Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)

Δημοσίευση από sidpanos »

tigon4 έγραψε:
shark4 έγραψε:Eιστε ΠΑΟΚ ???? Αντε παμε στο αεροδρομιο να τους υποδεχτουμε!!!! Για μενα ειναι παλλικαρια. Αυτο τους αρμοζει. Και μονο οτι αγωνιστηκαν με το 4/10/99 στην πλατη φτανει.

Υ.Γ. Οποιου δεν του αρεσει ο βρυζας η' ο Σαντος τα site του γαυρου , του βαζελου , του ρουλη, της αεκ και της κυπρου ειναι ανοιχτα.

αμα φιλε παμε στο αεροδρομιο μετα απο ηττα καλυτερα να αλλαξουμε το παοκ να το κανουμε ο.φ.η. και την 4 snakes.... ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ
έλεος...σιγά μην τους κάνουμε και προτομή..προσπάθησαν και αυτό πρέπει να το κάνουν πάντα...έδωσε τα κουκούτσια και κάτι παραπάνω στην ομάδα της χούντας και της διαπλοκής και το χάσαμε...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

ΠΑΟΚ ρε,οι κομπλεξικοι γκρινιαριδες να γινουν γαυροι ή μπαρτσελονα να χαιρονται πρωταθληματα και κυπελλα...

Μπραβο σε ολους τους ποδοσφαιριστες και το προπονητη παρα την ηττα...

ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Σκάϊ είπε ότι ο ΠΑΟ κέρδισε δίκαια και ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα απ' ότι πέρυσι. Επίσης στην κριτική της διαιτησίας είπε ότι δεν υπήρχε χέρι του Ίβιτς (κακώς αποβλήθηκε), ενώ το πέσιμο του Κουτσια δεν ήταν τίποτε.
Αδέλφια, ας μην τρέφουμε αυταπάτες! Πέρυσι τερματίσαμε 2οι γιατί η διαιτησία δεν έπαιζε τον ΠΑΟ, ενώ φέτος τον παίζει. ΔΕΝ έχουμε καλύτερη ομάδα (προς το παρόν) από τους βάζελους και θα ήταν ΠΑΡΑΛΟΓΟ να είχαμε, όταν αυτοί έχουν ξοδέψει 10πλάσια χρήματα σε μεταγραφές.
Πρσδοκώ μελλοντική άνοδο Κουτσια και Σάκη.
Με την προσθήκη Βιτόλο και ενός καλού Μουσλι, θα ανέβουμε περισότερο. Λείπει από την ομάδα ένα καλό δεκάρι και ένα καλό αριστερό μπακ.
Περιμένω μεταγραφικές κινήσεις. Πάντως, αν δεν υπάρχουν λεφτά, θα προτιμούσα να πάρουμε ΜΟΝΟ ένα παίκτη καλό (10άρι) παρά δύο μέτριους.
Στόχος μας η 3η θέση και ο τελικός κυπέλου.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε tigon τα μισα βλεπεις. Τα αλλα μισα δεν τα βλεπεις. Τοσα χρονια περισσοτερο με πικρες εχω μαθει να ζω παρα με νικες. Συνεχιζω ομως να ειμαι Π.Α.Ο.Κ..
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Σοβαρα τωρα αν μου το ελεγαν απο χθες οτι με μιση ομαδα χωρις επιθετικο χαναμε 2-1, το παλευαμε το ματσακι απο τον ποιοτικοτερο βαζελο των τελευταιων 20 ετων και η διαιτησια ηταν καπως ετσι θα ελεγα μια χαρα δεν εχω προβλημα!!!

Ομως εκεινο που μας στεναχωρησε ειναι οτι η ομαδα ηταν διαστηματα που εδειξε οτι μπορουσε να παρει πολλα περισσοτερα!!!Και οτι και να λεμε ηταν μια απο τις καλυτερες εμφανισεις του παναθηναικου για φετος!!!
Πιστευω οτι ειναι απο τα λιγα ντερπυ που δεν πρεπει να ειμαστε αυστηροι με την ομαδα και οτι αν και μπορουσαν πολυ καλυτερα η προσπαθεια ηταν αρκετα καλη(δεν ειμαι ηττοπαθεις αλλα ρεαλιστης αφου με τετοια διαιτησια και οχι τοσο μισο ροστερ οσο παιχτες ανετοιμους για 11αδα δεν ειμασταν κακοι)!

Οσοι λενε για νοοτροπιες και 0-4-14 ή για σαντος και χιλια δυο αλλα τους καταλαβαινω εχουν ενα δικαιο αλλα πλεον κουραζουν!!!Δεν γινεται να λεμε συνεχως τα ιδια ειδικα στην μοναδικη φορα που η ομαδα παλεψε τα 2 τελευταια χρονια αγωνα εκτος εδρας στο ποκ!!Παμε παρακατω ετσι κ αλλιως ο αγωνας ηταν χαμενος οπως ειναι και οι αλλοι 2 στην αθηνα(δυστυχως)!!

ΠΑΟΚαρα μια ζωη και ολοι στο επομενο αγωνα με ξανθη!!!!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αποστόλη ξέρω οτι δεν έχω καλύτερη ομάδα μα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

μια από τα ίδια. και αν ακόμα αυτό το περίμενα οποτε δε περιμένω από το santos καμια εξήγηση, θα ήθελα όμως να μου εξηγήσει την αλλαγή του κούτσια με το μουν. Έτσι για να μπορέσω να κατανοήσω και εγώ καλύτερα το ποδόσφαιρο.

το μονο θετικό που είδα σήμερα είναι ότι αν συνεχίσει έτσι ο βιερινηα, σύντομα θα μπει ένα μεγάλο ποσο στα ταμεία μας. αυτός ο βιερινηα είναι πολύ καλύτερος παίκτης από το βιερινηα που ήρθε στο ΠΑΟΚ πριν 16 μήνες και ένα μέρος σίγουρα πιστώνεται στο santos.
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

Sera4 έγραψε:ουτε καν θυμομουν οτι ειχα ξανασχολιασει ποστ σου ουτε υπαρχει καμια διαφωνια απο την παρτυ μου και γενικα δε με απασχολεις προσωπικα ουτε καν σε ξερω...καλο ομως θα ηταν να μιλας καλυτερα για ατομα που δεν ξερεις και οχι με τετοιους χαρακτηρισμους(ας παρεμβουν και λιγο οι αντμιν)..γλυφτης ποτε δεν υπηρξα ποσο μαλλον με ατομα που δεν ξερω..τεσπα σωστα μιλας αν ξαναδω ποστ σου απλα θα το προσπερασω ετσι και αλλιως για να σχολιασα 2 φορες ετσι μαλλον εχουμε εντελως διαφορετικες αντιληψεις...δεν υπαρχει θεμα εληξε..

υγ δεν ξερω να στελνω πμ
Δεν θυμασαι ετσι?Οκ!Ναι οντως πρεπει να μιλαω καλυτερα αλλα οχι σε ατομα που γραφουν ενα ξερο "ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ"!!!Ας παρεμβουν λιγο οι αντμιν?Μαλιστα...Δημιουργουμε ενα προβλημα με την "ευγενικοτατη" συμπεριφορα μας και μετα δεν ειμαστε ετοιμοι να υποστουμε τις συνεπειες!Απλα ζηταμε να παρεμβουν οι αντμιν για 2η φορα και να σβησουν τα οφ τοπικ προσβλητικα ποστ αυτου που προκαλεσαμε με την συμπεριφορα μας!!!Μηπως θες να τον κανουν και μπαν?Οκ λοιπον...Εγω ειμαι ετοιμος να δεχθω και χειροτερες συνεπειες απο τους αντμιν!Αρκει να μου πουν οτι εγω για καποιους λογους (δημιουργω προβληματα π.χ.) δεν θελουν να ξαναποσταρω κι εγω θα το τηρησω!Αν αυτο θεωρουν σωστο ας γινει χωρις μπαν ωστε να μπορω να μπαινω να διαβαζω τουλαχιστον!
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

Πραγματι η αλλαγη του Κουτσια ηταν περιεργη!Τοσο πολυ φοβηθηκε τον Λετο?Αυτο δειχνει οτι δεν εμπιστευεται καθολου τον Σναουτσνερ που κατα γενικη ομολογια ειναι ο καλυτερος αμυντικος στο 1 εναντιον 1!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 25 years later την Κυρ 25 Οκτ 2009, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

tigon4

Θα σου δώσω και άλλο ένα στατιστικό μιας και σου αρέσει.

ΠΑΟΚ - γαύρος η το άντιθετο δεν παίζεις σχεδόν ποτέ με 11 παίκτες!!!

βάζελο και με άεκ δέχεσε γκολ από προηγούμενο κάλπικο φάουλ, πέναλτι, και τα εκατομμύρια χρέη που δεν είχες καιρό για τέτοιες νίκες, είχαμε κταντήσει γριές!

ΝΑΙ.. χάσαμε αρκετές φορές δίκαια γιατί απλά δεν είχαμε ομάδα!!!

Αλλά εαν μιλήσω για διαιτησία θα γίνω γραφικός πάλι. ΟΚ θα μιλάω και θα κατηγορώ την ΠΑΕ, τον ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ, τους ΠΑΙΚΤΕΣ. Γενικά δηλαδή τον ΠΑΟΚ.

Μας βάλανε σε καλούπια και δεν το καταλάβαμε!!!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

shark4 έγραψε:Φιλε tigon τα μισα βλεπεις. Τα αλλα μισα δεν τα βλεπεις. Τοσα χρονια περισσοτερο με πικρες εχω μαθει να ζω παρα με νικες. Συνεχιζω ομως να ειμαι Π.Α.Ο.Κ..

φιλε και εγω παοκ θα ειμαι οτι και να γινει αλλα επειδη για μενα ο παοκ ειναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα στην ελλαδα, δεν γουσταρω ρε φιλε να με εχουν οι απο κατω σαν παοκακι.....0-4-14 αμα σε ευχαριστει συνεχισε ετσι πανε και στα αεροδρομια μετε απο ηττες κ.λ.π......πλεον δεν επικροτω την προσπαθεια με το ποκ, θελω αποτελεσμα γινεται?

φιλικα παντα
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Και κάτι που ξέχασα..ζητάμε από τους παίκτες να πεθάνουν μέσα στο γήπεδο για τη φανέλα, όταν από μόνοι μας έχουμε βγάλει τη χρονιά αποτυχημένη και ρίχνουμε και καλά όλο το βάρος στο κύπελλο. Κάπου, κάτι δε στέκει..

Χτες στο μπάσκετ, στο 3 δεκάλεπτο κι ενώ χάναμε, ξαφνικά από τα 300 "κομμάτια" που ήταν εκεί, μείνανε 20-30. Αυτή είναι στήριξη? Τι κάνουμε? Γινόμαστε σαν τις γριές? Δεν πάει καλά η ομάδα, σηκωνόμαστε και φεύγουμε? Αυτό γενικότερα, γιατί πολύ στη φιλοσοφία το ρίξαμε τώρα τελευταία και ασχολούμαστε με τις νοοτροπίες των άλλων αντί να κοιτάξουμε την πάρτη μας.
αυτο εγινε και στο ηρακλης - πανιωνιος στο 70 αδειασε το γηπεδο δεν πρεπει ομως ......
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Το μονο προβλημα που βλεπω παντως ειναι πως το συνεχιζετε απο δω και οχι με πμ....
Παροτι ποσα ατομα σας τονισαν να το συνεχισετε με πμ....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Tην περιπτωση Βιερινια την χρεωνεται 100% ο πορτογαλλος. Δεν θελω εξηγησεις για τις αλλαγες του. Μου φτανει αυτη η προσπαθεια που ειδα.

Υ.Γ. Ο ταν μπαινω στο χειρουργειο να χειρουργησω δεν δινω εξηγησεις στο τι θα κανω!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”