Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
theo86

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από theo86 »

Τα ρόστερ ζελας και χαρτιού είναι τρομερά ανορθόγραφα…
Με τρανταχτές ελλείψεις η ζελα σε αριστερό στόπερ και αριστερό εξτρέμ και αδυναμία ομάδας να πιέσει τον αντίπαλο όταν αγωνίζεται στο 10 ο βλακασετας. Συν ότι στα 2 πλαγιά μπακ υπάρχει έλλειμα ποιότητας.
Κ το χαρτί αδυναμία μεγάλη στα 2 πλαγιά Μπακ και φυσικά το μπάχαλο με την υπόθεση πινεδα έχει στην ουσία απενεργοποιήσει τον κατά την γνώμη μου ποιοτικότερο παίκτη του πρωταθλήματος. Συν ότι η παρουσία του κοιτα στην θέση του γκατσινοβιτς αριστερά την δημιουργεί τακτικό πρόβλημα καθώς είναι παίκτης αλάνας που λέμε κ φαίνεται ότι ψάχνει να κάνει νούμερα εκβιάζοντας πολλές επιθέσεις που είχαν καλύτερες προδιαγραφές (τέτοιο παίκτη ο αλεπουδεσκου δεν θα τον είχε ούτε αποστολή ). Τέλος ο βιντα μπορεί να την παλέψει πλέον χωρίς Ευρώπη αλλά δεν παύει να έχει μεγαλώσει και να έχει πέσει η διάρκεια απόδοσης του.
Ο γκευ από την άλλη έχει πιο δομημένο ρόστερ και πιο συμπαγή σύνολο αλλά σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει. Έχουν μέτριο αριστερό μπακ διχως αξιόλογο back up. Στα συν τους το πολύ καλό αριστερό τους εξτρέμ το οποίο όμως δεν δεν βγάζει 90 λεπτό (θα ταλαιπωρηθεί κ με Ευρώπη που θα τα δίνει όλα, φυσικά τώρα έχουν και Γουίλιαν εκεί)
Στα στόπερ και ας υπάρχει ο karmo εγώ θεωρώ πως θα έχουν θέμα αφου έχουν παίκτες που κάνουν εύκολα το λάθος. Ερωτηματικό μεγάλο για αυτούς θα είναι κ ο έξω δεξιά ζελσον μαρτινες που δείχνει να έχει ξεκινήσει φοβερά τη σεζον ενώ η πορεία του και αγωνιστικότητα του έδειχναν να είχαν πάρει την κατιούσα. Τέλος θεωρώ το ρόστερ τους μικρό ποσοτικά σε περιπτωση που παραμείνουν τα ελληνόπουλα τους από κ19 ανενεργά στο rotation.
Συμπεράσμα: θεωρώ πως δεν έχουμε να ζηλέψουμε τπτ από αυτός και ειδικά από την επίδειξη νεοπλουτισμού (2 μυρια στον βλακασετα, 4 μυρια στον Willian). Ναι οκ θα ήθελα κ εγώ η ομάδα μου κάποια στιγμή να μπορεί να κάνει μια τέτοια κίνηση (δηλαδή μια ακριβή μεταγραφή 10+ μυρια) αλλά ο υγιής τρόπος που προοδεύει την έχει κάνει να μην πέφτει σε τέτοιες ανάγκες κ να πληρώνει υπεραξίες. Καλός ο πελιστρι αλλά ο ρόλος μιας ελληνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο επιτάσσει να τον βρεις πριν τους άλλους όπως ντελιας,σορετιρε…
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Σουριναμέζος έγραψε:Ο Ολιβέιρα έγινε ο 6ος παίκτης από το ρόστερ του αήττητου που θα φορέσει φανέλα ΠΟΚ.

1. Σάκχοφ (χάρτινη)
2. Μαουρίτσιο (βάζελος)
3. Πασχαλάκης (γαύρος)
4. Λημνιός (βάζελος)
5. Ίνγκασον (βάζελος)
6. Ολιβέιρα (γαύρος)

Το γεγονός πώς σχεδόν όλοι οι παραπάνω πήγαν στην Αθήνα αφού πρώτα κόπηκαν από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ (πρώτοι τρεις) ή επέστρεψαν στην Ελλάδα χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρον από εμάς για κανέναν τους δείχνει πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα δεδομένα πλέον.

ΥΓ. Ελπίζω να μην δω και τον Τσούμπα να "μολύνεται" καθώς υπήρξε προσωπικό πουλέν
Νομίζω από όλους με ενόχλησε του Ίγκασον, κυρίως για τον τρόπο που έφυγε την περασμένη χρονιά και τις φθηνές δικαιολογίες.
Για τους υπόλοιπους δεν νομίζω να ασχολήθηκε κανείς.
Του Τσούμπα που του έχω και γω αδυναμία, ελπίζω να χαλάσει :D
Βέβαια είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση αυτή για τον οργανισμό ΠΑΟΚ και δείχνει πράγματι πόσο έχει μεγαλώσει ο σύλλογος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σουριναμέζος έγραψε:
Ελπίζω να μην δω και τον Τσούμπα να "μολύνεται" καθώς υπήρξε προσωπικό πουλέν

Θα είναι κατάντια για τον Ακπομ, να έρθει ως ξεκάθαρα δεύτερος και εκτός Ευρώπης σε μια ομάδα, πραγματική Βαβέλ,δε βλέπω το λόγο να το κάνει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ευτύχημα θα είναι

Διότι πρώτον δεν θα προσθέσει τίποτα ιδιαίτερο

Δεύτερον θα καταλάβετε επιτέλους ότι το παιδί δεν είναι τίποτα φοβερό

Τρίτον διότι θα φανεί ακόμα μια φορά ότι ο προπονητής Λουτσεσκου παίρνει παίκτες του 6 και τους κάνει του 8
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και 4ον θα καταριφθει και ο μυθος οτι καλοι (στα χαρτια) παικτες δεν ερχονται χωρις Ευρωπη
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αγωνιστικα ο μόνος που έπρεπε να μείνει τότε ήταν η παικταρα ο Μαουρισιο

Όλοι οι άλλοι να χαμε να λέγαμε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Χαφαρα ήταν ο άτιμος, τι ωραία θα ήταν να είχαμε και τώρα κάτι αντίστοιχο!

Θυμάμαι βέβαια και το κράξιμο που έτρωγε γεγονός που δεν ξέρω τι λέει για την ποδοσφαιρική μας αντιληπτική ικανότητα σαν λαός..
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η γνώμη σας για τον νέο γαύρο...και πρώην παίκτη μας έστω και για λίγο....

εκείνος ο σέρτζιο...ο ιμιτασιόν..γιατί ο κανονικός ήταν ο παικταράς ο κονσεισάο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Σουριναμέζος έγραψε:Ο Ολιβέιρα έγινε ο 6ος παίκτης από το ρόστερ του αήττητου που θα φορέσει φανέλα ΠΟΚ.

1. Σάκχοφ (χάρτινη)
2. Μαουρίτσιο (βάζελος)
3. Πασχαλάκης (γαύρος)
4. Λημνιός (βάζελος)
5. Ίνγκασον (βάζελος)
6. Ολιβέιρα (γαύρος)

Το γεγονός πώς σχεδόν όλοι οι παραπάνω πήγαν στην Αθήνα αφού πρώτα κόπηκαν από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ (πρώτοι τρεις) ή επέστρεψαν στην Ελλάδα χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρον από εμάς για κανέναν τους δείχνει πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα δεδομένα πλέον.

ΥΓ. Ελπίζω να μην δω και τον Τσούμπα να "μολύνεται" καθώς υπήρξε προσωπικό πουλέν
Δεν λες πάλι καλά που το άβατάρ σου δεν είναι μικρότερος σε ηλικία, να τον έβλεπες σ' αυτούς, να πάθαινες τίποτα (κι εγώ μαζί, βέβαια);
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

JohnDag έγραψε:Χαφαρα ήταν ο άτιμος, τι ωραία θα ήταν να είχαμε και τώρα κάτι αντίστοιχο!

Θυμάμαι βέβαια και το κράξιμο που έτρωγε γεγονός που δεν ξέρω τι λέει για την ποδοσφαιρική μας αντιληπτική ικανότητα σαν λαός..
Με ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ να δίνει την μπάλα μόνιμα πίσω δεν μαμησε κανείς.
Με πορδες δεν βάφονται αυγά .
Έχω δώσει επικές μάχες εδώ μέσα για ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ . Επικές !
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

ΜΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΧΑΦΑΡΑ οι αντίπαλοι έπαιζαν με 3 χαφ και για πρώτη φορά δεν φωνάζαμε τον λουτσέσκου να βάλει 3ο χαφ στο κέντρο.

Μόνος του ένα κέντρο .

Θέλω να πιστεύω φέτος με καμαρά και μπακαγιόκο ότι θα έχουμε περισσότερα τρεξίματα και μεγαλύτερη επιθετικότητα στα αμυντικά τους καθήκοντα.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Ρε παιδιά πόσο ακριβυνε το ψωμί;
Έπεσα τυχαία σε διαφήμιση για τα διαρκείας της ΠΑΕ ΠΟΤΗ Φούρνοι Βενετη.

250€ το φθηνότερο!!!! Για 10-12 παιχνίδια σε superleague2 και κύπελλο. Δηλαδή 22-25€ το παιχνίδι, ξαναλέω στο πέταλο το φθηνότερο.

Είναι τρελοί ή χαζοί;
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

potamda έγραψε:
Είναι τρελοί ή χαζοί;
Ναι.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Θέλουν να ξεζουμίσουν τις συντάξεις πριν τους τελειώσουν οι συνταξιούχοι

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

van rooy έγραψε:Η γνώμη σας για τον νέο γαύρο...και πρώην παίκτη μας έστω και για λίγο....

εκείνος ο σέρτζιο...ο ιμιτασιόν..γιατί ο κανονικός ήταν ο παικταράς ο κονσεισάο.
Κοίτα μην πάει και ο παικταράς ο Κονσεισάο στο βαζελο και εχουμε δράματα…
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”