Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)
- PAOK LEME!!!
- ContrerasPablo
Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)
Δεν ξερετε σε λεω να μιλατε
Δεν ξερετε μπουγατσα τι θα πει
Δεν ξερετε σουβλακι να ζητατε
Και της μαμας σας το ****
http://liveole.tk/
Δεν ξερετε μπουγατσα τι θα πει
Δεν ξερετε σουβλακι να ζητατε
Και της μαμας σας το ****
http://liveole.tk/
Ο Φωτακης μπορουσε την πασα στην τελευταια φαση.. τραβαει τον παικτη πολυ καλα ο βιερινια και ειναι μιση πασα...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!

-
Δυστυχως μεχρι να φαμε το γκολ ημασταν τραγικοι!Ισως μας βγει σε καλο γιατι η ομαδα ξυπνησε καπως και καταφερε να ισοφαρισει!Η νοοτροπια που ειχαμε μεχρι να δεχθουμε το γκολ ηταν ομαδος β εθνικης!Σναουτσνερ και Σαβινι κατα την αποψη μου επισης τραγικοι!Τι να το κανω που ειναι καλυτεροι αμυντικα οταν δεν μπορουν να αλλαξουν 2-3 μπαλιες της προκοπης η να κρατησουν ψυχραιμα μπαλα!Το γκολ προηλθε απο την αδυναμια αυτη του Σαβινι!Θα προτιμουσα Μουν η Αραμπατζη και Λινο!Ουτως η αλλως παιζουμε που παιζουμε αμυντικα τουλαχιστον τα μπακ να μπορουν να βοηθησουν στην αναπτυξη!Επισης θα προτιμουσα Βιτολο αντι Σορλεν που φαινεται σκασμενος και παρα πολυ αργος!Οπως και να χει απλα η αποψη μου ειναι αυτη και δεν αλλαζει τιποτα.Απο κει και περα το καλυτερο σεναριο για μας θα ειναι να σκοραρουμε πρωτοι γυρω στο 60-70 και μετα φουλ αμυνα κι ο Θεος βοηθος!Το χειροτερο να δεχθουμε γκολ μετα το 70 μιας και η ομαδα μετα το 70 εχει δειξει οτι παρουσιαζει σημαδια κοπωσης και δυσκολα θα μπορεσει να πετυχει γκολ για να μην πω οτι πιο πιθανο θα ειναι να φαμε!Το θεμα ειναι να το πιστεψουμε!!!Να μπουν οι παικτες στο β και να πουν παμε να κερδισουμε!Δεν θελω να ξαναδω τη νοοτροπια του πρωτου 30λεπτου!και κατι τελευταιο!Φωτακη δοκιμασε το ποδι σου αγορι μου!Εχεις το καλυτερο σουτ απο τους Ελληνες παικτες!!!Αιντε παικταρα μου!!!Παμε γερα!Βιειρινα εσυ παικτουρα!!!!!!! 

Άντε ΠΑΟΚαρα παίξε και για μας που δουλεύουμε και δεν μπορούμε να το δούμε!!!! :ugeek:

- PAOK LEME!!!
Ιβιτς μακραν ο καλυτερος κοφτης του βαζελου... :whatever:
Aδερφέ διαφωνώ 100%....
Πέρα απ το πόσο βοήθησε στην όποια επιθετική μας λειτουργία, σκέψου και το γεγονός ότι δεν έχεις και πολλές επιλογές.... Εκτός αν ξαναδούμε τον Κοντρέρας στην κορυφή....
Πέρα απ το πόσο βοήθησε στην όποια επιθετική μας λειτουργία, σκέψου και το γεγονός ότι δεν έχεις και πολλές επιλογές.... Εκτός αν ξαναδούμε τον Κοντρέρας στην κορυφή....

-
Νοβι διαφωνεις?Εγω απλα δινω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κυριο Σαντος!!!Γεια σας...
- PAOK LEME!!!
πουτανας γιος κατσουρανης 2ο γκολ.
Και ο Σαντος βγαζει Κουτσια και βαζει Μουν....
Νοβι συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε... Εγω δε βλεπω καμμια βοηθεια στην επιθεση. Αντιθετως εχω μετρησει 4-5 φασεις για καλη επιθεση που χαλασε μεχρι τωρα
Και ο Σαντος βγαζει Κουτσια και βαζει Μουν....
Νοβι συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε... Εγω δε βλεπω καμμια βοηθεια στην επιθεση. Αντιθετως εχω μετρησει 4-5 φασεις για καλη επιθεση που χαλασε μεχρι τωρα
- ContrerasPablo
ΟΧΙ ΡΕ ******
τον μουν μεσα?τον ιβιτσ επιθεση?τον παπζογλου μεσ?&*^(Ο%&#$#%
τον μουν μεσα?τον ιβιτσ επιθεση?τον παπζογλου μεσ?&*^(Ο%&#$#%
-
Δυο μεγαλες ευκαιριες απο τον βαζελο απο λαθη του Σαβινι και παλι!!!Μουν μεσα στη θεση του Κουτσιανικουλη???χαχαχαχαχαχαχαααα...Παπαζογλου αντι Φωτακη(να γινει ακομη πιο αργη η ομαδα βεβαια)????ΧαχαχαχααααααΚαταφεραμε και μας κερδισανε οι ανυπαρκτοι!Αει σιχτιρ ρε....
Εγώ δεν πρόκειται να κράξω... Σε αναλύσεις θα μπώ, αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο ντέρμπυ που έχουμε παίξει...
Αδικη κάρτα, αλλά μέχρι στιγμής δεν επηρεάζει και πολύ... Ωραίο κοουτσάρισμα ο Σάντος... Ωραίος ο Κρέσιτς όσο χρείαστηκε...
Αδικη κάρτα, αλλά μέχρι στιγμής δεν επηρεάζει και πολύ... Ωραίο κοουτσάρισμα ο Σάντος... Ωραίος ο Κρέσιτς όσο χρείαστηκε...
Οσο για την αλλαγή Μουν- Κουτσια...
Εγινε μετά την είσοδο του Λέτο... Ο Κουτσια δεν έκανε και πολλά παραπάνω στην επίθεση απο ότι ο Μουν. Επίσης ο Μουν θα μπορούσε να βοηθήσει τον Σνάουτσνερ καλύτερα απο ότι ο Κουτσια στην αντιμετόπιση του Λέτο...
Εγινε μετά την είσοδο του Λέτο... Ο Κουτσια δεν έκανε και πολλά παραπάνω στην επίθεση απο ότι ο Μουν. Επίσης ο Μουν θα μπορούσε να βοηθήσει τον Σνάουτσνερ καλύτερα απο ότι ο Κουτσια στην αντιμετόπιση του Λέτο...
- ContrerasPablo
- ContrerasPablo
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ τωρα αρχιζει το κραξιμο