joshua έγραψε:Είναι άλλο πράγμα να μην τα βρίσκεις στο πρόσωπο ενός παίκτη και άλλο να μην επιλέγεις καν παίκτη το είπα και πριν. Σοβαρά πιστευετε ότι καίγεται για τη λίστα ο Ραζβαν και κόψαμε τον Χατζηδιακο για 200.000; Απλά δεν θα ήταν στη λίστα και ο παίκτης ειπε όχι. Αυτο αλωστε αφησαν να εννοηθεί με τα χαζα του στυλ θα είσαι αναπληρωματικος του Κετζιορα λες και στη Κοπεγχάγη η οποιαδηποτε αλλη ομαδα έχει σίγουρη θεση. Δεν θα αφήσει εύκολα εκτός λίστας κάποιο από τα αγαπημένα του παιδιά ο Ραζβαν για κάποιον χωρίς καν προπονηση. Θα το δείτε θα αποκτηθει στοπερ αργότερα αλλιώς θα παραδεχτώ ότι έγραψα χοντρή λαλακια.
Συμφωνώ ότι το παραπάνω σενάριο έχει κάποιες πιθανότητες να είναι αληθινό. Τίποτα δεν αποκλείεται.
Αναρωτιέμαι όμως το εξής. Αν ο Ράζβαν είχε να επιλέξει μεταξύ δύο αρνητικών πιθανών καταστάσεων.
α)Να βγάλει ένα αγαπημένο του παιδί από την λίστα για κάποιον χωρίς καν προπονηση ή β) Να παίξει 8 σημαντικότατα (βαθμολογικά, οικονομικά, πρεστιζ κλπ) παιχνίδια στην Ευρώπη με 3(!!!!) μόνο στοπερ.
Ποιο από τα δύο θα του δημιουργούσε μεγαλύτερο πονοκέφαλο;
Σκεφτείτε μια συνθήκη όπου έχουμε τραυματισμό ενός στόπερ και τιμωρημένο έναν άλλον (Κεντζιορα-Κολευ π.χ.) και να πρέπει να παιξει με Μαντσεστερ ή Γαλατα ή Σοσιεδαδ με μοναδικό έμπειρο στόπερ τον Μιχαηλίδη. Ο άλλος να είναι ο Θυμιάνης ως λύση ανάγκης. Και στον πάγκο να μην έχει κανεναν άλλον.
Δεν ξέρω....εμένα μου φαίνεται εξωπραγματικό αυτό το τελευταίο και θεωρώ αδιανόητο να μην δημιουργεί τεράστιο και ασύγκριτα μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον Ραζβαν αυτό το σενάριο σε σχέση με το σενάριο α).
Πιστεύω ότι όλοι στην ΠΑΕ αυτη τη στιγμή σπάνε το κεφάλι τους να βρουν μια λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει μετά την ανατροπή με Χατζηδιάκο. Ίσως τζογάρανε γιατί τον είχαν σίγουρο και προσπαθούσαν να κλεισουν κάποιον άλλον καλύτερο ταυτόχρονα. Τα 200k διαφορά με Καλιαρι πιστευω ήταν μια προφαση της ΠΑΕ για να δικαιολογησουν την καθυστέρηση και το περίμενε στον παίκτη. Δεν νομίζω ότι θα ρισκάρανε να πάνε με 3 στοπερ Ευρώπη γι αυτο το μικρο ποσό. Τελευταία στιγμή μάλλον χάθηκε και ο άλλος στόχος και αυτη τη στιγμή τρεχουν και δεν φτάνουν.