Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

delos15 έγραψε:Ακουστε ενα δικο μου σεναριο. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, οχι πληροφορία.
Με βαση τις χθεσινες ταυτοχρονες εξελιξεις σε Μπενφικα ΠΑΟΚ Χατζηδιακο , δεν θα μου εκανε εντυπωση αν αποκτυθει ο Μειτε και πανε στα στοπερ τον Μπακαγιοκο αφηνοντας και ενα μικρο παραθυρο οτι του χρονου η Μπενφικα θα εχει ενα μικρο προβαδισμα σε περιπτωση παραχωρησης του Ντελια και στον μικρο χαμο που θα γινει τοτε.
Το γραφω αλλη μια φορα ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ.
Ρε παιδιά ο Μπακαγιοκο έχει 0, ολογράφως ΜΗΔΕΝ παιχνίδια ως σέντερ Μπακ. Και θα τον βαφτίσουμε τέτοιον επειδή για ακόμη μια χρονιά ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν υπάρχει?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

giliopoulos έγραψε:
van rooy έγραψε:
υγ. Ο καταρτισμός της λίστας είναι ένας πολύ δύσκολος γρίφος, η μη απόκτηση παικτών ίσως διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα, ειδικά τον προπονητή μας. Αν προκύψει κάποιος μετά την κατάθεση της λίστας θα γνωρίζει ότι θα παίξει μόνο Ελλάδα.
Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...
Γιατι ηταν τοσο γριφος? Απο τη λιστα βγαζεις ραφα, βιερινια και βαζεις κολλευ μπακαγιοκο. Βγαζεις μουργκ και βαζεις σορετιρε. Και αν παρεις δεξι στοπερ βγαζεις σαστρε η οττο και βαζεις αυτον. Στην χειροτερη εαν τραυματιστει ο σαστρε βαζεις κεντζορα δεξια
Αυτά που λες πες τα στον Λουτσέσκου...να βγάλει αφρούς απο το στόμα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα μας τρελανετε καποιοι με τη λιστα...Θα παμε με 3 φορ για 1 θεση για να μην παρουμε δεξι στοπερ...Μια χαρα βγαινει η λιστα και με την αποκτηση δεξιου στοπερ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

delos15 έγραψε:Ακουστε ενα δικο μου σεναριο. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, οχι πληροφορία.
Με βαση τις χθεσινες ταυτοχρονες εξελιξεις σε Μπενφικα ΠΑΟΚ Χατζηδιακο , δεν θα μου εκανε εντυπωση αν αποκτυθει ο Μειτε και πανε στα στοπερ τον Μπακαγιοκο αφηνοντας και ενα μικρο παραθυρο οτι του χρονου η Μπενφικα θα εχει ενα μικρο προβαδισμα σε περιπτωση παραχωρησης του Ντελια και στον μικρο χαμο που θα γινει τοτε.
Το γραφω αλλη μια φορα ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ.
Ο Μπακαγιοκο δεν εχει παιξει ποτε στοπερ
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Το ότι ο Κόλκας και ο Τζορμπατζόγλου με 0 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΜΗΔΕΝ) ρεπορτάζ, ενημέρωση, ψάξιμο από τον Μάϊο έως και σήμερα παρά μόνο παρουσία στην προετοιμασία για τη βόλτα και τις μπύρες, έχουν πάντα την "ενημέρωση" για ποιο λόγο χαλάει κάτι στον ΠΑΟΚ και μονίμως βγαίνει μια εταιρεία που ρίχνει εκατομμύρια, στα μανταλάκια για 100 και 200Κ θα έπρεπε να μας προβληματίζει.

Το ότι δεν μας προβληματίζει αποδεικνύεται από το γεγονός πως συνεχίζουν να το κάνουν μα πάνω απ' όλα πως αναπαράγουμε τα λεγόμενα τους.

Αν τους ρωτήσεις πόσους παίκτες πήρε ο ΠΑΟΚ φέτος δεν ξέρουν να σου τους πούνε. Ξέρουν details για Χατζηδιάκο και τον χαφ που δεν έρχεται.

Άντε πια... Με τους ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ - ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ επί παντός θέματος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εγώ πιστεύω δεν έκλεισε ο χ ψ Χατζηδιάκος, γιατί η Μαρία αρνήθηκε να πληρώσει το ταξί για τη μεταφορά από το αεροδρόμιο.

Πραγματικά ο κόσμος της ομάδας μας, βράζει στο πολύ μεγάλο καζάνι της εσωστρέφειας που τον χαρακτηρίζει.

υγ Είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύουμε ότι ο Ιβάν έχει αφήσει την χ ψ Γκοντσάρεβα να του χαλάει τις μεταγραφές, τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Όλη η πολιτική της ΠΑΕ ξεκινάει και τελειώνει στον Ιβάν. Και για ακόμα μια φορά, θα τελειώσει προς το συμφέρον του συλλόγου, του οποίου γενικά η απαξίωση έχει πιάσει κόκκινο από τους "οπαδούς" του, παρόλα τα τρόπαια που έχει κερδίσει κόντρα σε θεούς και δαίμονες.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ερασιτεχνική προσέγγιση δυστυχώς για ακόμα μια χρονιά
δε δείχνουν να μαθαίνουν από τα λάθη τους και είναι κρίμα
όταν κάθε χρόνο τζογάρεις τελευταία στιγμή, μπορεί κάποια στιγμή και να σου έρθει κατραπακιά και να πάνε όλα στραβά
ομάδα με 3 στοπερ και 4 χαφ σε 3 διοργανώσεις
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Sardan έγραψε:Ε άμα το είπε ο Κόλκας με τον Τσορμπα....γίναμε....Θεωρώ ότι στόπερ και χαφ θα έρθει αλλά όχι για τη λίστα (εκτός και αν προκύψει κανα μπαμ τελευταία στιγμή από κανέναν που ξέμεινε και δεν μπορεί να μείνει εκτός λίστας).

Θα πάει με 4 στόπερ Ευρώπη Ομαρ, Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη με Θυμιάνη.

Απλά τα πράγματα....
Ε ας ανέβει ενα στόπερ από ΠΑΟΚ Β π.χ. Κωττάς. Από εκεί ΄΄ψωνίσαμε΄΄ και τους Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

joshua έγραψε:Θα μας τρελανετε καποιοι με τη λιστα...Θα παμε με 3 φορ για 1 θεση για να μην παρουμε δεξι στοπερ...Μια χαρα βγαινει η λιστα και με την αποκτηση δεξιου στοπερ.
Ένα φορ θα μείνει απ´έξω. Απ᾽την αλλη Σορετίρε και Τισουντάλι είναι διπλοθεσίτες. Που σημαίνει, ίσως ο Μπράντον να μείνει εκτός.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ειπε μια λαμακια ο ασχετος ο γλου για το μπακαγιοκο στοπερ και το σκεφτεστε ορισμενοι (δε σας κακιζω). Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΠΕΡ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.

Η ομαδα θελει ενα στοπερ και ενα χαφ. Εαν δεν ειναι εδω για την λιστα οπως πρεπει επιτελους ας τιμωρηθει ο υπαιτιος για την ανικανοτητα να κλεισει ανθρωπινα το ροστερ.

Α ρε λουτσεσκου που εμπλεξες...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Θα μας τρελανετε καποιοι με τη λιστα...Θα παμε με 3 φορ για 1 θεση για να μην παρουμε δεξι στοπερ...Μια χαρα βγαινει η λιστα και με την αποκτηση δεξιου στοπερ.
Ένα φορ θα μείνει απ´έξω. Απ᾽την αλλη Σορετίρε και Τισουντάλι είναι διπλοθεσίτες. Που σημαίνει, ίσως ο Μπράντον να μείνει εκτός.
Αποκλειεται
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Φτάνει μωρέ με την Τατιάνα την λίστα. Δεν γίνεται όλα να περιτριγυρίζονται γύρω από αυτήν. Κάποιοι θα μείνουν έξω , ΝΑΙ.

Αλλά είναι εξωφρενικό να λένε δημοσιογράφοι της ομάδας ότι είναι καλύτερα που δεν έρχεται άλλο σέντερ μπακ ή άλλο χαφ για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στη λίστα, απλά εξωφρενικό.

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Υπαρχει και ο σαματα για στοπερ :lol:
Ψηλος γεροδεμενος, ουτε αυτος εχει παιξει ποτε αλλα γιατι οχι
Με τη λογικη τζορμπατζογλου ανετα
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Sera4 έγραψε:Εγώ πιστεύω δεν έκλεισε ο χ ψ Χατζηδιάκος, γιατί η Μαρία αρνήθηκε να πληρώσει το ταξί για τη μεταφορά από το αεροδρόμιο.

Πραγματικά ο κόσμος της ομάδας μας, βράζει στο πολύ μεγάλο καζάνι της εσωστρέφειας που τον χαρακτηρίζει.

υγ Είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύουμε ότι ο Ιβάν έχει αφήσει την χ ψ Γκοντσάρεβα να του χαλάει τις μεταγραφές, τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Όλη η πολιτική της ΠΑΕ ξεκινάει και τελειώνει στον Ιβάν. Και για ακόμα μια φορά, θα τελειώσει προς το συμφέρον του συλλόγου, του οποίου γενικά η απαξίωση έχει πιάσει κόκκινο από τους "οπαδούς" του, παρόλα τα τρόπαια που έχει κερδίσει κόντρα σε θεούς και δαίμονες.

Ελα ρε Sera, εσωστρεφεια ειναι οτι λιγοτερο απο 24 ωρες πριν τη ληξη της μεταγραφικης περιοδου, η ομαδα ειναι με 3 στοπερ και 4 χαφ;
Και τον Βαν Νταικ να φερουν σημερα, ο σχεδιασμος παραμενει ερασιτεχνικος, και οχι δεν ειναι εσωστρεφεια/απαξιωση που το στηλιτευει ο κοσμος.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Υπαρχει και ο σαματα για στοπερ :lol:
Ψηλος γεροδεμενος, ουτε αυτος εχει παιξει ποτε αλλα γιατι οχι
Με τη λογικη τζορμπατζογλου ανετα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”