5. Pablo Gabriel García Pérez

dimbar

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από dimbar »

Πείτε ότι θέλετε! Ο άνθρωπος είναι άρχοντας καί ΠΑΟΚΤΣΗΣ . :opaokara:
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Sera4 έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να επαναλαμβανουμε συνεχεια για το ποσο τεραστιο παιχτης ειναι...ο παμπλο δεν εχει τπτ να μας αποδειξει...μιλαει η καριερα του απο μονη της...ειναι ενα καλο παραδειγμα ομως για να μαθουμε οτι καμια φορα πρεπει να το βουταμε στον εγκεφαλο πριν μιλησουμε(μηδενος εξαιρουμενου βαζω και την παρτη μου μεσα)...ο νοων νοειτο...
Με τρελαίνει τόσο πολύ που θέλω να το ξαναλέω συνεχώς. ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Pegasus1589 έγραψε:
Sera4 έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να επαναλαμβανουμε συνεχεια για το ποσο τεραστιο παιχτης ειναι....
"Άντε δώστε τον στην Ανκαραγκουτσού με 300 χιλιάδες τον παλιοσαλάκα με τις αποβολές και τα νεύρα του" :mrgreen:
''ειναι ενα καλο παραδειγμα ομως για να μαθουμε οτι καμια φορα πρεπει να το βουταμε στον εγκεφαλο πριν μιλησουμε(μηδενος εξαιρουμενου βαζω και την παρτη μου μεσα)...ο νοων νοειτο...''

γιαυτο το συνεχισα... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εισαι αρχοντας , μακραν ο καλυτερος.!!!! :nairepaok:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Να φυγει ο γκαρσια ε????

Τουμπεκι τωρα!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Όχι αδελφέ..απλά επειδή ξέρεις πως είναι παικταράς απαιτείς από αυτόν...αυτά που δίνει αυτή τη στιγμή..!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Ετσι ειναι photi!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν μιλάς απλά τον απολαμβάνεις!!!

Ο άνθρωπος το κατέχει το τόπι. Απολαυστικός!!!

Δεν θα δώσει πρόβλημα στην ομάδα, όπως πέρυσι μου δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα με το να αλλάξει τον χαρακτήρα του. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

πραγματικα εχει ολα τα χαρακτηριστικα εκτος απο την ταχυτητα(ronaldo :opaokara)
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Nα μάθει και αυτός ότι πρέπει να παίζει και μπάλλα που και που.... Αν είναι σοβααρός θεό θα τον έχουμε..... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ενα μονο θα πω...ετριβαν τα ματια τους οι βαζελοι γυρω μας στο οακα με τον παμπλο (και τον βιερινια)!
η αρχοντικη του παρουσια (για αλλη μια φορα) εγινε αισθητη κι απο τους αντιπαλους!!
η δε μπαλια του - ασιστ στον βιερινια ηταν σε χαρτι μελιμετρε σχεδιασμενη...
εκεινο που με προβληματιζει ειναι οταν ο σαντος θα τον βαλει με τον βιτολο (αυτο με μαθηματικη ακριβεια ειναι αναποφευκτο βαση και της πτωσης φωτακη) μην χασει κατι απο τη δυναμη του...κι εχει γινει αυτο στο ματς μεσα στην ολλανδια!
ας φωτησει ο θεος τον σαντος και μη τον βαλει πλαγια σε ρομβο με κοφτη τον βιτολο, αλλα διπλα-διπλα (με 2 αμυντικα χαφ)
αποψη μου παντα...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μιας και το έφερε η συζήτηση για 2 αμυντικά χάφ,έχει λίγες μέρες στριφογυρνάει στο μυαλό μου ένα σύστημα που μπορεί να ταιριάζει στην ομάδα μας.Ποιο είναι αυτό??4-2-3-1.
4 την άμυνα=Κοντρέρας,Μαλεζάς,Αραμπατζής και Λίνο(εκτός και αν παίζουμε ντέρμπυ)
2=Γκαρσία,Βιτόλο
3=Βιεϊρίνια,Φωτάκης(Ίβιτς ή Σορλέν),Κουτσιανικούλης
1=Μουσλίμοβιτς(Φιλομένο)

:pano:
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Εγω ενα θα πω μαγκες...Οταν τελειωσε το ματς μιλησα με εναν φιλο μ βαζελο απο κατω και ειπε οτι οταν ειχε μπαλα ο παυλαρας η μαρκαρε φοβοταν πως παντα κατι καλο θα γινοταν....Νομιζω πως αυτο ειναι αρκετο....Οσο για καποιους που κατα καιρους γραψανε διαφορα δεν τους πολυβλεπω προς τα δω...Που χαθηκατε ρε μαγκες????
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Παιδια, μην τρελαινεστε... Η ζωη δεν ειναι ασπρο-μαυρο, υπαρχει και το γκρι... Η ιστορια (σε οποιονδηποτε τομεα της ζωης) βριθει απο παραδειγματα ανθρωπων που εχουν αλλαξει γνωμη και πορεια σε οτιδηποτε μπορουμε να φανταστουμε!

Τι πιο λογικό για εναν ανθρωπο να αναθεωρει αποψεις αναλογα με την εξελιξη των γεγονοτων ;!

Αν εγω συμπαθουσα τον ταδε πολιτικό που ηταν πχ στην Αριστερά και ξαφνικα αλλαζει , προδιδει τις ιδεες του και πηγαινει σε μεγαλο κεντρωο κόμμα να κονομησει και να αναδειχθει, εγω σαν Μαξιμος δεν εχω το δικαιωμα να αλλαξω αποψη για τον συγκεκριμενο πολιτικο;;; Θα με πειτε κωλοτούμπα;;;

Οχι βεβαια...

Ετσι και με τον Παυλαρα...Ο ανθρωπος οσο δεν μπορουσε να κοντρολαρει τα νευρα του και κρεμαγε την ομαδα, ηταν απο μεγαλη μεριδα ανεπιθυμητος...Κανεις δεν αμφισβητουσε την παιχτικη του ιδιοτητα αλλα την συμπεριφορα του μεσα στον αγωνιστικο χωρο. (Ενταξει, δεν τα ισοπεδωνω ολα...αυτος εδωσε δικαιωμα και οι διαιτητες τον πηγαν καροτσακι μετα). Τωρα που βγαζει τον καλυτερο του εαυτο και παιρνει την ομαδα στις πλατες του, ολοι μας τον χαιρομαστε και πινουμε νερο στο ονομα του...

Δεν ειναι λογικό;;; Εγω δεν βλεπω καμια κωλοτουμπα...

Μεχρι (αν γινει αυτο βεβαια) να ξανασαλταρει το μυαλο του και να ριξει κανα μπουνιδι, ασχετα αν εχει δικιο ή δεν εχει, και αρχισουμε παλι ολοι να εχουμε τις αμφιβολιες μας...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Αστο Μαξιμε....μην το κουραζεις.Οι κυριοι απλα δεν θελουν να καταλαβουν.Ωρες ωρες νομιζω οτι μιλαω σε ντουβαρι.

Παντως αν θες να δεις ρεσιταλ κωλοτουμπας πηγαινε μια βολτα στο τοπικ του Κολκα να δεις κατι Κομανετσι που κρυβαμε εδω μεσα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”