Miles έγραψε:Άρα εγώ μπαίνω, ενώ Δραμινός και Αποστόλης όχι.giapas έγραψε:Ναι αλλά λέει καθαρά Man United fans only.
Μπες εσύ κ απόλαυσε, την 3αρα που θα τους ρίξουμε.
Πιστεύω να έχετε, τον μάγο Ολλανδός, αλλιως σφιξαμε.
Miles έγραψε:Άρα εγώ μπαίνω, ενώ Δραμινός και Αποστόλης όχι.giapas έγραψε:Ναι αλλά λέει καθαρά Man United fans only.
Πως το αγορασες? ειχες account στο site πριν την κληρωση? Ψαχτηκαμε και εμεις με τα hospitality αλλα τρωμε πορτα γιατι το account δημιουργηθηκε μεταγενεστετα.gika έγραψε:Αγόρασα hospitality πριν μια ώρα και χρησιμοποίησα κανονικά το όνομα μου. Στα terms and conditions αναφέρει ότι επιτρέπονται away team supporters as long as they don't wear clothes with the colours of the away team (scarfs are forbidden as well) and they behave respectfully.
Αν μου το ακυρώσουν θα σας πω, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
giapas έγραψε:Τώρα που δε πήραμε αμυντικό , δε θα πάω το μετάνιωσα.
Λέω να πάω σε κάποιο εκτός έδρας του Ολυμπιακού φέτος, έχει κάνει πολύ καλύτερο σχεδιασμό από εμάς και θα πάω να τους επιβραβεύσω.
Εγώ έκανα λογαριασμό πριν την κλήρωση (μια ώρα πριν), αλλά βλέπω ότι για να πάρω εισιτήριο πρέπει να πληρώσω την ετήσια συνδρομή (lite 35£).gika έγραψε:Αγόρασα hospitality πριν μια ώρα και χρησιμοποίησα κανονικά το όνομα μου. Στα terms and conditions αναφέρει ότι επιτρέπονται away team supporters as long as they don't wear clothes with the colours of the away team (scarfs are forbidden as well) and they behave respectfully.
Αν μου το ακυρώσουν θα σας πω, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Εσύ για σπάσιμο στους ντόπιους να φωνάξεις, "ζήτω η Leeds, για τον Αποστόλη ρε γαμώτο!"Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το θέμα είναι να βρισκόμαστε σε θύρα διπλανή με τη θύρα φιλοξενουμένων.