Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Καποιοι η δεν διαβαζετε ολοκληρα τα σχολια για να καταλαβεται τι λεει ο αλλος η το κανετε επιτηδες .ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ οτι ετσι πρεπει να κανει ο ΠΑΟΚ με τον Μπακαγιοκο.Εγραψα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ/.
Καλα κανω και γραφω λιγο ... Συνεχιστε εγω θα διαβαζω δεν θα ενοχλω.
Καλα κανω και γραφω λιγο ... Συνεχιστε εγω θα διαβαζω δεν θα ενοχλω.
Με ενα χαφ και ενα στοπερ εχουμε το πιο πληρες ροστερ της ιστοριας μας. Αν δεν ερθουν ομως ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ μπορουμε να το πληρωσουμε ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ (πχ τραυματισμος Ολιβειρα κτλ). Οκ σιγουρα και οι αλλοι εχουν τρομερες ελλειψεις (βαζελος φορ εξτρεμ χαφ, χαρτινη φορ στοπερ μπακ, γαβρος χαφ) αλλα τι σημασια εχει; Εμεις τα δικα μας
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Με μια μεταγραφή ενός αξιόπιστου στόπερ εγώ είμαι ΟΚ.
Ούτε βόμβες θέλω, ούτε χειροβομβίδες, ούτε μεγάλα ονόματα.
Εδώ που φτάσαμε ένα decent δεξί στόπερ για να έρθουμε στα ίσα μας αριθμητικά και να μην τρέμει το φυλλοκάρδι μας σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψει ένας από τους τρεις.
Κι ας μην έρθει χάφ. Ας είναι ο Θυμιανης ο 5ος είτε στα χάφ είτε στο στόπερ ανάλογα με το rotation και το τι χρειάζεται η ομάδα.
Ούτε βόμβες θέλω, ούτε χειροβομβίδες, ούτε μεγάλα ονόματα.
Εδώ που φτάσαμε ένα decent δεξί στόπερ για να έρθουμε στα ίσα μας αριθμητικά και να μην τρέμει το φυλλοκάρδι μας σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψει ένας από τους τρεις.
Κι ας μην έρθει χάφ. Ας είναι ο Θυμιανης ο 5ος είτε στα χάφ είτε στο στόπερ ανάλογα με το rotation και το τι χρειάζεται η ομάδα.
-
Διαβάζεις για τους άλλους Ουναχι και Ζιγιες και μπαίνεις εδώ και βλέπεις να γράφεται για Θυμιανη , που καλά καλά δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ και για Μπακαγιόκο στόπερ που θεωρείται στοίχημα στη θέση του στα χάφ. Διπλό στοίχημα δηλαδή αν τον βάλουμε στόπερ. Γενικά όλα αυτά που μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι προσβάλλουν και την επένδυση και τον ίδιο τον Ιβαν. Αλίμονο αν ο ΠΑΟΚ χαλάει μεταγραφή παίκτη που χρειάζεται για 200 χιλιάρικα όταν έχει εισπράξει 15 εκ και παίζει στη δεύτερη τι τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση..
Ελπίζω την ύστατη στιγμή να ενεργήσουν όπως πρέπει.
Εγώ συνεχίζω να περιμένω χάφ και στόπερ από το πάνω ράφι.
Εδώ που φτάσαμε να δώσουν κάτι παραπάνω να φέρουν έναν καλό δανεικό παίχτη γιατί αν κατέβουμε στην Ευρώπη με αυτά τα στοπερ μόνο, θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Δε βλέπω να γίνεται, δεν θα προλάβουμε αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται.
Δε βλέπω να γίνεται, δεν θα προλάβουμε αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται.
ακούς για Ζιγιες και βλέπεις Ντόη σέντερ μπακ, χαφ και ότι χρειαστεί. να τα λέμε όλα.makispaspartou έγραψε:Διαβάζεις για τους άλλους Ουναχι και Ζιγιες και μπαίνεις εδώ και βλέπεις να γράφεται για Θυμιανη , που καλά καλά δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ και για Μπακαγιόκο στόπερ που θεωρείται στοίχημα στη θέση του στα χάφ. Διπλό στοίχημα δηλαδή αν τον βάλουμε στόπερ. Γενικά όλα αυτά που μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι προσβάλλουν και την επένδυση και τον ίδιο τον Ιβαν. Αλίμονο αν ο ΠΑΟΚ χαλάει μεταγραφή παίκτη που χρειάζεται για 200 χιλιάρικα όταν έχει εισπράξει 15 εκ και παίζει στη δεύτερη τι τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση..
Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι εμεις μεχρι αυριο θα κλεισουμε 2 παιχτες? Αν δεν γινει αυτο τοτε τι θα ειμαστε?Sera4 έγραψε:Μόλις έβγαλες ερασιτεχνικές σχεδόν όλες τις ομάδες της Πρέμιερ, που προχωρούν σε μαζικές μεταγραφές τις τελευταίες 2-3 μέρες των μεταγραφών. Και δε μιλάμε για συμπληρώματα.xrisitsapa έγραψε:Sera4 έγραψε:Εγώ πιστεύω δεν έκλεισε ο χ ψ Χατζηδιάκος, γιατί η Μαρία αρνήθηκε να πληρώσει το ταξί για τη μεταφορά από το αεροδρόμιο.
Πραγματικά ο κόσμος της ομάδας μας, βράζει στο πολύ μεγάλο καζάνι της εσωστρέφειας που τον χαρακτηρίζει.
υγ Είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύουμε ότι ο Ιβάν έχει αφήσει την χ ψ Γκοντσάρεβα να του χαλάει τις μεταγραφές, τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Όλη η πολιτική της ΠΑΕ ξεκινάει και τελειώνει στον Ιβάν. Και για ακόμα μια φορά, θα τελειώσει προς το συμφέρον του συλλόγου, του οποίου γενικά η απαξίωση έχει πιάσει κόκκινο από τους "οπαδούς" του, παρόλα τα τρόπαια που έχει κερδίσει κόντρα σε θεούς και δαίμονες.
Ελα ρε Sera, εσωστρεφεια ειναι οτι λιγοτερο απο 24 ωρες πριν τη ληξη της μεταγραφικης περιοδου, η ομαδα ειναι με 3 στοπερ και 4 χαφ;
Και τον Βαν Νταικ να φερουν σημερα, ο σχεδιασμος παραμενει ερασιτεχνικος, και οχι δεν ειναι εσωστρεφεια/απαξιωση που το στηλιτευει ο κοσμος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Dejavu πάντως κάθε χρόνο οι τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.
Bane ας έρθει έστω και εκτός λίστας να πάρει ματς στην Ελλάδα και να βοηθήσει στο rotation.
Εδώ που φτάσαμε κι εγώ θεωρω ότι είναι απίθανο να προλάβουμε να παρουμε στόπερ και να τον δηλώσουμε μέχρι αύριο. Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.
Πρέπει να φέρουν όμως έναν έτσι κι αλλιώς, το Πέμπτη-Κυριακή-Πεμπτη Κεντζιορα δεν βγαίνει.
Να πάρει έστω ο καινούργιος της Κυριακής να μπορεί να γίνει rotation και να πάρουν ανάσα οι παίκτες.
Εδώ που φτάσαμε κι εγώ θεωρω ότι είναι απίθανο να προλάβουμε να παρουμε στόπερ και να τον δηλώσουμε μέχρι αύριο. Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.
Πρέπει να φέρουν όμως έναν έτσι κι αλλιώς, το Πέμπτη-Κυριακή-Πεμπτη Κεντζιορα δεν βγαίνει.
Να πάρει έστω ο καινούργιος της Κυριακής να μπορεί να γίνει rotation και να πάρουν ανάσα οι παίκτες.
Ακούς και όλο το καλοκαίρι για Ποντένσε και τελικά τους στέλνει φιλιά από την Σ. Αραβία.astral έγραψε:ακούς για Ζιγιες και βλέπεις Ντόη σέντερ μπακ, χαφ και ότι χρειαστεί. να τα λέμε όλα.makispaspartou έγραψε:Διαβάζεις για τους άλλους Ουναχι και Ζιγιες και μπαίνεις εδώ και βλέπεις να γράφεται για Θυμιανη , που καλά καλά δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ και για Μπακαγιόκο στόπερ που θεωρείται στοίχημα στη θέση του στα χάφ. Διπλό στοίχημα δηλαδή αν τον βάλουμε στόπερ. Γενικά όλα αυτά που μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι προσβάλλουν και την επένδυση και τον ίδιο τον Ιβαν. Αλίμονο αν ο ΠΑΟΚ χαλάει μεταγραφή παίκτη που χρειάζεται για 200 χιλιάρικα όταν έχει εισπράξει 15 εκ και παίζει στη δεύτερη τι τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση..
Πάλι φταίει ο "γκρινιάρης και ευκολόπιστος"λαος του ΠΑΟΚ που πιστευει τον κάθε Κόλκας;;
Οχι η τραγική διαχείριση των υπευθύνων που γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και έχοντας αποφασίσει να πουλήσουν τον Κουλιερακη, άφησαν την ομάδα με 3 στόπερ και 4 χαφ;;
Οχι η τραγική διαχείριση των υπευθύνων που γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και έχοντας αποφασίσει να πουλήσουν τον Κουλιερακη, άφησαν την ομάδα με 3 στόπερ και 4 χαφ;;
Ποια τραγική μωρέ που έχει μείνει ένα κενό ενός αναπληρωματικού μετά από τόσες αλλαγές και χρονια πρωταθλήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 03 Σεπ 2024, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια δεν ειναι μονο θεμα ροτετοιο να βγαινει για να ξεκουραζεται ο Κετζιορας.
Αν τραυματιστει που υγεια να εχει το παιδι τι θα κανουμε; Μαζευομαστε ολοι μαζι να κλαψουμε ή παμε σε κανενα ολντ τραφορντ με βασικο θυμιανη και η παναγια μαζι μας;
ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΤΟΠΕΡ.
Αν τραυματιστει που υγεια να εχει το παιδι τι θα κανουμε; Μαζευομαστε ολοι μαζι να κλαψουμε ή παμε σε κανενα ολντ τραφορντ με βασικο θυμιανη και η παναγια μαζι μας;
ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΤΟΠΕΡ.
Άκυρες οι συγκρίσεις με τους υπόλοιπους και δεν οδηγούν πουθενά.
Κάθε ομάδα έχει τα κενά της, άλλη περισσότερα άλλη λιγότερα.
Εμείς εδώ μιλάμε για τα κενά του ΠΑΟΚ και τι πρέπει να γίνει για να καλυφθούν με τον όσο δυνατό καλύτερο τρόπο αυτά.
Αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει.
Κάθε ομάδα έχει τα κενά της, άλλη περισσότερα άλλη λιγότερα.
Εμείς εδώ μιλάμε για τα κενά του ΠΑΟΚ και τι πρέπει να γίνει για να καλυφθούν με τον όσο δυνατό καλύτερο τρόπο αυτά.
Αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει.