Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Σκυλαδες μας εκανες ρε μλκ Σου τωρα στα πρώιμα γεραματα [youtube]gJsVBpiV1jo[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
- iremidynami 4+
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δεν έρχεται ο Μειτε. Τέλος. Στην Μπενφίκα θα μείνει. Έτσι κι αλλιώς με τις παλινωδίες του έχει σίγουρα δυσαρεστήσει αρκετό κόσμο εντός του ΠΑΟΚ. Και χαρά στο κουράγιο σας που ακόμα περιμένετε.
- Darklord5467
Πατερ εμεις που γουσταρουμε τους γριφους σου,τι θ' απογινουμε; Δε μας σκεφτεσαι καθολου; Χρειαζομαστε "παπαδες"...prist64 έγραψε:Γιαννη,στις τελευταιες σελιδες διαβασα διαφορα σχολια που δεν μου αρεσανgiapas έγραψε:Παπά θα σου πω ένα μεγάλο παράπονο. Ο παπάς που έριξες για Μειτε και Χαλκιδική ήταν πιστευτός για τα δικά μου κυβικά και ήταν η μόνη φορά φέτος που ψήθηκα για κάτι και μετά απογοητευτηκα.
Εσύ τη δουλειά σου κάνεις βέβαια, εγώ είμαι παπαράς που μασησα. Έτσι ήθελα να στο πω .... χρωστάς σε κάποια μελλοντική στιγμή κάποιο καλό νέο .
Με θρησκευτική ευλάβεια. ...
επειδη ο τροπος που γραφεις εκφραζει πικρια,απο καποιον που δειχνεις να εκτιμας
και να βασιζεσαι σε αυτα που γραφει,θα σου απαντησω
οτι μαθαινω προερχεται απο τρεις διαφορετικες...κατευθυνσεις
αν επαληθευεται απο δυο τουλαχιστον το γραφω
αν εφαγα παπά απο δυο μεριες,εφαγες κι εσυ και οσοι διαβασαν το ποστ μου
αν και μεταξυ μας δεν ηταν παπάς
επισης θελω κι εγω να σου πω κατι
εδω μεσα ειμαι καμμια δεκαετια,πια ακριβως ειναι η δουλεια μου?
το χρεος μου δυσκολα θα το ξοφλησω γιατι αυτο ειναι ενα απο τα τελευταια ποστ
που θα ανεβουν στο φορουμ
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτήν την ανακύκλωση με τον Ματέους Βιετεσκα της Κάλιαρι δεν μπορώ να την καταλάβω.
Μιλάμε για ομάδα με 5 στόπερ στο δυναμικό της που παίζει σύστημα με 3 στόπερ και έχει ήδη κλειστό ρόστερ με 26 παίκτες. Δηλαδή δεν είναι ότι θα μείνει με 4 και θα το καλύπτει εύκολα με ακραία μπακ σε ένα πρωτάθλημα σαν το Καμπιονάτο.
Πιστεύω αν γίνει κίνηση (στόπερ ή χάφ) θα είναι με 100% καθαρά υπέρ μας οικονομικούς όρους, που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά χαμηλής πιθανότητας να συμβεί.
Τώρα που είμαστε εκτός Τσου.λου και ο όποιος παίκτης δεν θα έχει δυνατότητα να δηλωθεί Ευρώπη ως Φεβρουάριο, ο Ιβαν ή ο Γιώργης μόνο με κανένα παίκτη επιπέδου Ράμπιο θα σκεφτούν για την οικονομική υπέρβαση.
Μιλάμε για ομάδα με 5 στόπερ στο δυναμικό της που παίζει σύστημα με 3 στόπερ και έχει ήδη κλειστό ρόστερ με 26 παίκτες. Δηλαδή δεν είναι ότι θα μείνει με 4 και θα το καλύπτει εύκολα με ακραία μπακ σε ένα πρωτάθλημα σαν το Καμπιονάτο.
Πιστεύω αν γίνει κίνηση (στόπερ ή χάφ) θα είναι με 100% καθαρά υπέρ μας οικονομικούς όρους, που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά χαμηλής πιθανότητας να συμβεί.
Τώρα που είμαστε εκτός Τσου.λου και ο όποιος παίκτης δεν θα έχει δυνατότητα να δηλωθεί Ευρώπη ως Φεβρουάριο, ο Ιβαν ή ο Γιώργης μόνο με κανένα παίκτη επιπέδου Ράμπιο θα σκεφτούν για την οικονομική υπέρβαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 08 Σεπ 2024, 16:45, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
-
ο ΠΑΟΚ εκανε τη συνειδητη επιλογη να μην προχωρησει με τον Μειτε τη στιγμη που υπογραψαμε τον Μπακαγιοκο.
Διαβαστε το αρθρο του Σωτηρη του Μηλιου για να καταλαβετε το σκεπτικο της μεταγραφης Μπακαγιοκο.
https://www.sdna.gr/podosfairo/1232463_ ... tinoy-paok
Επαναλαμβανω, αυτη ειναι η επιλογη του ΠΑΟΚ. Εγω προσωπικα θα ηθελα τον Μειτε απο 1η Ιουνιου στο δυναμικο μας.
Για σεντερ μπακ, η σιωπη ειναι πολυ υποπτη για να μην γινει καμια κινηση. Το οποιο θα ειναι ντροπη για πρωταθλητρια ομαδα αλλα οχι και ασυνηθιστο για τα δεδομενα μας.
Ο ΠΑΟΚ επελεξε να παει παλι σε παιχτες στοιχηματα φετος και να βασιστει στις ικανοτητες του προπονητη μας.
Μπορει να μας βγει μπορει να μην μας βγει.
Διαβαστε το αρθρο του Σωτηρη του Μηλιου για να καταλαβετε το σκεπτικο της μεταγραφης Μπακαγιοκο.
https://www.sdna.gr/podosfairo/1232463_ ... tinoy-paok
Επαναλαμβανω, αυτη ειναι η επιλογη του ΠΑΟΚ. Εγω προσωπικα θα ηθελα τον Μειτε απο 1η Ιουνιου στο δυναμικο μας.
Για σεντερ μπακ, η σιωπη ειναι πολυ υποπτη για να μην γινει καμια κινηση. Το οποιο θα ειναι ντροπη για πρωταθλητρια ομαδα αλλα οχι και ασυνηθιστο για τα δεδομενα μας.
Ο ΠΑΟΚ επελεξε να παει παλι σε παιχτες στοιχηματα φετος και να βασιστει στις ικανοτητες του προπονητη μας.
Μπορει να μας βγει μπορει να μην μας βγει.
Δεν βρίσκω καμία λογική στο να έχετε γράψει καμία 100αριά σελίδες από τη στιγμή που έκλεισε η λίστα της Ευρώπης.
Συνεχίζετε να τυραννάτε τον εαυτό σας γυρίζοντας διαρκώς γύρω γύρω από τις ίδιες απορίες - απόψες.
Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να κινηθεί όπως κινήθηκε. Να μείνει με 4 χαφ και 4 στόπερ για τρεις διοργανώσεις. Τελειώσαμε.
Όσο και να αναλύεται αυτή η επιλογή, σε καθημερινή βάση, δεν πρόκειται να αλλάξει.
Το μόνο που καταφέρνετε ορισμένοι, είναι να βρίσκετε διαρκώς αφορμές, για νέους καυγάδες. Φτάνει.
Υ.Γ. Μόλις τελειώσουν και τυπικά οι μεταγραφές, εγώ προσωπικά (δεν εκφράζω όλους τους mods και το ξανά τονίζω) θα ήθελα να διαβάσω κάπου όλες εκείνες τις εξηγήσεις και τις ιστορίες που έλεγαν ορισμένοι. Έτσι από.. περιέργεια.
Συνεχίζετε να τυραννάτε τον εαυτό σας γυρίζοντας διαρκώς γύρω γύρω από τις ίδιες απορίες - απόψες.
Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να κινηθεί όπως κινήθηκε. Να μείνει με 4 χαφ και 4 στόπερ για τρεις διοργανώσεις. Τελειώσαμε.
Όσο και να αναλύεται αυτή η επιλογή, σε καθημερινή βάση, δεν πρόκειται να αλλάξει.
Το μόνο που καταφέρνετε ορισμένοι, είναι να βρίσκετε διαρκώς αφορμές, για νέους καυγάδες. Φτάνει.
Υ.Γ. Μόλις τελειώσουν και τυπικά οι μεταγραφές, εγώ προσωπικά (δεν εκφράζω όλους τους mods και το ξανά τονίζω) θα ήθελα να διαβάσω κάπου όλες εκείνες τις εξηγήσεις και τις ιστορίες που έλεγαν ορισμένοι. Έτσι από.. περιέργεια.
https://www.paokmania.gr/podosfairo/aka ... ikroys-toyO ΠΑΟΚ «δένει» με συμβόλαια τους μικρούς του
Απόδειξη εμπιστοσύνης, πίστης στην μελλοντική προοπτική τους, σαφώς και αναγνώριση προσπάθειας, κόπων και συνέπειας. Ο ΠΑΟΚ και το PAOK Academy προχώρησαν μέσα στο 2024 στη σύναψη επαγγελματικών συμβολαίων, μα και σε ανανεώσεις συμβολαίων με νεαρούς ποδοσφαιριστές τους.
Ας κάνουμε την καταγραφή με βάση την ηλικία, λοιπόν.
Ένας …παλιός γνώριμος, ο Γιώργος Λαγωνίδης (2002) υπέγραψε επαγγελματικό συμαβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025. Ανήκει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β.
Ο Βασίλης Κιτσάκης (2003), ανανέωσε μέχρι τον Ιούνιο του 2025, ο Νίκος Σπυράκος (2004) επέκεινε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2026.
Τρεις παίκτες μας – γεννημένοι το 2005 – που ανήκουν πια στον ΠΑΟΚ Β ανανέωσαν τα συμβόλαια τους μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Πρόκειται για τον Γιάννη Γκιτέρσο, τον Βασίλη Πασαχίδη και τον Κωνσταντίνο Καστίδη. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, εξάλλου, σύναψε με τον ΠΑΟΚ, ο επίσης γεννημένος το 2005, Στέλιος Αλμασίδης, που υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2026.
Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι πλέον και ο, γεννημένος το 2006, Αλκιβιάδης Αβράμπος, ο οποίος υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2027.
Τον Ιανουάριο του 2024, ο ΠΑΟΚ έκανε επαγγελματία τον γεννημένο το 2007 Ανέστη Μύθου (έως τον Δεκέμβριο του 2026). Το 2007 γεννήθηκε και ο Μαχαμαντού Μπαλντέ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2025.
Οι πιο μικροί ηλικιακά επαγγελματίες μας είναι πια ο Κωνσταντίνος Τουρσουνίδης (γεννημένος το 2008), ο οποίος υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2027, αλλά και ο Τραϊανός Μόκρης που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στις αρχές του 2024 με ισχύ έως τον Δεκέμβριο του 2026.
Τέλος, ο Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο, γεννημένος το 2003 και παίκτης του ΠΑΟΚ Β, ήρθε ως δανεικός μέχρι τον Ιούνιο του 2025.
Να σημειωθεί προφανώς ότι στα περισσότερα από τα συμβόλαια των παιδιών υπάρχει οψιόν ενός χρόνου.
Προταση στους mont: Οποιος ανφερει το ονομα Μειτε, ξανά, να τον ''μπανάρουν΄΄για 6 ωρες...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...ΕΛΕΟΣ!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...ΕΛΕΟΣ!!!

Τετοιες δηλωσεις διεγειρουν επαναστάσεις. Προσεχετε τι λετε για το Βουνό ορισμένοι!Woodman73 έγραψε:Προταση στους mont: Οποιος ανφερει το ονομα Μειτε, ξανά, να τον ''μπανάρουν΄΄για 6 ωρες...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...ΕΛΕΟΣ!!!

Ενδεχομένως να πάρει πολλά περισσότερα παιχνίδια απ' ότι αρχικά περιμέναμε.nunies4 έγραψε:Το ακούω όσον αφορά την αριθμητική κάλυψη.Ettien26 έγραψε:Σέντρε μπαξ. Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλει, Θυμιάνης και ένας από τους Κώτα ή Φίλων.
Χαφ. Καμαρά, Μπάκα, Ονζτόεφ, Σβαμπ. Την 5η θέση ένας από τους Μουργκ ή Τσοπούρογλου.
Το πρόγραμμα όμως μέχρι 30/1 λέει ότι
2 ματς με την αεκ
2 ματς με την γειτονιά
1 ματς με τον γαύρο
είναι πριν η μετα από 5 εκ των 8 ευρωπαϊκών ματς
Πόσα από αυτά τα ματς θα πάρει ο Θυμιανης;
Το ζήτημα είναι να δούμε αυτούς έχουμε και όχι αυτούς που θα θέλαμε να έχουμε.