Πανελλήνιος - Π.Α.Ο.Κ. 7.30μμ 24/10/2009
Re: Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ 7.30μμ 24/10/2009
και η πλακα ειναι οτι εχουμε ρουλη μαρουσι και γαβρο μετα αν στραβωσει με ρουλη(φτου φτου)
παμε χαλαρα για 0/4.........
παμε χαλαρα για 0/4.........

Εντάξει δεν πειράζει...οι άνθρωποι στη διοίκηση κάνουν καλή δουλειά...στήριξη...μόνο θέλει...!!

να θυμαστε οτι την χρονια που το μαρουσι μαμησε τον αρη και για ενα σουτ του μιλισαβλιεβιτς που μπηκε και βγηκε η μπαλα, δεν περασε και τον ολυμπιακο μεσα στο σεφ(επι μαρκοπουλου),λοιπον εκεινη την χρονια το μαρουσι στον πρωτο γυρο ηταν προτελευταιο.....απλα ηρεμια
- desperando
- Επικοινωνία:
συγχαρητηρια σε αυτους πο στησαν την ομαδα
, χωρις κανενα πλανω . πρωτη φορα βλεπω ομαδα που εχει στο ροστερ της τεσσερις ασσους :whatever: και μονο ενα δυαρι :whatever: , περιφερια που κανεις τους δεν εχει το σουτ
, ομαδα χωρις κλασικο πενταρι
(τον χελιγουελ δεν το υπολογιζω για τιποτα). τι να πω θα χρεισιμοποιησω την υπογραφη καποιου (μας φτινουν και νομιζουμε οτι βρεχει)

- sidpanos
έλα ρε μια ήττα κάναμε...
ξεκολλάτε...
ο σκοπιανός πολύ άσχετος όμως...πάρα πολύ...αν ήταν πολίστας πραγματικά δεν θα καταλάβαινα διαφορά...
ξεκολλάτε...
ο σκοπιανός πολύ άσχετος όμως...πάρα πολύ...αν ήταν πολίστας πραγματικά δεν θα καταλάβαινα διαφορά...
ειδα μονο το τεταρτο δεκαλεπτο..
και ειδα 2 αιρμπολ του χελιγουελ που το πρωτο ειδικα δεν εχω ξαναδει τετοιο αιρμπολ σε μπασκετ
ακομα λιγο και θα εστελνα τη μπαλα στο τριποντο για περιφερειακο σουτ
πραγματικα δεν εχω δει χειροτερο παιχτη στην α1
ο γκετσεφσκι απο οτι τον ειχα δει σε προηγουμενα ματς ειναι τρομερα αργος και αυτος
βασικα αν βλεπεις σε ομαδα α1 να παιρνει τοση συμετοχη ο καλαιτζιδης απλα ειναι γαμησε τα η κατασταση
ο ντρομπνιακ ειναι πολυ καλος παιχτης και ο γκρεγκορι επισης καλος αλλα ειναι βοηθητικος δεν ειναι ηγετης
ο μονρο μετριος πολυ μου ειχε φανει στο κυπελο ενω ο ειβερι πολυ λιγος
παντως εχουμε πολυ καλο προπονητη και αν τον αφησουν θα κανει πολυ καλη ομαδα
δεν ξερω ποιοι ανακατευθηκαν στις μεταγραφες αλλα μαλλον δεν εκαναν πολυ καλες επιλογες
και ειδα 2 αιρμπολ του χελιγουελ που το πρωτο ειδικα δεν εχω ξαναδει τετοιο αιρμπολ σε μπασκετ
ακομα λιγο και θα εστελνα τη μπαλα στο τριποντο για περιφερειακο σουτ
πραγματικα δεν εχω δει χειροτερο παιχτη στην α1
ο γκετσεφσκι απο οτι τον ειχα δει σε προηγουμενα ματς ειναι τρομερα αργος και αυτος
βασικα αν βλεπεις σε ομαδα α1 να παιρνει τοση συμετοχη ο καλαιτζιδης απλα ειναι γαμησε τα η κατασταση
ο ντρομπνιακ ειναι πολυ καλος παιχτης και ο γκρεγκορι επισης καλος αλλα ειναι βοηθητικος δεν ειναι ηγετης
ο μονρο μετριος πολυ μου ειχε φανει στο κυπελο ενω ο ειβερι πολυ λιγος
παντως εχουμε πολυ καλο προπονητη και αν τον αφησουν θα κανει πολυ καλη ομαδα
δεν ξερω ποιοι ανακατευθηκαν στις μεταγραφες αλλα μαλλον δεν εκαναν πολυ καλες επιλογες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Σάβ 24 Οκτ 2009, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Pegasus1589
Θα στρώσει η ομάδα. Και που υπάρχει επίτευγμα είναι, όχι ότι δε με χάλασε η ήττα.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κλείστε το παιδιά το τόπικ.Άνοιξε άλλο ο Κώστας!
Ρε Νόβι κλείστο ρεεεεε! Πάλι σε πλάκωσε το πάπλωμα;
Ρε Νόβι κλείστο ρεεεεε! Πάλι σε πλάκωσε το πάπλωμα;