Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Αν δεν καταλαβαίνουμε ότι έχουμε βελτιώσει την ποιότητα του ρόστερ απο πέρσι μάλλον τυφλοί είμαστε δεν εξηγείται αλλιώς. Εγώ νομίζω ότι εμείς oi απέξω δεν κατανοούμε ότι μια ποδοσφαιρική ομάδα λειτουργεί διαφορετικά από το FM. Η κάθε διοίκηση έχει τις απόψεις τις ή και τα κολλήματά της αν θέλετε και λειτουργεί όπως θέλει αυτή. Στη δική μας περίπτωση έτσι λειτουργεί όποιου δεν του αρέσει ας πάρει ξίδι. Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο αν μας έλεγαν σήμερα ότι αλλάζουμε Ιβαν με Αλαφούζο, ή τον χοντρό ή τον ραλίστα ποιος μ@λ@κας θα άλλαζε? Ή αν αντί για τον Ιβάν το 2012 ερχόταν κανένας ουρανοκατέβατος. Εγώ έχω δει ΠΑΟΚ 34 χρόνια στα αλώνια και 7 χρόνια με τίτλους και όχι κριτική δεν θα κάνω αλλά κάνω το σταυρό μου κάθε μέρα να έχει ο Θεός καλά αυτόν τον ανθρωπο που από μια μέτρια ομάδα με γαμάτο λαό μας έκανε μια ομαδάρα με γαμάτο λαό και απολάυσαμε μπάλα και τίτλους 7 χρόνια τώρα. Αφήστε τον νεοπλουτισμό, συνειδητοποιήστε ποιοι είμαστε και από που ερχόμαστε που κράζετε ηλιθιοδώς τη διοίκηση.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος με ότι έκανε η διοίκηση, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αλλά η εξέλιξη είναι μια διαδικασία. Επίσης να δείτε το βίντεο του Αντετοκούμπο που κράζει τον δημοσιογράφο σε ερώτηση αν ήταν αποτυχημένη η σεζόν που δεν πήραν το πρωτάθλημα και αναφέρεται στον Jordan. 14 χρόνια επαιξε με 4 πρωταθλήματα, ήταν αποτυχημένος?
Ηρεμία λοιπόν, αν έρθει παίκτης ήρθε αν όχι οκ. Ας κάνουμε χαβαλέ σε ένα φόρουμ, ας αλλάζουμε πληροφορίες αλλά όχι τοξικότητα και γκρίνια ΚΟΥΡΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος με ότι έκανε η διοίκηση, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αλλά η εξέλιξη είναι μια διαδικασία. Επίσης να δείτε το βίντεο του Αντετοκούμπο που κράζει τον δημοσιογράφο σε ερώτηση αν ήταν αποτυχημένη η σεζόν που δεν πήραν το πρωτάθλημα και αναφέρεται στον Jordan. 14 χρόνια επαιξε με 4 πρωταθλήματα, ήταν αποτυχημένος?
Ηρεμία λοιπόν, αν έρθει παίκτης ήρθε αν όχι οκ. Ας κάνουμε χαβαλέ σε ένα φόρουμ, ας αλλάζουμε πληροφορίες αλλά όχι τοξικότητα και γκρίνια ΚΟΥΡΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Εδω για Μπακαγιοκο ,Κολλει δεν ειναι η ιδια η ΠΑΕ σιγουροι θα ειμαστε εμεις?,πραγμα π φαινεται ξεκαθαρα απο το 1+1 συμβολαιο.(δεν τιθεται θεμα ηλικιας γι αυτους)Και το λεω εγω αυτο για Μπακαγιοκο π εκατσα κ τον ειδα σε 4 ματς με λοριαν κ τον πιστευω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cambiaso την Σάβ 07 Σεπ 2024, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και μια απορια.Μπορει να μου θυμισει καποιος ποτε μας βγηκε τελευταια φορα μεταγραφη τυπου Θυμιανη?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τα συμβόλαια των Κολλει,Μπακαγιόκο είναι μεγάλες νίκες της ΠΑΕ και μάλιστα δείχνει ότι οι ποδοσφαιριστές είναι σίγουροι για τον εαυτό τους . Μη βλέπεται φαντάσματα . Το 1+1 δίνει κίνητρο ποδοσφαιρικό , προσφέρει στεγανά και δεν υπονομεύει το αύριο .
Ο Λημνιος είχε έρθει στα 18 όχι στα 23 όμως.
Εγώ Αναστασάκο θυμάμαι τελευταίο.
Εγώ Αναστασάκο θυμάμαι τελευταίο.
Ο Λημνιος , ο Μιχαι , ο Μαλεζάς (από Παναιτωλικό το 2015ήρθε μη ξεχνιόμαστε), ο Warda . Αυτοί αντικειμενικά σου έπαιξαν μπάλα .joshua έγραψε:Και μια απορια.Μπορει να μου θυμισει καποιος ποτε μας βγηκε τελευταια φορα μεταγραφη τυπου Θυμιανη?
Bonus μια καταπληκτική χρόνια του Χαρίση με τον Τσιμιροτ δίπλα του .
Ρε συ γκολιοπουλε ,είναι ο Μιχαηλίδης κάτω από Μητογλου ,ρετσο, παλμερ;
Τι να πω,οκ έχεις τη γνώμη σου σεβαστό,αλλά που το στηρίζεις αυτό, τι έχεις δει δηλαδή από αυτούς τους γκαφαδορους;
Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω.
Τι να πω,οκ έχεις τη γνώμη σου σεβαστό,αλλά που το στηρίζεις αυτό, τι έχεις δει δηλαδή από αυτούς τους γκαφαδορους;
Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω.
Δηλαδή όλοι οι παίκτες των άλλων είναι πρωτοκλασάτοι; Για μπες λίγο στα φόρουμ τους να δεις τι γράφεται. Δεν γίνεται όλοι οι παίκτες σε μια ομάδα να είναι τοπ φίλε.giliopoulos έγραψε:Δεν ειπα αυτο φιλεtolis14 έγραψε: Μην το ψάχνεις, όταν είσαι αρνητικός σε κάτι πάντα θα βρίσκεις να πεις για να στηριχτείς. Εδώ ο άλλος φίλος πριν έγραψε ότι δεν υπάρχει σάλιο, όλοι με τα εκατομμύρια τους θα μας περάσουν και να μη βρίζουμε Οζντοεφ, Σβαμπ και Μιχαηλίδη γι αυτό. Βλέπεις, στην ίδια ομάδα δεν υπάρχουν Ζίφκοβιτς, Καμαρά, Τσάλοφ, Τισουντάλι, Κωνσταντέλιας, Μπάμπα, Ντεσπόντοφ κλπ κλπ. Γυμνή η ομάδα, μην το ψάχνεις
Ειπα οτι οσο οι αλλοι ριχνουν πακτωλο χρηματων και εσυ εισαι σφιχτος, ε καποια στιγμη θα σε περασουν
Δεν ειναι ολοι βλακες και εμεις οι εξυπνοι..
Τα αναπληρωματικα στοπερ σου ειναι τραγικου επιπεδου. Δυαδα μιχαηλιδη θυμιανη με το ζορι στεκεται σε ομαδα που πεφτει στην Ελλαδα...
Ε οχι και κατω απο Παλμερ Μπραουν και Μαγκνουσον που εχει να παιξει απο το 22. Ουτε καν απο τον Ντοη. Το βιογραφικο επισης δεν μετραει, σαν να λεμε δες το βιογραφικο του Κουλιε και του Ρετσου. Μαλλον για αυτο επαιζε ο δευτερος βασικος στην Εθνικη. Βιογραφικο ειχε και ο Καγκαβα αλλα ο Ουαρντα τοτε ηταν καλυτεροςgiliopoulos έγραψε:Αμα δεις βιογραφικο του καλενς του παλμερ μπραουν, του μαγκνουσον, του ρετσου, ειναι ετη φωτος πανω απο του θυμιανη που εχει 14 ματς στην α εθνικη στα 23μισο .aivas19 έγραψε: Εισαι αδικος προς τα 2 παιδια. Δυαδα Ντοη Ρετσος ή Μητογλου Καλενς ή Παλμερ-Μπραουν Μαγκνουσον καλυτερα
Για μιχαηλιδη δεν εχω την ιδια αποψη με σενα, καθαρα ποδοσφαιρικα τον θεωρω κατω απ ολους αυτους που ανεφερες
Συγκρινετε παιδια 19 και 20 χρονων με τον Θυμιανη που στα 23 επαιξε πρωτη φορα σουπερλιγκ,ασε που τα παιδια που λετε ειχαν ρολο 5ου στοπερ,6 μεσοεπιθετικου οπως και θα επρεπε να εχει και ο Θυμιανης και οχι δευτερου δεξιου στοπερ.
Μιχαι, Ουαρντα (αλλοι λογοι που δεν πετυχε), Λημνιοςjoshua έγραψε:Και μια απορια.Μπορει να μου θυμισει καποιος ποτε μας βγηκε τελευταια φορα μεταγραφη τυπου Θυμιανη?
Παρένθεση , στο όνειρο μου είδα ότι στα χαφ είχαμε πάρει τον Cǐrjan από την Dinamo Bucharest και στα μπακ τον Καλογεροπουλο του Βόλου . Μάλλον έχω λιώσει το transfermarkt …
Τι ακριβώς προτείνετε ρε μάγκες?
Να καθόμαστε και να κλαίμε και να μεμψιμοιρούμε μέχρι τον Ιανουάριο γιατί δεν ήρθε ένα στοπερ?
Θα βρεθούν λύσεις εκ των έσω... γιατί έτσι γίνεται στις σοβαρές ομάδες. Κάποτε άλλαξε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του σύγχρονου ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος ο Κοντρέρας σέντερ φορ
Να καθόμαστε και να κλαίμε και να μεμψιμοιρούμε μέχρι τον Ιανουάριο γιατί δεν ήρθε ένα στοπερ?
Θα βρεθούν λύσεις εκ των έσω... γιατί έτσι γίνεται στις σοβαρές ομάδες. Κάποτε άλλαξε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του σύγχρονου ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος ο Κοντρέρας σέντερ φορ
Δεν συμφωνω, τρανο παραδειγμα ο ΤΤ επαγγελματιας στα 23......joshua έγραψε:Συγκρινετε παιδια 19 και 20 χρονων με τον Θυμιανη που στα 23 επαιξε πρωτη φορα σουπερλιγκ,ασε που τα παιδια που λετε ειχαν ρολο 5ου στοπερ,6 μεσοεπιθετικου οπως και θα επρεπε να εχει και ο Θυμιανης και οχι δευτερου δεξιου στοπερ.