Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Δεν έχει ΚΑΜΙΑ λογική να φέρουν αυτό το ..... στην ομάδα.JohnAba99 έγραψε:Απόκτηση Μανωλά έχει "λογική" μόνο άπαξ και αποκτηθεί εδώ και τώρα, προκειμένου να δηλωθεί στη λίστα άρον άρον, μιας και θέσεις Ελλήνων έχουμε διαθέσιμες. Ενδεχόμενο απόκτησής του από τη 01:00 και μετά δεν έχει ίχνος λογικής.
ΚΑΜΙΑ
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Rene συγγνώμη αλλά νομίζω είναι εντελώς λάθος προσέγγιση αυτό που λες για την Ευρώπη και νομίζω ότι πλέον έχουν καταλάβει την αξία κάθε βαθμού στην Ευρώπη για τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο επόμενη χρονιά.renegade έγραψε:Η ομάδα πήγε και έπαιξε απέναντι σε μια ομάδα που έχει το 1/4 του μπάτζετ μας με 10/11 από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα. Το ότι έπαιξε στο 30% από αυτό που έπαιζε δύο μήνες πριν δεν ευθύνεται καμία μη μεταγραφική ενίσχυσηTolaros έγραψε:Δε θα έλεγα ότι το έδειξαν κιόλας. Πάλι χωρίς φορ πήγαμε και μειον το Σουαλιό.renegade έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβε κ ο τελευταίος ότι για την διοίκηση δύο πάνω δύο κάτω βαθμοί στο Γιουρόπα δεν έχουν μεγάλη διαφορά.
Ο μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς λιγκ κ μοναδικό ποθημενο
Άμα κυνηγάμε με τέτοια μανία τους μεγάλους στόχους ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πικρα,μεγαλη πικρα...Απο που να το πιασει και που να το αφησει κανεις...Η ιδια ομαδα περσι, βαση προγραμματισμου και απαιτησεων προπονητη, ειχε στο ροστερ 5 στοπερ και 5 χαφ,ανεξαρτητως του αν καποιοι εξ αυτων δεν ειχαν την πορεια που περιμεναμε.Τις ιδιες απαιτησεις ειχε και φετος ο προπονητης καθως σε συνεντευξεις επεσημανε την αναγκη να αντικατασταθουν οσοι εφυγαν κανοντας αναφορα ακομα και στον Νασμπεργκ...Αντι αυτου καποιοι στη ΠΑΕ ζηλευοντας αυτα που εχουν γραφτει και εδω μεσα αποφασισαν οτι αφου πηραμε πρωταθλημα χωρις να παιξουν ιδιαιτερα ενα στοπερ και ενα χαφ γιατι να πληρωνουμε φετος 2 εξτρα συμβολαια. Αυτο ειναι βιασμος της ποδοσφαιρικης λογικη και το ποδοσφαιρο τιμωρει...
Υ.Γ Οποιος αποφασισε χτες βραδυ να κατσει ξανα στο τραπεζι με τη Καλιαρι πρεπει να απομακρυνθει η να μην ξανασχοληθει με τα του αγωνιστικου...
Υ.Γ Οποιος αποφασισε χτες βραδυ να κατσει ξανα στο τραπεζι με τη Καλιαρι πρεπει να απομακρυνθει η να μην ξανασχοληθει με τα του αγωνιστικου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 04 Σεπ 2024, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σιγά μη συζητάμε με Μανωλά. ΑΡΔια θα είναι, ούτε καν προτάθηκε, ούτε καν ρωτήσαμε.
Ολόσωστο και το είπα πρώτος ότι και Μεϊτέ να είχαμε θα σερνόταν και αυτός.renegade έγραψε:Η ομάδα πήγε και έπαιξε απέναντι σε μια ομάδα που έχει το 1/4 του μπάτζετ μας με 10/11 από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα. Το ότι έπαιξε στο 30% από αυτό που έπαιζε δύο μήνες πριν δεν ευθύνεται καμία μη μεταγραφική ενίσχυσηTolaros έγραψε:Δε θα έλεγα ότι το έδειξαν κιόλας. Πάλι χωρίς φορ πήγαμε και μειον το Σουαλιό.renegade έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβε κ ο τελευταίος ότι για την διοίκηση δύο πάνω δύο κάτω βαθμοί στο Γιουρόπα δεν έχουν μεγάλη διαφορά.
Ο μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς λιγκ κ μοναδικό ποθημενο
Άμα κυνηγάμε με τέτοια μανία τους μεγάλους στόχους ...
Αλλά εδώ μιλάμε για τη διοίκηση και το πόσο ενίσχυσε την ομάδα για να πετύχει το μεγάλο στόχο που λες ότι έχει θέσει. Καθόλου.
Γιατί από αρχές Ιουνίου και φορ ψάχναμε και το Μεϊτέ θέλαμε να μείνει. Και δεν κατάφερε τίποτα. Άσχετα αν αγωνιστικά πάλι τον τρώγαμε.
Ούτε μια στο εκατομμύριο, εκτός αν βγάζουν Μανωλα επειδή δεν θα πάρουν κανένα.
Γνωστό κόλπο.
Γνωστό κόλπο.
Είστε τρελοί ρε;
Πείραμα θέλετε να κάνετε πόσο γρήγορα βουτάει ένας οργανισμός σε εσωστρέφεια;
ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ;;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ;; ΠΟΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ;
Πείραμα θέλετε να κάνετε πόσο γρήγορα βουτάει ένας οργανισμός σε εσωστρέφεια;
ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ;;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ;; ΠΟΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ;
- Montrealiotis
Εγώ ΝΟΜΙΖΩ ότι έχω εντοπίσει το πρόβλημα στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Καμία εμπιστοσύνη από τον Ιβαν και φοβικό σύνδρομο από τους υπαλλήλους του. Αγοράζονται παίκτες και ξοδεύονται χρήματα σε περιπτώσεις που μπορούν να δικαιολογήσουν το κόστος τους στον Ιβαν, για αυτό και ξοδεύονται χρήματα χωρίς πλάνο. Για αυτό δεν υπάρχει συγκεκριμένο μπατζετ το οποίο μοιράζεται σύμφωνα με τος ανάγκες της ομάδας. Μπόρεσαν να πείσουν τον Ιβαν για Τισουνταλι και Τσαλοφ να δώσει 5+ εκατομμύρια, μπόρεσαν να τον πείσουν να δώσει παραπάνω χρήματα για τον χ Ζιγκο (αν περνούσαμε τσου λου) αλλά όχι να δώσει 200 χιλιάρικα ή όσα είναι παραπάνω, για τον χατζηδιακο και τον Βιετεσκα. Ο Ιβαν τους λέει βρείτε μου παίκτες και εγώ θα πληρώσω, αλλά αν τα σκατωσετε η ευθύνη δίκη σας. Εν μέρει είναι δικαιολογημένο γιατί κατά καιρούς πολλά παλτά φόρτωθηκαν στον Ιβαν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι, η προχωράμε πολύ αργά.
πρωτοι εδω μεσα γραψαμε, οτι πρεπει να εισαι τρελος για να διαπραγματευτεις με την καλιαρι...
και διαπραγματευτητκαμε...γιατι ειμαστε τρελοι
και διαπραγματευτητκαμε...γιατι ειμαστε τρελοι
Ναι, αυτό έχει απόλυτη λογική.obanebane έγραψε:Ούτε μια στο εκατομμύριο, εκτός αν βγάζουν Μανωλα επειδή δεν θα πάρουν κανένα.
Γνωστό κόλπο.
Και δεν το πιστεύω ότι το λέω αλλά μακάρι να είναι το κλασικό κολπάκι.
Μακάρι..
-
Ο Μανωλας περα απο ολα τα αλλα ειναι και τεραστιο παλτο πλεον. Δεν υπαρχει καμια λογικη να ασχοληθεις μαζι του.
Montrealiotis έγραψε:Εγώ ΝΟΜΙΖΩ ότι έχω εντοπίσει το πρόβλημα στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Καμία εμπιστοσύνη από τον Ιβαν και φοβικό σύνδρομο από τους υπαλλήλους του. Αγοράζονται παίκτες και ξοδεύονται χρήματα σε περιπτώσεις που μπορούν να δικαιολογήσουν το κόστος τους στον Ιβαν, για αυτό και ξοδεύονται χρήματα χωρίς πλάνο. Για αυτό δεν υπάρχει συγκεκριμένο μπατζετ το οποίο μοιράζεται σύμφωνα με τος ανάγκες της ομάδας. Μπόρεσαν να πείσουν τον Ιβαν για Τισουνταλι και Τσαλοφ να δώσει 5+ εκατομμύρια, μπόρεσαν να τον πείσουν να δώσει παραπάνω χρήματα για τον χ Ζιγκο (αν περνούσαμε τσου λου) αλλά όχι να δώσει 200 χιλιάρικα ή όσα είναι παραπάνω, για τον χατζηδιακο και τον Βιετεσκα. Ο Ιβαν τους λέει βρείτε μου παίκτες και εγώ θα πληρώσω, αλλά αν τα σκατωσετε η ευθύνη δίκη σας. Εν μέρει είναι δικαιολογημένο γιατί κατά καιρούς πολλά παλτά φόρτωθηκαν στον Ιβαν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι, η προχωράμε πολύ αργά.
Συμφωνώ.. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι αυτοί οι υπεύθυνοι μεταγραφικού σχεδιασμού. Αυτοί που μια πείθουν και μια δεν πείθουν τον Ιβαν. Ονόματα έχουν;
Όντως αυτή η επιμονή με την Κάλιαρι δείχνει προχειρότητα και σπασμωδικές κινήσεις.
Για τον Μανωλά, τρεις ώρες πρίν την δήλωση της λίστας,τον θέλω.Εαν έρθει με αυτήν την προϋπόθεση,θα το κάνω γαργαρα και δεν θα τον βρίσω.Εαν είναι να μην δηλωθεί στην Ευρώπη, από τις 01.01 δεν θέλω ούτε να ξανακουσω για αυτόν.
Για τον Μανωλά, τρεις ώρες πρίν την δήλωση της λίστας,τον θέλω.Εαν έρθει με αυτήν την προϋπόθεση,θα το κάνω γαργαρα και δεν θα τον βρίσω.Εαν είναι να μην δηλωθεί στην Ευρώπη, από τις 01.01 δεν θέλω ούτε να ξανακουσω για αυτόν.
- Σουριναμέζος
Αν αποκτηθεί ο Μανωλάς πριν την 01:00 θα φάτε ξύλο από τον Μπάρλοου, αν αποκτηθεί μετά την 01:00 θα φάτε ξύλο από τον Μπάρλοου, τον Λέβινγκστον και τον Τσέκο μαζί