Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από figurehead4 »

fidel έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
psykoman έγραψε:Απ την λιστα Β ξερει κανεις τα παιδια να μας δωσει πληροφοριες;
Λίστα Β: Φίλων, Γκούμας, Κωττάς, Μοναστηρλής, Ρούμιαντσεβ, Σμυρλής, Τασιούρας.
1. Ο Ταξιάρχης Φίλων (16.03.2005) είναι το πουλέν μου, καθότι κατάγεται από τα Αρβανιτοχώρια της Βοιωτίας, όπως και η γυναίκα μου. Παίζει δεξί μπακ και στόπερ. Το δεύτερο παρ' όλο που δεν είναι ψηλός (1,77), αλλά έχει καλό άλμα. Για μένα από τους καλύτερους και μεγάλη μου ελπίδα για καλή καριέρα στην πρώτη ομάδα.
2. O Κώστας Γκούμας (12.03.2005) είναι 10ρι. Γνωστός από τις ομάδες υποδομής μας, διεθνής κλπ. Πέρυσι έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ με τον ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Μακεδονικό. Για να δούμε αν θα ξεπεράσει τελικά τον Πέλκα (η προηγούμενή μου ελπίδα ήταν ο Χατζηστραβός, αλλά δεν το κατάφερε).
3. Ο Δημήτρης Κωττάς (14.01.2005) έχει ύψος 1,90 και παίζει στόπερ. Τον έφερε πρόωρα ο PG στον ΠΑΟΚ Β από την Κ19 πριν δύο σεζόν, καθώς η β΄ ομάδα έπαιζε με τρία stoppers. Πέρυσι με τον Αλεξιάδη δεν πολυέπαιξε, ειδικά στην αρχή.
4. Ο Δημήτρης Μοναστηρλής (22.03.2004) είναι διεθνής τερματοφύλακας. Με ύψος 1,92 έχει πολλά προσόντα, περιμένουμε όμως να δούμε την εξέλιξή του.
5. Ο Victor Rumyantsev (10.07.2004) είναι αριστεροπόδαρο 8ρι, όπως και ο κατά 2 έτη μεγαλύτερός του Γρόσδης, που ωστόσο δεν εξελίχτηκε ιδιαίτερα. Ο Βίκτωρας έχει και την Ελληνική και τη Ρωσική υπηκοότητα.
6. Ο Λάμπρος Σμυρλής (12.07.2004) είναι γνωστό εξτρέμ, διεθνής και περιμένουμε να τον δούμε στην πρώτη ομάδα.
7. Ο Λευτέρης Τασιούρας (01.03.2004) είναι δεξί μπακ, που παίζει και αριστερά, όταν ο Ταξιάρχης αγωνίζεται δεξιά.
Μου προκάλεσα έκπληξη η μη δήλωση του Σναουτνερ, τι παίζει με την περίπτωση του
Και σε μένα. Πολύ περίεργο. Πάει το μυαλό μου στο γιατί, αλλά χωρίς αποδείξεις ας μην ανάβουμε φωτιές.

Στα υπόλοιπα Σεβασμός Αποστόλη για την αναλυτική περιγραφή των μικρών μας.
Ο Σμυρλής δυστυχώς έδειξε πιο κάτω από τον Γκουμα στη φετινή προετοιμασία. Ίσως τον ξαναπάρει του χρόνου, ίσως παίξει καλά στον ΠΑΟΚ Β. Μακάρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Πέμ 05 Σεπ 2024, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nik1926 _

Δημοσίευση από Nik1926 _ »

joshua έγραψε:Στοπερ θα ερθει 100%. Απο εκει και περα αυτον https://www.transfermarkt.com/daniel-am ... ler/214056 που ηταν συμπαικτης του Κολει ,εχει περασει τη μιση του καριερα ως στοπερ και τη μιση ως αμυντικο χαφ και εχει μεινει εκτος λιστας της Μπεσικτας γιατι δεν τον θελουμε?
Τζόσουα στο μυαλό μου ήσουν!Μόλις αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω!Τον έχουν για διώξιμο κι αυτόν. Παικταράς με φουλ συμμετοχή και στη Λέστερ ΑΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΜΕ ΟΨΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΟΔΈΨΕΙ Ο ΙΒΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΏΡΙΟ ΑΛΛΟ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

WeWillRockYou έγραψε:
joshua έγραψε:Στοπερ θα ερθει 100%. Απο εκει και περα αυτον https://www.transfermarkt.com/daniel-am ... ler/214056 που ηταν συμπαικτης του Κολει ,εχει περασει τη μιση του καριερα ως στοπερ και τη μιση ως αμυντικο χαφ και εχει μεινει εκτος λιστας της Μπεσικτας γιατι δεν τον θελουμε?
Έχει 3 εκ. συμβόλαιο, πέρσι χρόνια γεμάτη τραυματισμός και οι Τούρκοι παράκαλανε να φύγει.
Συγνωμη αλλα το τι λενε οι Τουρκοι η το τι κανει ενας παικτης στη Τουρκια μικρη σημασια εχει.Μπορει να χαλανε τρελα λεφτα και να στηνουν θεωρητικα ομαδαρες αλλα ειναι εντελως ασοβαροι και ενα σκασμο παικτες με καλα βιογραφικα αποτυγχανουν.Οσον αφορα το συμβολαιο και τους τραυματισμους,ο Ολιβειρα με τα μισα ηρθε στο γαυρο και τα προβληματα ηταν μικροπροβληματα κατι που μπορει να σημαινει πολλα λογω και της περιεργης σχεσης που ειχε με την ομαδα.Εχει βεβαια παλια σοβαρους τραυματισμους.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

WeWillRockYou έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Ηρθε η ωρα να δουλευτει ο σαματα στοπερ
Τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να μπει ούτε κατά λάθος αυτογκόλ :D
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
figurehead4

JohnDag έγραψε:Ακόμα και αν δεχτούμε ότι ο Θυμιανης έχει την ποιότητα που απαιτείται (το οποίο βέβαια πρέπει να αποδειχτεί μέσα στο γήπεδο) δεν παύει να είναι ένας 23χρονος με μόλις 23 παιχνίδια σε επίπεδο πρώτης Εθνικής. Και αυτά σε μια ομάδα με τελείως διαφορετικές απαιτήσεις από τον ΠΑΟΚ. Σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό δεν λέει απαραίτητα κάτι, υπάρχουν απειρα παραδείγματα late bloomers στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά σε κάθε περίπτωση η ένταξη του πρέπει να είναι σταδιακή για να μην καεί.

Γι’ αυτό και η άποψη μου ήταν ότι έπρεπε να είναι 5ος φέτος είτε στα χάφ είτε στα στόπερ, να πάρει κάποια ματς, να δοκιμαστεί και να δούμε να μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του.

Τα έφερε η μοίρα να γίνει τελικά το 4ο μας στόπερ όποτε είναι πιθανό να γίνει και η ένταξη του πιο γρήγορα με το ρίσκο βέβαια να είναι και μεγαλύτερο.

Σε κάθε περίπτωση με τον συγκεκριμένο προπονητή το σίγουρο είναι ότι οποιος αξίζει παίζει. Κολλήματα δεν έχει.

Άρα θα δούμε τι θα γίνει με τον Θυμιανη μέσα στην χρόνια.
Ναι ήταν πιο λογικό να είναι 5ος. Κι εγώ αυτό πίστευα. Δεν ήρθε. Τότε σκέφτομαι όμως πως αν ερχόταν άλλος δεν θα έπαιρνε ποτέ ρυθμό, δεν θα έπαιζε ματς φωτιά και εν τέλει θα ήταν μια περίπτωση Τσιγγάρα. Τώρα θα κολυμπήσει βαθιά όπως ο Κουλιεράκης και αυτό θα τα δείξει όλα.
Θα μου πεις εμάς ο Θυμιάνης μας νοιάζει ή ο ΠΑΟΚ. Φυσικά ο ΠΑΟΚ αλλά αντί να σιχτιριζουμε και να αγχωνομαστε, ας δούμε την αισιόδοξη πλευρά. Όχι σε σημειο φυσικά να κάνουμε το άσπρο μαύρο. Αλλά υπάρχει βάση αισιοδοξιας

Εν κατακλείδι αν ερχόταν καμία παιχτούρα θα ήταν το ιδανικό. Από κάναν τύπου Νάσμπεργκ ή Ράφα ή Σάστρε και σια όμως προτιμώ αυτόν και τον Μίχα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

η καλυτερη λυση για μενα φυσικα
ενας δανεικος να κανει καποια ματς στο πρωταθλημα
και να δινει ανασες στον Κετζιορα
και επειδη η Πολωνικη σχολη ειναι δοκιμασμενη στην ομαδα μας
θα προτιμουσα ενα Πολωνο που για καποιο λογο δεν εχει χρονο στην ομαδα του
και τον δινουνε δανεικο
ας πουμε,η Σελτικ εχει ενα νεαρο που δεν υπολογιζεται για φετος
πανε καλυψε το συμβολαιο ή μερος αυτου και φερτον
δεν πρεπει να ειναι και μεγαλο το ποσό

Maik Nawrocki

αντε να σας χαρω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε προλαβε ο τουιτερακιας ρε παπα...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οπα;; Τι εχουμε εδω;
Αν υποψιαστω οτι ο Kyri ειναι ο πατερ....
Στο δια ταυτα...λεει τιποτα ο παικτης; Θα αξιζε και οψιον αγορας;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

joshua έγραψε:Σε προλαβε ο τουιτερακιας ρε παπα...
τι να κανω ρε joshua
εχω κι ενα μπαξε να ποτισω,ξεραθηκε το συμπαν με τοση ξηρασια
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Και ο Κουλιανος είπε τώρα γι αυτόν
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

nunies4 έγραψε:Οπα;; Τι εχουμε εδω;
Αν υποψιαστω οτι ο Kyri ειναι ο πατερ....
μπα,εχω παιδια στην ηλικια του
αλλά ειναι ωραιος τυπος....αν τον γνωρισετε
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Κλασικά θα ζητήσουμε δανεισμό με οψιόν κοντά στο εκατομμύριο (μη υποχρεωτική)
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

:D :D :D
Η στοχευση ειναι πανεξυπνη..Νεος με προοπτικη, συμπατριωτης του Κεντζιορα, απο ομαδα πρωταθλητισμου μεν που δεν θα εχει προβλημα που δεν θα παιζει Ευρωπη δε, μιας και η Σελτικ δεν φημιζεται για τις ευρωπαικες της παρουσιες :D
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Μη τυχων "απολογηθεις" σε κανεναν και για οτιδηποτε,σε γουσταρουμε,χιλιες φορες εσυ απο τον καθε πεταμενο αρδ,προχωρα..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελπιζω να μην το λες για εμενα...Εγω αγαπω παπα χρονια τωρα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”