Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Ο παίκτης θα είναι δύσκολο να πάρει χρόνο γιατί (προσωπικά πιστεύω) δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται τεχνικά. Δεν νομίζω οτι ο Ραζβαν θα τον κρατούσε στην πρώτη ομάδα.Kourdos έγραψε:Επειδή αναφέρεται συνέχεια ο Λιάβας, παίξαμε εναντίον του πρόσφατα, τον είδατε και εντοπίσατε θετικό χαρακτηριστικό του που θα μας προσθέσει κάτι; Το μόνο που θυμάμαι από την συμμετοχή του είναι το κούρεμα του.
Δεν ξέρω γιατί επαναλαμβάνεται εδώ μέσα. Αν ήταν θα τον είχαμε φέρει. Προφανώς απορριφθηκε.
- George Best
Επειδη εχεις σε αυτη τη θεση 2 ξενους που δεν κανουν την διαφορα.Kourdos έγραψε:Επειδή αναφέρεται συνέχεια ο Λιάβας, παίξαμε εναντίον του πρόσφατα, τον είδατε και εντοπίσατε θετικό χαρακτηριστικό του που θα μας προσθέσει κάτι; Το μόνο που θυμάμαι από την συμμετοχή του είναι το κούρεμα του.
Ειδικα ο Οττο ειναι επικινδυνος με πολλες λαθος πασες.
Ειναι Ελληνας και μπορει να δηλωθει Ευρωπη.
Ειναι σε καλη ηλικια
Googlare Liavas sofascore και δες την βαθμολογια του και τις αξιολογησεις, ευστοχια σε πασες κτλ
εχει υψηλοτερα στατιστικα σε ομαδα που αμυνεται σε σχεση με τον Οtto.
Βασικα αν κανεις το ιδιο για Otto και Sastre, θα δεις και ποσο μονιμα κακος ειναι ο Otto.
Δε σε παιρνει να καλυπτεις θεση ξενου με παιχτες που φαινεται να μη μπορουν να προσφερουν
- cristiano4
Και εμένα μου έκανε μπλοκ. το μήνυμα ηταν: First time I saw you, I fell in love. Can I make you the table in a fine restaurant? I have Mavros in mind in Stavroupoli.gergeo4 έγραψε:Μηνυμα στο μαρακι it will be "criminal " if we don't sign the two players the team needs..i told you if you need someone who knows football i'm here and absolutely free. it is unbelievable that we still negotiating for players with Cagliari,also it's unbelievable we are going for players like bove/melo who are too expensive for us and at the end we deep down we know that we are going to fail sign even one player good enough for us because of time..first close players the team needs and after go for big names..i have so many things i could mention i have to write an essay..hope it will be the last time that in transfer period we make so many strategic mistakes ..
Απάντηση;;;ΜΠΛΟΚ
Αυτη κανει κουμαντο για την καψουρα μας..
Ο ΘΕΟΣ να εχει καλά τον ραζβαν γιατί αλλιώς οι επιτυχίες με το κυαλι ξανά ..
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
οταν η ομάδα θα παραπαταει θα σου θυμισω το παραπανω μηνυμαvan rooy έγραψε:Έχετε φέρει το τέλος του κόσμου...

ε φερτο βρε λιγο πιο σιγα..Psaras έγραψε:Και εμένα μου έκανε μπλοκ. το μήνυμα ηταν: First time I saw you, I fell in love. Can I make you the table in a fine restaurant? I have Mavros in mind in Stavroupoli.gergeo4 έγραψε:Μηνυμα στο μαρακι it will be "criminal " if we don't sign the two players the team needs..i told you if you need someone who knows football i'm here and absolutely free. it is unbelievable that we still negotiating for players with Cagliari,also it's unbelievable we are going for players like bove/melo who are too expensive for us and at the end we deep down we know that we are going to fail sign even one player good enough for us because of time..first close players the team needs and after go for big names..i have so many things i could mention i have to write an essay..hope it will be the last time that in transfer period we make so many strategic mistakes ..
Απάντηση;;;ΜΠΛΟΚ
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

- Kabamaru11
Δεν έχω καταλήξει αν το πιο αστείο της υπόθεσης είναι το περιεχόμενο του μηνύματος ή το γεγονός ότι δεν αποτελεί προϊόν τρολαρίσματος. Νομίζω το δεύτερο.gergeo4 έγραψε:Μηνυμα στο μαρακι it will be "criminal " if we don't sign the two players the team needs..i told you if you need someone who knows football i'm here and absolutely free. it is unbelievable that we still negotiating for players with Cagliari,also it's unbelievable we are going for players like bove/melo who are too expensive for us and at the end we deep down we know that we are going to fail sign even one player good enough for us because of time..first close players the team needs and after go for big names..i have so many things i could mention i have to write an essay..hope it will be the last time that in transfer period we make so many strategic mistakes ..
Απάντηση;;;ΜΠΛΟΚ
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Ε τωρα δεν κρατιεμαι...Magpies4 έγραψε:Ο παίκτης θα είναι δύσκολο να πάρει χρόνο γιατί (προσωπικά πιστεύω) δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται τεχνικά. Δεν νομίζω οτι ο Ραζβαν θα τον κρατούσε στην πρώτη ομάδα.Kourdos έγραψε:Επειδή αναφέρεται συνέχεια ο Λιάβας, παίξαμε εναντίον του πρόσφατα, τον είδατε και εντοπίσατε θετικό χαρακτηριστικό του που θα μας προσθέσει κάτι; Το μόνο που θυμάμαι από την συμμετοχή του είναι το κούρεμα του.
Δεν ξέρω γιατί επαναλαμβάνεται εδώ μέσα. Αν ήταν θα τον είχαμε φέρει. Προφανώς απορριφθηκε.
Ενω ο Θυμιανης....ετοιμος για Ολντ Τραφοντ και Ανοετα
Μπορούμε παρακαλώ να βάλουμε τον George ΤΔ πλιζ; Έλεος και πες της Μαρίας να μαζευτεί, άκου εκεί μπλοκ! 

Ενα ντου στο Μαρακι...
"Τι σου ειπε μαρη το παιδι; Να σε ξεστραβωσει προσπαθουσε. Αλλα τετοιες ειστε εσεις απο εκει. Κρυοκωλες"
"Τι σου ειπε μαρη το παιδι; Να σε ξεστραβωσει προσπαθουσε. Αλλα τετοιες ειστε εσεις απο εκει. Κρυοκωλες"
χαιρομαι που χαλαρωσα τους συνοπαδους μου αυτές τις δυσκολες μερεςSera4 έγραψε:Δεν έχω καταλήξει αν το πιο αστείο της υπόθεσης είναι το περιεχόμενο του μηνύματος ή το γεγονός ότι δεν αποτελεί προϊόν τρολαρίσματος. Νομίζω το δεύτερο.gergeo4 έγραψε:Μηνυμα στο μαρακι it will be "criminal " if we don't sign the two players the team needs..i told you if you need someone who knows football i'm here and absolutely free. it is unbelievable that we still negotiating for players with Cagliari,also it's unbelievable we are going for players like bove/melo who are too expensive for us and at the end we deep down we know that we are going to fail sign even one player good enough for us because of time..first close players the team needs and after go for big names..i have so many things i could mention i have to write an essay..hope it will be the last time that in transfer period we make so many strategic mistakes ..
Απάντηση;;;ΜΠΛΟΚ
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ