+1 Λαγκαβούλιν σε απανωτα σφηνακιαkass4 έγραψε:Πάμπλο,
Εγώ σε θέλω κουρεμένο και φρεσκοξυρισμένο
Μια ιδέα πιο αδύνατο και πιο χαμογελαστό
Επίσης κάθε Κυριακή να μου φέρνεις τις εφημερίδες σπίτι γιατί βαριέμαι να βγαίνω
Κατά τα άλλα είσαι γκράν παιχτούρα και σε πάω πολύ
5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
- ContrerasPablo
καλα πλακα κανεις?ειναι αργος μαλλιας και δεν ειναι στα 26 για να τον πουλησεις για ταλεντοnovito έγραψε:Πάμπλο δε σε θέλω να βγάζεις ασσίστ, αλλά να πατάς περιοχή......

τεσπα και σημερα φοβερος ο γκαρσια
Στα θετικά του ότι αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο στις προκλησεις του Λετο στο τελος... Παμπλο ολοι ξερουμε (και ισως θα θελαμε) οτι ησουν ετοιμος να τον πλακωσεις οποτε 2 φορες μπραβο που κρατηθηκες...!
Οταν εχεις παιξει με ζινταν..μπεκαμ.. ραουλ.. κτλπ κτλπ.. ο Λετο οχι γατακι.. ουτε σπουργιτακη δεν ειναι!
Τιμη και δοξα στον μεγαλο Παμπλο!
Τιμη και δοξα στον μεγαλο Παμπλο!
- Pegasus1589
Έλεγα ότι ήθελα Βερόν και όντως ο Γκαρσία έβγαλε μπαλιά αλά Βερόν. Σκύλος μαύρος και πάνω απ'όλα ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ.
Ομαδα που λεει - θελει να κανει πρωταθλητισμο οχι στα λογια αλλα στην πραγματικοτητα πρεπει να χει πολλους τετοιους παικτες και εμεις δεν εχουμε....
Δεν έχει μόνο τα απίστευτα ποδοσφαιρικά χαρίσματα..
Έχει και χαρακτήρα νικητή..
Δεν σταματά να παλεύει..
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΥΛΑΡΑ!!
Έχει και χαρακτήρα νικητή..
Δεν σταματά να παλεύει..
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΥΛΑΡΑ!!
Ρε παιδιά ο άνθρωπος δεν υπάρχει!!! Είναι αργός και παρ'όλ' αυτά τους ρίχνει τρελό δούλεμα στο κέντρο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να επαναλαμβανουμε συνεχεια για το ποσο τεραστιο παιχτης ειναι...ο παμπλο δεν εχει τπτ να μας αποδειξει...μιλαει η καριερα του απο μονη της...ειναι ενα καλο παραδειγμα ομως για να μαθουμε οτι καμια φορα πρεπει να το βουταμε στον εγκεφαλο πριν μιλησουμε(μηδενος εξαιρουμενου βαζω και την παρτη μου μεσα)...ο νοων νοειτο...
- Pegasus1589
"Άντε δώστε τον στην Ανκαραγκουτσού με 300 χιλιάδες τον παλιοσαλάκα με τις αποβολές και τα νεύρα του"Sera4 έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να επαναλαμβανουμε συνεχεια για το ποσο τεραστιο παιχτης ειναι....