Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
delos15

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από delos15 »

Γνωριζει κανεις γιατι τον πηραν Ιουλιο οι τουρκοι και σε 15 μερες τον εδωσαν μπουλο?
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Τι μας εκανες μωρη ΠΑΟΚαρα, εκει που γκρινιαζαμε για χαφ και σεντερ μπακ,
χθες απογευμα που εσκασε η φημη για Μανωλα ολοι ευχομασταν καλυτερα να μην ερθει κανεις!
Τι παιχνιδι μας παιξατε...

----
ΜΙλατε για τον Σαματα. Την ευκαιρια ζωης να τον δωσεις την εχασες. Βρηκες κοροιδο να τον δωσεις και τον κρατησες!!! Ποσα ακομα κοροιδα να εμφανιστουν και να μας παρακαλεσουν να τον παρουν?
Ξεχαστε τον δεν φευγει αυτος.
----

Μεσοεπιθετικα η ομαδα αναβαθμιστηκε αλλα δημιουργησε και εναν πονοκεφαλο για το ποιος επιθετικος θα παιζει.Στη διαρκεια της χρονιας ισως υπαρχει γκρινια απο αυτον που θα μενει παγκο.

Στα Χαφ θα μπορουσε να ερθει και αλλος παιχτης αλλα και ετσι η χρονια κουτσα στραβα θα βγει.Θα φαω κραξιμο οκ, αλλα στα φιλικα δε μου φανηκε τοσο κακος ουτε ο Θυμιανης (που βεβαια στα περισσοτερα επαιξε σεντερ μπακ) αλλα κυριως ουτε ο Τσοπουρογλου. Ειδα στοιχεια απο τον 2ο σαν χαφ και επιμενω οτι πρεπει να παρει χρονο.

Στην αμυνα περυσι δεν ειχαμε τραυματισμους και παρολο αυτα Νασμπεργκ ειχε 11 συμμετοχες και ο Εκονγκ 22. Ποιος θα καλυψει αυτα τα ματς? Ειναι σχεδον αδυνατο να εχεις 2η σερι χρονια με 50 ματς χωρις τραυματισμους.
Θα πρεπει να κανουμε ευχελαιο και προσευχες. Και επισης να ελπιζουμε οτι ο Κολει ειναι ισαξιος του Κουλιερακη (που πρακτικα απλα θα παραμυθιαζουμε τον εαυτο μας)
----

Αυτο που με εκνευρισε στον ΠΑΟΚ και φετος ειναι η παντελης έλλειψη πλάνου. Κανενας μεταγραφικος σχεδιασμος. Στα ματια μου ελαχιστα πραγματα εβγαλαν λογικη.
Ξερεις οτι ο Εκονγκ σιγουρα θα χαιρετησει και ο Κουλιερακης πιθανοτατα. Θα μπορουσες να παρεις εναν απο τους μικρους στα σεντερ μπακ στην προετοιμασια. Να εχεις εστω εκ των εσω μια επιλογη.
Επικοινωνιακα πουλα οτι θα στηριξουμε τους νεους, μην αφηνεις να βγαινει οτι δεν εχουμε μαρουλι ή οτι μας φτυνει καθε καρυδιας καρυδι.
Καμια σοβαρη ομαδα δεν κυνηγαει 4 παιχτες για βασικους 31 Αυγουστου.
Δυστυχως μονο σπασμωδικες κινησεις και κανενα πλανο.
Θα με πειτε κακο αλλα προσωπικα θεωρω οτι και τον Τισσουνταλι για αριστερα τον εφεραν, δεν ειχαν κανει το σκαουτινγκ ριπορτ οτι πλεον παιζει μονο φορ, και οταν τον πηραν και το δηλωσε ανοιχτα οτι ειναι φορ ο ανθρωπος, τοτε το καταλαβαν.
Θεωρω οτι η καθυστερηση 4-5 ημερων με Χατζηδιακο εγινε, γιατι εξαρχης δεν ειχαν καταλαβει οτι δεν προκειται για γηγενη και τους μπηκαν 2ες σκεψεις.

Τωρα μπορει να λεω κι εγω μ@λ@κιες αλλα δε θα μου εκανε εντυπωση τπτ απο τα παραπανω με αυτα που ειδαμε...
----

Στηριξη πλεον γιατι την αξιζει ο Λουτσε που παλευει με σφεντονα φετος κοντρα στους αλλους και ο Ντελιας που εμεινε (για να ακουσει οτι ο Μπακαγιοκο ισως παιξει στοπερ στον ΠΑΟΚ λογω ελλειψης αμυντικων)

Υ.Γ Ειναι πραγματικα θλιβερο που εχουν βαφτιστει εδω μεσα μερικα ατομα ιερες αγελαδες και αν πουν την μεγαλυτερη λ@λ@κί@ θα την καταπιειτε αμασητη οι 7/10. Θα πιστεψετε οτι ο Μειτε εκανε τις βουτιες του στο Πορτο Καρρας με τον Σαββιδη και εφαγαν για πρωινο κορνφλεικς με γαλα, επειδη απλα και μονο θελετε να το πιστεψετε...
Και καποιος που θα γραψει κάτι πιο λογικο, που ομως μπορει να μην ειναι τοσο ευχαριστο και αρεστο, θα τον κραξετε και θα του πειτε οτι λεει βλακειες...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Γιατί δεν μπορούμε να δεχθούμε οτι αυτό ήταν το πλάνο τους; Να φέρουν τους παίχτες που φέραν και να διώξουν όσους διώξανε με σύμφωνο τον προπονητή τώρα 80% 90% δε ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι το δέχεται και πιστεύει στην ομάδα και σ’αυτο που κάνει. Επίσης να θυμίσω την ισορροπία στα αποδυτήρια και το μικρό ρόστερ, αρετές που ο ίδιος έχει μιλήσει πολλές φορές και σε συνεντεύξεις. Πρεπει ντε και καλά να υπάρχουν ανόητοι, κακοί και άχρηστοι στην διοίκηση ή στο σκαουτινγκ και πάντα ένας Θερβάντες που παλεύει με τους ανεμόμυλους ήρωας προπονητής που είναι άμοιρος ευθυνών στις αποτυχίες αλλά αποδέκτης όλων των επιδοκιμασιών στις επιτυχίες. Όλοι μαζί μια ομάδα είναι και είμαστε. Αυτά θέλαν αυτά κάναν. Άποψη έχω και γώ φυσικά. Να πάρουν ένα δυο μικρά ταλέντα για βάθος ή να χρησιμοποιήσουν ότι έχουν απ την ακαδημία.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

delos15 έγραψε:Γνωριζει κανεις γιατι τον πηραν Ιουλιο οι τουρκοι και σε 15 μερες τον εδωσαν μπουλο?
Έπαιζε δανεικός πέρσυ εκεί. Τελείωσε το συμβόλαιο με την Παρί, υπέγραψε στην ομάδα που έπαιζε πέρσι, αλλά προέκυψαν προβλήματα στις πληρωμές. Έμεινε ελεύθερος κάνοντας χρήση σχετικού όρου του συμβολαίου.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
psykoman έγραψε:Απ την λιστα Β ξερει κανεις τα παιδια να μας δωσει πληροφοριες;
Λίστα Β: Φίλων, Γκούμας, Κωττάς, Μοναστηρλής, Ρούμιαντσεβ, Σμυρλής, Τασιούρας.
1. Ο Ταξιάρχης Φίλων (16.03.2005) είναι το πουλέν μου, καθότι κατάγεται από τα Αρβανιτοχώρια της Βοιωτίας, όπως και η γυναίκα μου. Παίζει δεξί μπακ και στόπερ. Το δεύτερο παρ' όλο που δεν είναι ψηλός (1,77), αλλά έχει καλό άλμα. Για μένα από τους καλύτερους και μεγάλη μου ελπίδα για καλή καριέρα στην πρώτη ομάδα.
2. O Κώστας Γκούμας (12.03.2005) είναι 10ρι. Γνωστός από τις ομάδες υποδομής μας, διεθνής κλπ. Πέρυσι έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ με τον ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Μακεδονικό. Για να δούμε αν θα ξεπεράσει τελικά τον Πέλκα (η προηγούμενή μου ελπίδα ήταν ο Χατζηστραβός, αλλά δεν το κατάφερε).
3. Ο Δημήτρης Κωττάς (14.01.2005) έχει ύψος 1,90 και παίζει στόπερ. Τον έφερε πρόωρα ο PG στον ΠΑΟΚ Β από την Κ19 πριν δύο σεζόν, καθώς η β΄ ομάδα έπαιζε με τρία stoppers. Πέρυσι με τον Αλεξιάδη δεν πολυέπαιξε, ειδικά στην αρχή.
4. Ο Δημήτρης Μοναστηρλής (22.03.2004) είναι διεθνής τερματοφύλακας. Με ύψος 1,92 έχει πολλά προσόντα, περιμένουμε όμως να δούμε την εξέλιξή του.
5. Ο Victor Rumyantsev (10.07.2004) είναι αριστεροπόδαρο 8ρι, όπως και ο κατά 2 έτη μεγαλύτερός του Γρόσδης, που ωστόσο δεν εξελίχτηκε ιδιαίτερα. Ο Βίκτωρας έχει και την Ελληνική και τη Ρωσική υπηκοότητα.
6. Ο Λάμπρος Σμυρλής (12.07.2004) είναι γνωστό εξτρέμ, διεθνής και περιμένουμε να τον δούμε στην πρώτη ομάδα.
7. Ο Λευτέρης Τασιούρας (01.03.2004) είναι δεξί μπακ, που παίζει και αριστερά, όταν ο Ταξιάρχης αγωνίζεται δεξιά.

Ευχαριστώ Αποστόλη...
Για τον Ταξιάρχη άκουσα κι εγώ καλά λόγια..
Για τον Σμυρλή τον είδα σε κάνα δυο ματς της Εθνικής...μου άρεσε πάρα πολύ...και απορούσα που δεν τον έχουμε ανεβάσει στην μεγάλη
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Με το συμβόλαιο του Σαμάττα καλύπταμε την διαφορά του Μειτε. Α ρε σαΐνια. Απο την μέση και μπροστά ονειρική ενίσχιση, απο την μεση και πίσω καταθλιπτική αποδυνάμωση. Μια φορά να ξεκινήσει μια σεζόν και να λέμε είμαστε καλά. Να μην έχει να λέει κανένας τίποτα. Δεν ζητάμε και τις σπατάλες του λαγού. Ενα χαφ και ένα σεντερ μπακ.

Δλδ είτε μπεις μέσα 10εκ είτε μπεις μέσα 15εκ τόσο τεράστια διαφορά κάνει για την τσέπη του Ιβαν; Δεν μπορώ να καταλάβω. Του χρόνου έτσι και αλλιως, μπορεί και νωρίτερα, ο ντέλιας θα αποχαιρετήσει και θα έρθουν πολλά περισσότερα στα ταμεία. Δεν είχε καμία λογική που δεν ήρθε κανένας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 05 Σεπ 2024, 11:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Για Αρη Θεσσαλονίκης καλοί
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από JohnDag »

Παιδιά, φιλική συμβουλή. Χαμηλα την μπαλα με τις μεταγραφές από δω και πέρα.

Οι επιλογές είναι ελάχιστες πλέον, τα ρόστερ έχουν κλείσει, δεν υπάρχει το κίνητρο της Ευρώπης.

Δεν λέω ότι δεν θα γίνει προσπάθεια για ένα στόπερ τουλάχιστον αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ευοδωθει.

Γι’ αυτό χαλαρά, μην πλάθετε στο μυαλό σας σενάρια ανεδαφικά και χαλιεστε χωρίς λόγο.

Η ομάδα είναι ως έχει, αν κάτσει και κάτι έξτρα καλοδεχούμενο. Αλλά μην το παίρνετε ως δεδομένο.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Εγώ πάλι πιστεύω πως θα πάμε για δανεικούς πιτσιρικάδες σε χαφ και στόπερ.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Σε θεωρητικο επιπεδο.... Εαν σας ελεγε καποιος, παιδια τα λεφτα του Κουλιε δε θα γινουν μεταγραφες και θα μπουν ολα για να τρεξει το προπονητικο.

Το υπογραφατε;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Το κίνητρο της Ευρώπης μπορεί να μην υπάρχει πλέον αλλά υπάρχουν ακόμα παίκτες που δεν υπολογίζονται και έχουν ξεμείνει στις ομάδες τους οι οποίοι πρέπει να επιλέξουν μεταξύ του καθόλου Ευρώπη μέχρι τον Γενάρη ή καθόλου μπάλα μέχρι τον Γενάρη.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ηρθε η ωρα να δουλευτει ο σαματα στοπερ
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

με τα χιλια
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

embuji έγραψε:Σε θεωρητικο επιπεδο.... Εαν σας ελεγε καποιος, παιδια τα λεφτα του Κουλιε δε θα γινουν μεταγραφες και θα μπουν ολα για να τρεξει το προπονητικο.

Το υπογραφατε;
Γατί θεωρητικό, Έναρξη εργασιών θα έχουμε το 25 αν θυμάμαι καλά.....Η καλύτερη μεταγραφή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”