Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά μπάσκετ 2024-2025

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά μπάσκετ 2024-2025

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειδατε Ρεινολτς να σουταρει τριποντο στα δυο παιχνιδια?
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Reynolds upson χε βγάζουν παρέλαση
Ο Ιταλός προσπάθει να κάνει κάτι ωραίο κρίμα για το υλικό ππυ δεν εχει
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Το θέμα ςίναι να σώσουμε την κατηγορία και ίσως την επόμενη χρονιά να έχουμε μια κανονική ομάδα αφού θα έχει λυθεί το θέμα με τα χρέη. Τόσο κακό ρόστερ πρώτη φορά βλέπω....
νομίζω πρέπει άμεσα να γίνουν 2 αλλαγές ξένων και αν υπάρχει κάποιος έλληνας αξιόλογος για προσθήκη ώστε να έχει μια αξιοπρεπή πορεία....
Το παρήγορο είναι ότι υπάρχει το Λαύριο με τον κόουτς Μέξα και ότι φαίνεται πως ο προπονητής δουλεέυει και η ομάδα βγάζει ενέργεια και παίζει καλή άμυνα, αλλά χ ρειάζεται και λίγο ποιότητα
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

kataramenos5 έγραψε:Ειδατε Ρεινολτς να σουταρει τριποντο στα δυο παιχνιδια?
Αν σου πω ότι ακόμη προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ποιος...
Τα έλεγε και ο άλλος στα Ιταλικά....

Πάντως ο Ρεινολτς είχε 1/10 σουτ (στα 3π 0/2) και
ο Μπαρτλει 2/10!! :(
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

kormi έγραψε:Εσείς περιμένετε τα φιλικά για να βγάλετε συμπεράσματα;;;
Υπάρχει ένας άνθρωπος που τρέχει την ομάδα μόνος του εδώ και χρόνια βάζοντας πάρα πολλά λεφτά από την τσέπη του!
Δίπλα του υπάρχουν ο κανένας και ο τίποτας!
Κι ενώ περιμενεις κάθε χρόνο να μαθαίνει από το ελληνικό μπάσκετ και τις γνωριμίες στον χώρο να βελτιώνεται η ομάδα για να έχει μια παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη χωρίς υψηλές βλέψεις,
Βλέπουμε πλέον σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι που παρακολουθούν το ελληνικό μπάσκετ ακόμα μια προσπάθεια φέτος καταδικασμένη σε αποτυχία...
Κι επειδή υπάρχει μια ελπίδα το Κοουτς Κανσελιερι να είναι κανονικός,εδώ πλέον μιλάμε αν είναι δικές του επιλογές αυτό το ρόστερ τουλάχιστον οι ξένοι, θα ψάχνουμε δυστυχώς Θανάση πάλι κάπως να σωθούμε όπως πέρσι με 12 ξένους και 2 προπονητές!
Κρίμα ρε Θανάση για το οικονομικό σου μέγεθος και για την τρέλα που έχεις για τον ΠΑΟΚ να έχει ο ΠΑΟΚ αυτή την ομάδα φέτος...
Και τα 550 διάρκειας μπράβο τους και καλή δύναμη!
Μακάρι να πέσουμε έξω
φίλε μας εχει κουράσει η επιμονή σου σε μια λέξη που δεν έχει σχέση με την ομάδα μας, παραμονή.
Κάνεις λάθος λοιπόν . Κατ αρχήν πέρσι δεν παλεύαμε για καμιά παραμονή...
Και ναι, από τα φιλικά βγαίνουν συμπεράσματα, αυτά περιμέναμε. Εσύ όμως τα χες βγάλει από τις ανακοινώσεις των παικτών και τα stats... στα ξαναεξήγησα, δεν είναι έτσι τα πράγματα σε ομαδικό παιχνίδι.
αλήθεια, έχεις παίξει ποτέ μπάσκετ σε ομάδα;
Γιατί εγώ παίζω και τώρα στα fifties, και σου λέω ότι ομάδα δεν είναι το άθροισμα της ατομικής ικανότητας των παικτών...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

ektoras έγραψε:Το θέμα ςίναι να σώσουμε την κατηγορία και ίσως την επόμενη χρονιά να έχουμε μια κανονική ομάδα αφού θα έχει λυθεί το θέμα με τα χρέη. Τόσο κακό ρόστερ πρώτη φορά βλέπω....
νομίζω πρέπει άμεσα να γίνουν 2 αλλαγές ξένων και αν υπάρχει κάποιος έλληνας αξιόλογος για προσθήκη ώστε να έχει μια αξιοπρεπή πορεία....
Το παρήγορο είναι ότι υπάρχει το Λαύριο με τον κόουτς Μέξα και ότι φαίνεται πως ο προπονητής δουλεέυει και η ομάδα βγάζει ενέργεια και παίζει καλή άμυνα, αλλά χ ρειάζεται και λίγο ποιότητα
φίλε οι παίκτες είναι ακόμα πιασμένοι. Δε νομίζω ότι κάποια ομάδα με δυνατή προετοιμασία Αυγούστου μπορεί να έχει ευστοχία αρχές Σεπτέμβρη, εκτός βέβαια των διαστημικών ρόστερ των κορυφαίων της Ευρωλίγκας...
ο playmaker εμένα δε μου άρεσε από κοντά για την ταχύτητα μεταφοράς μπάλας, σκέψης και πάσας. Το σουτο το έχει , αν τώρα γράφει 2/10 , έχει ΜΟ καριέρας 40%, λογικά και εκτός πιθανότητας του κ.Μέρφι -Φλάτεν, θα βάζει 4/10 ...
ΟΚ είμαστε φτωχοί και το ρόστερ έχει σοβαρούς περιορισμούς, αφήστε να δουλέψουν , έχουν και πρόγραμμα βουνό ως τα Χριστούγεννα, και μετά κάνεις μια επιλεκτική αλλαγή ξένου και αν βρεις ποιοτικό Έλληνα άλλη μία...

έχεις δίκιο για τα χρέη, του χρόνου θα έχουμε πολύ καλύτερες ελπίδες για μπάτζετ της προκοπής...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πολύ αταλαντη ομάδα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

2η σερί μέρα φιλικό μετά από ταξίδι. Και αμφιβάλλω αν το ταξίδι έγινε με αερόπλανο.
Οπότε, χαλαρά με την κριτική. Κι εγώ άμπαλος είμαι, αλλά προσπαθώ να το κρύβω τουλάχιστον.

Δεν αναφέρομαι σε εσένα renegade, πιθανότατα έχεις δει περισσότερο μπάσκετ από εμένα.
Το λέω γενικά για όποιον κράζει μιλώντας για πτώσεις και τέτοια.

Ακόμα δεν έχω δει ληκισκού να λέει ότι ο ΠΑΟΚ θα πέσει.
Αντίθετα, έχω δει πολλούς ΠΑΟΚτσήδες να το λένε.
Αηδία.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

ΠΑΟΚ (Καντσελιέρι): Χέντερσον 20 (5), Άπσον 6, Φόρεστερ 6, Ιατρίδης, Περσίδης 3 (1), Κατσίβελης 8 (2), Παπαδάκης 4 (1), Μπάρτλεϊ 7 (1), Ρέινολντς 5, Κράουζερ 11 (1).

:pano:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Με τριήρη πήγαν στην Ιχνουσα
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δεν ήταν κακή ή ομάδα σήμερα. Έχει τουλάχιστον ταυτότητα, είμαστε αταλαντοι και παίζουμε άμυνα... Όταν βγει και το uptempo θα ναι όλα πιο εύκολα..
Με φοβίζει ο άσσος, αν στα αλήθεια δεν μπορεί ποιος θα κατεβάσει όταν βγαίνει ο Κατσίβελης;
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:2η σερί μέρα φιλικό μετά από ταξίδι. Και αμφιβάλλω αν το ταξίδι έγινε με αερόπλανο.
Οπότε, χαλαρά με την κριτική. Κι εγώ άμπαλος είμαι, αλλά προσπαθώ να το κρύβω τουλάχιστον.

Δεν αναφέρομαι σε εσένα renegade, πιθανότατα έχεις δει περισσότερο μπάσκετ από εμένα.
Το λέω γενικά για όποιον κράζει μιλώντας για πτώσεις και τέτοια.

Ακόμα δεν έχω δει ληκισκού να λέει ότι ο ΠΑΟΚ θα πέσει.
Αντίθετα, έχω δει πολλούς ΠΑΟΚτσήδες να το λένε.
Αηδία.

Οχι μονο αυτο, αλλα το λενε χωρις να εχουν δει και καμια αλλη ομαδα απο την ελληνικη λιγκα ...

Χθες παιξαμε φιλικο με ομαδα φαιναλ-φορ Eurocup που κι αυτη βρισκεται σε (βαθια) προετοιμασια. Πρεπει να τους τα εψαλλε πολυ στους παιχτες του ο Λακοβιτς στο 3ο δεκαλεπτο.

Απο την πλευρα μας, για 3 δεκαλεπτα ειμασταν ΠΟΛΥ καλοι βασει των δεδομενων, καμια σχεση με το ματς με την Σασσαρι, πιεζαμε καθε κατοχη και οι παιχτες ειχαν τρομερη διαθεση. Σε αυτο το κομματι φαινεται η επιρροη Καντσελιερι και δεν συγκρινεται με τα πρωτα ματς που ειδα περυσι την ομαδα στα τελη του Σεπτεμβρη 2023 (σουπερ καπ με βαζελο-περιστερι + 1η αγωνιστικη με προμηθεα)

Οι αδυναμιες που διακρινω εχουν να κανουν με τις θεσεις 1 και 4. Εκει ισως γινουν οι πρωτες κινησεις στην συνεχεια. Η μια διορθωτικη, η αλλη ενισχυτικη. Ο Reynolds εχει ενα αξιολογο - οπως φαινεται - mid-range shooting off the dribble αλλα σε καμια περιπτωση δεν τον ειδα να επιχειρει κινησεις να παρει το στατικο 3ποντο. Διεισδυσεις και pick-n' roll αρκετα περιεργες αποφασεις, δη στο δευτερο οπου περιμενε τον ψηλο αλλα επαιρνε την αντιθετη οδο πριν καν να στηθει και δημιουργουσε ντισαβανταζ σωματων καθως οι δυο αμυντικοι πηγαιναν πανω του κατευθειαν ενω ο ιδιος δεν μπορουσε σε καμια περιπτωση να διαβασει την weak side. Ο Παπαδακης επισης και βαρυς φανηκε και επιρρεπης στα λαθη. Η διαφορα με περυσι ειναι οτι η ομαδα στηθηκε καλυτερα φετος, δυνητικα εχεις 3 η και 4 παιχτες που θα παιξουν στον ασσο, αρα τα προβληματα εκει δεν ειναι τοσο επιδραστικα σε σχεση με τον Φριντρι και τον Ραιλυ στον ασσο για 30+ λεπτα κι επειτα δευτερο τον Τσιακμα.

Ο Henderson Jr. ειναι η κατα καποιον τροπο θετικη εκπληξη οσον αφορα την εφεση στο σουτ και την επαφη με την μπαλα. Οταν ειναι η μερα του, θα βαζει 4+. Εαν δε καταφερει και υπερβει καταστασεις και γινει ηγετικη παρουσια, αυτο θα ηταν καταπλητικο για εμας, ειδικα εαν υπολογιζουμε στην λογικα επικειμενη ανοδο του Bartley.

Τωρα, στα δια ταυτα: η Oradea 99% θα κερδισει ευκολα την Den Bosch στον προημιτελικο. Στοχος της ομαδας πρεπει να ειναι η νικη με τους πανω-κατω ισοδυναμους στα χαρτια Ρουμανους. Ο αγωνας-τελικος και υπερβαση θα ειναι αυτος με την λογικα Petkim των 4+ εκατομμυριων μπατζετ, η την Σολε. Μακαρι με τους δευτερους θα πω.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Έψαχνα τα στατιστικά και μου βγήκε ένα ματς 88 68 που είχαμε κερδίσει τη σασσαρι με φρανκε, χαντς κλπ. Τι μπάτζετ είχαμε τότε? Γιατί λέμε ότι φέτος είναι μικρό? Επίσης τους παίκτες ποιος τους διάλεξε φετος (γιατί πέρυσι είπαμε ότι έκανε ο τακιανος λάθος μόνον!)?

Υπάρχουνε θετικά στοιχεία σίγουρα και φαντάζομαι ότι θα ανέβουν και τα 2 γκαρντ (κρίσιμο!) Και τα 2 πεντάρια (δε μπορείς να έχεις 3 ψηλούς αμερικανους και να παίρνεις 15 πόντους μόνο...). Για εμένα το ζητούμενο είναι η νοοτροπία. Στην Ελλάδα δε χτίζουμε. Τα (πρωτα) αποτελέσματα ΠΡΕΠΕΙ να μας βοηθήσουν. Το ζητούμενο είναι να βρεις τρόπο να κερδίζεις. Για το μπάσκετ δε φοβάμαι.
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Με σεβασμό στον μπασκετικό KalamarGianni που είναι από τους λίγους που ασχολούνται ακόμα με το μπάσκετ στο forum θέλω να επισημάνω ότι θα χρειαστούν 8 με 10 νίκες και ευτυχώς ο Κοουτς Μέξας και το Λαύριο είναι η μόνη ελπίδα να σωθεί η χρόνια πιο άνετα...
Η δικιά μου απορία είναι πως ο Θανάσης δεν εχει μάθει τόσα χρόνια αν και φέτος το σταφ μοιάζει καλύτερο,μιλάμε για επιλογές κάτω ράφι...
Επίσης βλέποντας και παραδίπλα μιλάμε για παρόμοια μπάτζετ και με κορμό ελληνικό που θα μπορούσε να μαζέψει τον κόσμο στο γήπεδο!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Αν εννοείς τον συμπολίτη, έχει (από αυτά που ακουγονται) 40% μεγαλύτερο από εμάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”