Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
O Kωττας ουτε στον ΠΑΟΚ Β δν εχει παιξει καλα καλα,δεν καταλαβαινω γιατι τοσος ντορος γυρω απο το ονομα του...εγω τον θυμαμαι στη κ17 που ηταν αμυντικο χαφ παντως,και μεσα σε2 χρονια τον γυρισαν κεντρικο αμυντικο επειδη ειναι ψηλος δλδ ειναι φουλ απειρος ακομα για αυτη τη θεση...ας κανει μια γεματη χρονια στον ΠΑΟΚ Β και βλεπουμε..Αν πεις να προωθησεις ενα παιδι ως next big thing για αυτη την θεση ας προωθησουν τον Μπαταουλα 18 χρονων,1.95 και χτιστο σωμα η εξελιξη του Κουλιερακη...Οσοι παρακολουθουν κατλαβαινουν για τι ταλεντο μιλαμε....
Αν φτασαμε 4 Σεπτεμβριου για να παρακαλαμε την Καλιαρι για εναν δανεικο που αποριψαμε πριν κατι μηνες μπορουμε να παραδεχθουμε ολοι ακομα και οι πιο αισιοδοξοι οτι αλλη μια χρονια κατι δεν πηγε καλα,δεν ειναι κακο ουτε μας κανει λιγοτερο ΠΑΟΚτσηδες....
Αν φτασαμε 4 Σεπτεμβριου για να παρακαλαμε την Καλιαρι για εναν δανεικο που αποριψαμε πριν κατι μηνες μπορουμε να παραδεχθουμε ολοι ακομα και οι πιο αισιοδοξοι οτι αλλη μια χρονια κατι δεν πηγε καλα,δεν ειναι κακο ουτε μας κανει λιγοτερο ΠΑΟΚτσηδες....
Τώρα μιλάμε σοβαρά για "παίκτη" Κάργα; Γελάει όλο το Κιλκίς. Ο παίκτης βύσμα που κάθε χρόνο άλλαζε ομάδα; Μιλάμε ο ορισμός του αμπαλου. Απορώ πως έφεραν αυτό το παιδί στον ΠΑΟΚ. Κάθε αθλητής έχει ελπιδαfidel έγραψε:Θυμιανης vs Καργας...JohnDag έγραψε:Τον έχω δει τον αγώνα Αποστολή.
Όπως είδα και με εμάς που μάζευαν 5αρες.
Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι είναι άλλο το παίζω στον Πανσερραϊκό και άλλο παίζω στον ΠΑΟΚ.
Άλλες απαιτήσεις, άλλη πίεση, άλλος τρόπος παιχνιδιού, γενικά καμία σχέση. Απειρα τα παραδείγματα παικτών που έκαναν καλές χρονιές σε μικρές ομάδες και δεν έπιασαν ποτέ στον ΠΑΟΚ.
Η στατιστική δείχνει ότι 99 στις 100 περιπτώσεις τέτοιων μεταγραφών πήγαν άπατες.
Στα απειρα παραδείγματα πιο χαρακτηριστικό από του Καργα δεν υπάρχει γιατί είναι και πρόσφατο.
Την χρόνια πριν έρθει στον ΠΑΟΚ έκανε καταπληκτική χρόνια, ήταν σχεδόν σε όλες τις αμυντικές κατηγορίες μέσα στους 5 πρώτους του πρωταθλήματος.
Τα νούμερα του ήταν τόσο καλά που είχαν ανεβεί μέχρι και άρθρα του στυλ «δεν γίνεται ο Καργας με τέτοια χρόνια να μην πάει σε μεγάλη ομάδα».
Το τι έγινε όταν ήρθε σε εμας το είδαμε.
Το να περιμένουμε ότι ένας 23χρονος με 23 συμμετοχές καριέρας σε επίπεδο Α’ Εθνικής αποτελεί σίγουρη λύση ώστε να επωμιστεί τον ρόλο του 2ου δεξιού Σέντερ μπακ σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ το θεωρω υπέρμετρα αισιόδοξο έως ανεδαφικό.
Και όχι ο 2ος δεξί στόπερ δεν είναι απλά ένας αναπληρωματικός. Είναι μέρος του rotation με σοβαρές πιθανότητες να χρειαστεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή βασικός σε μια τιμωρία ή έναν τραυματισμό.
Αυτή η θέση πρέπει να καλυφθεί με παίκτη που έχει την δεδομένη εμπειρία και ποιότητα που απαιτείται σε μια ομάδα πρωταθλητισμού όπως ο ΠΑΟΚ.
Διεθνής με ολες τις μικρες εθνικες ομαδες vs 0 συμμετοχές
Στα 21 του καλύτερος παικτης της Football league vs στα 21 δεν ειχε καν καθιερωθεί και ακομα ψαχνόταν
23 τον απόκτησες vs 27
Ο Θυμιανης εχει ολα τα χαρακτηριστικά για να ειναι ενα μελος του ροστερ, αν τα καταφέρει να καθιερωθεί και να εχει χρονο συμμετοχής ο χρονος θα το δείξει
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Κανένας δεν μίλησε για Καργα σαν παίκτη.
Απορώ ώρες ώρες αν διαβάζετε τι γράφει ο άλλος ή απλά έχετε στο μυαλό σας προαποφασισμένο τι θα πείτε και απλά ψάχνετε την ευκαιρία να το «πετάξετε».
Ο Καργας χρησιμοποιήθηκε σαν παράδειγμα παίκτη μικρής ομάδας που ήρθε μετά από εξαιρετική χρόνια σε μεγάλη ομάδα και πάτωσε.
Το ποιος είναι ο Καργας το ξέρουμε και αν δεν ξέραμε το μάθαμε κατά την θητεία του στον ΠΑΟΚ.
Απορώ ώρες ώρες αν διαβάζετε τι γράφει ο άλλος ή απλά έχετε στο μυαλό σας προαποφασισμένο τι θα πείτε και απλά ψάχνετε την ευκαιρία να το «πετάξετε».
Ο Καργας χρησιμοποιήθηκε σαν παράδειγμα παίκτη μικρής ομάδας που ήρθε μετά από εξαιρετική χρόνια σε μεγάλη ομάδα και πάτωσε.
Το ποιος είναι ο Καργας το ξέρουμε και αν δεν ξέραμε το μάθαμε κατά την θητεία του στον ΠΑΟΚ.
Αν δούμε το που έχουν καταλήξει παίκτες που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ πρόσφατα όπως ο Νασμπεργκ,Νινουα,Κουαλιατα,Φελίπε,Ζαμπα ακόμα και Ράφα που ήταν τιμιος και πολλοί άλλοι καταλαβαίνω γιατί η ομάδα είναι προσεκτική στις κινήσεις της... Το ότι ψάχνουμε αντικαταστάτη του Εκονγκ 9 μήνες είναι άλλο θέμα βέβαια,δε θα δικαιολογήσω την κωλυσιεργία
Edit: περιμένω το έρχεται και υπογράφει ακόμη βέβαια,μέχρι τελευταία στιγμή γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Edit: περιμένω το έρχεται και υπογράφει ακόμη βέβαια,μέχρι τελευταία στιγμή γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Καλημέρα σε όλους. Όλοι έχουμε τις αγωνίες μας για τις μετεγγραφές και ειδικά για την τετράδα των στόπερ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είμαστε σίγουροι ότι ο Χατζηδιακος θα έμπαινε στη λίστα σήμερα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ. Εγώ δεν νομίζω ότι θα έμπαινε οποίο στόπερ ερχόταν για να μοιραστεί τα παιχνίδια με τον Κεντζιορα. Εκτός εάν ερχόταν καλύτερος παίκτης και έμενε έξω ο Κεντζιορα! Επειδή οι περισσότεροι λέμε ότι ο Παναθηναϊκός κάνει τις καλύτερες μεταγραφές φέτος και έδωσε 20 εκατομμύρια...για δείτε λίγο στην ευρωπαϊκή του λίστα πόσα στόπερ έχει; Είχε δηλώσει 3 και νομίζω 3 θα δηλώσει και τώρα . Ιγκανσον, Γεντβαι και Σεκεφενλτ! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο John που τα ψάχνει περισσότερο. Ας είμαστε ψύχραιμοι και να πιστέψουμε στην ομάδα μας.
Hayate θες να δεις λίγο πόσους τέτοιους έχουν οι άλλοι τρεις διεκδικητές;
Καλά ειδικά ο γαύρος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.
Οι αποτυχημένες μεταγραφές είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει ομάδα, από την Μάντσεστερ Σιτυ μέχρι τον Παναργειακό, που να μην έχει τέτοιες.
Και σε κάθε περίπτωση το «είμαι προσεκτικός στις κινήσεις μου για να μειώσω την πιθανότητα αποτυχίας» δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το «έχω μείνει με 3 στόπερ για να βγάλω τρεις διοργανώσεις ενώ ήξερα εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον ότι θα αποχωρήσουν 3 στόπερ».
Καλά ειδικά ο γαύρος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.
Οι αποτυχημένες μεταγραφές είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει ομάδα, από την Μάντσεστερ Σιτυ μέχρι τον Παναργειακό, που να μην έχει τέτοιες.
Και σε κάθε περίπτωση το «είμαι προσεκτικός στις κινήσεις μου για να μειώσω την πιθανότητα αποτυχίας» δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το «έχω μείνει με 3 στόπερ για να βγάλω τρεις διοργανώσεις ενώ ήξερα εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον ότι θα αποχωρήσουν 3 στόπερ».
-
Αν μας ενδιαφέρει η Ευρώπη, θα πρέπει να θυσιάζεται ίσως λίγο η ποιότητα και να γίνεται μεγαλύτερη επένδυση σε Έλληνες τουλάχιστον για πάγκο. Ναι, ίσως μέτριοι για πρωταθλητισμό ο Θυμιάνης, ο Λιάβας, ο Λύρατζης, ο Τσιγγάρας (τυχαία ονόματα) αλλά αναγκαστικά θα χρειαστούν. Τερματάδες στην μετα-Κοταρσκι εποχή θα πρέπει να είναι Ελληνες (ακόμα κλαίω για Μανδα).
12 φορές έπαιξε στόπερ πέρυσι. 11 πρωτάθλημα και 1 κύπελο. Ο Τοσκ είπε όλη τη χρονιά έπαιξε στοπερ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πέρυσι στον Πανσερραϊκό, όσες φορές είδα, στόπερ έπαιζε.Logistis έγραψε:Τοσκιτσης:
"Ο Θυμιανης παίζει δεξι στόπερ. Αυτό έπαιξε πέρσι ολο τον χρόνο. Μπορει να πάει στην Ευρώπη με 4ο τον Θυμιάνη και να πάρει εναν για Ελλάδα."
Ο θυμιανης λέει έπαιξε όλο τον χρόνο δεξί στόπερ ενώ όλη του την ζωή έχει 16 συμμετοχές ως στόπερ.
Αυτό είναι το επίπεδο της αθλητικης δημοσιογραφιας
φακ λοτζικ
https://www.transfermarkt.gr/konstantin ... aison=2023
Tolaros έγραψε:Εν τω μεταξύ όλοι λέτε για το Θυμιάνη και κανείς δε λέει για το Μιχαηλίδη που δεν έχει βγάλει ποτέ χρονιά χωρίς κανά δυο θλάσεις.
Καλομάθαμε με τον Κούλιε που ήταν τανκ πέρσι.

στόπερ έπαιζε πέρσι. Αν δεις στο link σου οι γεμάτες συμμετοχές του είναι ως στόπερ και είναι οι 12 που αναφέρεις + καναδυό ως χαφ. Οι υπόλοιπες είναι ολιγόλεπτες.Logistis έγραψε:12 φορές έπαιξε στόπερ πέρυσι. 11 πρωτάθλημα και 1 κύπελο. Ο Τοσκ είπε όλη τη χρονιά έπαιξε στοπερ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πέρυσι στον Πανσερραϊκό, όσες φορές είδα, στόπερ έπαιζε.Logistis έγραψε:Τοσκιτσης:
"Ο Θυμιανης παίζει δεξι στόπερ. Αυτό έπαιξε πέρσι ολο τον χρόνο. Μπορει να πάει στην Ευρώπη με 4ο τον Θυμιάνη και να πάρει εναν για Ελλάδα."
Ο θυμιανης λέει έπαιξε όλο τον χρόνο δεξί στόπερ ενώ όλη του την ζωή έχει 16 συμμετοχές ως στόπερ.
Αυτό είναι το επίπεδο της αθλητικης δημοσιογραφιας
φακ λοτζικ
https://www.transfermarkt.gr/konstantin ... aison=2023
-
joshua έγραψε:Για να λεμε και καμια λαλακια ο Ταχιροβιτς ειναι ακομα διαθεσιμος..
Το ίδιο και ο Μichut. Δεν το βλέπω να κινούμαστε για τέτοιες περιπτώσει όμως.
Φίλε Λουκά δεν συμφωνώ μαζί σου. Εκτός από κάποια λίγα ακραία και υπερβολικά ποσταρίσματα, όλα τα υπόλοιπα έχουν από αρκετό εως πολύ ενδιαφέρον και είναι καλογραμμένα, κόσμια και με πολύ εμπεριστατωμένες και χρήσιμες για όλους μας απόψεις, αλλά και με μπόλικο χιούμορ ενίοτε. Για να μην πω και για τις πολυτιμες πληροφορίες και γνώσεις που μεταφέρουν πολλοί και δεν τις βρίσκεις πουθενά αλλού.Το επίπεδο συζήτησης εδώ μέσα είναι πολύ ψηλό, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σοσιαλ (βαιπερ, Χ, ινστα κλπ) όπου κυκλοφορούν και γράφουν αμέτρητα σκουπίδια, κι όπου η υποκουλτούρα κυριαρχεί κι έχει διαβρώσει τα πάντα.loukas karadimos έγραψε:επειδη ο ψυχισμος μου δεν αντεχει να διαβασει ολον αυτον τον χειμαρο μιζεριας, μπορει κανας καλος χριστιανος να απαντησε λιτα στο αν ειχαμε καμια εξελιξη στις δυο θεσεις που ποναμε?
Υπάρχουν μέλη εδώ μέσα που εχουν πολύ ουσιαστικό και περιεκτικό λόγο με πολύ σοβαρά και ενδιαφέροντα επιχειρήματα. Ακόμα και τις τελευταίες 2 μέρες που επικρατεί μια μεγάλη ένταση - απόλυτα δικαιολογημένη κατ εμε - ακόμα και τώρα εγώ χαίρομαι να διαβάζω τα παιδιά εδω μέσα, ακόμα κι αν οι απόψεις τους πολλές φορές είναι εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους. Σημασία δεν έχει μόνο αυτό που λές αλλα και ο τρόπος που το λες.
Εσύ τώρα μιλάς για χείμαρο μιζέριας. Θεωρώ ότι το ποστ σου είναι απόλυτα υπερβολικό και ακραίο.
- Σουριναμέζος
Σε ένα παράλληλο σύμπαν σήμερα βγαίνει το άρθρο :
Βιετέσκα ο 6ος
Ο Πολωνός στόπερ θα γίνει ο 6ος ποδοσφαιριστής που ακολουθεί το ... σύνηθες δρομολόγιο Σαρδηνία - Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια μετά τους Μπράνταριτς, Ολίβα, Ντεϊόλα, Μαρίν και Χατζηδιάκο. Επισφραγίζοντας πως οι σχέσεις τον δύο συλλόγων παραμένουν εξαιρετικές.
Βιετέσκα ο 6ος
Ο Πολωνός στόπερ θα γίνει ο 6ος ποδοσφαιριστής που ακολουθεί το ... σύνηθες δρομολόγιο Σαρδηνία - Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια μετά τους Μπράνταριτς, Ολίβα, Ντεϊόλα, Μαρίν και Χατζηδιάκο. Επισφραγίζοντας πως οι σχέσεις τον δύο συλλόγων παραμένουν εξαιρετικές.
- loukas karadimos
ευχαριστω πολυSpecial 4 έγραψε:Αν εξαιρέσεις μια φημολογία για τον Πολωνό στόπερ Βιετέσκα της Καλιαρι, ουδέν νεότερονloukas karadimos έγραψε:επειδη ο ψυχισμος μου δεν αντεχει να διαβασει ολον αυτον τον χειμαρο μιζεριας, μπορει κανας καλος χριστιανος να απαντησε λιτα στο αν ειχαμε καμια εξελιξη στις δυο θεσεις που ποναμε?