Razvan Lucescu IV

giliopoulos

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από giliopoulos »

Το να συγκρινεις τον ανυπαρκτο μουργκ με τον παικταρα σορετιρε που μονο 2 επαφες με τη μπαλα ξερεις τι Potential εχει, εεεε συγγνωμη αλλα ειναι σα να συγκρινεις γυρο πρασσα με εστιατοριο του μακεδονια παλας
samatta

Δημοσίευση από samatta »

καμια σχεση μουργκ με σορ,ακομα και ανασταλτικα ο σορ ηταν 5 κλασεις ανωτερος απο τον νοχελικο μουργκ που οταν παιζει ειμαστε με 10, απο τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ιστορια μας η ανανεωση του... ο σορ πρεπει να παιξει και βασικος με μαντζεστερ για να γουσταρει,ετσι σαν δωρο απο την ομαδα και ας μην μας βγαινει τακτικα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

giliopoulos έγραψε:Το να συγκρινεις τον ανυπαρκτο μουργκ με τον παικταρα σορετιρε που μονο 2 επαφες με τη μπαλα ξερεις τι Potential εχει, εεεε συγγνωμη αλλα ειναι σα να συγκρινεις γυρο πρασσα με εστιατοριο του μακεδονια παλας
Νταμπλ νταμπλ σε γκολ ασιστ πέρσι ο ανύπαρκτος. Σε πόσα ματς τους έτρεχε μία ώρα για να μπει φρέσκος ο Ντέλιας.
Άκου ανύπαρκτος
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

abc_o_ karpouzas έγραψε::lol: :lol:

.... Theo.... Μέσα από Δράμα είσαι;

Μένεις εκεί; η είσαι Δραμινος αλλά μένεις αλλου

Σαν και εμένα...ενα πράγμα...που λέω ότι είμαι από την....εξωτικη..προσοτσανη

:pano: :pano:
Ερωτικός μετανάστης είσαι;

Καταγωγή Τραπεζούντα(καλοκαίρια Χοτς) κ Σαντα παππούδες γιαγιαδες.
Πατέρας Κυργία Δράμας, μητέρα ΔασωτοΚ. Νευροκοπιου, κάτοικος Δράμας κ λίγο Κυργία.

Επίσης IQ ραδικιού έχω,καθοτι Πόντιος σκηρός.

ΟΝ Τοπικ.

Λουτσε αντε ξεκινά προπονήσεις, ενσωμάτωση νέων κ τακτική, για το πράσινο κ@ρν@β@λο.

Πολυ Καλές οι επιλογές της λίστας.

Τώρα θα έχει στο ψήσιμο-φαγωμα, από κοντά τους Μουργκ κ υπόλοιπους, που εμειναν απ έξω.[/quote]

:lol: :lol:

Τε μον τε σον τα βουτουνου

Μόνιμος επταλοφιτης είμαι..καταγωγή προσοτσανη.. 135 ΑΣΜ... ;) :lol: καλά που υπάρχουν και τα Χριστούγεννα με το πασχα

Κατα τα αλλα συμφωνώ μαζί σου[/quote]

ΑΣΜ 135,Σειρά 186 κ 87Α ΕΣΣΟ απο Δράμα έφυγα για φαντάρος, ΚΕΤΘ κ μετά Πετροχωρι 25η ΕΜΑ κ σκοινάκι 25 μέρες, με το Σισμικ, στην Ν. Χιλή Αλεξ/λης.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

160 εγώ..... :lol: :lol:

Σχεδόν....σειρα...είμαστε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Πέμ 05 Σεπ 2024, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Το γ@μησ@με το ψιλοοφ, , αλλά ενα τελευταιο να πω.

Μπαμπάς μου ήσουν στο στρατο.... :mrgreen: :lol:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Τι σειρά, βρε καρπουζά, που του ρίχνεις ένα χρόνο του ποντικαρά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Miles την Πέμ 05 Σεπ 2024, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Κοντεύω σαράντα σε μερικά χρόνια και ήμουν 250 κάτι ή 290 κάτι ρε μάγκες.δεν θυμάμαι
Πόσο χρόνων είστε ; 80;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αυτοί οι δυο μπορεί.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Λάθος αριθμό πάτησα

Δέστε τον κανονικό....αρουρια...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

abc_o_ karpouzas έγραψε:160 εγώ..... :lol: :lol:

Σχεδόν....σειρα...είμαστε....

Ρε συ 180 σειρα δεν ειπες;
Αλλιώς είσαι καμία 63 χρονων+56 εγώ, φτάσαμε τα 120 έτη.
Πρέπει να σαι του 67' ή του 66' γεννηθεις.

Ααα ρε Λουτσε, πόσο μπροστά είσαι κ στη λίστα.
Ο ΠΟΙΟΣ Μουργκ το απέδειξε πέρσι, ποιος ήταν στον Λουτσε κ σε μερικούς, από εμάς.
Τώρα βέβαια έχουμε νέα "(Σολετιρε, Γκομεζ κλπ)
ήθη κι έθιμα.
Ο κόσμος προχωράει εμπρός.

Το μόνο του πρόβλημα που βλέπω εγώ, είναι οι λίγο καθυστερημένες αλλαγές, εν ροή αγώνα, με τους αναπληρωματικους και μαλθστα σε συγκεκριμένα λεπτά που γίνονται;

Γιατί κάποιες φορές, παρότι είναι προγραμματισμένο να γινουν(ξέρω γω στο 63' πχ. λεπτό) λόγω έργο μετρικών, εεε ρε Λουτσε μπορεί να γίνει κ πιο νωρίς, αν δεν πάει κάτι καλά κ φαίνεται.
Δεν χρειάζεται πχ. να έρθει το 63' ή το 71' λεπτό, για να την κάνεις, όταν κι εσύ ρε Λουτσε το βλέπεις.
Σε μερικούς αγώνες - λίγους γίνεται αυτό.

ΥΓ.
Θέλω απάντηση από σένα καρπουζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Πέμ 05 Σεπ 2024, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Παιδια φτανει με τον ''μαραντονα'' Σωτηρη και τον ''ανυπαρκτο'' Μουργκ....
Ας βγαλει ο Σωτηρης μια ολοκληρη χρονια...
Ας κανει τα νουμερα του Μουργκ και να βοηθησει στο πλανο της ΟΜΑΔΟΣ...
Και μετα τους συγκρινουμε...
Ναι φαινετε εχει δυνατοτητες απ το 1 15λεπτο και ενα ματς που ειδαμε...
Ναι κατι ειδε και ο Λου που τον βλεπει καθε μερα..

ΑΛΛΑ μην τρελενεστε τοσο που για να αποδειξετε την τρελα σας βγαζετε τον Μουργκ αχρηστο.

υ.γ. Βασικοτατο γραναζι στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΟΚ με 46 συμ..9 γκολ...4 ασσιστ και 2275 λεπτα συμμετοχης...ποσο αχαρηστια πια...ποσο;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

samatta έγραψε:καμια σχεση μουργκ με σορ,ακομα και ανασταλτικα ο σορ ηταν 5 κλασεις ανωτερος απο τον νοχελικο μουργκ που οταν παιζει ειμαστε με 10, απο τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ιστορια μας η ανανεωση του... ο σορ πρεπει να παιξει και βασικος με μαντζεστερ για να γουσταρει,ετσι σαν δωρο απο την ομαδα και ας μην μας βγαινει τακτικα
Τι ειναι ο ΠΑΟΚ ρε παιδια;;; Φιλανθρωπικο ιδρυμα;;;;
Μακαρι να βγει ισαξιος η και καλυτερος του Ντελια...Μονο καλο θα ειναι για τον ΠΑΟΚ...αλλα να το αποδειξει στο χορταρι οτι το αξιζει και να το κερδισει με το σπαθι του...
samatta

Δημοσίευση από samatta »

psykoman έγραψε:
samatta έγραψε:καμια σχεση μουργκ με σορ,ακομα και ανασταλτικα ο σορ ηταν 5 κλασεις ανωτερος απο τον νοχελικο μουργκ που οταν παιζει ειμαστε με 10, απο τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ιστορια μας η ανανεωση του... ο σορ πρεπει να παιξει και βασικος με μαντζεστερ για να γουσταρει,ετσι σαν δωρο απο την ομαδα και ας μην μας βγαινει τακτικα
Τι ειναι ο ΠΑΟΚ ρε παιδια;;; Φιλανθρωπικο ιδρυμα;;;;
Μακαρι να βγει ισαξιος η και καλυτερος του Ντελια...Μονο καλο θα ειναι για τον ΠΑΟΚ...αλλα να το αποδειξει στο χορταρι οτι το αξιζει και να το κερδισει με το σπαθι του...
για να καναμε ανανεωση στον μουργκ μαλλον ειμαστε φιλανθρωπικο ιδρυμα ... οσο για τον σολα , ετοιμος παιχτης ειναι ,τακτικα 5 κλασεις ανωτερος απο παρα πολλους παιχτες μας, εχει φοβερη ταχυτητα που την θελεις σε τετοιο ματς για να πας στην κοντρα,εχει και τεχνικη εχει και κινητρο γτ σιγουρα νιωθει αδικημενος που δεν επαιξε εκει, τωρα αν εσυ δεν τα βλεπεις αυτα και θεωρεις οτι αν παιξει ειμαστε φιλανθρωπικο ιδρυμα τοτε προφανος βλεπεις αλλο ματς...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Tolaros έγραψε:
giliopoulos έγραψε:Το να συγκρινεις τον ανυπαρκτο μουργκ με τον παικταρα σορετιρε που μονο 2 επαφες με τη μπαλα ξερεις τι Potential εχει, εεεε συγγνωμη αλλα ειναι σα να συγκρινεις γυρο πρασσα με εστιατοριο του μακεδονια παλας
Νταμπλ νταμπλ σε γκολ ασιστ πέρσι ο ανύπαρκτος. Σε πόσα ματς τους έτρεχε μία ώρα για να μπει φρέσκος ο Ντέλιας.
Άκου ανύπαρκτος
ε ναι αλλά...ποιός Μουργκ!! Άμα κολλήσει ο Παοκτσής , δεν ξεκολλάει με τίποτα...
Επί του παρόντος, έγραψε κάποιος φίλος μακάρι να κάνει ο Σόλα τα νούμερα του Ντέλια και την πρόσφορα. Εγώ λέω, ας κάνει πρώτα του Μουργκ και βλέπουμε για τον Ντέλια.
Κατα τ αλλα , όπωςς όλοι, έτσι κι εγώ ενθουσιάστηκα με τον Σωτήρη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”