3. Ivan Näsberg

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Athalos

Re: 3. Ivan Näsberg

Δημοσίευση από Athalos »

pilotos έγραψε:Respect στον άνθρωπο Ιβάν

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όλες τις αναμνήσεις, τις φιλίες και όσα πετύχαμε κάναμε μαζί ως ομάδα κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων μου εδώ. Έμαθα ότι αυτός ο σύλλογος και η πόλη είναι κάτι το ξεχωριστό και είμαι περήφανος που μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου έναν ΠΑΟΚΑΡΑ.

Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με τόσους πολλούς καλούς και ταλαντούχους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της θητείας μου εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες, από τον προπονητή, τους βοηθούς, τους προπονητές φυσικής κατάστασης, το ιατρικό επιτελείο, το προσωπικό της ομάδας, τους φιλάθλους, τους εθελοντές και όλους μέσα και γύρω από τον σύλλογο.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο της Τούμπας, ειδικά τη νύχτα που σηκώσαμε μαζί το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Και φυσικά, συμπαίκτες μου, μου επιδείξατε πραγματικά μια πραγματική αδελφοσύνη και αποδείξατε ότι όλα είναι εφικτά όταν δουλεύουμε μαζί. Γι' αυτό, σας είμαι αιώνια ευγνώμων και ο καθένας από εσάς αξίζει μόνο το καλύτερο. Σας ευχαριστώ.

Ιβάν».

Sent from my iPad using Tapatalk
Κυριος
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

A ρε καημενε ΝΕσμπεργκ ηρθες φευγεις ακομα Νασμπεργκ σε λενε :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pilotos έγραψε:Respect στον άνθρωπο Ιβάν

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όλες τις αναμνήσεις, τις φιλίες και όσα πετύχαμε κάναμε μαζί ως ομάδα κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων μου εδώ. Έμαθα ότι αυτός ο σύλλογος και η πόλη είναι κάτι το ξεχωριστό και είμαι περήφανος που μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου έναν ΠΑΟΚΑΡΑ.

Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με τόσους πολλούς καλούς και ταλαντούχους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της θητείας μου εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες, από τον προπονητή, τους βοηθούς, τους προπονητές φυσικής κατάστασης, το ιατρικό επιτελείο, το προσωπικό της ομάδας, τους φιλάθλους, τους εθελοντές και όλους μέσα και γύρω από τον σύλλογο.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο της Τούμπας, ειδικά τη νύχτα που σηκώσαμε μαζί το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Και φυσικά, συμπαίκτες μου, μου επιδείξατε πραγματικά μια πραγματική αδελφοσύνη και αποδείξατε ότι όλα είναι εφικτά όταν δουλεύουμε μαζί. Γι' αυτό, σας είμαι αιώνια ευγνώμων και ο καθένας από εσάς αξίζει μόνο το καλύτερο. Σας ευχαριστώ.

Ιβάν».

Το παίρνω το ποστ και το τρίβω στη μούρη όσων άμπαλων διατρανύνουν ότι καταλαβαίνουν ποδόσφαιρο και τους φαίνονται περιττές έννοιες όπως "κλίμα, ψυχολογία, αποδυτήρια, ομοιογένεια, χημεία, δέσιμο".
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Ιβαν!
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

obanebane έγραψε:Μπράβο ρε Νορβηγε, νιώθεις,καλή συνέχεια και να διαφημίζεις τον ΠΑΟΚ όπου και να είσαι.

Αρα; θα πάρει παραπάνω από μια εβδομάδα να ξεχάσεις το όνομα του και ότι έπαιξε στον ΠΑΟΚ;

........

Στο καλό φίλε και πάντα να έχεις μια φανέλα του ΠΑΟΚ όπου και να βρίσκεσαι.....
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Κάτσε δυο λεπτά μην φύγεις ακόμα, μπορεί να χρειαστείς τελικά :D :lol:
Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

Αντίο Ιβάν ! Καλή επιτυχία στην καριέρα σου !!
“Έξαψη παντού όταν σε βλέπω…”
Άβαταρ μέλους
aivas19
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Δημοσίευση από aivas19 »

Ευχαριστουμε Ιβαν, καλη συνεχεια πρωταθλητη!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

...και καλή τύχη όπου κι αν πας!
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

WeWillRockYou έγραψε:Κύριος ήρθε, κύριος (και πρωταθλητής) φεύγει.
Να είναι καλά το παλικάρι και καλή συνέχεια στην καριέρα του :pano:
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ήταν μια από τις πρώτες επιλογές της μπαλαδόφατσας του Μπότο. Άγνωστο αν ο Πορτογάλος υπερτίμησε τις δυνατότητες του Νάσμπεργκ ή υποτίμησε το επίπεδο του ΠΑΟΚ και της Σουπερλίγκ. Σε κάθε περίπτωση φάνηκε από νωρίς ότι ο Νορβηγός δεν ανήκε σε αυτό το επίπεδο και το κατάλαβε και ο ίδιος, παρόλα αυτά δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα και έδινε το 100% των δυνατοτήτων του όποτε χρειάστηκε. Φεύγει πρωταθλητής και μάλιστα έχοντας συμμετοχή στο παιχνίδι που έκρινε τον τίτλο. Καλή συνέχεια στην καριέρα του
Μπιζίμ ΠΑΟΚ

Ασπρόμαυρος Χάρτης : https://www.paokworldmap.gr
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
obanebane έγραψε:Μπράβο ρε Νορβηγε, νιώθεις,καλή συνέχεια και να διαφημίζεις τον ΠΑΟΚ όπου και να είσαι.

Αρα; θα πάρει παραπάνω από μια εβδομάδα να ξεχάσεις το όνομα του και ότι έπαιξε στον ΠΑΟΚ;

........

Στο καλό φίλε και πάντα να έχεις μια φανέλα του ΠΑΟΚ όπου και να βρίσκεσαι.....

Όχι τον έχω ξεχάσει ήδη, της πλάκας παίχτης.
Μπράβο για τις δηλώσεις του είπα.
Εξυπνακισμοι όχι σε εμένα ρε καρπουζα.
Ξέρω τι λέω και τι έχω γράψει.
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

Απλά Καλή συνέχεια στην νέα σου ομάδα και ευχαριστούμε που δεν έκατσες πάνω στο συμβόλαιο και προτίμησες να φύγεις ελεύθερος στη νέα σου ομάδα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ήρθε για αντικαταστατης του Κρεσπο φυσικά δεν ήταν γι αυτό το επίπεδο αλλά όποτε έπαιζε έδινε αυτό που μπορούσε χωρίς να δημιουργήσει ποτέ θέμα

Καλή συνέχεια Ιβάν
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”