Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ νομίζω ότι έγινε παρεξήγηση ,να στείλουμε στο Kυριάκο να μεσολαβήσει στη Μαρία να ξεμπλοκάρει το Γιώργο .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 03 Σεπ 2024, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Τω παραπανω μηνυμα στην Γκοντζαρεβα μου θυμίζει την ιστορία με τον Ίσραελ που λέει ο Σερβετάς... Άκου και ζουμπαδιάσου...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

joshua έγραψε:Απλά αν επαληθευτεί αυτό που λέω έκαναν λαλακια που πήραν αριστεροποδαρο. Έπρεπε να πάρουν παίκτη με άνεση να παίζει και στις 2 θέσεις των στοπερ.
Καλά άμα δεν παίρναμε τον Κόλει τώρα απλά θα ψάχναμε ΚΑΙ αριστεροπόδαρο.
Δεν υπάρχει το αστον αυτόν να πάρουμε άλλον στον ΠΑΟΚ, εδώ σε λίγες ώρες θα λέμε μεταξύ μας γιατί δεν πήραμε το Φαμπιάνο
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Σάβ 07 Σεπ 2024, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Psaras έγραψε:
gergeo4 έγραψε:Μηνυμα στο μαρακι it will be "criminal " if we don't sign the two players the team needs..i told you if you need someone who knows football i'm here and absolutely free. it is unbelievable that we still negotiating for players with Cagliari,also it's unbelievable we are going for players like bove/melo who are too expensive for us and at the end we deep down we know that we are going to fail sign even one player good enough for us because of time..first close players the team needs and after go for big names..i have so many things i could mention i have to write an essay..hope it will be the last time that in transfer period we make so many strategic mistakes ..

Απάντηση;;;ΜΠΛΟΚ
Αυτη κανει κουμαντο για την καψουρα μας..
Ο ΘΕΟΣ να εχει καλά τον ραζβαν γιατί αλλιώς οι επιτυχίες με το κυαλι ξανά ..
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Και εμένα μου έκανε μπλοκ. το μήνυμα ηταν: First time I saw you, I fell in love. Can I make you the table in a fine restaurant? I have Mavros in mind in Stavroupoli.

Not the Mavri Thalassa?
Πού πας ρε πσαρομήτρεεεε!!!!
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πω πω ρε παιδιά έλεος...Ένα σχόλιο είναι σε ανοιχτό λογαριασμό σοσιαλ και το έχετε αναγάγει και εγω δεν ξέρω σε τι...Οκ συμφωνείτε,διαφωνείτε,σας φαίνεται αστειο, λόγος να το κάνετε τόσο θέμα δεν υπάρχει. Το πρωί το προσβλητικό σχόλιο του αλλου δικαιολογημενα σήκωσε σκόνη. Εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εγώ απλά γέλασα σε επίπεδο μην μας κάνεις χάλι γκαλι τη καρδιά...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

giapas έγραψε:Εγώ νομίζω ότι έγινε παρεξήγηση ,να στείλουμε στο Kυριάκο να μεσολαβήσει στη Μαρία να ξεμπλοκάρει το Γιώργο .
εμένα στα @@ σας δλδ. Καλααα..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
gergeo4 έγραψε:μιλάμε για σχεδιασμό επιπέδου τσ.λ και φετος
O περσινός σχεδιασμός πάντως μας έβγαλε προκριματικά Champions League.
Ευτυχως δεν τραυματιστικαν οι 36χρονος ταισον και ο φιλοτιμος μπραντον..σχεδιασμος για γελια..
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
gergeo4 έγραψε:μιλάμε για σχεδιασμό επιπέδου τσ.λ και φετος
O περσινός σχεδιασμός πάντως μας έβγαλε προκριματικά Champions League.
Η ομάδα βγήκε CL παρά τον τραγικό περσινό σχεδιασμό. Δεν βγήκε επειδή ήταν σωστός ο σχεδιασμός. Το ίδιο θα ισχύσει και φέτος. Η ομάδα πήγε να βγαλει τρεις προκριματικούς CL με τρία παιχνίδια πρωταθλήματος σε 1,5 μήνα με τρία χαφ. Αν δεν είναι αυτός τραγικός σχεδιασμός ποιος είναι ;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Άντε να κλείνει η μεταγραφική περίοδος. Μας έχετε φάει τη ψυχή μερικοί. Ζείτε για μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

astral έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Παντως ειναι ασχημο να διαβαζεις για Ουναχι, Μαρσιαλ κ σια κι εσυ να παρακαλας για Γουτα κ Λιαβα...
Καθόλου άσχημο να ψάχνουν ακόμα βασικούς ενώ εμάς μας λείπει μονο η αλλαγή του Kedziora
Σιγουρα σου λειπει η αλλαγη του Κεντζιορα; Γιατι καπου εχουμε χασει την στοχευση νομιζω
Αν κανεις τον κοπο και δεις τα παιχνιδια πρωταθληματος πριν και μετα τα ευρωπαικα ο ΠΑΟΚ εχει
2 φορες Αρη, 2 φορες ΑΕΚ 1 φορα γαυρο και 1 Τριπολη.
Ολα αυτα που σου εγραψα ειναι πριν η μετα τα ευρωπαικα.
Εδω λοιπον εχουμε 2 ενδεχομενα
- Η πας για την "αλλαγη" του Κεντζιορα οπως λες αρα υποθετουμε οτι ΟΛΑ αυτα τα ματς (ευρωπαικα και πρωταθληματος) θα τα παιξει ο Κεντζιορα καθε 60 ωρες (γιατι πες μου σε ποιο απο αυτα θα εμπιστευθει την Χ,Ψ ρεζερβα των 500χιλλιαδων;)
- Η πας για ισαξιο στοπερ του Κεντζιορα (οπως ειναι και το λογικο) ωστε να μοιραστει μαζι του ματς. Αλλα ποιο ισαξιο στοπερ του Κεντζιορα θα δεχοταν να ερθει και να μην δηλωθει στην λιστα; Μηπως για αυτο και ο Χατζηδιακος προτιμησε Κοπεγχαγη;
Καλως η κακως η Ευρωπη ειναι δελεαρ για τους ποδοσφαιριστες

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι λαθος οτι ψαχνουμε ρεζερβα του Κεντζιορα. Το ιδιο το προγραμμα σου φωναζει για παικτη τουλαχιστον ισαξιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 03 Σεπ 2024, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δηλαδή αν δεν κλείσουμε σήμερα - αύριο μπακ θα το περάσουμε αυτό το μαρτύριο άλλες 8 μέρες ;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

gergeo4 έγραψε:
Dimitrisou έγραψε: Ζηταμε η ομαδα να δουλεψει ποιο επαγγελματικα με εσανς στραβωστομιας..αν δεν ειναι τρολ το μηνυμα ειναι για κλαμματα για να το χαρακτηρισω κοσμια..επισης επειδη κανετε μεταγραφες στο μανατζερ δεν σημαινει οτι ξερετε και στην πραγματικοτητα τι παιζει..Ο ραζβαν που λες οτι κανει το κανει με αυτα που του παρεχει η ομαδα..δεν βαζει δικα του λεφτα..

ξερουμε οτι για να ερθουν bove/melo κτλ θελουν μισθό που η ομαδα ΔΕΝ δινει εξαρχης αρα που πας;ξερουμς οτι εχουμε χτυπήσει τη πορτα της καλιαρι 5-6 φορές και ΠΟΤΕ δεν καταφεραμε να συνεννοηθούμε..καθε χρονο κολλαμε σε 1-2 παιχτες και στο τελος παιρνουμε @@..πουλαμε πρωτα και μετα παμε για αντικατάσταση σχεδόν παντα με παιχτες ελευθερους η ξεζουμισμενους..ποτε δεν επενδυουμε σε χρονιες τσ.λ προκριματικων,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!θες και αλλα;;και λιγα της εγραψα..
Αρχικα τι σου δινει το δικαιωμα να στειλεις κατι στο προσωπικο προφιλ ενος ανθρωπου που δεν ξερεις απλα επειδη διαφωνεις με την πολιτικη της εταιριας στην οποια ανοικει?ελπιζω να καταλαβαινει το παραλογο του πραγματος..τωρα για τις μεταγραφες δεν παιζεις με δικα σου λεφτα για να αποφασιζεις..θα ξοδεψουν οσα νομιζουν και οταν το νομιζουν..και επειδη εχουμε καραμελα τα 12 του κουλιε,αυτα τα λεφτα ειδικα με τις συνθηκες που επικρατουν δεν σημαινει οτι θα πανε ολα στις μεταγραφες..οσο για τα ονοματα που ακουγονται το ξερεις και εσυ οτι αν σου λεγαν εξαρχης παω για τον ταδε πιτσιρικο ταλεντο η τον ταδε μετριο απο μεγαλο πρωταθλημα θα εκανες την ιδια συζητηση του τυπου με αυτους θα παω τσ λ και θα ανεβω επιπεδο?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Τζορμπα ΟΝΤΩΣ λεει οτι δεν τα εβγαλε απο το κεφαλι του και ΟΝΤΩΣ επειδη τα θαλασσωσαν σκεφτονται τον Μπακα γιοκο για στοπερ στην Ευρωπη !!!! Ανεφερε οτι υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα να προλαβουν για αλλον εναν στοπερ για τη λιστα. Επισης ανεφερε αυτο που ειπε ο Τζοσουα, οτι ειναι τοσο δυσκολα το θεμα με την λιστα και ΜΠΟΡΕΙ ο Λουτσε να ειπε «οχι ουτε τον Μειτε μη μου φερεις» [FACE WITH TEARS OF JOY] ΕΠΙΣΗΣ ειπε οτι ειχαν τον Χατζηδιακο κλεισμενο 5-6 μερες και αργησαν.

ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής θα έπρεπε να μπει σφήνα σε γαυροβαζελους και να κλέψει τον Ουναχι.
Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής θα έπρεπε να είχε κλεισμένο τον Χατζηδιακο και στο περιμενε και να δουλεύει κάτι καλύτερο.
Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής θα έπρεπε να επενδύει παραπάνω λεφτά από τους διώκτες του.
Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής θα έπρεπε να ικανοποιεί τα θέλω του πετυχημένου προπονητή του.
Είμαι εκνευρισμένος δεν το κρύβω αλλά θα περιμένω.. Τι σκατα τόση inside πληροφόρηση που δώσανε φέτος από την ΠΑΕ δεν μπορεί να πάει στράφι ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”