Βαγγέλης Μαργαρίτης - Τεχνικός Διευθυντής

Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: 11. Βαγγέλης Μαργαρίτης

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Αρχηγέ μην το σκέφτεσαι, σταμάτα φέτος όσο είσαι καβάλα στο αλογο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Aν σταματήσει, ποιος θα είναι αρχηγός του χρόνου; Θα μείνει ο Σχίζας;

Θα μείνει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενό.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Πολύ σφιγμένος βγήκε!
Θα περίμενα πιο χαλαρό στυλ..
Και βέβαια μια αναφορά στην απόφαση του Λυκογιαννη..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έτσι είναι γενικά.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Απαντάω εδώ για να μην είμαι οφφ τόπικ στις μεταγραφές:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν χειροκροτήθηκε με βάζελο;

Επίσης, ας κάνει ο Χατζόπουλος του χρόνου στην προετοιμασία πχ ένα φιλικό προς τιμήν του. Όχι φανέλες κτλ απαραίτητα, αλλά είναι ο αθλητής με τις περισσότερες συμμετοχές στο μπάσκετ πλέον.
Εννοώ να χειροκροτηθεί στο τελευταίο του παιχνίδι ξέροντας (ο ίδιος και ο κόσμος) ότι αποσύρεται.

Όπως και με τον Μπάνε, μου βγαίνει αυτόματα μια πίκρα γιατί θυμάμαι μόνο τις στενάχωρες στιγμές, δηλαδή που δεν πήρε εκείνη την κούπα στον τελικό, αλλά να μη βρίζουμε την κυρία με τη σφυρίχτρα γιατί θα νευριάσει και θα φύγει απ'το γήπεδο (όχι το οακα ή το σεφ, από τα άλλα φεύγει), ή το άλλο ματς πάλι με τα πράσινα σιχάματα που ο ίδιος έστειλε στην παράταση με το ρημπάουντ μετά τη χαμένη βολή, αλλά στην παράταση για 1'' έχασε τον Γιάνκοβιτς από μπέρδεμα στο σκρην και φάγαμε το τρίποντο, πόσο ΠΑΟΚ πια ρε Βαγγέλη.

Θα κάνω καλύτερο δακρύβρεχτο ασπρόμαυρο σεντόνι όταν ανακοινωθεί επίσημα η αποχώρηση του παίκτη που με έκανε να έχω στην ντουλάπα πλέον τις φανέλες του life coach και να πηγαίνω στο γήπεδο μόνο με το 11 στην πλάτη.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

"Μετά από 24 χρόνια επαγγελματικής πορείας στα παρκέ, ήρθε η ώρα αυτό το κεφάλαιο να κλείσει για εμένα.

Ήταν μία πορεία γεμάτη όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, όλες σημαντικές, καθώς μέσω αυτών ωρίμασα και έγινα ο άνθρωπος που είμαι σήμερα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα και ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου πέρασα τα περισσότερα χρόνια αυτής της μοναδικής διαδρομής.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα από το ξεκίνημα της καριέρας μου και όλους τους συμπαίκτες, που μαζί αγωνιστήκαμε αλλά και μοιραστήκαμε επιτυχίες, αποτυχίες, αγωνίες, τραυματισμούς, όνειρα και πολλές όμορφες στιγμές εντός και εκτός γηπέδων. Όλα αυτά τα χρόνια γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και έκανα φίλους για μία ζωή.

Ένα ευχαριστώ και στους φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα για τον τρόπο με τον οποίο εξέφραζαν τα συναισθήματα τους προς το πρόσωπο μου. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία.

Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μητέρα και στα αδέρφια μου, που έκαναν τόσες θυσίες για εμένα ώστε να μπορέσω να ακολουθήσω αυτήν την πορεία.

Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω το μάνατζέρ μου Μηνά Τουκμενίδη, με τον οποίο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μου επαγγελματικό συμβόλαιο πορευτήκαμε μαζί και αναπτύξαμε μία πραγματική σχέση φιλίας.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σύζυγο μου Βασιλική, που με ακολούθησε σε όποια ομάδα και αν πήγα, με στήριξε σε όποια απόφαση και αν πήρα και ήταν δίπλα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή που πέρασα. Και βεβαίως μου έδωσε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας, τον γιο μας, για τον οποίο έπαιζα τα τελευταία χρόνια.

Βαγγέλης Μαργαρίτης"

Κόσμημα για τον σύλλογο, να είσαι πάντα γερός και δυνατός σε ότι και αν κάνεις. Είσαι μια από τις διαχρονικές σημαίες του τμήματος Μπάσκετ του ΠΑΟΚ και για πάντα στην καρδιά των μπασκετόφιλων.
Τα σέβη μου και τις ευχές μου για ότι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Respect!

Αρχηγέ σε ευχαριστούμε για όλα!
Εμβληματική παρουσία, και όχι μόνο στα αγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Δε θα πάρει ποτέ την αναγνώριση που του αξίζει από την πλατιά μάζα του κόσμου δυστυχώς

Όπως και να χει ο αρχηγός ήταν κόσμημα για την ομάδα και ιστορική μορφή

Τον ευχαριστούμε για όλα
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μας στάθηκες στα δύσκολα. Σε αγαπάμε αρχηγέ μας! Να είσαι πάντα καλά, εσύ και η οικογένειά σου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Στο Πανθεον. Πολυ ψηλα. Διπλα στα ιερα τερατα.
Για ενα σωρο λογους και ας μην ειναι αγωνιστικοι
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ευχαριστουμε για την μεγαλη προσφορα του στο τμημα
Τα ρεκόρ του ειναι σχεδον αδυνατον να ξεπεραστουν
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Να εισαι υγιης και χαρουμενος, αρχηγε.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ. Είχαμε την τύχη να δούμε το πάθος σου να ξεχειλίζει στο γήπεδο. Κόσμησες τον Σύλλογο με την παρουσία σου, τίμησες το έμβλημα και ίδρωσες την φανέλα όσο λίγοι. Εμείς οι ελάχιστοι που σε βλέπαμε ως στήριγμα του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, σε αποχαιρετάμε με τιμή.

ΠΑΟΚ
-billios-

Δημοσίευση από -billios- »

Το κεφάλι ψηλά - το βλέμμα χαμηλά
Ταπεινός και υπερήφανος
Γνήσιος αρχηγός
Υγεία και κάθε ευτυχία σου εύχομαι
Σ ευχαριστούμε για όλα
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη Μαργαρίτη αρχηγέ μας για την προσφορά σου στον ΠΑΟΚ. Πάντα μπροστά και πολύτιμος. Ήσουν ο συνδετικός κρίκος στην ομάδα όλα τα χρόνια. Ήσουν αυτό το κάτι από το οποίο μπορούσε να πιαστεί ο ΠΑΟΚΣΗΣ και να δεθεί με την ομάδα μπάσκετ. Τίμησες την φανέλα και μπαίνεις επάξια δίπλα στα ιερά τέρατα του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Σου εύχομαι κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Ελπίζω να παραμείνεις κοντά στην ομάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”