Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)
- paoki_sweden
Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)
Όσο είναι ρεαλιστής ο κύριος Santos όταν λέει ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε ομάδα του ΡΟΚ, είμαι και εγώ ρεαλιστής και λέω με τον κύριο Santos και δέκα χρονια να τον έχουμε πρωτάθλημα δεν παίρνουμε. Αυτή είναι η αλήθεια.
Σαβινί αγόρι μου, δυστυχώς είσαι πιο argos από την χελώνα δεν κανεις. Πάνε στην ιταλία και pies κάνα καφέ με την γυναικα σου, καμια Serie C2, ότι νάνε, όχι στον ΠΑΟΚ!
Ο μονος που έπαιξε σαν παλικάρι, ο μονος που τα έδωσε όλα, που σε κάθε κόντρα πονούσε ο αντίπαλος ήταν ο μεγάλος ο παυλάρας! Bravo ρε παυλάρα έτσι, κρίμα που η ali δεν έχουνε την καρδια του πολεμιστή που εξής εσύ! Bravo και στον βιερινiα που ξέρει να εκμεταλλεύεται την γρηγοράδα του και την εκρηκτικότητα του κύριε κουτσιανικούλη. Χαλκιά αγόρι μου τι να πω, θα είναι καλά να κάτσεις 2-3 άγονες στο απέξω να δούμε τον Κρέσιτς που και το αίμα του και μπορεί να κοντρολάρει το σώμα του.
Για να δούμε ποτε θα πάρουμε μια niki από το ΡΟΚ, ποιος ο ΜΕΓAΛΟΣ ΠΑΟΚ! Έχουμε συνηθίσει στην ιδέα να χάνουμε, ούτε καν να παλεύουμε. Να ξέρουμε την δευτερα ότι το σάββατο η την κυριακή θα χάσουμε αν ο αντίπαλος είναι ο OSFP, ΑΕΚ, ΒΑΖΕΛΊΝΗ.
E όχι ρε π@ύστη μου! ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ ΞΥΠΝΑ Γ@ΜΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ Γ@ΜΟ! ΠΑΟΚ! Bite μέσα στο γήπεδο και γ@μήστε τους ρε γ@μο την τρελα μου γ@μο! ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ! 30 000 ΛAΌ εxής σε κάθε match βρέξει χιονίσει! E πάρε και εσύ μια niki εναντίον το ΡΟΚ γ@μο την τρελα μου γ@μο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σαβινί αγόρι μου, δυστυχώς είσαι πιο argos από την χελώνα δεν κανεις. Πάνε στην ιταλία και pies κάνα καφέ με την γυναικα σου, καμια Serie C2, ότι νάνε, όχι στον ΠΑΟΚ!
Ο μονος που έπαιξε σαν παλικάρι, ο μονος που τα έδωσε όλα, που σε κάθε κόντρα πονούσε ο αντίπαλος ήταν ο μεγάλος ο παυλάρας! Bravo ρε παυλάρα έτσι, κρίμα που η ali δεν έχουνε την καρδια του πολεμιστή που εξής εσύ! Bravo και στον βιερινiα που ξέρει να εκμεταλλεύεται την γρηγοράδα του και την εκρηκτικότητα του κύριε κουτσιανικούλη. Χαλκιά αγόρι μου τι να πω, θα είναι καλά να κάτσεις 2-3 άγονες στο απέξω να δούμε τον Κρέσιτς που και το αίμα του και μπορεί να κοντρολάρει το σώμα του.
Για να δούμε ποτε θα πάρουμε μια niki από το ΡΟΚ, ποιος ο ΜΕΓAΛΟΣ ΠΑΟΚ! Έχουμε συνηθίσει στην ιδέα να χάνουμε, ούτε καν να παλεύουμε. Να ξέρουμε την δευτερα ότι το σάββατο η την κυριακή θα χάσουμε αν ο αντίπαλος είναι ο OSFP, ΑΕΚ, ΒΑΖΕΛΊΝΗ.
E όχι ρε π@ύστη μου! ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ ΞΥΠΝΑ Γ@ΜΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ Γ@ΜΟ! ΠΑΟΚ! Bite μέσα στο γήπεδο και γ@μήστε τους ρε γ@μο την τρελα μου γ@μο! ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ! 30 000 ΛAΌ εxής σε κάθε match βρέξει χιονίσει! E πάρε και εσύ μια niki εναντίον το ΡΟΚ γ@μο την τρελα μου γ@μο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπον για να το καταλαβουμε ολοι. ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΒΓΑΖΕΙ.( ετσι λεει και ο θυμοσοφος λαος). Ζαγορακης( για εμενα δεν εφυγε ποτε ) , Βρυζας, Σαντος , παιχτες. Αυτη την ομαδα στηριζω 40 χρονια και αυτη θα συνεχισω να στηριζω.
Οποιος γουσταρει μπορει να υποστηριξει οτι θελει.

Οποιος γουσταρει μπορει να υποστηριξει οτι θελει.

εκτος τοπου και χρονου..καληνυχτα φιλε...25 years later έγραψε:Γκικα ναι οντως!Απιστευτος ο Σαντος!!!!!!Αφου πλεον σοβαρα σκεφτομαι να του ζητησω αυτογραφο μετα απο αυτο το ματς!!!Εδωσε για ακομη μια φορα στην ομαδα τη νοοτροπια του νικητη ο Σαντος!Μονοτερμα τους παιζαμε!
...Απλα ημασταν ατυχοι και η διαιτησια εφταιξε ε???Αυτη την καραμελα να υιοθετησουμε!Αιντε Παοκαρα!!!Βαρια φανελα εχουμε!Ας πασχιζουμε να κερδισουμε τον Ηρακλη στην Τουμπα
!Αυτο μας αξιζει...Τοσο καιρο στηριζα τον Σαντος λογω Ζαγορακη,λογω Βρυζα,λογω του οτι πιστευω οτι εναν προπονητη τον κρινεις σε βαθος χρονου(πανω απο 2 χρονια) αλλα πλεον αει σιχτιρ!Απο κει και περα δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω δεν θα το παιξω για ακομη μια φορα τυφλος!!!Εγραψα πριν οτι ειναι λαθος η νοοτροπια που μπηκαμε (για ακομη μια φορα) και ευχομαι να μην μπουν στο β παλι ετσι!Οι παικτες ομως μπηκανε για να παρουν το Χ και οχι για να κερδσουν και ουτε καν να παιξουν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!Ο Εργοτελης χθες με τον γαυρο επαιξε σαν ΠΑΟΚ!!!!Εμεις σημερα παιξαμε σαν Εργοτελης!!!Καταλαβατε η να κανω και κακα???Επισης λογω των τραυματισμων μας ειχανε μεινει μονο 2 επιθετικα οπλα (Βιειρινια και Κουτσια και ισως τα σουτ του Φωτακη) και στο 6ο κατι ο μεγαλος προπονητης μας αποφασιζει να βαλει τον Μουν στη θεση του Κουτσια ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ τον Λετο!!!Ημαρτον...Ο Σαβινι ηταν ο χειροτερος παικτης μας!Ο βαζελος εκανε 3 μεγαλες ευκαιριες απο δικα του λαθη (η μια απο αυτες το 1ο γκολ) αλλα ο Σαντος κοιμηθηκε και δεν τον αλλαξε με τον Λινο ουτε καν μετα το 2ο γκολ που φαγαμε!Περιμενε λοιπον τις υπεροχες πασες,σεντρες και τριπλες του Σαβινι για να ισοφαρισουμε!
Και το κερασακι στην τουρτα η αλλαγη του Παπαζογλου αντι του Φωτακη!Του Παπαζογλου που για οποιονδηποτε λογο ειναι σε χαλια κατασταση (ουτε κοντρολ μπορουσε να κανει)!Του Παπαζογλου που ειναι πολυ αργος τωρα που χρειαζομασταν γρηγορη αναπτυξη,που δεν προσφερε τιποτα στα προηγουμενα ματς!Σ αυτον λοιπον βασιστηκε ο Σαντος για την μεγαλη ανατροπη!!!
Κατα τα αλλα στο 92 εδωσε εντολη στον Κοντρερας να περασει μπροστα στην επιθεση!!!Χειροκροτηστε τον...ΗΡΩΑΣ!!!Γκικα εσυ αλλα και οι υπολοιποι που τα βλεπετε διαφορετικα τα πραγματα να σας πω οτι μαλλον ο κυρος Σαντος εχει καταφερει να περασει "νοοτροπια νικητη" και σε μας!!!Βεβαια...Ειμαστε ευχαριστημενοι που φαγαμε 2 αντι για 5!Που εβαλε ο Βιειρινια ωραιο γκολ!Που εχουμε να λεμε οτι ο διαιτητης σε καθε διεκδικηση εδινε φαουλ για τον βαζελο!Που εστην το τειχος μας σε επικινδυνα φαουλ εξω απο την περιοχη μας 2 μετρα πιο πισω!Που εδωσε 2η κιτρινη στον Ιβιτς για το "χερι" που εκανε και ενω ειχαμε ευκαιρια να ισοφαρισουμε!!!Ναι κυριοι με αυτα ειμαστε ικανοποιημενοι...Καληνυχτα

+100novito έγραψε:+ οσα θελετεsidpanos έγραψε:έτσι..αντε παλιο μύρλες όλοι...σήμερα η ομάδα ήταν πολύ καλή,κοίταξε στα μάτια την πράσινη λέρα και μπορούσε το κάτι παραπάνω...shark4 έγραψε:Συνεχιζουμε. Η προσπαθεια δεν σταματαει. Καλος ο Σαντος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι δεν επαιξε μπαλαρα ο ΠΑΟΚ
Ναι δεν εκλεισε τον βαζελο στα καρε του
Αλλα ας κοιταξουμε και το πως εκλεισε ο μ@λακας ο Σπαθας τον ΠΑΟΚ στην περιοχη του...
Ας κοιταξουμε ποσα φαουλ πηρε ο γιδοβοσκος ο καραγκουνης...
Δυστυχως χασαμε, αλλα το ματς περασε... Ακολουθει αρκετα πιο σημαντικο ματς στην Κρητη!!!
Πείτε τα ρε παιδιά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, γαμω το κερατο μου σημερα.

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες,
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς.
Το σενάριο το έχουμε ξαναδεί:
- σε λιγάκι, ο βαρούχας: "να εδώ, εδώ και πολύ σωστά ο διαιτητής..."
- αύριο, ο Σπάθας: "ουπς, συγνώμη, δεν το είδα καλά κλπ κλπ..."
- Κανά - δυο αγωνιστικές τιμωρία για ξεκάρφωμα και τέλος...
- Ρε ΠΑΟΚτσή κομπλεξικέ, πάλι η διαιτησία φταίει;
- Όχι ρε δίκαια έχασα, αλλά δεν γίνεται έστω σε ένα ντέρμπι το κοράκι να μην κάνει μια τουλάχιστον χοντρή μ@λ@κία και πάντα σε βάρος μου ; Τόσο δύσκολο είναι ρε κοράκια να κρατηθείτε ΜΙΑ έστω φορά;
ΜΠΡΑΒΟ σε Σάντος και ομάδα για την προσπάθεια...
Γκαρσία τώρα που έμαθε να ελέγχει και τα νεύρα του, ό,τι καλύτερο σε αμυντικά χαφ παίζει στην Ελλάδα σήμερα. Το ξαναγράφω: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ !
Είναι μεγάλη τύχη που έχουμε κι έναν Κοντρέρας στην ομάδα (όταν παίζει στην άμυνα)...
Συνεχίζουμε...
- σε λιγάκι, ο βαρούχας: "να εδώ, εδώ και πολύ σωστά ο διαιτητής..."
- αύριο, ο Σπάθας: "ουπς, συγνώμη, δεν το είδα καλά κλπ κλπ..."
- Κανά - δυο αγωνιστικές τιμωρία για ξεκάρφωμα και τέλος...
- Ρε ΠΑΟΚτσή κομπλεξικέ, πάλι η διαιτησία φταίει;
- Όχι ρε δίκαια έχασα, αλλά δεν γίνεται έστω σε ένα ντέρμπι το κοράκι να μην κάνει μια τουλάχιστον χοντρή μ@λ@κία και πάντα σε βάρος μου ; Τόσο δύσκολο είναι ρε κοράκια να κρατηθείτε ΜΙΑ έστω φορά;
ΜΠΡΑΒΟ σε Σάντος και ομάδα για την προσπάθεια...
Γκαρσία τώρα που έμαθε να ελέγχει και τα νεύρα του, ό,τι καλύτερο σε αμυντικά χαφ παίζει στην Ελλάδα σήμερα. Το ξαναγράφω: ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ !
Είναι μεγάλη τύχη που έχουμε κι έναν Κοντρέρας στην ομάδα (όταν παίζει στην άμυνα)...

Συνεχίζουμε...
paok87 τι να μας πουνε μας λενε ηδη... :whatever: :whatever:
Sera4 έγραψε:
εκτος τοπου και χρονου..καληνυχτα φιλε...
σορυ φιλε αλλα ο sera4 εχει +1111
λοιπον,η ομαδα σημερα στο πρωτο ημιχρονο ηταν αθλια,ο σαντος τους εστησε με τεραστια παθητικοτητα οπως συνηθως κανει...ευτυχως το καρφωσε ο βιερινια μεχρι το ημιχρονο....
στο δευτερο ο παοκ ειχε ανεβει επιθετικα,αλλα η παικτες μαρκαραν με τα ματια(μα καλα,δηλαδη για να παιζεις επιθεση πρεπει να μη παιζεις αμυνα και το αντιστροφο?δε το καταλαβαινω αυτο ρε πουστη μου)
ο σπαθας νταξει,απιστευτα προκλητικος δεν εδωσε τουλαχιστον 3 κιτρινες σε παικτες του παο,εκανε το αθλημα να φαινεται γυναικειο καθως σε καθε αγγιγμα οι παικτες του παο επαιρναν φαουλ...και το κερασακι στη τουρτα η αποβολη του ιβιτς που ερχεται να προστεθει στο σακουλι των αστειων αποβολων που ξεκινησαν απο περσι
στο δευτερο ο παοκ ειχε ανεβει επιθετικα,αλλα η παικτες μαρκαραν με τα ματια(μα καλα,δηλαδη για να παιζεις επιθεση πρεπει να μη παιζεις αμυνα και το αντιστροφο?δε το καταλαβαινω αυτο ρε πουστη μου)
ο σπαθας νταξει,απιστευτα προκλητικος δεν εδωσε τουλαχιστον 3 κιτρινες σε παικτες του παο,εκανε το αθλημα να φαινεται γυναικειο καθως σε καθε αγγιγμα οι παικτες του παο επαιρναν φαουλ...και το κερασακι στη τουρτα η αποβολη του ιβιτς που ερχεται να προστεθει στο σακουλι των αστειων αποβολων που ξεκινησαν απο περσι
Οποιος γουσταρει μπορει να γινει αεκ- γαυρος-βαζελος ακομα και εθνικη Κυπρου. ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. ( Ειμαι 40 , οποτε δεν μου απομενουν και πολλα ).
Υ.Γ. Φλερταρω με ban , αλλα δεν με ενδιαφερει.

μια χαρα παιξαμε παιδια...μονο μελανο σημειο ο Σαβινι κ λιγο ο φωτακης...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ...οσο για τον Σφαγεα περιμενω απο την διοιηκηση να βγαλει ανακοινωση...1 πεναλντι στον κουτσια κ αποβολη και φαση στο 90' που αν την αφηνε στην συνεχεια παλι ειναι πεναλντι κ αποβολη αλλα αντ'αυτου αποβολη στον ιβιτς..οπως ειπε και ο κουτσια η διατησια τον εσπρωξε αφορητα πολυ...

το κραταω χωρις το υστερογραφο...πολυ καλα τα λες φιλε...shark4 έγραψε:Οποιος γουσταρει μπορει να γινει αεκ- γαυρος-βαζελος ακομα και εθνικη Κυπρου. ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ. ( Ειμαι 40 , οποτε δεν μου απομενουν και πολλα ).

- sidpanos
ξυπνάτε ρεεεεεε...
[youtube]IrhDLT1Daj8[/youtube]
σπάθα μπινέ πουτ@ν@ς γιέ...πέσιμο έξω απο την περιοχή και φαουλ...
ανάποδα φάουλ στο κέντρο και κόψιμο όλων των αντεπιθέσεων μας...
[youtube]IrhDLT1Daj8[/youtube]
σπάθα μπινέ πουτ@ν@ς γιέ...πέσιμο έξω απο την περιοχή και φαουλ...
ανάποδα φάουλ στο κέντρο και κόψιμο όλων των αντεπιθέσεων μας...
-
ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ όλου του κόσμου, το είδωλό σας, προσκυνήστε το!
Αλλά μέχρι κι αυτός λιγότερο γκρίνιαζε..ΜΙΖΕΡΟΙ ΜΥΡΛΙΑΡΗΔΕΣ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Κυρ 25 Οκτ 2009, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οεο??? απο που κι ως που ρε συ???shark4 έγραψε:...
υ.γ. αμα θες να στο δωκουμε παντως... εγω σπαθας να μη δινω πεναλτι δεν ειμαι....