Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από arrwstos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εν τω μεταξύ, όλοι εσείς που καρκινιάζετε τη ψυχή σας με τις μεταγραφές και γουστάρετε αυτή τη τοξικότητα, στο μπάσκετ δεν γουστάρετε να πλησιάσετε γιατί έχει μιζέρια και χρέη ξέρω 'γώ.

Είστε περιπτωσάρες.
Αυτό πάλι πως προκύπτει; Οκ, τις περισσότερες φορές από το 2006 που πηγαίνω στο μπάσκετ είμαστε τρεις και ο κούκος (με αναλαμπές), αλλά πως σκατά συνδέεται αυτό με τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο; Πως η άποψη και η κριτική γίνεται γουστάρισμα της τοξικότητας; Παίζει κάποιος άτυπος διαγωνισμός αυθαίρετου συμπεράσματος; Να εγγραφώ αν είναι, μπορεί και να κερδίσω.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

figurehead4 έγραψε:@arrwstos
Αν απευθύνεσαι σε μένα είπα ξεκάθαρα ότι είμαι βέβαιος πως θα έρθει σέντερ μπακ μέχρι αύριο. Αν το λες για άλλον ΟΚ.

Τα υπόλοιπα που γράφεις τα θεωρώ τελείως άδικα, αλλά ο χρόνος θα δείξει. Δεν θα κάνω τον μάντη για Θυμιάνη και Κόλεϊ, ούτε αν ο Μίχα φτάσει εκεί που μπορεί. Η ομάδα τους διάλεξε πάντως.

Για Θυμιάνη κάνετε όλοι λάθος. Τον φέραμε εξαρχής ως αντί-Νάσμπεργκ με τη σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν. Τον δοκίμασε και σε άμυνα και λιγότερο στο κέντρο στην προετοιμασία. Πριν έρθει λοιπόν ο Μπακαγιόκο και αφού τον ρώτησαν οι αρδ για τη στασιμότητα στις μεταγραφές και τι θα κάνει στα χαφ, είπε στο πλαίσιο του θα παλέψουμε με ο, τι έχουμε (σαν έμμεσο παράπονο) ότι αν χρειαστεί ο Θυμιάνης μπορεί να παίξει και χαφ.
Αν του γινόταν τώρα ή ίδια ερώτηση, θα τον τοποθετούσε πίσω πετώντας και μια σπόντα για τα 3 σέντερ μπακ :D
Του Ραζβάν οι δηλωσεις έχουν πάντα και δεύτερη ανάγνωση.
Το διάβασα ότι είπες ότι είσαι βέβαιος ότι θα έρθει σέντερ μπακ ως αύριο. Ακούω το γεγονός ότι οι απόψεις του Ράζβαν έχουν και δεύτερη και τρίτη ανάγνωση, κατανοώ επίσης ότι προσπαθεί δημόσια να προστατεύει και την ομάδα. Και καλά κάνει. Αν βγει ο κόουτς και πει ότι παιδιά, εγώ είμαι κομπλέ, υπολογίζω τον Θυμιάνη στα στόπερ, για μένα είναι μια χαρά. Πάμε με Θυμιάνη 4ο. Αλλά θα πρέπει να παρθεί χαφ. Αλλά όλο αυτό είναι αβάσιμο γιατί πηγαίναμε μέχρι χθες για Χατζηδιάκο. Θα ήταν έξτρα και αχρείαστη κίνηση;

Όσο για τον Θυμιάνη πραγματικά εκτιμώ ότι θα είναι καλός. Επένδυσε η ομάδα πάνω του και πρέπει να δοκιμαστεί. Αλλά συντηρητικά. Να πάρει παιχνίδια, θα έχει την ευκαιρία του θαρρώ. Είναι κρίμα όμως να βασιστεί σε αυτόν η ομάδα και να σηκώσει βάρος δυσανάλογο του ρόλου για τον οποίο - εκτιμώ εγώ - πως αποκτήθηκε. Και τον Κόλει τον πιστεύω, αλλά είναι μια νέα προσθήκη. Μου αρέσουν πολύ τα χαρακτηριστικά του. Ο Μιχαηλίδης είναι γνωστός, δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένα καλό , κανονικό στόπερ.

Είναι άδικο να τσουβαλιάζεται η καλοπροαίρετη κριτική με το κράξιμο και την γκρίνια.
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

arrwstos έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εν τω μεταξύ, όλοι εσείς που καρκινιάζετε τη ψυχή σας με τις μεταγραφές και γουστάρετε αυτή τη τοξικότητα, στο μπάσκετ δεν γουστάρετε να πλησιάσετε γιατί έχει μιζέρια και χρέη ξέρω 'γώ.

Είστε περιπτωσάρες.
Αυτό πάλι πως προκύπτει; Οκ, τις περισσότερες φορές από το 2006 που πηγαίνω στο μπάσκετ είμαστε τρεις και ο κούκος (με αναλαμπές), αλλά πως σκατά συνδέεται αυτό με τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο; Πως η άποψη και η κριτική γίνεται γουστάρισμα της τοξικότητας; Παίζει κάποιος άτυπος διαγωνισμός αυθαίρετου συμπεράσματος; Να εγγραφώ αν είναι, μπορεί και να κερδίσω.
Έτσι είναι arrwste όπως τα λες.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

arrwstos έγραψε:

Είστε περιπτωσάρες.
Eγώ φίλε μου το έχω ξαναγράψει, από όσους διατυπώνονται αγωνίες για τη στασιμότητα και το ελλειπές για 3 διοργανώσεις ρόστερ, δε βλέπω κανενός είδους τοξικότητα, αχαριστία προς την οικογένεια που διοικεί και λοιπά φαιδρά που έχουν ειπωθεί άμεσα ή έμμεσα. Αντίθετα βλέπω μόνιμες μπιχτές από την αντίθετη πλευρά και μια μόνιμη τάση ισοπέδωσης και εξίσωσης της κριτικής, της απλής καταγραφής των γεγονότων και της ποδοσφαιρικής ανάλυσης του καθενός, σε γκρίνια, τοξικότητα, μιζέρια.

Διανύουμε το τελευταίο 24 ώρο των μεταγραφών και η ομάδα έχει αριθμητικό και ποιοτικό κενό στους κεντρικούς αμυντικούς και σίγουρα ποιοτικό κενό στα κεντρικά χαφ.

Ανεξάρτητα από τη γνώμη του καθενός που είναι προσωπική, το γεγονός ότι έχεις 3 σέντερ μπακ, ενώ μάλιστα γνώριζες πως θα κινηθεί η κατάσταση με τους υπάρχοντες, είναι ΛΑΘΟΣ και ότι είδους σπαθιά και να καταπιεί ο Ραζβάν και η ομάδα και το Europa League να πάρουμε με Θυμιάνη βασικό, δεν παύει να είναι λάθος ότι πας με 3 σέντερ μπακ, συγκεκριμένης δυναμικής σε 3 διοργανώσεις.

Προσωπικά, όπως και όλοι, μέχρι να κλείσει η λίστα ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατόν, ΟΛΟΙ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ και ας πέσει ο καθένας 1000% έξω σε ότι έχει πει!

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Logistis έγραψε:Τοσκιτσης:
"Ο Θυμιανης παίζει δεξι στόπερ. Αυτό έπαιξε πέρσι ολο τον χρόνο. Μπορει να πάει στην Ευρώπη με 4ο τον Θυμιάνη και να πάρει εναν για Ελλάδα."

Ο θυμιανης λέει έπαιξε όλο τον χρόνο δεξί στόπερ ενώ όλη του την ζωή έχει 16 συμμετοχές ως στόπερ.

Αυτό είναι το επίπεδο της αθλητικης δημοσιογραφιας
Πέρυσι στον Πανσερραϊκό, όσες φορές είδα, στόπερ έπαιζε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

DimitrisS έγραψε:Αληθεια τωρα, το "θεαμα" στο τοπικ ειναι αποκρουστικο κατι τετοιες στιγμες.

Τοσο που με κανει να ντρεπομαι που ειμαι μελος και γραφω τις αποψεις μου εδω μεσα.
Ε, όχι δα!
Εδώ μέσα γράφουν άνθρωποι όλων των αποχρώσεων και απόψεων. Με κάποιος θα συμφωνούμε και με κάποιους θα διαφωνούμε. Πολλές φορές θα χάνουμε και το μέτρο. Όλοι μας.
Βλέπουμε όμως ΠΑΝΤΑ τα λάθη μόνο των άλλων και όχι τα δικά μας.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Πάρτε. Παίκτη. Ρε. Γ@μω. Την. Τρέλα. Μου.
Δεν έχετε ούτε μία δικαιολογία. Ούτε μία.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

επειδη ο ψυχισμος μου δεν αντεχει να διαβασει ολον αυτον τον χειμαρο μιζεριας, μπορει κανας καλος χριστιανος να απαντησε λιτα στο αν ειχαμε καμια εξελιξη στις δυο θεσεις που ποναμε?
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

@arrwstos γιατί θα πέσει το βάρος στον θυμιάνη; Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ πήρε και ήρθε για να παίξει, όχι για να μάθει τα μυστικά της μπάλας. Αναπληρωματικός θα είναι, τα ρεπά του Kedziora θα κάνει αν αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας.

Να πω κάτι και γι' αυτό, ακόμη κι αν ο Lucescu έχει δηλώσει οτι τον υπολογίζει για τα χαφ, ε δε γίνεται υπό αυτές τις συνθήκες να μην υπολογίζεται πλέον και για το κέντρο της άμυνας. Υπάρχει πρόβλημα με την ευρωπαϊκή λίστα και θα πρέπει να βρεθούν λύσεις εκ των έσω. Ε όπως το βλέπω εγώ δεν υπάρχει πιο προφανής λύση από το να χρησιμοποιηθεί στην άμυνα ο Θυμιάνης. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δε μπορεί να υπολογίζεται και για το κέντρο. Συμπληρωματικό ρόλο θα έχει έτσι κι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Καλημέρα.

Η φετινή μεταγραφική περίοδος, πρέπει να μας γίνει μάθημα. Εμάς κυρίως.

Όσο η ανεύρεση - ανάδειξη σοβαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται και με βάση το ότι δεν θα αφήσουμε να φύγει ποτέ κάποιος από τους καλύτερους - βασικούς μας παίκτες, εκτός βέβαια αν πουληθεί, ο ΜΌΝΟΣ - τρόπος να γίνουν μεταγραφές, είναι να φύγει κάποιος από τους "ε.. για τριτοτέταρτη επιλογή καλός είναι".

Αυτό πάει προς όσους επέλεγαν να διαφωνήσουν όλο το καλοκαίρι, με κάποιους που εξέφραζαν αντιρρήσεις σχετικά με τη χρησιμότητα παικτών όπως οι: Μουργκ, Οζντόεφ, Μπράντον, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Βιερίνια κλπ.

Δεν γίνεται όπως καταλαβαίνετε να χωρέσουν στο ρόστερ οι βασικοί, συν αυτούς ΚΑΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ να υπάρξει σοβαρή αναβάθμιση. Απλά δεν γίνεται.

Δεν χωράει και ο Οζντόεφ και ο Καμαρά και ο Μπακαγιόκο και ο Μεϊτέ. Τυχαίο το παράδειγμα. Θα πρέπει να δηλωθούν 27 στη λίστα και όχι 17.

Εδώ τώρα τσακωνόμαστε για τη θέση του Μπράντον στην Ευρωπαϊκή λίστα, ενώ έχουμε άλλα 2 φορ μπροστά του.
Τι να λέμε..

Σε λίγες ώρες τελειώνει το μαρτύριο. Άντε καλημέρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

JohnDag έγραψε: Επίσης ο παίκτης έχει μόνο 16 ματς στην καριέρα του ως στόπερ και σε επίπεδο πολύ χαμηλότερο από το επίπεδο του ΠΑΟΚ.
Από που κι ως που θα γίνει 2ος δεξιός στόπερ στον ΠΑΟΚ ο Θυμιανης;
Για δες τον αγώνα Πανσερραϊκός - ΑΕΚ 2-2 σε τι θέση έπαιζε ο Θυμιάνης και τι απόδοση είχε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν δεν βγει κατι προς τα εξω το επομενο διωρο, βαρια τριωρο σφιξαμε...Ολη η Ευρωπη κανει κινησεις,στην Ελλαδα γινεται χαμουλης και εμεις τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ...Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

loukas karadimos έγραψε:επειδη ο ψυχισμος μου δεν αντεχει να διαβασει ολον αυτον τον χειμαρο μιζεριας, μπορει κανας καλος χριστιανος να απαντησε λιτα στο αν ειχαμε καμια εξελιξη στις δυο θεσεις που ποναμε?
Αν εξαιρέσεις μια φημολογία για τον Πολωνό στόπερ Βιετέσκα της Καλιαρι, ουδέν νεότερον
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λίστα καργιολα ο ΠΑΟΚ παναπολα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δεν πάρουμε παίκτη παιδιά , μην σκάτε ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”