Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Βλέπω την περυσινή τετράδα στην άμυνα: Κεντζιόρα, πίσω του ο Έκονγκ (όσο υπήρχε). Αριστερό στόπερ ο Κούλιε , πίσω του ο Μιχαηλίδης. Πέμπτος ο Νασμπερκ, τον οποίο δεν θα αναλύσω.
Βλέπω την φετινή: Πρώτος ο Κεντζιόρα (πίσω του ο Θυμιάνης). Αριστερό στόπερ ο Κόλεϊ (πίσω του ο Μιχαηλίδης). Πέμπτος ίσως κάποιος από τον ΠΑΟΚ Β.
Άρα ποια είναι τα ερωτήματα; Πρώτον αν είναι ο Θυμιάνης καλύτερος του Έκονγκ (αλήθεια μπορεί να είναι χειρότερος;) και φυσικά εάν ο Κόλεϊ θα είναι ο αντί Κούλιε, που εγώ θεωρώ πως θα είναι σε ικανοποιητικό βαθμό.
Δεξιά έχεις Όττο και Σαστρε και ξεφορτώθηκες το βαρίδιο Λύρατζη.
Αριστερά έχεις Μπάμπα και Γκόμεζ, ο οποίος δύσκολο να είναι χειρότερος από τον ορισμό της μετριότητας Ράφα.
Στα χαφ η περυσινή τετράδα (αφού ο Μάρκος Αντόνιο ήταν τρεις μήνες έξω) ήταν ο Μεϊτέ, ο Σβαμπ, ο Οζντόεφ και ο Τσιγγάρας. Η φετινή τετράδα είναι ο Μπακαγιόκο, ο Καμαρά, ο Σβαμπ και ο Οζντόεφ. Έφερες δηλαδή τον παικταρά Καμαρά και τον Μπακαγιόκο , ο οποίος στα μάτια μου δεν είναι μεγαλύτερο στοίχημα από ότι πέρυσι ο Μεϊτέ.
Μεσοεπιθετικά δεν το συζητώ καν. Τάισον, Αντρίγια, Ντεσπόντοφ, Ντέλιας, Σορετίρε,Μουργκ.
Και φορ πέρυσι είχες εναν (Τόμας), φέτος έχεις τρεις (Τόμας, Τσάλοφ, Τισουντάλι).
Να προστεθεί σε αυτά και ο Βιεϊρίνια που μπορεί να δώσει ανάσες και στα εξτρέμ και στα μπακ. Να προστεθεί και το γεγονός πως ο Όττο παίζει και αριστερά στην άμυνα.
Στα μάτια μου το ρόστερ αναβαθμίστηκε. Ναι αν είχαμε ένα στόπερ ακόμη θα ήμουν πιο σίγουρος. Αλλά και πάλι μια χαρά είμαστε.
Βλέπω την φετινή: Πρώτος ο Κεντζιόρα (πίσω του ο Θυμιάνης). Αριστερό στόπερ ο Κόλεϊ (πίσω του ο Μιχαηλίδης). Πέμπτος ίσως κάποιος από τον ΠΑΟΚ Β.
Άρα ποια είναι τα ερωτήματα; Πρώτον αν είναι ο Θυμιάνης καλύτερος του Έκονγκ (αλήθεια μπορεί να είναι χειρότερος;) και φυσικά εάν ο Κόλεϊ θα είναι ο αντί Κούλιε, που εγώ θεωρώ πως θα είναι σε ικανοποιητικό βαθμό.
Αριστερά έχεις Μπάμπα και Γκόμεζ, ο οποίος δύσκολο να είναι χειρότερος από τον ορισμό της μετριότητας Ράφα.
Στα χαφ η περυσινή τετράδα (αφού ο Μάρκος Αντόνιο ήταν τρεις μήνες έξω) ήταν ο Μεϊτέ, ο Σβαμπ, ο Οζντόεφ και ο Τσιγγάρας. Η φετινή τετράδα είναι ο Μπακαγιόκο, ο Καμαρά, ο Σβαμπ και ο Οζντόεφ. Έφερες δηλαδή τον παικταρά Καμαρά και τον Μπακαγιόκο , ο οποίος στα μάτια μου δεν είναι μεγαλύτερο στοίχημα από ότι πέρυσι ο Μεϊτέ.
Μεσοεπιθετικά δεν το συζητώ καν. Τάισον, Αντρίγια, Ντεσπόντοφ, Ντέλιας, Σορετίρε,Μουργκ.
Και φορ πέρυσι είχες εναν (Τόμας), φέτος έχεις τρεις (Τόμας, Τσάλοφ, Τισουντάλι).
Να προστεθεί σε αυτά και ο Βιεϊρίνια που μπορεί να δώσει ανάσες και στα εξτρέμ και στα μπακ. Να προστεθεί και το γεγονός πως ο Όττο παίζει και αριστερά στην άμυνα.
Στα μάτια μου το ρόστερ αναβαθμίστηκε. Ναι αν είχαμε ένα στόπερ ακόμη θα ήμουν πιο σίγουρος. Αλλά και πάλι μια χαρά είμαστε.
Γιατί ρε φίλε να το κλείσουμε; στήριξη στην ομάδα και μετά τους ποιο άφησε ο Λουτσεσκου φαίνεται η ποδοσφαιρική παίδια που κατέχει με τις ηλιθιότητες που πασάρουν ΑΡΔ και ΑΡΔοσάιτ η ομάδα θα πάρει παίχτη εκεί που χρειάζεται είναι 100% σίγουρο απλά θα είναι για να παίζει στην SupaLeague εσύ γιατί δεν στηρίζεις το υπάρχον roster και την χαρά ποίοι δηλώθηκαν για το EuropaLeague; 1-2 maximum θα πάρουμε έχουμε χρόνο....Mitsospaoki4 έγραψε:Να το κλείσουμε το τοπικ;
- Jean Valjean
Odi έγραψε:Βλέπω την περυσινή τετράδα στην άμυνα: Κεντζιόρα, πίσω του ο Έκονγκ (όσο υπήρχε). Αριστερό στόπερ ο Κούλιε , πίσω του ο Μιχαηλίδης. Πέμπτος ο Νασμπερκ, τον οποίο δεν θα αναλύσω.
Ποιός λογικός άνθρωπος μπορεί να διαφωνήσει;
Αρχικα σε ενα βαθμο τον αδικουμε καθως ειχε και καλα παιχνιδια,βασικος και στις 3 προκρισεις του καλοκαιριου και σε 4 νικες στους ομιλους.Αλωστε μην ξεχναμε τι λεγαμε για τον Κετζιορα πριν το δευτερο μισο του πρωταθληματος.Οι περισσοτεροι ουτε ζωγραφιστο δεν ηθελαν να τον βλεπουν.Ο Λουτσεσκου μια χαρα τον υπολογιζε τον Εκονγκ και φανηκε ακομα και φετος οταν ξεκινησε βασικος στα 2 πρωτα παιχνιδια.black_star_ninja έγραψε:Βασικος ήταν μεχρι το Γεναρη (γιαυτο και πηρε περιπου 20 αγωνες). Για το αναντικαταστατος εχω πολλες ενστασεις. Μη μου πεις οτι ενιωθες ασφαλεια οταν επαιζε;joshua έγραψε:Για κάποιο λόγο σε μερικούς έχει μείνει η εντύπωση πως περσι ο Ενκονγκ δεν έπαιζε ενώ μέχρι τον Γεναρη που έφυγε ήταν βασικος και αναντικαταστατος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 05 Σεπ 2024, 08:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ότι θα φτάναμε στις 5/9 και θα προτιμούσα να μην έχει φύγει ο Έκονγκ έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν θα το πίστευα ποτέ μου.
- ΑποστόληςΑ
Λίστα Β: Φίλων, Γκούμας, Κωττάς, Μοναστηρλής, Ρούμιαντσεβ, Σμυρλής, Τασιούρας.psykoman έγραψε:Απ την λιστα Β ξερει κανεις τα παιδια να μας δωσει πληροφοριες;
1. Ο Ταξιάρχης Φίλων (16.03.2005) είναι το πουλέν μου, καθότι κατάγεται από τα Αρβανιτοχώρια της Βοιωτίας, όπως και η γυναίκα μου. Παίζει δεξί μπακ και στόπερ. Το δεύτερο παρ' όλο που δεν είναι ψηλός (1,77), αλλά έχει καλό άλμα. Για μένα από τους καλύτερους και μεγάλη μου ελπίδα για καλή καριέρα στην πρώτη ομάδα.
2. O Κώστας Γκούμας (12.03.2005) είναι 10ρι. Γνωστός από τις ομάδες υποδομής μας, διεθνής κλπ. Πέρυσι έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ με τον ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Μακεδονικό. Για να δούμε αν θα ξεπεράσει τελικά τον Πέλκα (η προηγούμενή μου ελπίδα ήταν ο Χατζηστραβός, αλλά δεν το κατάφερε).
3. Ο Δημήτρης Κωττάς (14.01.2005) έχει ύψος 1,90 και παίζει στόπερ. Τον έφερε πρόωρα ο PG στον ΠΑΟΚ Β από την Κ19 πριν δύο σεζόν, καθώς η β΄ ομάδα έπαιζε με τρία stoppers. Πέρυσι με τον Αλεξιάδη δεν πολυέπαιξε, ειδικά στην αρχή.
4. Ο Δημήτρης Μοναστηρλής (22.03.2004) είναι διεθνής τερματοφύλακας. Με ύψος 1,92 έχει πολλά προσόντα, περιμένουμε όμως να δούμε την εξέλιξή του.
5. Ο Victor Rumyantsev (10.07.2004) είναι αριστεροπόδαρο 8ρι, όπως και ο κατά 2 έτη μεγαλύτερός του Γρόσδης, που ωστόσο δεν εξελίχτηκε ιδιαίτερα. Ο Βίκτωρας έχει και την Ελληνική και τη Ρωσική υπηκοότητα.
6. Ο Λάμπρος Σμυρλής (12.07.2004) είναι γνωστό εξτρέμ, διεθνής και περιμένουμε να τον δούμε στην πρώτη ομάδα.
7. Ο Λευτέρης Τασιούρας (01.03.2004) είναι δεξί μπακ, που παίζει και αριστερά, όταν ο Ταξιάρχης αγωνίζεται δεξιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 05 Σεπ 2024, 08:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια παρακληση μονο προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αν ειναι να γινει προσθηκη μην το κανετε λυσσα σας ικετευω. Μην το φτασετε μεχρι 11/9 στις 23¨59.
Εξαλου τωρα ολα τα χαρτια της τραπουλας ειναι ανοικτα με οποιον πατε να διαπραγματευτειτε
"Αυτος θα ειναι ο ρολος σου, Ευρωπη δεν υπαρχει κλπ κλπ κλπ"
Αν ειναι να γινει προσθηκη μην το κανετε λυσσα σας ικετευω. Μην το φτασετε μεχρι 11/9 στις 23¨59.
Εξαλου τωρα ολα τα χαρτια της τραπουλας ειναι ανοικτα με οποιον πατε να διαπραγματευτειτε
"Αυτος θα ειναι ο ρολος σου, Ευρωπη δεν υπαρχει κλπ κλπ κλπ"
Μεγάλο όνομα δε μπορούσε/μπορει να έρθει γιατί δε θα μπορούσε να μπει στη λίστα χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες, δεκτό. Μετά, δανεικό από μεγάλο πρωτάθλημα πάλι παρόμοιο πρόβλημα θα είχες γιατί δε θα το δεχόταν να μείνει έξω. Το μόνο που βλέπω σαν πιθανότητα είναι είτε μεγάλος σε ηλικία με εμπειρία τύπου restart που αρέσουν στην ομάδα ή κάτι από πιο μικρή ομάδα με πιθανή εξέλιξη τύπου λαβράκι. Λιάβας θα έλεγα είναι ένας και σίγουρα το χάφ της Καλλιθέας, τον είδα σε δυο ματς μάγκες αυτός θα φύγει σίγουρα για πολλά λεφτά ο Diba.
*και εγώ αλλά το ίδιο ήλπιζα και για τον Samatta.Mīngus έγραψε:Ότι θα φτάναμε στις 5/9 και θα προτιμούσα να μην έχει φύγει ο Έκονγκ έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν θα το πίστευα ποτέ μου.
Εγω ελπιζω αυτοι που εφεραν Γκομεζ,Σορετιρε ακομα και τον μικρο Κολομβιανο να εχουν αντιστοιχες προτασεις για στοπερ και χαφ αν και δεν νομιζω οτι ψαχνουμε χαφ. Μην μας φορτωσουν καμια μετριατζα χωρις τη παραμικρη προοπτικη μονο και μονο ως μπαλωμα.
Συμφωνώ με ότι έγραψες sotos γράμμα προς γράμμα.sotos26 έγραψε:Μεγάλο όνομα δε μπορούσε/μπορει να έρθει γιατί δε θα μπορούσε να μπει στη λίστα χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες, δεκτό. Μετά, δανεικό από μεγάλο πρωτάθλημα πάλι παρόμοιο πρόβλημα θα είχες γιατί δε θα το δεχόταν να μείνει έξω. Το μόνο που βλέπω σαν πιθανότητα είναι είτε μεγάλος σε ηλικία με εμπειρία τύπου restart που αρέσουν στην ομάδα ή κάτι από πιο μικρή ομάδα με πιθανή εξέλιξη τύπου λαβράκι. Λιάβας θα έλεγα είναι ένας και σίγουρα το χάφ της Καλλιθέας, τον είδα σε δυο ματς μάγκες αυτός θα φύγει σίγουρα για πολλά λεφτά ο Diba.
Το ιδιο μαλλον θα προτιμουσε και ο Λουτσεσκου για αυτο και οπως ειπαν φιλοι δεν τρελαθηκε με την αποχωρηση.Οταν βεβαια 1 μυριο συμβολαιο και 1 μυριο πωληση το αντικαθιστας με τον Θυμιανη,προφανως καποιοι αλλοι ξετρελαθηκαν.Mīngus έγραψε:Ότι θα φτάναμε στις 5/9 και θα προτιμούσα να μην έχει φύγει ο Έκονγκ έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν θα το πίστευα ποτέ μου.