και να το κερδισει με το σπαθι του...
για να καναμε ανανεωση στον μουργκ μαλλον ειμαστε φιλανθρωπικο ιδρυμα ... οσο για τον σολα , ετοιμος παιχτης ειναι ,τακτικα 5 κλασεις ανωτερος απο παρα πολλους παιχτες μας, εχει φοβερη ταχυτητα που την θελεις σε τετοιο ματς για να πας στην κοντρα,εχει και τεχνικη εχει και κινητρο γτ σιγουρα νιωθει αδικημενος που δεν επαιξε εκει, τωρα αν εσυ δεν τα βλεπεις αυτα και θεωρεις οτι αν παιξει ειμαστε φιλανθρωπικο ιδρυμα τοτε προφανος βλεπεις αλλο ματς...
Φίλε μου χαλάρωσε λίγο...79 λεπτά έπαιξε το παλικάρι
Και το συνεχίζεις με τον Μουργκ παρά την αποδεδειγμένη προσφορά του στην ομάδα...και στην τιμή του φυσικά...

Και είπα ότι για να παίξει στο Μάντσεστερ πρέπει να το κερδίσει...όχι να κάνουμε δωράκια...να διαβάζουμε λιγο τι γράφει ο άλλος...και όχι να καταλαβαίνουμε ότι γουστάρουμε
samatta

Δημοσίευση από samatta »

psykoman έγραψε:

Και το συνεχίζεις με τον Μουργκ παρά την αποδεδειγμένη προσφορά του στην ομάδα...και στην τιμή του φυσικά...

Και είπα ότι για να παίξει στο Μάντσεστερ πρέπει να το κερδίσει...όχι να κάνουμε δωράκια...να διαβάζουμε λιγο τι γράφει ο άλλος...και όχι να καταλαβαίνουμε ότι γουστάρουμε
αμα το παρουμε απλα με την προσφορα και ο σαματα προσφερε , τι να λεει? θα κανουμε τον ΠΑΟΚ φιλανθρωπικο ιδρυμα που λες και εσυ?δεν με ενδιαφερει που εβαλε καποια γκολ της πλακας που θα τα εβαζα και εγω αμα ημουν εκει,το θεμα ειναι οτι οταν παιζει ο μουργκ ειμαστε με 10 και τα ματς δυσκολευουν απιστευτα,αλλη ομαδα χωρις μουργκ
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Διαβαστηκες και διαβαστηκα...
Ας μην το συνεχισουμε αλλο και κουραζουμε και τους αλλους...
Ειμαστε οφτοπικ αλλωστε και πιστευω χαρη μας εκαναν οι μοντ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

samatta έγραψε:
psykoman έγραψε:

αμα το παρουμε απλα με την προσφορα και ο σαματα προσφερε , τι να λεει? θα κανουμε τον ΠΑΟΚ φιλανθρωπικο ιδρυμα που λες και εσυ?δεν με ενδιαφερει που εβαλε καποια γκολ της πλακας που θα τα εβαζα και εγω αμα ημουν εκει,το θεμα ειναι οτι οταν παιζει ο μουργκ ειμαστε με 10 και τα ματς δυσκολευουν απιστευτα,αλλη ομαδα χωρις μουργκ
αν τα εβαζες εσυ να σε περναμε εσενα θα μας εβγαινες και ποιο φτηνος......σοβαρεψου και σταματα να μειωνεις προσβαλεις παικτες του ΠΑΟΚ .....το κανεις συνεχεια.....
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Γεια σου ρε samatta παικταρα μου!

Τι μπαλα τους παιζεις εδω μεσα ρε αλητη;!;

Ωραιος.
samatta

Δημοσίευση από samatta »

eorptol1 έγραψε:
samatta έγραψε:
psykoman έγραψε:

αν τα εβαζες εσυ να σε περναμε εσενα θα μας εβγαινες και ποιο φτηνος......σοβαρεψου και σταματα να μειωνεις προσβαλεις παικτες του ΠΑΟΚ .....το κανεις συνεχεια.....
εσυ ρε φιλε εχεις καμια αποψη για το αγωνιστικο ? γτ σε βλεπω τρεχεις πισω απο τον εναν και τον αλλον και γτ ειπες ετσι για τον προεδρο και γτ ειπες ετσι για τον παιχτη, μια αποψη ποδοσφαιρικη θα δουμε απο εσενα? ειναι φοβερα κουραστικο αυτο που κανεις, και αμα κανουν ολοι αυτο που κανεις το φορουμ δεν θα εχει λογο υπαρξης... πες μια φορα στην ζωη σου ποδοσφαιρικη αποψη
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

theo-drama έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:160 εγώ..... :lol: :lol:

Σχεδόν....σειρα...είμαστε....

Ρε συ 180 σειρα δεν ειπες;
Αλλιώς είσαι καμία 63 χρονων+56 εγώ, φτάσαμε τα 120 έτη.
Πρέπει να σαι του 67' ή του 66' γεννηθεις.

Ααα ρε Λουτσε, πόσο μπροστά είσαι κ στη λίστα.
Ο ΠΟΙΟΣ Μουργκ το απέδειξε πέρσι, ποιος ήταν στον Λουτσε κ σε μερικούς, από εμάς.
Τώρα βέβαια έχουμε νέα "(Σολετιρε, Γκομεζ κλπ)
ήθη κι έθιμα.
Ο κόσμος προχωράει εμπρός.

Το μόνο του πρόβλημα που βλέπω εγώ, είναι οι λίγο καθυστερημένες αλλαγές, εν ροή αγώνα, με τους αναπληρωματικους και μαλθστα σε συγκεκριμένα λεπτά που γίνονται;

Γιατί κάποιες φορές, παρότι είναι προγραμματισμένο να γινουν(ξέρω γω στο 63' πχ. λεπτό) λόγω έργο μετρικών, εεε ρε Λουτσε μπορεί να γίνει κ πιο νωρίς, αν δεν πάει κάτι καλά κ φαίνεται.
Δεν χρειάζεται πχ. να έρθει το 63' ή το 71' λεπτό, για να την κάνεις, όταν κι εσύ ρε Λουτσε το βλέπεις.
Σε μερικούς αγώνες - λίγους γίνεται αυτό.

ΥΓ.
Θέλω απάντηση από σένα καρπουζα.
Του 63 γεν.ειμαι φλεβαρη βγαίνω σύνταξη για αυτό....ρεμαλια...δουλεύετε νυχθημερόν για να βγαίνει η συνταξη

Για το ερώτημα σου....

Η αλλαγή γίνετε για καποιους συγκεκριμένους λόγους...

Και όταν θα γίνει δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα αλλάξει και η ροή του αγώνα...

Ο προπονητής πρέπει όταν...δει...οτι η ομάδα χρειάζεται κάτι άλλο μιαν δεδομένη στιγμή πρέπει να υπολογίσει πολλά πράγματα......

Εμείς καλά τα βλέπουμε από έξω....ας κάνουμε λοιπόν τον προπονητή να κάνουμε τις αλλαγές από το 57 έως το 72 και εάν χρειαστεί κάτι μετά το 87 να κάνουμε τον Κινέζο...

Ποιος μας λέει ότι πριν το φάουλ αν καθυστερούσε τον αγώνα με μια αλλαγή ο παίκτης που χτύπησε το φάουλ θα το χτυπούσε με τον ίδιο τρόπο....
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Άλλο λέω, αλλά από κοντά θα είχε λυθεί σε 1 λεπτο, η οποία απορία.
Τέλος πάντων, επειδή θα πρέπει να σεντονιασω κ δεν το χω, άστο.

Μίλησα απλώς για συγκεκριμένα λιγα παιχνίδια κ τις πρώτες αλλαγές, που κάνει σε συγκεκριμένα λεπτα,όταν φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά κ το βλέπει κι αυτός.
Οχι για τις 2 τελευταίες αλλαγές.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

ΕΞΩ οι ρουφιανοι και οι φλωροι,ΕΞΩ..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Το σκουφάκι το έδωσες, κοίτα να βρεις κάνα καλό γιατί έρχεται ο χειμωγκον κε ντο θα εφτας.
Τερέν να εβρηκς,να σκέπαεσε καλά.
Εχς πολλά δουλιας να εφτας.
Ατορα δος έναν σαμαρεαν τον Ισπανό, να φευ κ ύστερνα βάλον τη δευτερα,να φεουμε σην πόλιν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

θα βρει σκουφο εχει καβαντζα πιστευω......αφου οι ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΕΣ οπαδοι στο facebook ,στα σοβαρα λενε ποσο κολοφαρδος ειναι,και αυτο τον σωνει ........ :lol: :lol: :lol: :lol:
dev

Δημοσίευση από dev »

η σεμνη τελετη πλησιαζει στο τελος της

πολλοι μιλησαν πολλα ειπαν οι Μαριες γλυτωσαν 300.000 απο Μειτεδες , ο Ιβαν τη μια ξυπνουσε και εφερνε 2 φορακλες και την αλλη ξυπνουσε και αφηνε τον κεντζιορα να φτυνει τα πνευμονια του

τωρα ομως ηρθε η ωρα του ενος του μεγιστου του Στρατηγου να μιλησει και θα πει πολλα στο χορταρι οχι στα γραφεια στους μανατζερ και στα λογιστηρια

και εκει ο Λουτσε ξερει τι και πως θα το κανει για να τιμωρηθουν οι αλαζονες αλλα και να διαπρεψει η ομαδα στους πραγματικους της στοχους

μεγαλε λουτσε ξερεις εσυ .
Κεντζιορα με την λειβαδια, Θυμιανης στη σοσιεδαδ .
Προστατευσε τον πολωνο οπως μονο εσυ ξερεις και ας βαλουν μυαλο την επομενη φορα οι γραφειοκρατες αν θελουν 3 διοργανωσεις και επιτυχιες παντου.

παμε για back to back μονο αυτο μετραει και με το ροστερ που σου φερανε μονο αυτο μπορεις

ΦΕΡΤΟ !
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Μια χαρά ο Ραζβαν, με τον ΙΒΆΝ.

Χεράκι, χεράκι κι ότι ατέλειες ΑΝ υπάρξουν, ο Γενάρης κοντά είναι.

Δεν υπάρχει κακός Ιβάν κ καλός Ραζβαν.

Ούτε μόνος του ειναι.

Όλοι εμείς που τον "βριζαμε" τον Ραζβαν, τα 2 κ βάλε πρώτα χρόνια, της 2ης θητείας του, ήρθε ο ΙΒΑΝ καταμεσής της περιόδου (της 3ης θητείας του) κ του κάνε νέο 3ετες,την ώρα που εμείς είμασταν κ καμποσοι, αντίθετοι με αυτο κ εν τέλει δικαιώθηκε με την επιλογή του αυτή.

Όλα τα άλλα, είναι να χαμε, να λέγαμε.

Κι όλο αυτό για ένα στόπερ ή χαφ, που δεν ήρθε.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Βάλε σκούφο από την Κυριακή και καλή υπομονή γιατί πάλι ξεκρέμαστο σε άφησαν...

λαγούς από το σκουφί πρέπει να βγάλεις και τύχη να μην τραυματιστεί κανένας από τα 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ στόπερ που σου άφησαν

edit: μπορεί να γίνουν 4
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν κερδίζεις ντέρμπι, μπούλο.

(Οι αλλαγές αργήσανε πολύ)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”