ΕΥΡΩΠΗ 2024-25

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25

Δημοσίευση από JohnDag »

Από το επίσημο σάιτ της Μάντσεστερ το hospitality.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

gika έγραψε:Ούτε VPN ούτε τίποτα. Κάνε εγγραφή, βάλε ιδανικά μία αγγλική διεύθυνση, αν έχεις κάποιον γνωστό στο νησί βάλε το δικό του κινητό και αγόρασε hospitality, padded seats ή τις επιλογές με φαγητό. Μίλησα με το support τους, είπα ότι είμαι έλληνας, ότι ήταν όνειρο μου να δω την Μάντσεστερ να παίζει με την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ και αν μπορώ να πάρω εισητήρια στο hospitality και μου είπαν ναι, με ρώτησαν αν χρειάζομαι βοήθεια και έκλεισαν ευχόμενοι enjoy the game. Όλα αυτά με mail.

Έχω ένα θεματάκι ακόμα - δεν έχω λάβει το confirmation email και τα εισητήρια δεν εμφανίζονται στο app αλλά μόνο στο online account. Πιστεύω ότι ήταν κάποιο glitch την ώρα που τα αγόρασα. Τους έχω ξαναστείλει και περιμένω. Αλλά ήταν ευγενικοί και χαρούμενοι αν βοηθήσουν, οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα.
Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σχετικά με το θέμα της εμφάνισης των εισιτηρίων στο app όταν έχεις νέα;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Λοιπόν! Τους πήρα τηλ γιατί με email απαντούσαν κάθε τρεις μέρες.

Ήταν απλά ένα glitch στο σύστημα τους. Επί λέξη μου είπαν ότι τα εισητήρια φαίνονταν purchased but not issued. Κάτι έκανε το παιδί από το support μου είπε να κάνω refresh και εμφανίστηκαν! Όλα καλά.

Επίσης, υπάρχει μία σελίδα που λέγεται SportsBreaks. Είναι επίσημοι χορηγοί της Man U και είναι authorised να πουλάνε εισητήρια με την προυπόθεση να κλείσεις και ξενοδοχείο μέσα από αυτούς. Το παιχνίδι μας συν ένα βράδυ σε ξενοδοχείο συν το membership που απαιτείται ξεκινάει από 190 λίρες. Μου είπαν ότι έχουν εντολή να μην δέχονται κρατήσεις από έλληνες για το συγκεκριμένο παίχνιδι. Τους το έπαιξα παρεξηγημένος και ότι είναι discrimination να κόβουν κάποιον οπαδό της Man U μόνο και μόνο λόγω εθνικότητας. Μου είπαν θα το μεταφέρουν στην Man U, και μου απάντησαν μόλις ότι τελικά μπορούν να μου κλείσουν εισητήριο και ξενοδοχείο. Τους είπα too late, απλά το αναφέρω σαν εναλλακτική.

Πάρτε padded seats από hospitality άφοβα είναι η πρόταση μου. Μίλησα με mail, μίλησα στο τηλ, τα εισητήρια εμφανίστηκαν και κανείς δεν είπε τίποτα.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ευχαριστουμε Gika,ωραιος :pano:
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Ωραίος ο gika. Let the ξεπαράδιασμα begin. :P
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Άσχετο, ο Μουσλερα είναι τιμωρημένος για τη 1η αγωνιστική (Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ)
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μόνο μία αγωνιστική έφαγε;
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

gika έγραψε:... Μου είπαν ότι έχουν εντολή να μην δέχονται κρατήσεις από έλληνες για το συγκεκριμένο παίχνιδι. Τους το έπαιξα παρεξηγημένος και ότι είναι discrimination να κόβουν κάποιον οπαδό της Man U μόνο και μόνο λόγω εθνικότητας. Μου είπαν θα το μεταφέρουν στην Man U, και μου απάντησαν μόλις ότι τελικά μπορούν να μου κλείσουν εισητήριο και ξενοδοχείο. Τους είπα too late, απλά το αναφέρω σαν εναλλακτική.
Μπράβο gika, τους κατάφερες με τα δικά τους όπλα.

Και ευχαριστούμε για όλες τις πληροφορίες, πολύ χρήσιμες!

Είναι ψαρωτικο πάντως το μήνυμα:

"FANS FROM OPPOSING TEAM COUNTRY NOT PERMITTED AS PER CLUB GUIDELINES – AWAY FANS WILL BE EJECTED WITHOUT COMPENSATION"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Πέμ 05 Σεπ 2024, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

thomas Murg έγραψε:Μόνο μία αγωνιστική έφαγε;
Δεν το έψαξα. Αυτή μας ενδιαφέρει βασικά.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Σωστά John!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

gika εστειλα τώρα mail στο sportsbreaks , έγραψα κι εγώ τα παπατζηλίκια μου.
Εννοείται δε με αφήνει να προχωρήσω, αλλά ελπίζω να πιάσει το παπατζηλικι .

Θα ενημερώσω

ΥΓ : Διαβάζει IP και για αυτό με κόβει ;
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

john4serres έγραψε:Άσχετο, ο Μουσλερα είναι τιμωρημένος για τη 1η αγωνιστική (Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ)
Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό για εμάς.
Σε πολύ κακή κατάσταση ήταν στα παιχνίδια με τη Γιουνγκ Μποις.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Θα παίξει ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς των Τούρκων
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

giapas έγραψε:gika εστειλα τώρα mail στο sportsbreaks , έγραψα κι εγώ τα παπατζηλίκια μου.
Εννοείται δε με αφήνει να προχωρήσω, αλλά ελπίζω να πιάσει το παπατζηλικι .

Θα ενημερώσω

ΥΓ : Διαβάζει IP και για αυτό με κόβει ;
Εμένα δεν με μπλόκαρε το σύστημα στο SportsBreaks, οπότε δεν ξέρω αν το πρόβλημα του είναι η ελληνική IP. Εγώ μπήκα με αγγλική, είχα αγγλική διεύθυνση, αγγλικό τηλέφωνο κτλ οπότε πέρασε κανονικά. Απλά είδα το ψαρωτικό μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουν την είσοδο σε έλληνες και για να μην φτάσω μέχρι εκεί, μου ακυρώσουν το εισητήριο και απλά μείνω σε ένα ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ θεώρησα πιο σωστό να στείλω ένα μειλ και να ρωτήσω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Τους είπα ότι υποστηρίζω και τις δύο ομάδες, ότι είμαι έλληνας και ότι ζω στην Αγγλία και αν θα υπήρχε θέμα να κλείσω μέσα από το γραφείο τους. Τα υπόλοιπα τα περιέγραψα.

Προσωπικά προτείνω να πάρεις εισητήρια hospitality, είτε τα padded seats με £109 (εγώ αυτά πήρα), είτε τα πιο ακριβά αν θες να το ζήσεις με 3 course meal στο Old Trafford. Τα ξενοδοχεία στο κέντρο του Μάντσεστερ ξεκινάνε από ~£90 το δίκλινο, και αν θες και λίγο την "πολυτέλεια" έχει 4στερο στο κέντρο με half board για £140. Βγαίνει καλύτερα/φθηνότερα από το να κλείσεις μέσω SportsBreaks. Δεν χρειάζεσαι membership στην ManU για να τα πάρεις! Και στα terms and conditions έλεγε ότι μπορούν να μπουν away team's supporters αρκεί να μη φοράνε διακριτικά της ομάδας τους και να συμπεριφέρονται με σεβασμό δεδομένου ότι οι θέσεις είναι ανάμεσα σε υποστηρικτές των γηπεδούχων.

Σε κανένα αγγλικό γήπεδο δεν έχουν ελέγξει το όνομα μου μέχρι στιγμής στην είσοδο, πόσο μάλλον σε θέσεις hospitality. Θα πάρω και κανένα αναμνηστικό κασκόλ από την μπουτικ τους με τα σήματα των δύο ομάδων και θα μπω κύριος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Και μένα μόλις απάντησαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ερώτηση , γήπεδο μπαίνεις με ταυτότητα;
Επίσης , για Αγγλία θες διαβατήριο ή ταυτότητα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”