Ισχύει για Μανωλά ;prist64 έγραψε:ΩΝΣΓ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Bane όταν ο προπονητής είπε έχουν φύγει δυο είχαν φύγει πράγματι δυο. Μετά όμως έφυγε και τρίτος.obanebane έγραψε:Tolaros έγραψε:Πόσο σίγουροι είστε ότι θα πάρουμε γενικά παίκτη έστω και εκτός λίστας?
Ούτε εγώ είμαι σίγουρος,απλά το ότι δεδομένα πάλεψαν του Χατζηδιάκου και ότι ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει 2 στοπερ και έχουμε πάρει 1,με αυτή τη λογική θα πάρουν.
Έστω έναν φθηνό παίχτη με 400-500 χιλιάρικα για να βγει η σεζόν.
Έναν τέτοιο πιστεύω θα φέρουν,εκτός αν έχουν σχέδιο για κάποιον μικρό από τους δικούς μας,που γράφουν κάποια παιδιά εδώ μέσα.
Εγώ δεν έχω άποψη, δεν έχω δει κανέναν από τους μικρούς.
Και ήρθε μόνο ένας.
Από κει και πέρα στόπερ των 400-500Κ ήταν ο Νασμπεργκ. Άμα είναι να φέρουν τέτοιο τι τον άφησαν να φύγει. Ας κρατούσαν το Νορβηγό που ήξερε και την ομάδα. 10-15 ματς θα στα έδινε πάλι με αδύναμους αντιπάλους.
Γενικά, άμα είναι να φέρουν νέο Νασμπεργκ ας μην φέρουν κανένα.
Ας πάρει ευκαιρίες ο Θυμιανης και ας ανεβάσουν κανα μικρό από την ομάδα.
Δεν ξέρω ρε σείς πάντως, δεν θα χαρακτηρίσω κανένα στην διοίκηση. Το αποφεύγω.
Αλλά αυτά που έγιναν στα στόπερ φέτος δεν έχουν λογική, δηλαδή ψάχνω από κάπου να πιαστώ, να βρω κάτι που με κάνει να πω «να γι’ αυτό έγινε ότι έγινε» και πραγματικά δεν βρίσκω.
Δε θα έλεγα ότι το έδειξαν κιόλας. Πάλι χωρίς φορ πήγαμε και μειον το Σουαλιό.renegade έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβε κ ο τελευταίος ότι για την διοίκηση δύο πάνω δύο κάτω βαθμοί στο Γιουρόπα δεν έχουν μεγάλη διαφορά.
Ο μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς λιγκ κ μοναδικό ποθημενο
Άμα κυνηγάμε με τέτοια μανία τους μεγάλους στόχους ...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Όχι ρε κερατάδες να μην πάρετε τον Μανωλά . Είχαμε έναν Τζαβέλα και αμάν κάναμε να διώξουμε το απόστημα με τις ύποπτες αποδόσεις . Καλύτερα παιδί από κ19 και ΠΑΟΚΒ ή ακόμα καλύτερα Λιαβα με 800αγορα . Ακόμα και ο Καλογερόπουλος του Βόλου ή Βαφεας είναι προτιμότερο . ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Τετ 04 Σεπ 2024, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WeWillRockYou
Συγνώμη αλλά αν υπήρχε ένας τρόπος να ξενερώσεις τον κόσμο μετά την περσινή σεζόν, είναι σίγουρα το να ανακοινώσεις έναν Μανωλά τώρα.
Πιο εύκολα χωνεύται το απλώς αποτύχαμε και θα πάμε με Κώττα-Φίλων για συμπλήρωμα, παρά να φέρεις το παιδί της οικογένειας Μαρινάκη στην Τούμπα.
Δεν έχει καμία λογική καν να συζητιέται το συγκεκριμένο όνομα, που πέρα από το εξωαγωνιστικό, δεν έχει να προσφέρει και τίποτα αγωνιστικά.
Πιο εύκολα χωνεύται το απλώς αποτύχαμε και θα πάμε με Κώττα-Φίλων για συμπλήρωμα, παρά να φέρεις το παιδί της οικογένειας Μαρινάκη στην Τούμπα.
Δεν έχει καμία λογική καν να συζητιέται το συγκεκριμένο όνομα, που πέρα από το εξωαγωνιστικό, δεν έχει να προσφέρει και τίποτα αγωνιστικά.
Αν πάρουν τον Μανωλά εμένα να με συμπαθάτε αλλά προσωπικά θα αναθεωρήσω την σχέση μου με την ομάδα για όσο καιρό φορά την φανέλα με τον δικέφαλο αυτό το σίχαμα.
Μην τολμήσετε, απλά..
Μην τολμήσετε, απλά..
-
Αν πάρουν τον ακατανόμαστο σημαινει ότι υπάρχει τρύπημα στην ομάδα, καλύτερα με θυμιανη σεντερ μπακ ακόμα και βασικό που τον (πιστεύω κιόλας) παρα τον ακατανόμαστο
Πραγματικά αυτή τη στιγμή ο Μανωλάς είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει τέτοια αντίδραση . Ακόμα και ο κουρμπελης μπροστά του είναι αρνάκι .
- john4serres
WeWillRockYou έγραψε:https://x.com/NicoSchira/status/1831393733436436584
#PAOKFC have opened talks to try to sign Kostas #Manolas as a free agent. #transfers
Πριν από 15 λεπτά

Απόκτηση Μανωλά έχει "λογική" μόνο άπαξ και αποκτηθεί εδώ και τώρα, προκειμένου να δηλωθεί στη λίστα άρον άρον, μιας και θέσεις Ελλήνων έχουμε διαθέσιμες. Ενδεχόμενο απόκτησής του από τη 01:00 και μετά δεν έχει ίχνος λογικής.
ποιον ευαγγελο περιμενουμε?prist64 έγραψε:εσυ τι περιμενεις,τα 12...Ευαγγελια?pilotos έγραψε:Θα πέσει πολύ βρισιμο....;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Δεν υπάρχει καμία λογική φίλε. Είναι μεγαλύτερη ξεφτίλα το να πάρουμε τον Μανωλά παρα το ότι θα πάμε με 3+1 σεντερ μπακ στην ΕυρώπηJohnAba99 έγραψε:Απόκτηση Μανωλά έχει "λογική" μόνο άπαξ και αποκτηθεί εδώ και τώρα, προκειμένου να δηλωθεί στη λίστα άρον άρον, μιας και θέσεις Ελλήνων έχουμε διαθέσιμες. Ενδεχόμενο απόκτησής του από τη 01:00 και μετά δεν έχει ίχνος λογικής.
Η ομάδα πήγε και έπαιξε απέναντι σε μια ομάδα που έχει το 1/4 του μπάτζετ μας με 10/11 από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα. Το ότι έπαιξε στο 30% από αυτό που έπαιζε δύο μήνες πριν δεν ευθύνεται καμία μη μεταγραφική ενίσχυσηTolaros έγραψε:Δε θα έλεγα ότι το έδειξαν κιόλας. Πάλι χωρίς φορ πήγαμε και μειον το Σουαλιό.renegade έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβε κ ο τελευταίος ότι για την διοίκηση δύο πάνω δύο κάτω βαθμοί στο Γιουρόπα δεν έχουν μεγάλη διαφορά.
Ο μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς λιγκ κ μοναδικό ποθημενο
Άμα κυνηγάμε με τέτοια μανία τους μεγάλους στόχους ...