Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από theo-drama »

kataramenos5 έγραψε:Pg καλη ευκολια σ οτι κανεις εξω αλλα αυτο που λες, σαν απλο μελος τουλαχιστον ,δυσκολο να το κοψεις.Θα χει μεταγραφες θ ακους για Μειτεστο ΠορτοΚαρρας και δε θα μπαινεις?

Ετσι.

Κι εγώ το σκέφτηκα το κόψιμο, αλλά είναι δύσκολο το ρημάδι....
Μόνο με κάνα μπάνιο μόνιμο, λύνεται το γράψιμο.
Το διάβασμα δύσκολα κόβεται.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Miles έγραψε:Τι τουλάχιστον ως admin; Δεν υπάρχει περίπτωση να μη συνεχίσεις ως απλό μέλος! Δηλαδή θα έχω μόνο τον Δραμινό και τον Αποστόλη να κοροϊδευόμαστε στο "ο κόσμος παίζει μπάλα";

Θα τον τσιγκλησουμε 1 - 2-3 φορές στο "ο κόσμος παίζει μπάλα", που θα πάει θα τσιμπήσει, σαν τον σπαρο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Miles έγραψε:Τι τουλάχιστον ως admin; Δεν υπάρχει περίπτωση να μη συνεχίσεις ως απλό μέλος! Δηλαδή θα έχω μόνο τον Δραμινό και τον Αποστόλη να κοροϊδευόμαστε στο "ο κόσμος παίζει μπάλα";

Πού θα πάει, θα τον τσιγκλησουμε 1 2 3,εεε κάποια στιγμή θα τσιμπήσει, σαν τον σπαρο.

Ωω ρε μου έλειψε, κ το ψάρεμα.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Αυτό το "Google adsense [bot]" που φαίνεται κάτω ως συνδεδεμένος χρήστης τι είναι τε παιδιά?

Edit
Τώρα έφυγε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πολύ άσχημη η είδηση της αποχώρησης του πέτρου.
Τον θεωρώ ίσως τον αξιολογότερο που έχει περάσει από τη διαχειριστική ομάδα, με πολλές εργατοώρες και πολύ προσωπική δουλειά για την ανάπτυξη του site.
Είμαι τέλειος αντίθετος από το ρητό που λέει " ουδείς αναντικατάστατος". Η περίπτωση του είναι μία από αυτές.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Καλό θα ήταν όσους τους έχουμε βάλει στην λίστα των "εχθρών" για να μην τους διαβάζουμε, να μην βλέπουμε τις π@π@ριες που γράφουν όταν κάποιος φίλος τους κάνει παράθεση για να απαντήσει.
Π.χ. δεν είχα καμιά διάθεση να διαβάσω το περί φακλανας που έγραψε ένας από αυτούς.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

καλα ρε,κλειδωσατε τις μεταγραφες για 4-5 κλαψο....γραφείς?

απο το ανοιγμα του τοπικ και για τρεις ωρες θα απεχω
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εσύ κλείσε τις μεταγραφές και θα ανοίξει!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό τόπικ, νομίζω πως είναι, αλλά θέλω να γράψω κάτι.

Είναι epic fail να κλειδώνει το τόπικ των μεταγραφών πάνω στα ντουζένια της μεταγραφικής περιόδου. Ναι, υπάρχει γκρίνια και επαναλαμβανόμενα επιχειρήματα που κι εμένα με έχει κουράσει, αλλά στην τελική δεν είναι παρά ένα καθρέφτισμα της μεταγραφικής πολιτικής του ΠΑΟΚ που κι αυτή με έχει κουράσει.

Δεν είμαστε παιδάκια που άμα διαβάσουμε κάτι αρνητικό για τον Ιβαν/Λούτσε/Μπακαγιόκο θα πάθουμε κάτι. Θεωρώ ότι οι μοντερέιτορς έχετε μπει (με καλές προθέσεις) σε ένα τρυπάκι αστυνόμευσης και καταστολής της γκρίνιας που μοιραία καταλήγει σε σκληρά όρια (όπως το κλείδωμα του τοπικ) και άδικων ποινών.

Στην θέση σας θα το ξανασκεφτόμουν. Και δεν εννοώ το κλείδωμα, αλλά την συνολική διαχείριση του τοπικ των μεταγραφών.

:pano:
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εντάξει παιδιά, δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό για να κλείσει το τοπικ,κουβέντα γίνεται,θα υπάρχει και η γκρίνια, λίγο οι κινήσεις των άλλων,λίγο τα δικά μας κακώς κείμενα,που είναι αφιαμφισβήτητα.
Δεν θέλει και πολύ, αφήστε τον κόσμο να ξεσπάει εδώ, καλύτερα είναι.
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει κάποιοι είναι ότι το φετινό θα είναι ακόμα πιο μαγκικο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Και μας περισσεύουν τα πρωταθλήματα, όποτε ανεβάζουμε τον βαθμό δυσκολίας μόνοι μας;;
Ακατανόητα πράγματα. Να έχεις δώσει τοσα λεφτά για 2 φορ και να μην έχεις αναπληρωματικό δεξί σεντερ μπακ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όλα θα γίνουν ρε Καναδέ,χαλάρωσε,όλους σβάρνα θα τους πάρουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οταν καποιοι θα μαθουν να σεβονται τους υπευθυνους του φορουμ και να ακουν τις συστασεις τους θα ειμαστε καλυτερα.

Δυστυχως το βημα που δινεται σε ολους μας δεν το κανουμε χώμα αλλά το κανουμε αναχωμα!!!

Δεν περασε ουτε 3λεπτο από τη δική μου σύσταση και βγήκαν οι ίδιοι να μας αναλύσουν αυτά που έχουν αναλύσεις άλλες 100 φορές τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τις μεταγραφές.

Ο πέλκας, ο γιαννουλης, η λίστα, ο ραζβαν και ότι έρχεται στο κεφάλι του καθενός!
george188

Δημοσίευση από george188 »

Η αληθεια ειναι οτι καθε χρονια το τοπικ των μεταγραφων ειναι ζορικο, φετος επιασε κόκκινο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”