Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από giapas »

Ωραίο το ποστ του 10_good σε πολλά συμφωνώ και σε λίγα διαφωνώ. Όμως πολύ εμπεριστατωμενη θέση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ειναι κατα των κανονων του φορουμ ειδικα οταν δεν παρουσιαζει αποδειξεις
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ολοι με την πηγη στο καθε ποστ απο κατω , εδω καναμε τον κιρι Θεο χωρις να γνωριζουμε το τι εστι κιρι , μην εμβαθύνω δεν εχει νόημα.........
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

O φιλος περιεγραψε ενα σκιωδες δικτυο προπαγανδιστων στο οποιο συμμετεχουν μελη του φορουμ ως εντολοδοχοι παρακεντρων της αθηνας με σκοπο τη διαλυση της ενοτητας της ομαδας.Κατι που οι μοντς γνωριζουν κ το αφηνουν για να εκτιθενται.Οσο κ αν συμφωνω μαζι του στην αδικη σκληροτητα που εχει η κριτικη στον λεβεντη μου τον θυμιανη του οποιου την υποστηριξη θα παρω εργολαβια, το υπολοιπο ειναι καπως οπως κ να το κανουμε.
Εχει μεσα καμποσες αφηρημενες κατηγοριες κ υπονοουμενα.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

barlow4 έγραψε:O φιλος περιεγραψε ενα σκιωδες δικτυο προπαγανδιστων στο οποιο συμμετεχουν μελη του φορουμ ως εντολοδοχοι παρακεντρων της αθηνας με σκοπο τη διαλυση της ενοτητας της ομαδας.Κατι που οι μοντς γνωριζουν κ το αφηνουν για να εκτιθενται.Οσο κ αν συμφωνω μαζι του στην αδικη σκληροτητα που εχει η κριτικη στον λεβεντη μου τον θυμιανη του οποιου την υποστηριξη θα παρω εργολαβια, το υπολοιπο ειναι καπως οπως κ να το κανουμε.
Εχει μεσα καμποσες αφηρημενες κατηγοριες κ υπονοουμενα.
Εσενα προσωπικα δεν εχω δει μια φορα να κανεις κριτικη σε μελη της ΠΑΕ,αρα με την λογικη σου ανηκεις στο συστημα τους;Ρε τι διαβαζουμε.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Εχει ίντριγκα και υποθέσεις, ο τρόπος που γράφει μπορεί να 'ερεθίσει' άλλα δεν είναι φανταστικο το σεναριο δεν προκαλεί αλλα ερεθίζει οπως προανέφερα.....Τα περι μοντ εικάζει, τα περί Αθήνας απο που να αρχίσω και που να τελειώσω...Τι να πρώτο αριθμήσω απο τα ποστ κατα του προεδρου , που ολο αρρωσταίνει ολο πουλάει αυτός που δεν εχει δευτερο σακάκι...Που η σχέση του με τον προπονητη τυχαίος καθε χρονο σε διάφορες στιγμες ειναι τεταμένη και εύθραυστη...Να γράψω για το λιμάνι, για την σεκαπ και τα λαθραία....Τι έχουν δει τα μάτια μου και ακούσανε τα αυτιά μου.....
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αφεθηκαν υπονοιες για μελη του φορουμ.δεν ειναι το ιδιο.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Κανένα όνομα για μεταγραφή ;

Μειτε κανένα νέο ; Έστω να μάθουμε τι παίχτηκε...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Σε αυτο θα ηθελα να μας το αιτιολόγηση/διευκρινήσει ...Για τα υπόλοιπα μπορουμε να τα αναλύσουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Σάβ 07 Σεπ 2024, 21:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

fidel έγραψε:Εχει ίντριγκα και υποθέσεις, ο τρόπος που γράφει μπορεί να 'ερεθίσει' άλλα δεν είναι φανταστικο το σεναριο δεν προκαλεί αλλα ερεθίζει οπως προανέφερα.....Τα περι μοντ εικάζει, τα περί Αθήνας απο που να αρχίσω και που να τελειώσω...Τι να πρώτο αριθμήσω απο τα ποστ κατα του προεδρου , που ολο αρρωσταίνει ολο πουλάει αυτός που δεν εχει δευτερο σακάκι...Που η σχέση του με τον προπονητη τυχαίος καθε χρονο σε διάφορες στιγμες ειναι τεταμένη και εύθραυστη...Να γράψω για το λιμάνι, για την σεκαπ και τα λαθραία....Τι έχουν δει τα μάτια μου και ακούσανε τα αυτιά μου.....
Δεν χρειαζεται να τα βαζεις ολα στο μπλεντερ απο εφημεριδες σαιτ και ποστ στο φορουμ. Για το φορουμ μιλαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Εγω ειμαι απο τους πρωτους που οταν γραφονται αυτα που λες ζηταω στοιχεια ή επισημαινω τις ανακριβειες και εχω δεχθει πολλες φορες κραξιμο οτι ειμαι παλαμακιας. After saying this, να πω ξανα οτι το ποστ του Jean ξεφευγει και κατηγορει ισοπεδωτικα χωρις αποδειξεις. Αντιβαινει στους κανονες του φορουμ
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Προσωπικά δεν βαζω τπτ στο μπλεντερ......απειρα ποστ το κανουν οπως αναφερεις, απλα εκανα παραθεση διαφορα θεματα που γραφτηκαν και απλα ηταν Κυριακη.....Το τι πιστευω το εγραψα παραπάνω
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το απόσπασμα που έβαλα εγώ,

Το να εγείρουμε θέμα για τα σεντερμπακ και για τον Κεντζιόρα και για τις ελλέιψεις του ρόστερ και για ένα σωρό άλλα ζητήματα δεν είναι αθώο. Υπακούει σε στόχευση. Δυστυχώς κάποιοι συνοπαδοί όχι μόνον "τσιμπάνε" αλλά αναδεικνύονται και σε ένθερμους πομπούς αυτού του, επαναλαμβάνω, καθόλου αθώου "ενδιαφέροντος" για την ομάδα.

δεν γράφει για κάποιους. Είναι άκρως ισοπεδωτικό και ούτε λίγο ούτε πολύ λέει πως όσοι αναφέρουμε ότι δεν έγινε σωστά ο μεταγραφικός σχεδιασμός, για σέντερ μπακ υπακούμε σε κάποια στόχευση.
Ή είμαστε πανύβλακες γιατί τσιμπάμε σε κάποια ένοχα δημοσιεύματα και τα αναπαράγουμε.

Επειδή υπήρξαν ένα σωρό κάκιστες ενέργειες και για το χαφ και για τα στόπερ, και αυτή είναι η άποψή μου που δεν αλλάζει, καλώ τον συγγραφέα αυτού του δημοσιεύματος να ανακαλέσει.

Εννοειται οτι μ αυτο δν βγαζω λαδι τον Jean...

Αν καταλαβα καλα...το τελικο νοημα του ηταν να πει οτι σκοπιμα καποιοι απο αθηνα γραφουν κατα του ΠΑΟΚ...ακολουθουν οι σαλονικης ΑΡΔ και καποιοι το αναπαραγουν εδω μεσα...
Αλλα το εκανε με παρα πολυ κακο και ασχημο τροπο.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ακριβώς
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

παλληκαρια πατε στο προβληματα και λυσεις ή οπου αλλού θελετε

εδω ειναι για μεταγραφες,παπάδες,διακους και αρχιμανδριτες
οταν θα ανεβει το μπατζετ μπορει να εχουμε και καρδιναλιους

τα ειπα ειπες ειναι για μωρα παιδια