Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Piero

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Piero »

https://www.transfermarkt.com/marlon/pr ... ler/273236
Jul 18, 2024 Shakhtar D. Without Club

https://www.transfermarkt.com/georgiy-d ... ler/185024
Jul 1, 2024 Spartak Moscow Without Club
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Αν αποφασισαν τελικα να μην παρουν κανεναν παικτη στην θεση του κεντρικου αμυντκου που βρισκεις πιο ευκολα παικτη απο οποιαδηποτε αλλη θεση,ειτε στη θεση του χαφ αν υπολογιζουν τον Θυμιανη στα στοπερ τοτε ας το επικοινωνησουν στον κοσμο,δεν χρειαζεται επισημα εστω με διαρροη και ας ανεβουν για προπονησεις στην Α ομαδα ο Γκουμας με τον Κωττα η τον Φιλων και να πουμε οτι παμε να βγαλουμε τους νεους Κουλιερακηδες και Ντελιες....Οσο δεν το κανουν αυτο εγω ελπιζω οτι κατι ελπιζουν πως θα γινει μεχρι τις 11...
Και μεταγραφη να γινει,παρακολουθωντας την προετοιμασια και τα φιλικα ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν δοθηκε φετος η ευκαιρια στον Γκουμα να προωθηθει,να κανει προπονησεις στην Α ομαδα και σταδιακα να μπαινει σε ευκολα ματς του Ελληνικου πρωταθληματος...Ενα τετοιο ταλεντο στα 19 του να τον υποβιβαζεις αλλη μια χρονια στην Β ομαδα να παιζει με τον Καμπανιακο και τον Μακεδονικο στα χωραφια δεν ξερω τι εξελιξη θα εχει.....
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Εγώ από το τελευταίο ποστ του πριστ καταλαβαίνω ότι ο Μειτε ήταν όντως στο Πόρτο Καρράς.
Προφανώς όμως η συνάντηση δεν πήγε καλά
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Psagmenos4 έγραψε:
Τι κόλλημα με τον Μειτε. Πραγματικά ΦΤΑΝΕΙ. Ο Μπακαγιοκο σε 2 μήνες θα μας κάνει να τον ξεχάσουμε μια για πάντα. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν νεαρό παίχτη με τρεξίματα Ο καλύτερος σε αυτή τη θέση κι ότι θέλουμε o Michut. Χθες μπήκε ο Ζαφείρης και έδωσε πνοή στο κέντρο έναν τέτοιο θέλουμε
Έναν τέτοιον θες εσύ, είμαστε και 3-4 άλλοι που θέλουμε τον Μεϊτέ, εγώ, ο nunies4, ο Τάκης ο λεπίδας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

nunies4 έγραψε:Κάποιοι λογαριασμοί πάντως από Πορτογαλία εξακολουθούν και γράφουν ότι η Μπενφίκα αναζητάει λύση για τον Μειτε, διαφορετικά θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Β ομάδας
Περίεργα πράγματα
Ας τον αφήσουν ελεύθερο αντί να ψάχνουν κορόιδα να πληρώσουν αυτά τα συμβόλαια. Αν τον κρατήσουν θα του δώσουν το 1.8, ποιό το όφελος; Σιγά μην δεχτεί μείωση αποδοχών. Μια χαρά κάνει ο παίκτης.
Papatzas

Δημοσίευση από Papatzas »

Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε απωθημένο να δούμε ενα χαφ με σύγχρονα χαρακτηριστικά. Δηλαδή ταχύτητα, aggression, τεχνική.
Αλλά επειδή αυτό δε θα γίνει σύντομα, μακάρι στο 90 να βρεθεί η χρυσή τομή με Μειτέ για να έχουμε το καλύτερο κέντρο που είχαμε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ματίπ και Σου αν φέρουμε θα ξαναήμααστε Πρωταθλητές . Το Αυτό. :nairepaok:
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Hayate έγραψε:Θέλω ανακοίνωση παίκτη αλά DPG και Οσμάν στον μπασκετικό βαζελο...
Αχαχα κάτι τέτοια εκανε ο Γιώργης παλιά
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Καλά εδώ έχουμε 3 στοπερ και ο κολει είναι εθνική και δεν ανέβηκε κανένας για προπόνηση
giapas

Δημοσίευση από giapas »

@ παπα : ok δεκτό. Να διευκρινίσω, "δουλειά σου" ,σημαίνει κάτι ήξερες κι απλά το μετέφερες. Όπως και να έχει συνεχίζουμε.

@Joshua, το συμπέρασμα που βγάζεις είναι κάτι που έχω αποδεχτεί μέσες άκρες και δε με απασχολεί πλέον.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ερωτηση: Ο δανεικος Μειτε που ηρθς περσι τελη Αυγουστου ηταν διακαης ποθος του Λουτσεσκου ή επιλογη του σκουτινγκ τημ,Νικου /Γιωργη κλπ?
Γιατι αν ισχυει το δευτερο παει να πει οτι τα credit πρεπει να πανε εκει.
Απ τη στιγμη που δεν εχουμε ολα τα δεδομενα καλο ειναι να μη πυροβολαμε ειτε τη μια ειτε την αλλη πλευρα.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

kataramenos5 έγραψε:Ερωτηση: Ο δανεικος Μειτε που ηρθς περσι τελη Αυγουστου ηταν διακαης ποθος του Λουτσεσκου ή επιλογη του σκουτινγκ τημ,Νικου /Γιωργη κλπ?
Γιατι αν ισχυει το δευτερο παει να πει οτι τα credit πρεπει να πανε εκει.
Απ τη στιγμη που δεν εχουμε ολα τα δεδομενα καλο ειναι να μη πυροβολαμε ειτε τη μια ειτε την αλλη πλευρα.
Τη μεριά του Γιώργη τη πυροβολαμε γιατί άφησε την ομάδα από την,αρχή απροετοιμαστη κ ακόμη κ τώρα δεν μπορούν,να συμπληρώσουν 2 κενά. Δεν έχει καμία σχέση αν ήρθε η όχι ο μειτε.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Σουριναμέζος έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:
Τι κόλλημα με τον Μειτε. Πραγματικά ΦΤΑΝΕΙ. Ο Μπακαγιοκο σε 2 μήνες θα μας κάνει να τον ξεχάσουμε μια για πάντα. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν νεαρό παίχτη με τρεξίματα Ο καλύτερος σε αυτή τη θέση κι ότι θέλουμε o Michut. Χθες μπήκε ο Ζαφείρης και έδωσε πνοή στο κέντρο έναν τέτοιο θέλουμε
Έναν τέτοιον θες εσύ, είμαστε και 3-4 άλλοι που θέλουμε τον Μεϊτέ, εγώ, ο nunies4, ο Τάκης ο λεπίδας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Δεν με λένε Τάκη λεπίδα !
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Οι περισσότεροι θέλαμε και θέλουμε το βουνό

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο προσανατολισμός και η προσπάθεια είναι να έρθει στόπερ

Και μάλιστα αξιοπρεπούς επιπέδου.

Το που θα κάτσει η μπίλια θα το δούμε στο τέλος

Και εμένα η εντύπωσή μου είναι οτι δεν μιλάνε γιατί ξέρουν πως δεν τους παίρνει

Ίδωμεν

ΥΓ. Ως έχει η κατάσταση τώρα, και εγώ θέλω Μεϊτε, που μου την έδινε επί μακρόν το αμόκ γύρω απ το όνομά του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”