Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από markos4 »

Deja vu όλη η φάση των μεταγραφών με το 2021..
περιμέναμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να σκασει η είδηση για κάποια μεταγραφη αφού είχαμε πολλές ελλείψεις και τελικά δεν πήραμε κανέναν.

Και τότε βγήκαν τα ωραία άρθρα από Τζορμπατζογλου και Μήλιο που έλεγαν ότι καλοί παίχτες προτάθηκαν, συμφωνήθηκαν,αλλά όταν πήγε το θέμα στον Σαββίδη, δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη.

Deja vu
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπαρχει μωρε ενα στοπερ διαθεσιμο σε ρωσικη ομαδα? Μονη ελπιδα ειναι να βγει ακρη...
Και κατι ακομα για τον Θυμιανη,μια λεπτομερεια.Ο Θυμιανης δεν ειναι το 4ρτο στοπερ αυτη τη στιγμη.Αυτο θα ισχυε αν ειχαμε 4 στοπερ με την ικανοτητα να παιξουν και τις 2 θεσεις.Εμεις εχουμε 2 αριστεροποδαρους και τον Κετζιορα ο οποιος καθως κυριως ηταν και δεξι μπακ αριστερα δεν μπορει να παιξει.Καπως ετσι ο Θυμιανης ειναι το 2ρο δεξι στοπερ.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Δεν γίνεται ολόκληρος πλανήτης κ να μην βρίσκουμε αντιΧ"διάκο.
Άραγε ο Λου ικανοποιείται με κάποιο θωρηκτό που να μην είναι τόσο καλός στο build up?
Ο,τι Πολωνός έχει έρθει στην Ελλάδα πάντως, πέτυχε.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

sourmenetes έγραψε:Τις μεταγραφές τις τρέχουν η Μαρία με το Γιώργο..τι περιμένεις...

Να φανταστώ ο Σορετιρε ο τισουνταλι και ο Τσαλοφ είναι τα σαπακια...

Ρε πως τα φτιάχνει ο καθένας όπως θέλει...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από τον διαβάζεις σχόλια κ απλά να λες τι είπε ο ένας τι είπε ο άλλος.

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας αναφέρεις την προσωπική σού γνώμη για το που ευθύνεται η αστοχία στην ενίσχυση, αν τη θεωρείς ώστε να κρίνουμε αμφίδρομα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

FreeWatcher έγραψε:Μπαίνεις να διαβάσεις καμιά είδηση κ μετανιώνεις την ώρα κ τη στιγμή. Μιρλα, μιρλα, μιρλα...
Εβγαλαν κ μ@λ@κες τα παιδιά που έδιναν καμια πληροφορια ή κανα παπά να περνάμε καλά κ εμεινε μόνο η φύρα.
Αν δεν μπει όριο αναρτήσεων σωτηρία δεν υπάρχει εδώ μέσα.
Άντε καλη β εθνικη κ καληνύχτα!
Αν γουστάρεις να μπαίνεις εδώ μέσα και να διαβάζεις τα παπατζηλικια ότι ο Μειτε είναι στο πόρτο κάρτας και λοιπές παπαριες, είναι θέμα δικό σου όχι του φορουμ.

Πέντε άνθρωποι εδώ μέσα το έχετε γαμησει στη μιρλα και στο ανάθεμα (όχι εσυ προφανώς).

Είπαμε : Έγκλημα ότι μείναμε με τρία στόπερ. Φτάνει.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

sourmenetes έγραψε:
JohnDag έγραψε:Παιδάκια μου καλά, το καταλαβαίνω ότι η γκρίνια είναι κουραστική, καταλαβαίνω επίσης ότι κάποιοι το παρακάνουν.

Από την άλλη για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ 3 Σεπτεμβρίου, 24 ώρες πριν δηλώσει την λίστα για την Ευρώπη, έχει στο ρόστερ του 4 φορ για μια θέση και 3 στόπερ για 2 να με συμπαθάτε αλλά δεν φταίει ούτε το κλίμα στο φορουμ ούτε ο γκρινιάρης ο κόσμος.
Προφανώς είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 3 ΣΤΌΠΕΡ!

Το να κράζεις τα πάντα και ότι ολοι είναι άχρηστοι και ότι κάνεις δεν ξέρει και ότι όλα τα κόβει η κακιά Μαρία,

ΠΆΛΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ!!

Την Κυριακή κάποιοι αποθεωναν τον Σορετιρε!

Να φανταστώ αυτό δεν το βρήκε η Μαρία και ο Γιώργης!

Οπως θα αποθεωνουν σε λίγο καιρό και το αρ. Μπακ αλλά αυτους τους έφερε άλλος!

Όσο απαράδεκτο είναι να έχεις 3 στόπερ άλλο τόσο είναι να κράζεις για τα πάντα και να τους βγάζεις όλους άχρηστους, την ώρα που όλοι αυτοί έχουν αφεντικό που τους κρίνει και τους έχει βάλει εκεί.

Είπαμε, είναι κουραστική η συνεχιζόμενη και επαναλαμβανόμενη γκρίνια. Δεν το συζητάμε.

Απλά εμένα με καίει η ουσία και όχι αν γκρινιάζουν δυο τρεις στο ΠΑΟΚμανια. Αλλά αυτό αφορά εμένα και πως βλέπω εγώ τα πράγματα.

Από την άλλη καταλαβαίνω ότι είναι κουραστικό για αρκετά μέλη όποτε καλό είναι για την εύρυθμη λειτουργία του φορουμ να πέσουν λίγο οι τόνοι και να κάνουμε υπομονή.

Γενικά, λίγο αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει.

DimitrisS έχεις δίκιο, υπομονή να δούμε τι θα γίνει μέχρι τέλους.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Blackgr4 έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Για όσους δεν έχουν Χ από τον Νίκο μας φρέσκο

Nikos Toskitsis
10 δ
Βιετέσκα: Θέλει να έρθει. Η Κάλιαρι όμως ζητάει απο τον ΠΑΟΚ να τον αγοράσει. Έστω του χρόνου με υποχρεωτική ρήτρα. Δεν νομίζω να ψήνεται ο ΠΑΟΚ με υποχρεωτικές ρήτρες
Μα να μην μας τον χαρίζει..

Καλά ο Τοσκίτσης δεν έλεγε οτι περιμένει την ενεργοποίηση του συμφωνημένης εναλλακτικής του Χατζηδιάκου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Τρί 03 Σεπ 2024, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως δεν πιστευω οτι μιλαμε με τον Πολωνο.Αν ψαχνουμε ,ψαχνουμε κατι αλλο,οχι αυτον.Δεν ειναι δυνατον να μιλας με τη Καλιαρι σχεδον 1 μηνα,αρχικα για τον Πολωνο,στη συνεχεια για τον Χατζηδιακο,να μην τα βρισκεις για τον δευτερο και να επιστρεφεις ξανα μια μερα πριν το τελος για εναν παικτη που ξερεις οτι κοστολογει πιο ακριβα.Τι της ειπαμε δηλαδη? Μηπως τον δινεις τωρα με λιγοτερα? Τα δεδομενα τα ξερεις εδω και καιρο.Δωσε οτι ζηταει η πηγαινε παρακατω...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Josh μαζί σου, δεν έχει καμία λογική η επαναπροσέγγιση σε Wieteska απ’ όπου να το πιάσεις.

Αν μιλάμε με κάποιον (γιατί πλέον δεν είμαι τόσο σίγουρος) θεωρω κι εγώ ότι είναι άλλος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DimitrisS έγραψε:
JohnDag έγραψε:Παιδάκια μου καλά, το καταλαβαίνω ότι η γκρίνια είναι κουραστική, καταλαβαίνω επίσης ότι κάποιοι το παρακάνουν.

Από την άλλη για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ 3 Σεπτεμβρίου, 24 ώρες πριν δηλώσει την λίστα για την Ευρώπη, έχει στο ρόστερ του 4 φορ για μια θέση και 3 στόπερ για 2 να με συμπαθάτε αλλά δεν φταίει ούτε το κλίμα στο φορουμ ούτε ο γκρινιάρης ο κόσμος.
Ρε Τζον μου, εννοειται οτι κανεις δεν ειναι χαρουμενος με το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ ψαχνει εναν ή δυο (;) στο τελος.
Ναι επαναλαμβαινεται και δεν αρεσει καθολου ολο αυτο.

Ας περιμενουμε αρχικα να κλεισουν οι μεταγραφες και να τα πουμε ολα ομορφα και ωραια και κατα δευτερον λεγονται υπερβολικα πραγματα και βλεπουμε και αντιδρασεις υπερβολικες σε ειδησεις και αποψεις που μας κανουν να μοιαζουμε πραγματικα και εκτος πργματικοτητας. Δηλαδη αν διαβασει καποιος μερικα ποστ και μερικες αντιδρασεις θα νομιζει οτι ο Ιβαν πραγματικα δεν δινει καθολου χρηματα και οτι ο ΠΑΟΚ ειναι κανα καφενειο.
Έχεις ξεχάσει ίσως κάτι κατά καιρούς τοποθετήσεις, απόρροια πάντα της άδολης αγάπης προς και αγνής ανησυχίας για την ομάδα, του στυλ "ο Σαββίδης τόσα χρόνια έχει φουσκώσει την προσωπική πανταλόνα από την όλη ενασχόληση με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ" και "πρόκειται περί διαχειριστή και μάλιστα όχι και κανενός αμάν αμάν". Απροπόνητο κομμάτι σε βρίσκω, φίλε. Μεϊτέ θυμίζεις :mrgreen:

Μου φαντάζει σχεδόν απίθανο να μην εξαντληθεί κάθε περιθώριο για να κλείσει κάποιος στην άμυνα. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά όμως και φοβάμαι μη γίνει κανένα απονενοημένο διάβημα, που μας στοιχίσει εν ευθέτω περισσότερο από την πρόσκαιρη ανακούφιση που ενδεχομένως μας προσφέρει. Κακιστα φτάσαμε σε τέτοιο σημείο, εννοείται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 03 Σεπ 2024, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτο το άγχος για την Ευρωπαϊκή λίστα . Αριθμητικά χρειαζόμαστε άλλο ένα στόπερ για όλη την χρονιά . Ο Θυμιανης πρέπει να δοκιμαστεί στα στόπερ έπαιξε στα φιλικά και στόπερ ,εγώ τον πιστεύω . Έχει πολύ καλά προσόντα του λείπουν τα παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ . Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας. Αριθμητικά χρειαζόμαστε και ένα χαφ για την χρονιά. Ας έρθουν οι καλύτεροι σε αυτές τις θέσεις γιατί ο ανταγωνισμός στο Πρωτάθλημα ανεβαίνει ,τα παιχνίδια ακόμα και με τους μικρούς θα είναι δύσκολα. Επίσης πως γίνεται οι δικοί μας παίκτες να είναι σαπακια και των άλλων χρυσάφι ,ενώ δεν είναι ευχαριστημένοι κανείς με τις ομάδες τους. 11 Σεπτέμβρη θα έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ όλων των ομάδων ,τότε θα κάνουμε ταμείο . Και πάλι όμως το γήπεδο θα είναι καθρέφτης των ομάδων . Στο γήπεδο θα είμαι καλύτερος.
kos

Δημοσίευση από kos »

sourmenetes έγραψε:Τις μεταγραφές τις τρέχουν η Μαρία με το Γιώργο..τι περιμένεις...

Να φανταστώ ο Σορετιρε ο τισουνταλι και ο Τσαλοφ είναι τα σαπακια...

Ρε πως τα φτιάχνει ο καθένας όπως θέλει...

Ρόστερ χτίζουν ή βγάζουν γούστα;
Εαν το ρόστερ δεν είναι πλήρες και ισορροπημένο δεν έχουν κάνει σωστά την δουλειά τους.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μανωλας κλεινει Ρομα παλι...ενα τεραστιο ουφφφφ θα τ πω γτ ικανους τους ειχα!!!
Demetre

Δημοσίευση από Demetre »

Logistis έγραψε:Στο τέλος θα μας κάνουν να τρέξουμε στο αεροδρόμιο ακόμα και για τον Μανωλά..... :mrgreen:
Γελάτε με τον Μανωλά αλλά τελικά πάει Ρόμα.......
https://www.gazzetta.gr/football/serie/ ... symfona-me
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

οι φορτσεοι βγαζουν ο εκλεκτός ειναι ο πολωνος και μετά από λιγο οτι υπαρχουν εμποδια
οι 24αρηδες βγαζουν οτι οχι ο πολωνος και δυσκολα θα παρουμε
και οι τουντει δυσκολα ο πολωνος αλλά υπάρχει συμφωνία με αλλον εδω και μερες, που για καποιο λογο δεν το βγαζουν το ονομα

Μιλάμε για δημοσιογραφια επιπεδου ή μηπως κατι αλλο ;; :? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”