Και σε μένα. Πολύ περίεργο. Πάει το μυαλό μου στο γιατί, αλλά χωρίς αποδείξεις ας μην ανάβουμε φωτιές.fidel έγραψε:Μου προκάλεσα έκπληξη η μη δήλωση του Σναουτνερ, τι παίζει με την περίπτωση τουΑποστόληςΑ έγραψε:Λίστα Β: Φίλων, Γκούμας, Κωττάς, Μοναστηρλής, Ρούμιαντσεβ, Σμυρλής, Τασιούρας.psykoman έγραψε:Απ την λιστα Β ξερει κανεις τα παιδια να μας δωσει πληροφοριες;
1. Ο Ταξιάρχης Φίλων (16.03.2005) είναι το πουλέν μου, καθότι κατάγεται από τα Αρβανιτοχώρια της Βοιωτίας, όπως και η γυναίκα μου. Παίζει δεξί μπακ και στόπερ. Το δεύτερο παρ' όλο που δεν είναι ψηλός (1,77), αλλά έχει καλό άλμα. Για μένα από τους καλύτερους και μεγάλη μου ελπίδα για καλή καριέρα στην πρώτη ομάδα.
2. O Κώστας Γκούμας (12.03.2005) είναι 10ρι. Γνωστός από τις ομάδες υποδομής μας, διεθνής κλπ. Πέρυσι έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ με τον ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Μακεδονικό. Για να δούμε αν θα ξεπεράσει τελικά τον Πέλκα (η προηγούμενή μου ελπίδα ήταν ο Χατζηστραβός, αλλά δεν το κατάφερε).
3. Ο Δημήτρης Κωττάς (14.01.2005) έχει ύψος 1,90 και παίζει στόπερ. Τον έφερε πρόωρα ο PG στον ΠΑΟΚ Β από την Κ19 πριν δύο σεζόν, καθώς η β΄ ομάδα έπαιζε με τρία stoppers. Πέρυσι με τον Αλεξιάδη δεν πολυέπαιξε, ειδικά στην αρχή.
4. Ο Δημήτρης Μοναστηρλής (22.03.2004) είναι διεθνής τερματοφύλακας. Με ύψος 1,92 έχει πολλά προσόντα, περιμένουμε όμως να δούμε την εξέλιξή του.
5. Ο Victor Rumyantsev (10.07.2004) είναι αριστεροπόδαρο 8ρι, όπως και ο κατά 2 έτη μεγαλύτερός του Γρόσδης, που ωστόσο δεν εξελίχτηκε ιδιαίτερα. Ο Βίκτωρας έχει και την Ελληνική και τη Ρωσική υπηκοότητα.
6. Ο Λάμπρος Σμυρλής (12.07.2004) είναι γνωστό εξτρέμ, διεθνής και περιμένουμε να τον δούμε στην πρώτη ομάδα.
7. Ο Λευτέρης Τασιούρας (01.03.2004) είναι δεξί μπακ, που παίζει και αριστερά, όταν ο Ταξιάρχης αγωνίζεται δεξιά.
Στα υπόλοιπα Σεβασμός Αποστόλη για την αναλυτική περιγραφή των μικρών μας.
Ο Σμυρλής δυστυχώς έδειξε πιο κάτω από τον Γκουμα στη φετινή προετοιμασία. Ίσως τον ξαναπάρει του χρόνου, ίσως παίξει καλά στον ΠΑΟΚ Β. Μακάρι